iyide sizin gibi başkasına olan kinimi size kusmadım eleştirmem gerekeni eleştirdim , fikir bekirttiniz diye sizi değil
İyide abi geçen sene aynı yorumları yaptınız, vasat sever olduk, fmci olduk. Aynı duruma sen geldin şikayet ediyorsun şimdi. Ki o zamanda ben hocayı savunmuyordum, yönetim kötü hakemler maksatlı diyordum sizde o kadar büyük Şenol Güneş sevdası vardı ki ne yönetimi gözünüz gördü, ne de hakemlerin bizi doğramasını. Şenol Güneş geldi gözünüz anca açıldı.
Şimdi hoca kötüydü istifasını versin diyerek kendinizi aklayamazsınız, bu durumu Şenol Güneş gelmeden izah etmeye çalıştık siz anlamadınız. Ki çok iyi hatırlıyorum yönetim gitsin sonra kim gelirse gelsin dediğim bile çok oldu. Sizin tek derdiniz Şenol Güneş'in gelmeseydi. Ahanda geldi ve ilk kaçan da kendisi oldu. Özellikle twitterda kendisine halen toz konduramayan büyük bit kitle var. Beşiktaşa en büyük zararıda bunlar veriyor.
Mesela şuan Hasan Aratı istiyor aynı kitle, ama bu adam gelince ne değişecek, listesinde kimler var belli değil. Aynı hatayo yapıyoruz yine. O zaman da VI gitsinde ne olursa olsun modundaydık, şimdide anç gitsin modundayız. He Hasan Arat gelirse iyi de olur belki bilemeyiz. Konuşması, duruşu düzgün ama göreceğiz.
Neyse konu dağıldı, toparlayım. Bu durumun mimarlarından birisi Şenol Güneş. Sende en büyük fanı olduğun için bu eleştirilerin sana gelmesi gayet doğal