UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17598 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Gomez geldiğinde sakattı geçen sene de oynamamıştı doğru düzgün beceriksiz Şenol Güneş idman veremedi ona gol kralı oldu
İşte bende aynısını söylüyorum o zamanda sakat oyuncu aldık şimdide o zaman nasıl hoca eli değdiyse şimdide hoca beceremedi. Ama taraftara göre olumlu birşey varsa pay sahibi hoca, olumlu birşey yoksa hoca elinden geleni yaptı ama futbolcularda iş yok :) Yönetimi suçla gitsin.

Alan kadar onay verende suçlu kimse hocayı aklamaya çalışmasın boşuna. Yazın işler iyi gitmiyorsa basına bir ultimatom verirdi taraftar zaten arkasında istediğini alırdı. Ama bu tabloyu Şenol Güneş'i seven taraftar görmek istemiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

ne anlatıyorsun sen gomez geldiğinde kaç hafta süre alamadı aldığı kısa sürelerde kendini gösterdi baskıyla oynatmak zorunda kaldı aynı şeyi q7ye yaptı o da formayı zorla aldı sonra ikisinden de vazgeçemedi, kendi düşüncesi ile değil baskıyla oynatmak zorunda kaldı adamları farkına vardı sağolsun
6 hafta sonra oynattı demek ki zamanı oymuş verimini aldı
Q7 olayına hiç girme ondan gayet verim aldı zaten oda şaklabandı değil mi size göre

Çevrimdışı Talisca1903

İşte bende aynısını söylüyorum o zamanda sakat oyuncu aldık şimdide o zaman nasıl hoca eli değdiyse şimdide hoca beceremedi. Ama taraftara göre olumlu birşey varsa pay sahibi hoca, olumlu birşey yoksa hoca elinden geleni yaptı ama futbolcularda iş yok :) Yönetimi suçla gitsin.

Alan kadar onay verende suçlu kimse hocayı aklamaya çalışmasın boşuna. Yazın işler iyi gitmiyorsa basına bir ultimatom verirdi taraftar zaten arkasında istediğini alırdı. Ama bu tabloyu Şenol Güneş'i seven taraftar görmek istemiyor.
sen okumuyorsun ben kaç kere yazdım hoca beceremedi istifasını verdi gitti
Derdin ne ne diyelim anasına bacısına mı sövelim elli kere yazdım beceremediğinde istifa etsin diyen
Geçen sene 24 maç yenilmemiş 2,76 puan ortalaması yakalamış adama destek vermişiz çok mu
Taraftarı arkasına alırmış ne oluyor aklınca taraftarı arkaya her maç küfrediyor taraftar yönetime adamlar gine gitmiyor sonuç?
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 00:20:50 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Umutcan Kaya

6 hafta sonra oynattı demek ki zamanı oymuş verimini aldı
Q7 olayına hiç girme ondan gayet verim aldı zaten oda şaklabandı değil mi size göre
hepsi bireysel performansı ve baskıyla aldı formayı, tsli hocan şans verdiği için değil
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

hatalı zaten o konuda da yönetim alınca ne yapacak durduramazki istifa etmeliydi
neyi durduracak abi gayet istediği adamlar bunlarmış, ox çıkıp hoca beni aradı istedi diyor mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

sizin gibi tsli yönetim ve tsli hoca aşkı taşıyan insanların gerçekten böyle düşünmesi için Beşiktaş düşmanı olması lazım rezillik
kimsenin aşkını taşımıyoruz tek derdimiz takım iyi olacağını düşündük geçen sene yaptıklarıyla destek verdik yapamayınca da istifasını istedik ne yapalım başka
Sözlerine dikkat et hocanın memleketinden banane

Çevrimiçi Samet Demir

Derdin ne ne diyelim anasına bacısına mı sövelim elli kere yazdım beceremediğinde istifa etsin diyen
Geçen sene 24 maç yenilmemiş 2,76 puan ortalaması yakalamış adama destek vermişiz çok mu
Taraftarı arkasına alırmış ne oluyor aklınca taraftarı arkaya her maç küfrediyor taraftar yönetime adamlar gine gitmiyor sonuç?

Şenol Güneş gelene kadar seni koca sene dinledik, işler düzelene kadar Şenol Güneş'in enkazı kalkana kadar sende bizi çekeceksin yapacak birşey yok. 2.76 ortalama yapana kupa, %60 üzeri topla oynamaya da 3 puan vermiyorlar bunuda öğrenmiş olduk. Hocam gider ayak yine bize ders verdi sağolsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

hoca beceremeyeli baya oluyor abi.2017-2018-2018-2019-2023-2024

Onu oraya getirende suç.

Gerçi getirende bile isteye bgaşarısız olsun diye getirtdi.

Çevrimdışı Talisca1903

hepsi bireysel performansı ve baskıyla aldı formayı, tsli hocan şans verdiği için değil
ne baskısı yapacak ya Şenol Güneş gitti ben unuttum sen unutamadın Asım sende bitmeyen bir Şenol Güneş aşkı var

Çevrimiçi Samet Demir

Bu maç mesela tam Şenol hocaya göre bir maçtı, topu sağa ver sola ver rakibi uyut 1 gol de araya sıkıştır bak keyfine.

Çevrimdışı Talisca1903

hoca beceremeyeli baya oluyor abi.2017-2018-2018-2019-2023-2024

Onu oraya getirende suç.

Gerçi getirende bile isteye bgaşarısız olsun diye getirtdi.
olur mu kardeşim ben getirdim parasını da beraber yedik bu forum kafayı yemiş hocan da hocan gitti tav herif
Bir adamı istemek bu kadar uzatılabilir mi ya art niyetten başka bir şey değil
O zaman kimse şuraya tek hoca futbolcu ismi yazmasın başarısız olursa ömür boyu konuşulur
Şenol Güneş nefretinizi ona kusun giden yüzüne söyleyin bana değil

Çevrimdışı Sefa Kara

olur mu kardeşim ben getirdim parasını da beraber yedik bu forum kafayı yemiş hocan da hocan gitti tav herif
Bir adamı istemek bu kadar uzatılabilir mi ya art niyetten başka bir şey değil
O zaman kimse şuraya tek hoca futbolcu ismi yazmasın başarısız olursa ömür boyu konuşulur
Şenol Güneş nefretinizi ona kusun giden yüzüne söyleyin bana değil

senin ne sucun varmış ? Sen mi getirdin yada senin söylemen ile mi getirdiler ? Yetkin mi varmış gerek yok böyle şeylere.

Onu getiren anç ve saz ekibi ve hoca başarısızdır net.

Neyse kırmayın birbirinizi kongreden sonra yeni bir sayfa açıyoruz tekrar birleşiyoruz hasan arat başkanlıgı altında yeni bir Beşiktaş kuruluyor başarı geliyor inşallah.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 00:35:42 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Talisca1903

senin ne sucun varmış ? Sen mi getirdin yada senin söylemen ile mi getirdiler ? Yetkin mi varmış gerek yok böyle şeylere.

Onu getiren anç ve saz ekibi ve hoca başarısızdır net.

Neyse kırmayalım birbirimizi kongreden sonra yeni bir sayfa açıyoruz tekrar birleşiyoruz hasan arat başkanlıgı altında yeni bir Beşiktaş kuruluyor başarı geliyor inşallah.
kabak tadı verdi artık kardeşim git derdini Şenol Güneş anlat ANÇ ye anlat her seferinde bana kusma zehrini ortam çok toksik
Ben bir şey yazıyorum okunmuyor bile bu takım çok hoca yer yazıdım ne demek bu gelen hocaya bu kadroyla ilgili başaramadıkları için suç bulunmaz demek bir nevi geleni kim olduğunu bilmeden korumak
Adam okumuyor saldırıyorlar zehrini başka yere kus mağlubiyet seni üzüyor beni sevindiriyor mu?
Üzüntü üstüne bir de bunlarla uğraşıyorum
Ha bu forum benim burada olmamdan rahatsız galiba sürekli bir saldırı hali tartışma adabından uzaklaşarak
Bunlara gerek yok istenmediğimiz yerde duracak değiliz
Gitmek gerekirse yazın çıkalım zorla durmuyoruZ burada
Sözlerim sana değil
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 00:46:41 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

kabak tadı verdi artık kardeşim git derdini Şenol Güneş anlat ANÇ ye anlat her seferinde bana kusma zehrini ortam çok toksik
Ben bir şey yazıyorum okunmuyor bile bu takım çok hoca yer yazıdım ne demek bu gelen hocaya bu kadroyla ilgili başaramadıkları için suç bulunmaz demek bir nevi geleni kim olduğunu bilmeden korumak
Adam okumuyor saldırıyorlar zehrini başka yere kus mağlubiyet seni üzüyor beni sevindiriyor mu?
Üzüntü üstüne bir de bunlarla uğraşıyorum
Ha bu forum benim burada olmamdan rahatsız galiba sürekli bir saldırı hali tartışma adabından uzaklaşarak
Bunlara gerek yok istenmediğimiz yerde duracak değiliz
Gitmek gerekirse yazın çıkalım zorla durmuyoruZ burada
Sözlerim sana değil
bizde çok şey yazdık zamanında okumadın bile 😂

Çevrimiçi Necmi

Üstteki foto fo kulübesi ama anca şenol hoca olursa beşiktaş kulübesinde böyle bir manzara görürüz

Çevrimdışı Talisca1903

bizde çok şey yazdık zamanında okumadın bile 😂
iyide sizin gibi başkasına olan kinimi size kusmadım eleştirmem gerekeni eleştirdim , fikir bekirttiniz  diye sizi değil
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 00:58:42 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Üstteki foto fo kulübesi ama anca şenol hoca olursa beşiktaş kulübesinde böyle bir manzara görürüz

nereden nereyeee

Çevrimiçi Necmi

iyide sizin gibi başkasına olan kinimi size kusmadım eleştirmem gerekeni eleştirdim , fikir bekirttiniz  diye sizi değil
biz kin kusmuyoruzki 😳
İntikam alıyoruz 😂
İntikam soğuk yenen yemektir 😈

Çevrimdışı Talisca1903

biz kin kusmuyoruzki 😳
İntikam alıyoruz 😂
İntikam soğuk yenen yemektir 😈
tadı kaçtı benden yana

Çevrimiçi Samet Demir

İyide abi geçen sene aynı yorumları yaptınız, vasat sever olduk, fmci olduk. Aynı duruma sen geldin şikayet ediyorsun şimdi. Ki o zamanda ben hocayı savunmuyordum, yönetim kötü hakemler maksatlı diyordum sizde o kadar büyük Şenol Güneş sevdası vardı ki ne yönetimi gözünüz gördü, ne de hakemlerin bizi doğramasını. Şenol Güneş geldi gözünüz anca açıldı.

Şimdi hoca kötüydü istifasını versin diyerek kendinizi aklayamazsınız, bu durumu Şenol Güneş gelmeden izah etmeye çalıştık siz anlamadınız. Ki çok iyi hatırlıyorum yönetim gitsin sonra kim gelirse gelsin dediğim bile çok oldu. Sizin tek derdiniz Şenol Güneş'in gelmeseydi. Ahanda geldi ve ilk kaçan da kendisi oldu. Özellikle twitterda kendisine halen toz konduramayan büyük bit kitle var. Beşiktaşa en büyük zararıda bunlar veriyor.

Mesela şuan Hasan Aratı istiyor aynı kitle, ama bu adam gelince ne değişecek, listesinde kimler var belli değil. Aynı hatayo yapıyoruz yine. O zaman da VI gitsinde ne olursa olsun modundaydık, şimdide anç gitsin modundayız. He Hasan Arat gelirse iyi de olur belki bilemeyiz. Konuşması, duruşu düzgün ama göreceğiz.

Neyse konu dağıldı, toparlayım. Bu durumun mimarlarından birisi Şenol Güneş. Sende en büyük fanı olduğun için bu eleştirilerin sana gelmesi gayet doğal :)

Çevrimdışı Talisca1903

İyide abi geçen sene aynı yorumları yaptınız, vasat sever olduk, fmci olduk. Aynı duruma sen geldin şikayet ediyorsun şimdi. Ki o zamanda ben hocayı savunmuyordum, yönetim kötü hakemler maksatlı diyordum sizde o kadar büyük Şenol Güneş sevdası vardı ki ne yönetimi gözünüz gördü, ne de hakemlerin bizi doğramasını. Şenol Güneş geldi gözünüz anca açıldı.

Şimdi hoca kötüydü istifasını versin diyerek kendinizi aklayamazsınız, bu durumu Şenol Güneş gelmeden izah etmeye çalıştık siz anlamadınız. Ki çok iyi hatırlıyorum yönetim gitsin sonra kim gelirse gelsin dediğim bile çok oldu. Sizin tek derdiniz Şenol Güneş'in gelmeseydi. Ahanda geldi ve ilk kaçan da kendisi oldu. Özellikle twitterda kendisine halen toz konduramayan büyük bit kitle var. Beşiktaşa en büyük zararıda bunlar veriyor.

Mesela şuan Hasan Aratı istiyor aynı kitle, ama bu adam gelince ne değişecek, listesinde kimler var belli değil. Aynı hatayo yapıyoruz yine. O zaman da VI gitsinde ne olursa olsun modundaydık, şimdide anç gitsin modundayız. He Hasan Arat gelirse iyi de olur belki bilemeyiz. Konuşması, duruşu düzgün ama göreceğiz.

Neyse konu dağıldı, toparlayım. Bu durumun mimarlarından birisi Şenol Güneş. Sende en büyük fanı olduğun için bu eleştirilerin sana gelmesi gayet doğal :)
Tadı kaçtı forumda hiç bir fikrimi okumadan sallıyorsunuz Hiç bir konuda tartışamaz hale geldik bundan dolayı hocanda hocan nedir bu yahu?
Forumda fikir tartışması yapmaktan çok bir sidik yarışına döndü muhabbet buda çok can sıkıcı

Çevrimiçi Samet Demir

Tadı kaçtı forumda hiç bir fikrimi okumadan sallıyorsunuz Hiç bir konuda tartışamaz hale geldik bundan dolayı hocanda hocan nedir bu yahu?
Forumda fikir tartışması yapmaktan çok bir sidik yarışına döndü muhabbet buda çok can sıkıcı
Uzun uzadıya yazdım, fikir beyan edilecek çok şey var. Neyse.

Çevrimiçi Necmi

senle niye sidik yarıştırayım kendi adıma yaşlı adamız sen illaki daha uzağa işersin 😂
Katlanacaksın artık bir sürü ata sözü var mesela 🤔 erken öten horozun başı kesilir sakla samanı gelir zamanı vs vs vs
🤣🤣🤣

Çevrimdışı Talisca1903

senle niye sidik yarıştırayım kendi adıma yaşlı adamız sen illaki daha uzağa işersin 😂
Katlanacaksın artık bir sürü ata sözü var mesela 🤔 erken öten horozun başı kesilir sakla samanı gelir zamanı vs vs vs
🤣🤣🤣
Bu takım bu sene futbol oynamayacak belli oldu o yüzden futbol duşunda herşeyi konuşacağız öyle görünüyor
İyi akşamlar

Çevrimiçi Necmi

Bu takım bu sene futbol oynamayacak belli oldu o yüzden futbol duşunda herşeyi konuşacağız öyle görünüyor
İyi akşamlar
bu takım bir senedir futbol oynamıyorda sen yeni farkettin 😳

Etiketler: