Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165815 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı yigitcan1903

olmazmı bir hafta giriyorsun sonraki hafta okumuyor benim başıma gelmedi daha ama @ZEKI @AdemG ve @Efe tecrübe etti  :evillol: ankarada başıma gelmesinde fena koyar :bandit:
O durumda mecbur çift turnike alacaklar
Olimpiyatta yapıyolardı  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarın Baki Mercimek de maça geliyor bu arada :D

Çevrimdışı Abdullah

Fark etmez kardeş, ben arabayla geleceğim için siz nereye derseniz ben oraya gelirim.
@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 abilerim o zaman yarın 1de tandoğan metrosunun önünde buluşsak hepimiz için daha rahat olacak sanki. Bir de kızılayla uğraşmayalım.  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

@ÇİÇEKDAĞLI @yigitcan1903 abilerim o zaman yarın 1de tandoğan metrosunun önünde buluşsak hepimiz için daha rahat olacak sanki. Bir de kızılayla uğraşmayalım.  :ok:
Nasıl isterseniz,uygundur benim için

Çevrimdışı ilhan

Tamamdır kardeşim

Çevrimdışı umit

Arkadaslar pazar gunu kartal yuvasindan tek maclik bilet dagitimi olacak mi?

Çevrimdışı If Else

Tek maçlık pass-kart'ı soruyorsun, değil mi? Ben armada kartal yuvasına sordum, pazar günü 13:00'a kadar dağıtacağız dedi. Diğerlerini bilmiyorum.

Bu arada 19 Mayıs stadyum gişeleri pazar günü kapalı, yarın da 20:00'a kadar açıkmış.

Asaş stadında ise hiçbir satış veya pass-kart dağıtımı olmayacakmış.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 23:34:22 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ilhan

Tek maçlık pass-kart'ı soruyorsun, değil mi? Ben armada kartal yuvasına sordum, pazar günü 13:00'a kadar dağıtacağız dedi. Diğerlerini bilmiyorum.

Bu arada 19 Mayıs stadyum gişeleri pazar günü kapalı, yarın da 20:00'a kadar açıkmış.

Asaş stadında ise hiçbir satış veya pass-kart dağıtımı olmayacakmış.
Cumartesi var saat 20:00 ye kadar Asaşta

Çevrimdışı ugurkartalizma

olacak olacak bir tek 19 mayıstan yarın akşama kadar alabilirsin

Çevrimiçi Necmi

Abi hiç gerek yok, biz yarın bir araya gelir gerekli hazırlıkları yaparız. Siz bişey getirmeyin.
olurmu bizde payımıza düşeni yapalım amaç kimseye yük olmadan güzel bir buluşma gerçekleştirmek çok keyifli olacağınada eminim :) @ÇİÇEKDAĞLI
@bjk_mabet Ankaranın doğasındaki bütün bitki ve böceklerin önden arkadan yandan görünümünü anlatır gece eve gittiğinizde bir bakarsınız onca zaman stadla ilgili tek bir şey konuşulmamış ama biyoloji bilginizde acayip bir ilerleme var geçen sene mabetle ilk buluşmamızda açtı bilgisayarı önümüzde stad projesi ben yalana yalana bakıyorum dört saat falan konuştuk sonra eve gittim kafamda konuştuklarımızı bir geçireyim dedim stadla ilgili hiç konuşmamışız :D kahve dünyasıyla ilgili konuşmuşuz kendimizle ilgili konuşmuşuz hatta fenerin bolu tesislerini bile konuşmuşuz ama stad tık yok bir sürüde soru hazırlamıştım 4 saat beni nasıl uyutmuş anlamadım :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

olurmu bizde payımıza düşeni yapalım amaç kimseye yük olmadan güzel bir buluşma gerçekleştirmek çok keyifli olacağınada eminim :) @ÇİÇEKDAĞLI
@bjk_mabet Ankaranın doğasındaki bütün bitki ve böceklerin önden arkadan yandan görünümünü anlatır gece eve gittiğinizde bir bakarsınız onca zaman stadla ilgili tek bir şey konuşulmamış ama biyoloji bilginizde acayip bir ilerleme var geçen sene mabetle ilk buluşmamızda açtı bilgisayarı önümüzde stad projesi ben yalana yalana bakıyorum dört saat falan konuştuk sonra eve gittim kafamda konuştuklarımızı bir geçireyim dedim stadla ilgili hiç konuşmamışız :D kahve dünyasıyla ilgili konuşmuşuz kendimizle ilgili konuşmuşuz hatta fenerin bolu tesislerini bile konuşmuşuz ama stad tık yok bir sürüde soru hazırlamıştım 4 saat beni nasıl uyutmuş anlamadım :bandit:
Aman abi stat zaten yapılıyor. Ne güzel genel kültür seviyeniz artmış  :evillol: Çiçek böcekle ilgili bilgi nerede lazım oalcaksa artık  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet abi bize de mi böcek anlatacaksın  :ebebe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Aman abi stat zaten yapılıyor. Ne güzel genel kültür seviyeniz artmış  :evillol: Çiçek böcekle ilgili bilgi nerede lazım oalcaksa artık  :alala:
yediğin peynirden bindiğin uçağa kadar.unutma bugün nefes alabiliyorsan bunu bakterilere borçlusun çünki ilk mitokondri onlarda gelişti yani oksijenli solunumu ilk onlar buldu sana miras bıraktı...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Abdullah

yediğin peynirden bindiğin uçağa kadar.unutma bugün nefes alabiliyorsan bunu bakterilere borçlusun çünki ilk mitokondri onlarda gelişti yani oksijenli solunumu ilk onlar buldu sana miras bıraktı...
Abi mitokondri kendi başına bir hücre zaten  :iscrewy:

Çevrimdışı klassblok

Maratonda son 245 bilet kalmış H Blokta.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yavaş yavaş maç havasına girelim
Hasbiden
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 11:49:28 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Oktay

MD blokta yer kalmamış hangi blok yakın oraya ..sona kaldık bilet bitmiş :iscrewy:

Çevrimdışı yigitcan1903

MD blokta yer kalmamış hangi blok yakın oraya ..sona kaldık bilet bitmiş :iscrewy:
Maratonda sadece H de görünüyo
Al bence ordan yanımıza gelirsin sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Yakup

@bjk_mabet ile hatırladığım bir anım. Arabadan indim metrise yakın bir yerde o arabada ben yolda  :evillol: siyah-beyaz çekiyorduk. durakta elemanın biri bana garip garip bakıyordu. eee mabet siyah demiş başka ne cevap verilebilirdi ki  :D :D :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı klassblok

Oktay Maratonda sadece H blokta yer var. Diger bloklar bitmiştir. Biraz geç kalmışsın.

Çevrimdışı klassblok

Maratonda sadece H de görünüyo
Al bence ordan yanımıza gelirsin sıkıntı olmaz
Yigitcan sen nerden aldın.

Çevrimdışı Oktay

Evet gördüm ve ordan şimdi aldım

Çevrimdışı yigitcan1903

Yigitcan sen nerden aldın.
D blok P2 Necmi abilerle 10 kişi falanız sanırım

Çevrimdışı klassblok

Aynı bloktayız.  Ama D blok O 23 teyim. Ama yanınıza gelirim. Necmi abi ve sizlerle tanışma fırsatınıda yakalamış olacağım.

Çevrimdışı Oktay

H blok tan aldım D blok normal de fiziki geçiş varmı

Etiketler: