Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165997 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı ahmetx

Maç saati Ankara 7 derece olacak
Hissedilen 3-4 derece
Sağlam gelin
stadın bulunduğu yer Ankara merkezden 3-4 derece daha soğuk oluyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

4021 BİLET kaldı..

Satışlar bence süper..

3 4 saaatte 400 den fazla bilet satıldı

Kaç bilet kaldığına nasıl bakıyosun ??
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

stadın bulunduğu yer Ankara merkezden 3-4 derece daha soğuk oluyor  :D
Vazgeçmesinler  :D

Çevrimiçi murat

Maç saati Ankara 7 derece olacak
Hissedilen 3-4 derece
Sağlam gelin
olimpiyattan hazırlıklıyız :D olimpiyatta maç seyretmemiş biri ne demek istediğimizi anlayamaz.yağmur yağdığında kapalı tribünün ilk katı tamamen ikinci katın tribün çıkış tünellerine kadar yağmur aldığını rüzgar nedeniyle yağmurun yatay olarak geldiğini, sıkı giyinmezseniz böbrekleri stadta bırakıp eve döndüğünüzü kendinz bağırıp kendiniz duyduğunuzu stadın etrafında 1 tur atmanın 30 dakika sürdüğünü,kalabalık maçlarda otoparktan çıkmanın en az 1 saat sürdüğünü, stada gitmek için saatler önce yola çıkıldığını,karşı kalede gol olduğunda kimin attığını bırakın gol olup olmadığını,maçtan eve döndüğünüzde ilk işin maçın özetini aramak olduğunu örneğin demba banın santra vuruşunu ben 1 gün sonra necmi abi 2 gün sonra öğrendiğimizi bilemezsiniz. o yüzden hisssedilen 3-4 derece gözüm hiç korkmadı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

olimpiyattan hazırlıklıyız :D olimpiyatta maç seyretmemiş biri ne demek istediğimizi anlayamaz.yağmur yağdığında kapalı tribünün ilk katı tamamen ikinci katın tribün çıkış tünellerine kadar yağmur aldığını rüzgar nedeniyle yağmurun yatay olarak geldiğini, sıkı giyinmezseniz böbrekleri stadta bırakıp eve döndüğünüzü kendinz bağırıp kendiniz duyduğunuzu stadın etrafında 1 tur atmanın 30 dakika sürdüğünü,kalabalık maçlarda otoparktan çıkmanın en az 1 saat sürdüğünü, stada gitmek için saatler önce yola çıkıldığını,karşı kalede gol olduğunda kimin attığını bırakın gol olup olmadığını,maçtan eve döndüğünüzde ilk işin maçın özetini aramak olduğunu örneğin demba banın santra vuruşunu ben 1 gün sonra necmi abi 2 gün sonra öğrendiğimizi bilemezsiniz. o yüzden hisssedilen 3-4 derece gözüm hiç korkmadı :D
Bilirim bilirim ben de geliyorum maçlara :D
Açıktakiler kapalıya alınmayınca Eskişehir maçında alt kata yağmurun altına indik hatta
Ama burası Ankara,soğuğu fena çarpıyor
Siz yine de sağlam gelin

Çevrimiçi murat

Bilirim bilirim ben de geliyorum maçlara :D
Açıktakiler kapalıya alınmayınca Eskişehir maçında alt kata yağmurun altına indik hatta
Ama burası Ankara,soğuğu fena çarpıyor
Siz yine de sağlam gelin
maça geliyorsun yanımıza gelmiyorsun demekki :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

maça geliyorsun yanımıza gelmiyorsun demekki :alala:
E kapalıdayım nası geliyim  :evillol:
Maç öncesi etkinlikler için diyorsan forumda link verilince bulabildim o bölümü  :lol:

Çevrimiçi murat

E kapalıdayım nası geliyim  :evillol:
maç öncesi maç başlayınca bizde dağiılyoruz basın tribünü numaralı kale arkası diye :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 10:06:55 MURAT ]

Çevrimdışı yigitcan1903

maç öncesi
Haberim olmuyor organizasyon zamanı mention atarsanız gelirim  :)

Çevrimiçi murat

Haberim olmuyor organizasyon zamanı mention atarsanız gelirim  :)
maç öncesi arkadaki ağaçlık alanda ıslanıyor öyle geliyoruz biz :D

Çevrimdışı kaanzor

Passo kart geldi tam 1 haftada geçiciye gerek kalmadı ama çabuk geldi valla beklemiyodum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

maç öncesi arkadaki ağaçlık alanda ıslanıyor öyle geliyoruz biz :D
İyiymiş katılırım ben de bundan sonra beraber ıslanırız olimpiyata karşı  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Passo kart geldi tam 1 haftada geçiciye gerek kalmadı ama çabuk geldi valla beklemiyodum
İyi olmuş hayırlı olsun

Çevrimiçi murat

banada yaklaşık 1 haftada gelmişti.tabi 2 ayda gelmeyenlerde oluyor  :tabe:

Çevrimdışı Zoro

ne zaman başvurdun hocam sen benimki gelmedi armada kartal yuvasından tek geçişlik kartı en sonunda alabildim.

Çevrimdışı kaanzor

ne zaman başvurdun hocam sen benimki gelmedi armada kartal yuvasından tek geçişlik kartı en sonunda alabildim.

Geçen hafta cuma başvuru yapmıştım bu cuma ulaştı elime birazdan arayıp bileti tanımlamışlarmı onu sorucam karta

Çevrimdışı ZEKI

Simdi son bir toparlama yapalim kimler geliyor... gelemeyen bazi arkadaslairmiz oldu
istanbuldan
@Necmi @bjk_mabet @AdemG @MURAT @Geovani @ZEKI @ysariusta @rubi_tobin geliyor degil mi?

İstanbuldan baska gelen var mi ? 

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostlar maça gitmek isteyenler burda kendini belli etsin ona göre araç ayarlaması yapalım bilet alınacaksa aynı tribünden alalım kombine sahipleri salı gününe kadar bilet alabilecekmiş bizde programımızı salı gününe kadar bitirelim sonrasında bende geliyorum diyen arkadaşlar kusura bakmasın çünkü gelecek olanlara göre araç ayarlanacak pazar maçtan birkaç saat önce orda olacakmış gibi haraket ederiz maç öncesi Ankaradaki dostlarla bir tanışma buluşması yaparız maç çıkışıda yola gider gece 1 veya 2 gibi İstanbulda oluruz maça konvoy gideriz ve kesinlikle hız yapılmaz usturuplu gider ve döneriz.
şimdi burda bir liste yapıyorum gelecek olanlar burda isimlerini yazdırsın bizde ona göre planımızı yapalım araçları ayarlayalım :)

1-  @Necmi              (bilet tamam)
2-  @bjk_mabet       (bilet tamam)
3-  @MURAT             (bilet tamam)
4-  @ZEKI               (bilet tamam)
5-  @AdemG         (bilet tamam)
6-  @Geovani           (bilet tamam)
7-  @rubi_tobin        (bilet tamam)
8-  @Geovani nin kardeşi (bilet tamam)
9- 
10-@aktar_ismail

En son @Necmi abi bu şekilde güncellemiş listeyi @ZEKI abi

Çevrimiçi Necmi

pazar sabahı geleceklerin buluşma noktası
@rubi_tobin @MURAT

Çevrimiçi Necmi

Simdi son bir toparlama yapalim kimler geliyor... gelemeyen bazi arkadaslairmiz oldu
istanbuldan
@Necmi @bjk_mabet @AdemG @MURAT @Geovani @ZEKI @ysariusta @rubi_tobin geliyor degil mi?

İstanbuldan baska gelen var mi ? 
@rubi_tobin bir kişi getiriyor toplam 9 olduk :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kaç bilet kaldığına nasıl bakıyosun ??

Hocam ben bilet satış noktasındayım..

Kalan Bilet son durum.

25 liralık tirbün 1076
50 liralık tribün 652
75 liralık tribün 868
150 liralık tribün 239

Toplam : 2835

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

Hala diğer kale arkası yok  :s20: :s20: :s20:
Stat 20 binlik zaten bilet bitti diyecekler yarın,gel de delirme

Çevrimdışı Volkan Başaran

Güvenlik nedeniyledir muhtemelen yine orası.. İl güvenlik kurullarının garip garip kararları olabiliyor..

Ama tribnlerin sonunda dolu olacak olması çok güzel. Umarım her maç başka şehirde olur da İstanbuldaki takımını protesto edip bilet almayarak sosyal medya showcusu tipler biraz olsun Utanır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı kaanzor

Ulaşımı düşünen arkadaşlar için Çarşı belpa önünden saat 15:00 da otobüs kaldıracak gidiş dönüş 10 tl ayrıca tekrarlıyorum ümitköy ve civarında 2 kişi benle gelebilir araba var

Çarşıyla gitmeyi düşünenler 05415966179 nolu telefonla arayıp isim yazdırmaları gerekmekte

Çevrimdışı Zoro

Geçen hafta cuma başvuru yapmıştım bu cuma ulaştı elime birazdan arayıp bileti tanımlamışlarmı onu sorucam karta
ben 9 ekimde başvurdum kart falan gelmedi bana

Etiketler: