Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165866 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynı bloktayız.  Ama D blok O 23 teyim. Ama yanınıza gelirim. Necmi abi ve sizlerle tanışma fırsatınıda yakalamış olacağım.
İnşallah abi sanırım maç önü gelemeyeceksin

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz de birazdan çıkıp ön inceleme yapıcaz stat çevresinde @Abdullah ve İlhan abiyle @ÇİÇEKDAĞLI :)

Çevrimdışı klassblok

Biz de birazdan çıkıp ön inceleme yapıcaz stat çevresinde @Abdullah ve İlhan abiyle @ÇİÇEKDAĞLI :)
Kolay gelsin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Dostlar maça gitmek isteyenler burda kendini belli etsin ona göre araç ayarlaması yapalım bilet alınacaksa aynı tribünden alalım kombine sahipleri salı gününe kadar bilet alabilecekmiş bizde programımızı salı gününe kadar bitirelim sonrasında bende geliyorum diyen arkadaşlar kusura bakmasın çünkü gelecek olanlara göre araç ayarlanacak pazar maçtan birkaç saat önce orda olacakmış gibi haraket ederiz maç öncesi Ankaradaki dostlarla bir tanışma buluşması yaparız maç çıkışıda yola gider gece 1 veya 2 gibi İstanbulda oluruz maça konvoy gideriz ve kesinlikle hız yapılmaz usturuplu gider ve döneriz.
şimdi burda bir liste yapıyorum gelecek olanlar burda isimlerini yazdırsın bizde ona göre planımızı yapalım araçları ayarlayalım :)

1-  @Necmi              (bilet tamam)
2-  @bjk_mabet       (bilet tamam)
3-  @MURAT             (bilet tamam)
4-  @ZEKI               (bilet tamam)
5-  @AdemG         (bilet tamam)
6-  @Geovani           (bilet tamam)
7-  @rubi_tobin        (bilet tamam)
8-  @Geovani nin kardeşi (bilet tamam)
9-  @Oktay               (bilet tamam)
10-@rubi_tobin arkadaşı           (bilet tamam)

Çevrimdışı EmreTkgz42

Odtü civarından hangi dolmuş, metro veya otobüsle stadyuma gidebilirim ve kaç dk sürer yardımcı olsanız :) @Abdullah @yigitcan1903 @klassblok @ÇİÇEKDAĞLI

Çevrimdışı klassblok

İstanbul yolu üzerinden yenikent otobüsleri geçiyor ama stada kadar gitmiyor. Ondan sonrası için benimde fazla bilgim yok.

Çevrimdışı EmreTkgz42

İstanbul yolu üzerinden yenikent otobüsleri geçiyor ama stada kadar gitmiyor. Ondan sonrası için benimde fazla bilgim yok.
cevap için teşekkürler ne kadar yakınına gidiyor acaba sonrasını yuruyebilrim fazla yoksa

Çevrimdışı klassblok

cevap için teşekkürler ne kadar yakınına gidiyor acaba sonrasını yuruyebilrim fazla yoksa
Taksiye binersin fazla tutmaz.

Çevrimdışı klassblok

Antares Kartal Yuvasindayim bilet almak çok zor. Kalabalık.

Çevrimdışı If Else

Antares Kartal Yuvasindayim bilet almak çok zor. Kalabalık.

@ugurkartalizma 19 Mayıs Stadyumundan bugün pass-kart aldım. Ben 1 saat bekledim. Şu an nasıl bilmiyorum. Ama bence en kötü 2 saatte sıra gelir orada. Orası 20:00'a kadar açık olacak. Umarım yetişirsiniz.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Zoro

Ben dün armadadan aldım Allah'tan bugüne bırakmamışım

Çevrimdışı If Else

@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 @Abdullah Yarınki maç öncesi etkinliğini kaçta yapacaksınız arkadaşlar? Ben 4-5 arası ancak Asaş'a gelebilirim heralde. Toplu taşımayla gelmeye çalışacağım. İstanbul'dan gelen dostlarımızla da tanışmayı çok isterim  :D En azından stadyum'a girmeden görüşebilsek süper olur  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 @Abdullah Yarınki maç öncesi etkinliğini kaçta yapacaksınız arkadaşlar? Ben 4-5 arası ancak Asaş'a gelebilirim heralde. Toplu taşımayla gelmeye çalışacağım. İstanbul'dan gelen dostlarımızla da tanışmayı çok isterim  :D En azından stadyum'a girmeden görüşebilsek süper olur  :ok:
Yarın stat yakınında (3-4 km) yenikayı köyü varmış oraya bakıcaz erkenden
Orda bi yemek düşünüyoruz
İstanbuldan gelen ekibi 15.00-15.30 gibi alıp oraya geçecez uygunsa
Sonra stada dönüş @If Else

Çevrimdışı Abdullah

Abi biz erken başlayacaz hazırlığa 3-3,5 gibi de İstanbul ekibi katılacak. Stadın oraya gelirsen o saatte buluşabiliriz sanırım.   :ok:

Çevrimdışı If Else

Yarın stat yakınında (3-4 km) yenikayı köyü varmış oraya bakıcaz erkenden
Orda bi yemek düşünüyoruz
İstanbuldan gelen ekibi 15.00-15.30 gibi alıp oraya geçecez uygunsa
Sonra stada dönüş @If Else

Abi biz erken başlayacaz hazırlığa 3-3,5 gibi de İstanbul ekibi katılacak. Stadın oraya gelirsen o saatte buluşabiliriz sanırım.   :ok:

İşim olmasa ben de size daha erken katılmak isterdim. Biraz yardımımız da dokunurdu belki  :bandit:

Bir değişiklik olursa size belki daha erken katılabilirim. Aslında, araba olsa geç de olsa yanınıza gelirdim. Neyse ben burada pusuda kalayım. Haberleşiriz yine...
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 16:58:31 If Else ]

Çevrimdışı Abdullah

İşim olmasa ben de size katılmak isterdim. Biraz yardımımız da dokunurdu belki  :bandit:

Neyse ben burada pusuda kalayım. Bir değişiklik olursa size belki daha erken katılabilirim. Haberleşiriz yine...
Abi katılırsan güzel olur tanışırız. Şartları zorla  :)

Çevrimdışı klassblok

Mac oncesi etkinliğine katılmak isterdim ama kuzenin düğünü var. Maca ancak yetişirim.

Çevrimdışı If Else

@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 @Abdullah

Arkadaşlar, yarınki işimi ayarladım  :D İşim 13:00'da bitecek. Siz tam olarak nerede, kaçta buluşacaksınız? Eğer yeriniz varsa bende size katılabilirim  :biggrinking:  Benim de yapılacaklara elim değerse sevinirim  :ok:

Özelden mesaj da atabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 18:07:40 If Else ]

Çevrimdışı Abdullah

@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 @Abdullah

Arkadaşlar, yarınki işimi ayarladım  :D İşim 13:00'da bitecek. Siz tam olarak nerede, kaçta buluşacaksınız? Eğer yeriniz varsa bende size katılabilirim  :biggrinking:  Benim de yapılacaklara elim değerse sevinirim  :ok:

Özelden mesaj da atabilirsiniz.
Abi İlhan(@ÇİÇEKDAĞLI) abiyle konuşursan daha iyi olur sen özelden bi mesaj at ona  :ok:

Çevrimdışı If Else

Abi İlhan(@ÇİÇEKDAĞLI) abiyle konuşursan daha iyi olur sen özelden bi mesaj at ona  :ok:

Teşekkürler, İlhan Abiyle konuştum  :)

Yarın, İstanbuldan gelen kafile'yi alacağınız yere geleceğim  :ok: Görüşmek üzere  :biggrinking:

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkürler, İlhan Abiyle konuştum  :)

Yarın, İstanbuldan gelen kafile'yi alacağınız yere geleceğim  :ok: Görüşmek üzere  :biggrinking:
tamam abi görüşürüz  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Diğer kale arkası da satışta
Oh be

Çevrimdışı ahmetx

Yarın çocuğuda alıp gedeceğim maça, ekiple tanışmak isterim,Son olarak yeni kayıya mı karar verdiniz?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Yarın çocuğuda alıp gedeceğim maça, ekiple tanışmak isterim,Son olarak yeni kayıya mı karar verdiniz?
Evet kardeş tavsiyene uyduk

Etiketler: