18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş
18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş Tarih : 25.12.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Antakya Atatürk Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Anıl Usta - Serkan Çimen - Yiğit Arslan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17053 defa] 18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

colley az daha düzgün bir döneme denk gelse gayet aklımızda güzel yer edecek oyuncularımızdan olurdu. çok kaotik bir döneme denk geldi.

Çevrimdışı levitate

golitooo

amir 2 asist oldu nasıl anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Isterse hattrick yapsin bu mac agabey, Amartey'den bi cacik olmaz.
bende sevmiyorum ama adil konuşmak lazım seyrettiğinin yorumunu yapmak gerekiyor iç dünyanda yaşadıklarının değil amir yürüyor denöiş adam belki takımın en iyilerinden biri ön yargı iyi değildir ön yargılı davranılan çok oyuncuyu kaybettik adil bakış açısıyla aksayan oyuncu daha temiz süzülür

Çevrimdışı Talisca1903

semih döndi verdi mulekaya muleka geri dönüp aktaramadı pası mulekanın özeti

Çevrimiçi sEuL

Ulan Muleka duvar bile olamiyorsun be arkadas
Bi gol at acil bu ne ya, Kasimpasa'dayken ne goller atiyordun buraya geldin pas vermekten aciz olmussun.

Çevrimiçi blackeagle35

4 3 3 oynayacaksan böyle çapa bir 6 numara ile oynamak kullandığın 8 numaraların da verimini arttırır, defansif dağılımını da düzenler. Onana tutsaydı bu formatın adamı olurdu belki. Amartey neden orta sahada oynamalı diyenlerin haklı olduğunu gördük. Şu ana kadar sezonun en iyi oyunlarından biri bu kadar eksiğe rağmen. Bravo Serdar Topraktepe’ye.

Çevrimiçi Necmi

Demekki kafasında kırk tilki dolaşan hocaların yerine hocasız oynamak gerekiyormuş

Çevrimiçi sEuL

bende sevmiyorum ama adil konuşmak lazım seyrettiğinin yorumunu yapmak gerekiyor iç dünyanda yaşadıklarının değil amir yürüyor denöiş adam belki takımın en iyilerinden biri ön yargı iyi değildir ön yargılı davranılan çok oyuncuyu kaybettik adil bakış açısıyla aksayan oyuncu daha temiz süzülür

Yorumun ne zaman atildigina bak agabey, ona gore maci bir daha izle. Ilk 30 dakikada ayagina top gelmedi.
Evet ardindan cok guzel bir asist yapti Semih'e ve fena oynamiyor o dakikadan itibaren ama - ilk 30 dakikada oynamis oldugu futbolu da goz ardi edemeyiz.

Amartey'in ben oyle ahim sahim birsey yaptigini gormedim bu maclik - cok kritik mudahaleleri mi var, pas istasyonu mu olmus - kendi standardlarina gore evet belki biraz iyi - gol yedirmedi simdiye kadar o da birseydir
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2023, 21:22:36 sEuL ]

Çevrimdışı levitate

4 3 3 oynayacaksan böyle çapa bir 6 numara ile oynamak kullandığın 8 numaraların da verimini arttırır, defansif dağılımını da düzenler. Onana tutsaydı bu formatın adamı olurdu belki. Amartey neden orta sahada oynamalı diyenlerin haklı olduğunu gördük. Şu ana kadar sezonun en iyi oyunlarından biri bu kadar eksiğe rağmen. Bravo Serdar Topraktepe’ye.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şu dele bashiru ilginç topçuymuş, valorant hoca varken ismi geçmişti
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

amartey'in çok bir şey yapıp yapmamasından bağımsız bu yapıda klasik 6'ya ihtiyacımız olduğunu gördük. roller daha dengeli dağıldı ve takım sahayı kontrol edebildi.

klasik 6sız oyunlar da elbette olur ama amirden 6 yapıp vs oynamak için çok daha özel bir yapıya ve sisteme ihtiyaç var. önünde iki tane çift yönlü oyuncu olur vs. biz bu kadar taktiksel işi yapmaktan zaten fersah fersah uzak gezdiğimiz için takımın yapısı 6 olmadan daha bozuk duruyordu.

şu ana kadar sevdiğimiz şey serdar t'nin değişik fanteziler filan değil ama futbolun basit doğrularını uygulaması oldu. atletik açıdan bitik oyuncular kesilmiş, roller daha doğru dağıtılmaya çalışılmış bu kadar. zaten fazlası olabilecek ne zaman ne kadro var. biz rıza'yı bunu yapar en azından diye istemiştik çok yanlış adammış sadece şunu yapmak yerine saçma sapan işlerle uğraştı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muleka nin pili bitti. değişmesi lazım

Çevrimdışı BlackEagle16

colley az daha düzgün bir döneme denk gelse gayet aklımızda güzel yer edecek oyuncularımızdan olurdu. çok kaotik bir döneme denk geldi.
Seneye güzel olue inşallah
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Yorumun ne zaman atildigina bak agabey, ona gore maci bir daha izle. Ilk 30 dakikada ayagina top gelmedi.
Evet ardindan cok guzel bir asist yapti Semih'e ve fena oynamiyor o dakikadan itibaren ama - ilk 30 dakikada oynamis oldugu futbolu da goz ardi edemeyiz.

Amartey'in ben oyle ahim sahim birsey yaptigini gormedim bu maclik - cok kritik mudahaleleri mi var, pas istasyonu mu olmus - kendi standardlarina gore evet belki biraz iyi - gol yedirmedi simdiye kadar o da birseydir
ama bu bakış açısıda yanlış sahada bitik takım var ve bu bitikliğe reaksiyon koymaya çalışan oyuncular var bunu göz ardı edip yorum yapılmaz amir sezon başından beri şu pozisyonda oynamıyor ve bildiğin şu an takımın beyni pozisyonunda sadece asist değil kaç pas arası yaptı rakip orta sahaya yaptığı pres oynatmaması birçok açıdan değerlendirmek lazım takımı ve oyuncuları mesela bence takımın en kötüsü masuaku ama orta saha iyi olduğu için beklerin oyuna girmediği fark bile edilmiyor ne onur ne masuaku varlıkları bile yok

Çevrimiçi Necmi

Muleka nin pili bitti. değişmesi lazım
kalsın değişmesi cenkin girmesi demek olur

Çevrimdışı Talisca1903

serdar hoca en kolay şeyi yapmış aslında en bombayı kalenden uzak tut yoksa amartey öyle orta sahada uçup  kaçmıyor

Çevrimiçi Necmi

serdar hoca en kolay şeyi yapmış aslında en bombayı kalenden uzak tut yoksa amartey öyle orta sahada uçup  kaçmıyor
uçup kaçmaması önemli değil orta saha oyuncularını oyuna soktu buda görevini yaptığını gösterir

Çevrimiçi sEuL

ama bu bakış açısıda yanlış sahada bitik takım var ve bu bitikliğe reaksiyon koymaya çalışan oyuncular var bunu göz ardı edip yorum yapılmaz amir sezon başından beri şu pozisyonda oynamıyor ve bildiğin şu an takımın beyni pozisyonunda sadece asist değil kaç pas arası yaptı rakip orta sahaya yaptığı pres oynatmaması birçok açıdan değerlendirmek lazım takımı ve oyuncuları mesela bence takımın en kötüsü masuaku ama orta saha iyi olduğu için beklerin oyuna girmediği fark bile edilmiyor ne onur ne masuaku varlıkları bile yok

Agabey dedigim gibi benim yorumum oyunun ilk 30 dakikalik bolumu icindi. Sen nasil ki Onur ve Masuaku yoklari oynuyor dediysen yukarda bende onu diyorum iste oyunun ilk bolumunde varligi ile yoklugu belli degildi adamin ne diyeyim simdi.

Gecen sene Gedson'u 10 numara pozisyonunda oynatirken ve son paslarda sikinti yasarken Amir'in o bolgede oynasi gerektigini yaziyorduk zaten. Bu senenin basindan beride Amir'in iki stoper arasina gelip hicbir halt edemedigini ilerde denenmesi gerektini kac kere yazdik. O konuda hem fikiriz zaten. Masuaku - Onur yorumunada katiliyorum - iyi oynamiyorlar. Onur'un iyi oynadigini zaten gormedik hic maalesef

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kalsın değişmesi cenkin girmesi demek olur

16 yaşındaki bebe girsin.

Çevrimdışı levitate

maksimovic nasi buralara düştü yaw
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Semih bildigin cok hazir ya, kalcasini koydu mu topu alamiyor rakip. Topla dribbling'ide cok iyi - oynadikca daha da alisip daha iyi olacak insallah.

Çevrimiçi Necmi

16 yaşındaki bebe girsin.
ısınıyordu gördüm tüylerim siken diken oldu

Çevrimdışı levitate

ısınıyordu gördüm tüylerim siken diken oldu
ne olmuş abi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Semih yine egoistliğe başladı ikidir pas vermediği için top kaybı yaptı

Çevrimiçi tolga1903

5 hoca falan değişti rebic'in oynamama işi degismedi yalnız. Gelen hücuma tayfur'u atıyor onur bulut'u atıyor yine de bu herifi oynatan yok. Antrenmanda sanırım hiç yok bu herif yoksa bu tayfur saçmalığına bu denli maruz kalmazdık

Etiketler: