Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165607 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı yigitcan1903

Yanlız arkadaşlar @Necmi abiyle yola çıkarsanız dikkat edin km hesabı yapmıyor mil hesabı yapıyor. 100 ü geçmeyiz dedi 170 le viraja girdik  :evillol: benim araç tüplü diye kaplumbağa muamelesi gördüm
:evillol:
Ben de diyorum baya erken geldiniz
@Necmi abi de diyor Yiğitcan programda gidiyoruz  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Stattan piknik alanına giderken bir araba solladı Necmi abi ne yalan söyleyim korktum valla  :D

Çevrimiçi murat

Ankarada bizi en güzel şekilde ağırlayan abilerimiz ve kardeşlerimize yürekten teşekkürü bir borç bilirim.en kısa zamanda bir organizasyonda istanbulda buluşmak dileğiyle hepinizi bekliyoruz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

@ZEKI abi yatsı namazına niyet etmişsin statta  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Dün; 19 Ekim 2014 yıllarca hatırlanacak bir gündü. Beşiktaş "ev sahibi olarak" Ankara'da maça çıktı. Tarih yazıldı dün. Renkli renkli harflerle de ayıplar yazıldı. Kartalım da alnının akıyla galip geldi. Taraf olmak hiç bir zaman Beşiktaş'ın taraftarı olmak kadar gruru vermez. 39 yaşındayım bu güne kadar hep böyle gördüm. Benim kuşağım, 3 yıl üst üste şampiyonluğu gördük; Seba'yı başkan olarak bildik gördük. Adana Demirspor maçını, 100. yılı gördük. Stadın yıkılışını, yeniden yükselişini gördük. Dünü de gördük; yarınları da göreceğiz. Stadın açılışında da orada olacağız (z). Tarihe tanıklık eden bir nesiliz. Çok şanslıyız. Evet sıkıntılar var; canımızı sıkan haberler var, kulübü batırmaya çabalayan başkanlar bile var. Ancak büyük resim güzel duruyor. Tarihin bu sayfasının Ankara'da yazılması da güzel oldu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

Yiğitcan,if else ve çiçekdağlı hangisisiniz? :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Dün; 19 Ekim 2014 yıllarca hatırlanacak bir gündü. Beşiktaş "ev sahibi olarak" Ankara'da maça çıktı. Tarih yazıldı dün. Renkli renkli harflerle de ayıplar yazıldı. Kartalım da alnının akıyla galip geldi. Taraf olmak hiç bir zaman Beşiktaş'ın taraftarı olmak kadar gruru vermez. 39 yaşındayım bu güne kadar hep böyle gördüm. Benim kuşağım, 3 yıl üst üste şampiyonluğu gördük; Seba'yı başkan olarak bildik gördük. Adana Demirspor maçını, 100. yılı gördük. Stadın yıkılışını, yeniden yükselişini gördük. Dünü de gördük; yarınları da göreceğiz. Stadın açılışında da orada olacağız (z). Tarihe tanıklık eden bir nesiliz. Çok şanslıyız. Evet sıkıntılar var; canımızı sıkan haberler var, kulübü batırmaya çabalayan başkanlar bile var. Ancak büyük resim güzel duruyor. Tarihin bu sayfasının Ankara'da yazılması da güzel oldu.
:claps: çok güzel bir yazı olmuş abi  :tabe:

Çevrimdışı rubi_tobin

Dün yol dönüşü uyumuşum anca kalktım.  :uyucam:
Tüm Angara ahalisine teşekkürler var olun. Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Abdullah

Bu da Ankara ekibinin Olcayla hatıra fotoğrafı  :evillol: :evillol: :kop:

Çevrimiçi murat

7 güzel adam :claps:

Çevrimdışı ahmetx

teşekkürler Mustafa,Necmi abi Ayaş sapağındaki fotoda meydanı kimseye bırakmamış. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çiçekdağlı elinde şişesiyle yakalanmış. :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan

Mükemmel  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

O değil de şu fotoğrafların orijinal hallerini bi alsaydık özelden  :naughty:

Çevrimdışı ilhan

Yakalanmak gibi bi korkum olmadı hiç  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yakalanmak gibi bi korkum olmadı hiç  :D
Helal abi
Devre arası çökmüştük sonu güzel oldu :D

Çevrimdışı Abdullah

Oraya çiçek koyacaktım unutmuşum neyse  :D

Çevrimdışı Abdullah

O değil de şu fotoğrafların orijinal hallerini bi alsaydık özelden  :naughty:
Atıyım birazdan :)

Çevrimdışı Abdullah

Maça gitmişken töreyle fotoğraf çekinmesek ayıp olurdu  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

Maça gitmişken töreyle fotoğraf çekinmesek ayıp olurdu  :evillol: :bandit:

:evillol: :evillol:

Harika bir gün geçmiş belli Ankaralı abilerimizi kardeşlerimizi de İstanbul'a bekliyoruz en yakın zamanda.

Etiketler: