UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17491 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Sanki biz 9 kişi oynuyoruz, adamlar 13 kişi. Her yerde sarı formalı oyuncu var, kadrajdaki siyah formalı oyuncu sayısı genelde 3, 4’ü geçmiyor…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Rezil herifler.

Belkide tarihin en kolay grubundan çıkamadık.

Burak'ta Şenol'un öğrencisi, yani bunun hocalığındanda bi b.o.k. olmaz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı bjkozy

Çevrimiçi tolga1903

Yüz karası ya gerçekten bu sezon başlı başına yüz karası

Çevrimdışı İzmitlibjk

Biz rebice ne kadar maas veriyoruz? Bacagi mi koptu bu adamin ben anlamiyorum, antremanlarda dökturuyor maçta oynatilmiyor. Gizliden kadro disi filan mi vallahi anlamiyorum, ox' rebici kazanmamiz lazim, yenilsekte oynatmamiz lazim dedik, kotu oynasalarda oynatmamiz lazim dedik, cunku ne dizilis degistirmek ne de baska bir sey yukseltecek bu takimi, futbol iyi oyuncularla oynaniyor işte bizim bu adamlari kazanmamiz lazim.

Çevrimdışı Ravenman

Cenabet Ertem hangi maç spiker olsa o maçta kaybediyor Türk takımları.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi sEuL

(...) bu kadar koşan rakibe karşı Abou yetmezmiş gibi birde yürüyen Cenk’i soktu oyuna. 4’e 5’e gitmeden maç bitse de herkes rahatlasa

Çevrimiçi kahyaoglueren

Her sene ayri rezalet yaşattı bu yönetim.

Daha berbat yönetim hayatımız boyunca göremeyiz.

Çevrimiçi levitate

avrupa'da bile doğranıyoruz şöyle vasıfsız bir yönetim olmak vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu an sahadaki 11 fark yiyelim iyice kaos olsun diye mi yapılmış acaba

Çevrimiçi blackeagle35

Karaveli, İsmael ve Burak kaybedilen 3 sene. Halen daha 2 ay sonrasına verilen kongre tarihi. Bari aksiyon al ya. Gönderdin Şenolu o gün birini getir Burak nedir ya. Kongre var diye sezonu niye çöpe atıyorsun?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ghezzal da olupta rebicte olmayan şey ne acaba eski ghezzal yok işte ısrar etmeyin
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Bu takımı bu hale getiren adam ve onun yardakçısı hala aday olmayı düşünüyor ya bu da bizim ayıbımız olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

oxled,raşitsa cıkardı.Ghezzal sahada cenk yürüyor onuda sahaya aldı.Burak yılmaz

Çevrimdışı Talisca1903

oxled,raşitsa cıkardı.Ghezzal sahada cenk yürüyor onuda sahaya aldı.Burak yılmaz
Ox çıkmazdı onana harim kiç çoksa kim girse farketmez Rashicada da bir numara yok

Çevrimdışı zubeyirbaya

yalnız şu brugge maçı olsun bu maç olsun olması gerekenin çok altında yiyoruz büyük rezillikler söz konusu olabilirdi. şimdi de çok az rezil sayılmaz gerçi de

Çevrimdışı İzmitlibjk

Atibadan pas sosaya sosadan ara pası ve gomez goool... Burdab geldigimiz noktaya bakalım
Muleka cenke, cenk abouba.... Pas hatası araya giriyorlarrr bir ara passs vurdu az farkla disarda, tehlikeli geldiler...
Ben fikret ormani geri istiyorum abi

Çevrimiçi tolga1903

Bu rebic antrenmanda ananiza mı sovuyor ne yapıyor da bu herif hiçbir şekilde tercih edilmiyor bi bok bildiğiniz var desem takımın rezilliği ortada o da yok yani

Çevrimiçi levitate

yalnız şu brugge maçı olsun bu maç olsun olması gerekenin çok altında yiyoruz büyük rezillikler söz konusu olabilirdi. şimdi de çok az rezil sayılmaz gerçi de
bizde inanılmaz bir bal var bu sene, gs bile bu kadar nimetlenmedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sarpsborg 08'in bir tekrarı olur inşallah...
maalesef sahada lens ve negredo kadar yetenekli oyuncumuz yok bu kadar....
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

adamlarda kaleci var 2 tane net golü çıkardı bizim kaleciler armut

Çevrimiçi Umutcan Kaya

18'lik genç yetenek oyuncumuz rebic son 20dk süre almak için oyuna girdi
Sadece Beşiktaş

Etiketler: