Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165606 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı umit

Diger kale arkasinin satisa ciktigi resmi siteden ve twitterdan haber yapilmali.

Çevrimiçi Necmi

Diğer kale arkası da satışta
Oh be
anlamıyorum bu saatten sonra satışa çıkarsan ne olur başından çıkart satılsınxaten insanlar kuyrukta zor bilet alıyor yarın satabilecekmisin hepsini en azından iyi tarafı demek diğer yerler bitti

Çevrimdışı yigitcan1903

anlamıyorum bu saatten sonra satışa çıkarsan ne olur başından çıkart satılsınxaten insanlar kuyrukta zor bilet alıyor yarın satabilecekmisin hepsini en azından iyi tarafı demek diğer yerler bitti
Evet yarın passkart noktaları da 13.00'e kadar açıkmış

Çevrimdışı tarık_1903

sevgili abilerim kardeşlerim yarın bende maç için ankarada olacagın ama başka bı grupla maçta olacağım forumdan bzı tanıgım abilerim var ama maça gelen abilerim kardeşlerimlede tanışmak isterim mümkün olurmu eğer orda iletişime geçebilirsek yanınıza ugrayıp tanışmak isterim

Çevrimdışı ahmetx

Evet kardeş tavsiyene uyduk

En iyi kararı vermişsiniz biraz kafa dinlersiniz maçtan önce
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

resim çekip atınız bekliyoruz

Çevrimdışı Abdullah

resim çekip atınız bekliyoruz
Akşam maçtan sonra atarım ben çektiklerimi  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Akşam maçtan sonra atarım ben çektiklerimi  :icool:
yolda çektiklerinizi de atın  :super: :super: :super:

Çevrimdışı KAP

Maraton E blok
Kalabalık olacak baya inşallah görürüm sizleri.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 15:42:01 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ilhan

Hadi 3 puan hayırlı olsun   :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Altuğ

Nasıl geçti Ankara dökülün bakalım  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

hepsi sessiz hiç paylaşım yorum vs yapmıyorlar

Çevrimdışı Abdullah

Abi sen niye gelmedin ya :(

Çevrimdışı ilhan

Tek kelimeyle hariykaydı kardeş. Sohbetimizde mangalımız da en önemlisi 3 gollü 3 puanımızda

Çevrimdışı Abdullah

Tek kelimeyle hariykaydı kardeş. Sohbetimizde mangalımız da en önemlisi 3 gollü 3 puanımızda
Her şey harikaydı  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Görüntüleri atında çıldıralım  :super: :super: :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ankara'da soğuk dışında her şey şahaneydi. Gerçi Ankara'da da değildik ya neyse. Herkese çok çok çok teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkesin ayağına sağlık
Çok güzel organizasyondu sonu da güzel oldu
Ne sevindik İlhan abi  :D
İnşallah şampiyonluğu da görürüz bu sezon

Çevrimdışı Abdullah

Herkesin ayağına sağlık
Çok güzel organizasyondu sonu da güzel oldu
Ne sevindik İlhan abi  :D
İnşallah şampiyonluğu da görürüz bu sezon
görecez görecez  :super:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Altuğ

Abi sen niye gelmedin ya :(

@Abdullah gelecektim de burada halletmem gereken işlerim vardı kısmet olursa tekrar mutlaka geleceğim olmadı siz geldiğiniz zaman burda tanışma şansımız olur  :)

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah gelecektim de burada halletmem gereken işlerim vardı kısmet olursa tekrar mutlaka geleceğim olmadı siz geldiğiniz zaman burda tanışma şansımız olur  :)
@Altuğ inşallah abi  :)

Çevrimdışı Abdullah

Foto yok mu foto ? :alala: :alala: :alala:
Abi ben çekmedim foto ama diğer arkadaşlarda @bjk_mabet abi de vardı fotoğraflar müsait olduklarında atarlar heralde  :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanlız arkadaşlar @Necmi abiyle yola çıkarsanız dikkat edin km hesabı yapmıyor mil hesabı yapıyor. 100 ü geçmeyiz dedi 170 le viraja girdik  :evillol: benim araç tüplü diye kaplumbağa muamelesi gördüm

Etiketler: