UEFA Konferans Ligi D Grubu "4. Maç" Beşiktaş 1-2 Bodo/Glimt
UEFA Konferans Ligi D Grubu "4. Maç" Beşiktaş 1-2 Bodo/Glimt

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "4. Maç" Beşiktaş 1-2 Bodo/Glimt Tarih : 09.11.2023 Saat : 20:45 Stadyum : Beşiktaş Stadyumu Hakemler : Sander Van Der Eijk - Rogier Honig - Rens Bluemink - Marc Nagtegaal VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "4. Maç" Beşiktaş 1-2 Bodo/Glimt  [Okunma sayısı 14413 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "4. Maç" Beşiktaş 1-2 Bodo/Glimt

Çevrimiçi Samet Demir

terbiyesizlik yapma ilk yazdım cenk sahada yok diye şu dk da golcü çıkarmaz artık ne yazdığımı okumuyorsan yorumda yapma
Doğruyu söylüyorum terbiyesizlik değil. Bodo kim ya adamlar bizden fazla koşuyor. Öldünüz bittiniz vasıfsız şenolu korudunuz. Mutlu olun oluşturduğu takımla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hücum hattında işe yarayan tek adamın muleka olması ox rashica ve cenkin lay lay lom oyunu sinir hastası eder adamı
bak ne yazmışım dk 10 da Cenkmi korumuşum Samet yetti artık okumadan eyyam yaparak yazacaksan yazma kaçtır söylemediğim şeyleri yazıyorsun

Çevrimdışı ferdi1903

Tüm topları kalecinin üzerine vurun a...

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

bak ne yazmışım dk 10 da Cenkmi korumuşum Samet yetti artık okumadan eyyam yaparak yazacaksan yazma kaçtır söylemediğim şeyleri yazıyorsun
Sene başından beri koruduğun yetiyor. Eyyam yaptığım falan yok. Forumu açtım ilk gördüğüm mesaj bu dakika Cenk mi çıkarılır. Şimdiye kadar hiç birşey yapamamış adama plaket verip ödüllendirelim istersen. Bir o kaldı çünkü. Adam sahada yürüyür her maç 10 kişi oynuyoruz. İlk 11 e yazılmaması gerekiyor diyeceğine. Neyse.

Şenol G. Zihniyeti taşıyorsun ne eksik ne fazla. Bu nedenle yaptığı değişiklikler kurduğu 11 hep mantıklı geldi sana. Burak da aynı kafadan ilerliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Burak bize 90 dakika yuruyen Cenk'i izlettin, senin yatacak yerin yok oglum.

Çevrimdışı levitate

cenk yerine başkası olsa maç dönerdi de yerli ya helal olsun

yanda semih falan bekliyor ama cenk yerli yaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Sene başından beri koruduğun yetiyor. Eyyam yaptığım falan yok. Forumu açtım ilk gördüğüm mesaj bu dakika Cenk mi çıkarılır. Şimdiye kadar hiç birşey yapamamış adama plaket verip ödüllendirelim istersen. Bir o kaldı çünkü. Adam sahada yürüyür her maç 10 kişi oynuyoruz. İlk 11 e yazılmaması gerekiyor diyeceğine. Neyse.

Şenol G. Zihniyeti taşıyorsun ne eksik ne fazla. Bu nedenle yaptığı değişiklikler kurduğu 11 hep mantıklı geldi sana. Burak da aynı kafadan ilerliyor.
gol lazım bu saatten sonra golcü çıkarmaz yazdım okuyamıyorsan yada okuduunu anlamıyorsan o senin sorunun al ox da yürüyor ne iş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

gol lazım bu saatten sonra golcü çıkarmaz yazdım okuyamıyorsan yada okuduunu anlamıyorsan o senin sorunun al ox da yürüyor ne iş
kabul edin şenol hocanın prensi cenki korumayın bu kadar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

çoluk çocuğu üzüyorsunuz yazık ya
Umurlarında mı taraftar üzülmüş üzülmemiş. Bir tek şu şenoltaparlara üzülmüyorum. Şimdide niyet ettiler başımıza Sergeni getirmeye.

Çevrimiçi Samet Demir

Bende sana diyorum ki adam golcü falan değil. Geçti o yıllar. Yedekte otursun 80 den sonra oyuna girsin. Başka bir işe yaramaz cenk.

Çevrimdışı Talisca1903

kabul edin şenol hocanın prensi cenki korumayın bu kadar
okumayın siz kardeşim sakın boş boş sallayın dk 10 da yazdım birşey oynamıyor diye son 10 dk gol lazım çıkmaz artık sen anlamak istediğini benim fikrim gibi yazma bir daha

Çevrimdışı levitate

necip olmasa şu maç 20-0 biterdi şaka maka, o kadar çok atak kesti ki sayamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

cenk yerine başkası olsa maç dönerdi de yerli ya helal olsun

yanda semih falan bekliyor ama cenk yerli yaa
Yok dostum 1 ay daha çekeceğiz yapacak birşey yok. İnşallah yabancı bir hoca gelir. Yoksa aynı tas aynı hamam devam eder.

Sene başından beri ilk defa tv başında bu denli çıldırdım.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Oyun aklı olan tek oyuncumuz rebiç
Oyum aklımız istifa etti. Yetmezmiş gibi öğrencisini bıraktı koltuğunda.

Çevrimdışı levitate

Yok dostum 1 ay daha çekeceğiz yapacak birşey yok. İnşallah yabancı bir hoca gelir. Yoksa aynı tas aynı hamam devam eder.

Sene başından beri ilk defa tv başında bu denli çıldırdım.

26 kasım ne ya cidden haftaya pazara koysunlar işte 2 aday var zaten

kaybedecek bir dakikamız yok şunlarla
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bu akşam tribünde edilen tezahüratlardan aklınızda kalanları yazabilir misiniz? Ben düşük seste dinlediğim için bi halt anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

okumayın siz kardeşim sakın boş boş sallayın dk 10 da yazdım birşey oynamıyor diye son 10 dk gol lazım çıkmaz artık sen anlamak istediğini benim fikrim gibi yazma bir daha
esas gol lazım olduğu için çıkması gerekiyordu

Çevrimdışı Talisca1903

sahadaki en iyi 2 oyuncu nejip ve muleka olan takımın maç kazanması mümkün değil

Çevrimdışı bjkozy

Daha Kasimin basi. Ligi bitirdik, avrupadan elendik. 6-7 ay simdi yatalim

Çevrimiçi Necmi

26 kasım ne ya cidden haftaya pazara koysunlar işte 2 aday var zaten

kaybedecek bir dakikamız yok şunlarla
seçimi öne çekmeye gerek yokki istifa edip gitsinler kafi biz seçimi bekleriz

Çevrimdışı Talisca1903

esas gol lazım olduğu için çıkması gerekiyordu
karambolde atar belki diye tutar her hoca hem bu takıma genç oyuncu atmak çokta mantıklı değil tribün komple yuhalarken

Çevrimiçi Necmi

sahadaki en iyi 2 oyuncu nejip ve muleka olan takımın maç kazanması mümkün değil
girdikten sonra rebiç ve tayfurda çok iyi oynadı

Etiketler: