UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17589 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şu olsa bu olsa diyip kendimizi kandırmayalım ne Ox eski Ox olacak ne Rebic eski Rebic Raşit zaten bitmiş Rashicayı cinconda da beğenmiyordum

Gedson ve Abuş harici sağlam adam yok
Mulekayı satma Ghezzalı gönderme iki tane kronik sakat Stoper al sonuç bu
sevgili hocan sayesinde hepsinin ayağında pranga var koşamıyor bile koşmayı geçtim yürüyemiyorlarda söylemişdim sezon başında bu takım koşamayacak diye hatırladınmı

Çevrimdışı Sefa Kara

Aboubakar
Rebic              ox               rashica
              Onana    demirege
Masuaku   colley necip   onur
                     Mert

Bu kadroyla cikar geride karsilar, ani sikistirma presle topu kapar kontra oynardim. Demir ege ve onana süpürürdü.
3-0 kazanır dönerdım.

Bu takımdan bir cacık cıkmaz hoca değişikliğide birşey ifade etmez.

Kronik,fizik olarak bitik bir takım kurdular bu oyunculardan nasıl kurtulacaz nasıl yeni Beşiktaşı kurucaz zor zamanlar bizi bekliyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

kadro kötü şüphe yok ama bu kadar da kötü oynamaz. elindeki oyunculardan verim alamaya çalışan bir yapı yok. zaafları belli az çok futboldan anlayan herkesin çözüp üzerimize plan yapabileceği bir şeyi oynamaya çalışıyoruz. farklı bir deneme de yok burakta. kadro kötü demek bododan 3 yiyecek kadron var luganoya içerde yenilecek kadron var demek de değil.

Çevrimiçi Necmi

Ama bütün suç valerianda
Mahvetti takımı

Çevrimdışı Ravenman

şu sezon başı bir yerlere sığdırılamayan hollandanın takımı ajax danmı bahsediyorsun

Evet, kötü teknik direktör ve sportif direktör sayesinde 120 milyon euro harcayıp 13 oyuncu aldılar, bu oyunculardan sadece 3 tane oynuyor ve gerisi vasat. Şu an ligde 16. sıradalar, bu akşamda Brightondan kaybettiler ve sonuncular gruplarında.

Lakin onlar tüm teknik ekibi ve yönetimi gönderdiler.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu olsa bu olsa diyip kendimizi kandırmayalım ne Ox eski Ox olacak ne Rebic eski Rebic Raşit zaten bitmiş Rashicayı cinconda da beğenmiyordum

Gedson ve Abuş harici sağlam adam yok
Mulekayı satma Ghezzalı gönderme iki tane kronik sakat Stoper al sonuç bu
Öyle deme abi, bunlar yazın Şenol hoca ile kamp yesin uçarlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

hiç bir şey bilmiyorsan oyun merkezini geriye atarsın topu mopu bırakırsın. savunmanın arkasında alan bırakmazsın. sabırla kontra kovalarsın. bunu bile yapacak mı kadro yok. şu maçların faturasını kadroya çıkartmaya çalışmak kolaya kaçmak demek. topla oynamaya çalışıyoruz her maç gs deplasmanında bile bayernden çok topla oynama gayesiyle çıkıyoruz. başka bir şey bildiğimiz yok. demode köhne bir herifin kurmaya çalıştığı takımın acısını çekiyoruz. başka bir açıklaması yok. burakın da başka bir şey aklında yok şu iki maçta gördük

Çevrimdışı Sefa Kara

Ama bütün suç valerianda
Mahvetti takımı

elma ile armudu karıştırmayalım oda hoca moca değil eline veriyorlar ingilterede.

Çevrimdışı Ravenman

Şenol Güneş Beşiktaşa gelmiş geçmiş en büyük kazıktır.

Dua edelim Gomez'ın ve Talisca'nın sayesinde 2 şampiyonluk kazandık yoksa Şenol o şampiyonlukları tehlikeye sokacaktı.

Çevrimdışı İzmitlibjk

ne Şenol savunması bu takımdan olmaz sahada gördüğümüzü söylemeyelim mi ölmüş bu adamlar canlanmaya da niyetleri yok
Ha sen diyorsan Tebic Ox oynaya oynaya form tutacak daha var ligin sonuna bakalım form mu tutacaklar yoksa baldırlarını mı

Herkes ucagı pist basina getirdi hizlandi ve uctu gitti.  Butun takimlar ucuyor, senol gunes daha ucagi hangardan cikaramadi, bizimde ucacak ucagimiz var. Bu adamlar 2 milyon eurodan fazla para kazanan profesyonek oyuncular. Ox dedigin adam sampiyonlar liginin uzerine super kupayi aldi sahamizda hatirlatirim. Ve evet belki ligi kazanacak kadar iyi olamayacagiz ama bu ucagi ucurmak zorundalar. Teknik direktor bunu basarmak zorunda. Oyle kaçıp gidince sucsuz olunmuyor. Ben futbolcularin yerinde olsam uçabilir miydim bilmiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen seneki takımdan eksilen Redmond yerine aynı tarz bir kanat al yok stoper bölgesine sağ stoper al Marshall 2 tane Afrikalı sakat aldın sola sakat Cenk yerine adam al tamamdı
3 iyi adam alacaktın alamadın yada almadın sonucuna katlanacaksın
Oxlade hayali kurarsın böyle adam 2013 de kalmış iyiydi

Çevrimdışı Talisca1903

Herkes ucagı pist basina getirdi hizlandi ve uctu gitti.  Butun takimlar ucuyor, senol gunes daha ucagi hangardan cikaramadi, bizimde ucacak ucagimiz var. Bu adamlar 2 milyon eurodan fazla para kazanan profesyonek oyuncular. Ox dedigin adam sampiyonlar liginin uzerine super kupayi aldi sahamizda hatirlatirim. Ve evet belki ligi kazanacak kadar iyi olamayacagiz ama bu ucagi ucurmak zorundalar. Teknik direktor bunu basarmak zorunda. Oyle kaçıp gidince sucsuz olunmuyor. Ben futbolcularin yerinde olsam uçabilir miydim bilmiyorum.
Şampiyonlar ligini aldığında yıl kaç bu adam geçen sene top oynamadı Muller al sakat eyvallah denir çünkü oynayan adam sakatlıktan çokta döner bu ne saçma argüman böyle ŞL almış

Çevrimdışı Talisca1903

sevgili hocan sayesinde hepsinin ayağında pranga var koşamıyor bile koşmayı geçtim yürüyemiyorlarda söylemişdim sezon başında bu takım koşamayacak diye hatırladınmı
ya bırak abi algıyı getir bakalım hoca koşabilecek mi raşit ox rebic saçmalamanın da bir sonucu var bu adamlar düzelmez 2 maç iyi oynayan da Bailly gibi baldırını tuta tuta gidiyor işte sana kalsa oda EPL idmanı yemişti

Çevrimdışı Talisca1903

Ben diyorum kadro kronik adam dolu yok Şenol Güneş idman yaptıramamış gelsin yeni hocada bakalım idman yapınca ne değişiyor
Burak 2 Hırvat getirdi sonuç sağdan sola dönemeden adamlar çünkü sakatlıklar bitirmiş adamları

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaş'ın bulunduğu D Grubu'nda oluşan puan durumu:

Club Brugge - 7 P
Bodo/Glimt - 4 P
Lugano - 4 P
Beşiktaş - 1 P

CL'de sıfır çektik bu sene durum bu.Bunlar Beşiktaşı bitirmeye yemni etmişler ant içmişler.İ

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş Beşiktaşa gelmiş geçmiş en büyük kazıktır.

Dua edelim Gomez'ın ve Talisca'nın sayesinde 2 şampiyonluk kazandık yoksa Şenol o şampiyonlukları tehlikeye sokacaktı.
Olur mu Gomez ve Talisca dua etsin ki Şenol hoca vardı. Yoksa ikiside çürüyüp giderdi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

8 - Avrupa kupalarının grup aşamalarında deplasmanda oynadığı son sekiz maçı kazanamayan Beşiktaş (1B 7M), kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Ayaz.

Çevrimdışı Talisca1903

Olur mu Gomez ve Talisca dua etsin ki Şenol hoca vardı. Yoksa ikiside çürüyüp giderdi.
Gomez geldiğinde sakattı geçen sene de oynamamıştı doğru düzgün beceriksiz Şenol Güneş idman veremedi ona gol kralı oldu

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Ben diyorum kadro kronik adam dolu yok Şenol Güneş idman yaptıramamış gelsin yeni hocada bakalım idman yapınca ne değişiyor
Burak 2 Hırvat getirdi sonuç sağdan sola dönemeden adamlar çünkü sakatlıklar bitirmiş adamları
sizin gibi tsli yönetim ve tsli hoca aşkı taşıyan insanların gerçekten böyle düşünmesi için Beşiktaş düşmanı olması lazım rezillik
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ya bırak abi algıyı getir bakalım hoca koşabilecek mi raşit ox rebic saçmalamanın da bir sonucu var bu adamlar düzelmez 2 maç iyi oynayan da Bailly gibi baldırını tuta tuta gidiyor işte sana kalsa oda EPL idmanı yemişti
benmi getirdim bunları senin hocan getirdi şikayet etmeye hakkınmı var gittiği güne kadar savunuyordu yönetimi transferleri fırça atıyordu afrika kupası diyen basın mensuplarına daha bu oyuncular ortaya çıktığında koysaydı istifasını ben bunlarla takım kurmam deseydi ne konuşuyorsun takım kondüsyoneri varmıydı bu takım lige şenol ve yardımcısı burakla hazırlandı nasıl hazırlandığını görüyoruz işde en son galibiyeti ne zaman aldık ben unuttum valla sivasımı yenmişdik

Çevrimdışı levitate

e kronikse aldırmasaymış abi haberi yok muydu bunlardan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim hoca almıyor taraftarda sinirinden Şenol Güneş yürüyor Şenol Güneş nerde yok eee olsun Şenol Güneş bodo ya yenildi

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Gomez geldiğinde sakattı geçen sene de oynamamıştı doğru düzgün beceriksiz Şenol Güneş idman veremedi ona gol kralı oldu
ne anlatıyorsun sen gomez geldiğinde kaç hafta süre alamadı aldığı kısa sürelerde kendini gösterdi baskıyla oynatmak zorunda kaldı aynı şeyi q7ye yaptı o da formayı zorla aldı sonra ikisinden de vazgeçemedi, kendi düşüncesi ile değil baskıyla oynatmak zorunda kaldı adamları farkına vardı sağolsun
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

e kronikse aldırmasaymış abi haberi yok muydu bunlardan
hatalı zaten o konuda da yönetim alınca ne yapacak durduramazki istifa etmeliydi

Çevrimdışı Talisca1903

benmi getirdim bunları senin hocan getirdi şikayet etmeye hakkınmı var gittiği güne kadar savunuyordu yönetimi transferleri fırça atıyordu afrika kupası diyen basın mensuplarına daha bu oyuncular ortaya çıktığında koysaydı istifasını ben bunlarla takım kurmam deseydi ne konuşuyorsun takım kondüsyoneri varmıydı bu takım lige şenol ve yardımcısı burakla hazırlandı nasıl hazırlandığını görüyoruz işde en son galibiyeti ne zaman aldık ben unuttum valla sivasımı yenmişdik
hoca gitti ne yapalım ama dur sen mutlu ol bugün takımın başında Şenol Güneş vardı

Etiketler: