18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş
18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş Tarih : 25.12.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Antakya Atatürk Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Anıl Usta - Serkan Çimen - Yiğit Arslan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17030 defa] 18. Hafta Hatayspor 1-2 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

söylediğine pişman oldunmu 😂 pili bitmiş muleka cenkin yanında fırtına sayılır

Cenk oyuna girdiginde biraz kizdim ama olsun dedim dakika 81 - Cenk'ten olsa olsa 10 dakikalik topcu olur bu da iyi diye. Ama artik 10 dakikalikta oynayamiyor - umarim sozlesme uzatma gibi bir hata yapip bir sonraki TD'ninde basini yakmayiz.

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk oyuna girdiginde biraz kizdim ama olsun dedim dakika 81 - Cenk'ten olsa olsa 10 dakikalik topcu olur bu da iyi diye. Ama artik 10 dakikalikta oynayamiyor - umarim sozlesme uzatma gibi bir hata yapip bir sonraki TD'ninde basini yakmayiz.
salih ilede uzatmamak gerek tonla para istiyor şu oynadığı futbolun karşılığında bu tarz adamlardan kurtulmamaız gerek çok yapmış gibi olup hiç bir şey yapmayan

Çevrimdışı Talisca1903

muleka ilerde iyi amartey ortada iyi rashica düzelecek felan ox dönecek diye kendimizi kandırmaya devam etmemeliyiz gördük işte en iyi dedğimiz halleri bu Beşiktaş takımının oyuncusu değilller talibini bulanı gönder gitsin amir dahil

geldiğinde en çok gömülen colley saiss yemek için alındı felan deniyordu adam gayet iyi stoper yanına sağlam bir sağ stoper gerek Bahtiyar bu maç iyi oynadı ama ona güvenip yola çıkılmaz

Çevrimiçi Necmi

Mulekada çok şanssız feyyazmı demişti topun canı var isterse girer diye top mulekayı hiç sevmiyor iyi vuruşlar yapmış ama kaleci atmış topun önüne kendini

Çevrimdışı Talisca1903

Mulekada çok şanssız feyyazmı demişti topun canı var isterse girer diye top mulekayı hiç sevmiyor iyi vuruşlar yapmış ama kaleci atmış topun önüne kendini
adam kavalla vuruyor abi hiç bakmıyor kaleci yerde mi ayaktamı tam üstüne dan dun ilk top istopu yok çalım yok neyini beğeniyorsun sen bunun pozisyona giriyor deme koşarak uzaklaşırım

Çevrimiçi Necmi

muleka ilerde iyi amartey ortada iyi rashica düzelecek felan ox dönecek diye kendimizi kandırmaya devam etmemeliyiz gördük işte en iyi dedğimiz halleri bu Beşiktaş takımının oyuncusu değilller talibini bulanı gönder gitsin amir dahil

geldiğinde en çok gömülen colley saiss yemek için alındı felan deniyordu adam gayet iyi stoper yanına sağlam bir sağ stoper gerek Bahtiyar bu maç iyi oynadı ama ona güvenip yola çıkılmaz
15 oyuncu gönderip onbeş oyuncu alabilecekmisin herkesi gönderiyorsun on tane gidecek zaten en azından gitmesi gerekiyor yerlerine vasat üstü oyuncu alsan sana her oyuncunun maaşları bonservisi vs maliyeti on m olur 100 m euro zaten içeri gireceğiz hiç sallamıyorum bu takımın düzeltilmesinin maliyeti bu o yüzden kazanabileceğin iyi niyetli her oyuncuyu takımda tutmak gerekiyor birde bunlara gönderdiğin oyunculara vereceğin tazminatı ekle
Çebi ve şenolun bize verdiği zarar bizim çok uzun yıllarımızı alıp götürdü

Çevrimiçi Necmi

adam kavalla vuruyor abi hiç bakmıyor kaleci yerde mi ayaktamı tam üstüne dan dun ilk top istopu yok çalım yok neyini beğeniyorsun sen bunun pozisyona giriyor deme koşarak uzaklaşırım
hain olmamasını yetenekleri ölçüsünde formasını son damlasına kadar terletmesini seviyorum belki cenki sahada görmektense mulekayı yüz kere tercih ederim sonuçta cr kesip muleka oynatmıyorlar cenk yerine oynuyor kavalıyla vurmuş bakmadan vurmuş geçeceksin onları doksan dakika ayağına top değmeyen adamımı istiyorsun mulekaya laf edince ne olacak yerine cenk girecek bak oynayacak demiyorum girecek ve takımın bütün oyununu bozacak hemde topa dokunmadan

Çevrimdışı Talisca1903

15 oyuncu gönderip onbeş oyuncu alabilecekmisin herkesi gönderiyorsun on tane gidecek zaten en azından gitmesi gerekiyor yerlerine vasat üstü oyuncu alsan sana her oyuncunun maaşları bonservisi vs maliyeti on m olur 100 m euro zaten içeri gireceğiz hiç sallamıyorum bu takımın düzeltilmesinin maliyeti bu o yüzden kazanabileceğin iyi niyetli her oyuncuyu takımda tutmak gerekiyor birde bunlara gönderdiğin oyunculara vereceğin tazminatı ekle
Çebi ve şenolun bize verdiği zarar bizim çok uzun yıllarımızı alıp götürdü
hepsini göndermeyelim tamam da sen de hep en olmazları övüyorsun muleka başta olmak üzere bunlar eksi yazar takıma iyi niyet beşiktaşta oynama kriteri değildir eğer msele iyi niyetse Tayfur bas bas bağırıyor Beşiktaş diye

Cenk ve salih umut yerlilerden gönderelim muleka martey felan ne varsa da 3-5 satalım

Çevrimiçi Necmi

attığı kafa vuruşuna bak o top çıkmazdı

Çevrimdışı Talisca1903

hain olmamasını yetenekleri ölçüsünde formasını son damlasına kadar terletmesini seviyorum belki cenki sahada görmektense mulekayı yüz kere tercih ederim sonuçta cr kesip muleka oynatmıyorlar cenk yerine oynuyor kavalıyla vurmuş bakmadan vurmuş geçeceksin onları doksan dakika ayağına top değmeyen adamımı istiyorsun mulekaya laf edince ne olacak yerine cenk girecek bak oynayacak demiyorum girecek ve takımın bütün oyununu bozacak hemde topa dokunmadan
benk Cenk istiyorum mu dedin benim yerime de yorum yapacaksan benim yazmama gerek yok transfer zamnı geldi alırız bir golcü oynatırız
Iq eksik pas yok şut yok çalım yok sadece koşuyor bu mu yani kriterin   

olmadı Rebic oynatırız sahi ne oldu ona gelen kesiyor bu herifi :lol:
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2023, 22:39:18 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

attığı kafa vuruşuna bak o top çıkmazdı
atamadığı paslar yanındaki adama sadece dursa duvar olacak onu bile beceremeyşler kafa vurmuş bravo ne lüks be

Çevrimiçi Necmi

hepsini göndermeyelim tamam da sen de hep en olmazları övüyorsun muleka başta olmak üzere bunlar eksi yazar takıma iyi niyet beşiktaşta oynama kriteri değildir eğer msele iyi niyetse Tayfur bas bas bağırıyor Beşiktaş diye

Cenk ve salih umut yerlilerden gönderelim muleka martey felan ne varsa da 3-5 satalım
kimi öveceğim messiyimi çocuğun alternatifi cenk övmek değilki cenkimi onumu tercih edersin ne yani kulübede cr oturuyorda benmi otursun muleka oynasın diyorum sizin anlamadığınız konu gol kaçırıyormuş gol kaçırmak için pozisyona girmek lazım girmek içinde oynamak lazım forvet oynarsa etrafınıda oynatır o golleri kaçırır ama kurulan baskı sayesinde başkaları atarmuleka top tutuyor mücadele ediyor baskı kuruyor savunmayı çekiyor kendine bu bile büyük iş cenk yatarken rakip onunla ilgilenmiyor bile

Çevrimdışı Talisca1903

Feyyaz Uçar: "Teknik direktörler ile görüşüldü. Doğru kararı vermek istiyoruz. Kasımpaşa maçına yeni hoca ile çıkmak istiyoruz. Bu hafta içerisinde birkaç hoca ile daha görüşeceğiz. En doğru kararı vereceğiz."
Feyyaz Uçar: "Sergen Yalçın teknik direktör adayları arasında yer alıyor." :money: :money:

Çevrimiçi kartalizma190399

Futbolun dogrularini kismen yapinca daha mantikli ve derli toplu oyun tabii ortaya cikar. Ama Aytug, Demir Ege ve Emrecan'in hala ilk 11'de cikmamasi uzucu.
Bu gencleri oynatarak kazanabilecegimiz seylerin hala farkinda bile degiliz maalesef. Ama en azindan goz gore gore sacmaliklar devam etmiyor, ayni seyleri deneyip farkli sonuc bekleme sacmaliklarina girmiyoruz. O da birsey tabii.

Çevrimdışı Talisca1903

kimi öveceğim messiyimi çocuğun alternatifi cenk övmek değilki cenkimi onumu tercih edersin ne yani kulübede cr oturuyorda benmi otursun muleka oynasın diyorum sizin anlamadığınız konu gol kaçırıyormuş gol kaçırmak için pozisyona girmek lazım girmek içinde oynamak lazım forvet oynarsa etrafınıda oynatır o golleri kaçırır ama kurulan baskı sayesinde başkaları atarmuleka top tutuyor mücadele ediyor baskı kuruyor savunmayı çekiyor kendine bu bile büyük iş cenk yatarken rakip onunla ilgilenmiyor bile
mücadele ediyor tamam da ne baskı kurabiliyor ne top tutabiliyor çünkü fundemantal da yok elemanda sadece kosuyor basıyor baskısıda spontane daha hiç bir stoperi zora sokabildiğini görmedim ben

Çevrimiçi Necmi

Bu arada salihin golünde topa vuran muleka değil

Çevrimiçi Necmi

mücadele ediyor tamam da ne baskı kurabiliyor ne top tutabiliyor çünkü fundemantal da yok elemanda sadece kosuyor basıyor baskısıda spontane daha hiç bir stoperi zora sokabildiğini görmedim ben
ne istiyorsun anlamadım muleka oynamayıp cenkmi oynasın muleka dünya yıldızımı diyorum ben cenk olunca kulübede yüzmilyon kere muleka tercih ederim diyorum en azından oyunda rakip için sürekli tehdit savunmayı diken üstünde bırakıyor bir tarafa yönlenince rakip savunmalar peşine takılıyor top tutuyor top sürüyor orta sahaya nefes aldırıyor sen ne konuşuyorsun neye itiraz ediyorsun anlamadımki cenkmi oynasın yerinde şenol cenkioynatmak için dokuz takla attığı içinmi cenki savunmak zorunda hissediyorsun kendini
16 dakika oyunda kaldı hakem üç saniye önce çalsa düdüğü ayağına top değmeden sahadan çıkacak

Çevrimiçi gokhans

Amartey baya sağlam basmış, ilk yarı kırmızı bile görebilirmiş. Bu adam ortasaha defans farketmez, ilk 16’ya bile almayacaksın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

ne istiyorsun anlamadım muleka oynamayıp cenkmi oynasın muleka dünya yıldızımı diyorum ben cenk olunca kulübede yüzmilyon kere muleka tercih ederim diyorum en azından oyunda rakip için sürekli tehdit savunmayı diken üstünde bırakıyor bir tarafa yönlenince rakip savunmalar peşine takılıyor top tutuyor top sürüyor orta sahaya nefes aldırıyor sen ne konuşuyorsun neye itiraz ediyorsun anlamadımki cenkmi oynasın yerinde şenol cenkioynatmak için dokuz takla attığı içinmi cenki savunmak zorunda hissediyorsun kendini
16 dakika oyunda kaldı hakem üç saniye önce çalsa düdüğü ayağına top değmeden sahadan çıkacak
ben bu kalitede bir adamın Beşiktaş golcüsü olamayacağını söylüyorum sen neden ısrarla başka yere çekiyosun transfer yapacağız bunu da satacağız ne demeye katlanalım savunduğun argümanlara bak koşuyo basıyor Cenk koşmuyormuş banane Cenk ten okursan ben ne cenk ne salih kalsın dedim ha bu arada cenki nerede savunmuşum ya sen neden benim yerime düşünüp yazıyorsun  mulekayada gerek yok oraya transfer şart

Çevrimdışı İzmitlibjk

Amartey ve Muleka'nın 25 aralik 2023 tarihi itibariyle Beşiktaş'ta oynayabilecek IQ degerine sahip olduğunu düşünmuyorum.

Tayfur, onur, ersin, necip ve umut meraş'ın Beşiktaş'ta oynayabilecek yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum.

Cenk'in Beşiktaş'ta oynayabilecek fizik kaliteye sahip olduğunu düşünmüyorum.

(Kadro dışı oyuncular ve gencler degerlendirmeye alinmamistir 😄)

İyi akşamlar sevgili kardeşlerim saygı değer abilerim.

Çevrimiçi Necmi

Amartey baya sağlam basmış, ilk yarı kırmızı bile görebilirmiş. Bu adam ortasaha defans farketmez, ilk 16’ya bile almayacaksın.
ben iki üç defa izledim pozisyonu basma yok orda faulü hataylı oyuncu yapıyor bassa bile kart olmaz adam ayaklarına yatıyor zaten ama iki defa basmamak için debelenip üstünden atlıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada salihin golünde topa vuran muleka değil
O pozisyon ofsayt değil abi, muleka ofsaytta ama topa defans oyuncusu vuruyor. Lehimize olunca ofsayt aleyhimize Olunca gol oluyor.

Defans oyuncusunun kafasından seken top ile ofsaytta olan bir adam bize gol atmıçtı. O zaman işleyen kural şimdi işlemedi.

Yanlışım varsa düzeltin
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Amartey ve Muleka'nın 25 aralik 2023 tarihi itibariyle Beşiktaş'ta oynayabilecek IQ degerine sahip olduğunu düşünmuyorum.

Tayfur, onur, ersin, necip ve umut meraş'ın Beşiktaş'ta oynayabilecek yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum.

Cenk'in Beşiktaş'ta oynayabilecek fizik kaliteye sahip olduğunu düşünmüyorum.

(Kadro dışı oyuncular ve gencler degerlendirmeye alinmamistir )

İyi akşamlar sevgili kardeşlerim saygı değer abilerim.
Cenk ile makul olarak sözleşme uzatsınlar dk 70-80 den sonra oyuna girelibilir maddesi eklesinler.

Çevrimiçi Necmi

ben bu kalitede bir adamın Beşiktaş golcüsü olamayacağını söylüyorum sen neden ısrarla başka yere çekiyosun transfer yapacağız bunu da satacağız ne demeye katlanalım savunduğun argümanlara bak koşuyo basıyor Cenk koşmuyormuş banane Cenk ten okursan ben ne cenk ne salih kalsın dedim ha bu arada cenki nerede savunmuşum ya sen neden benim yerime düşünüp yazıyorsun  mulekayada gerek yok oraya transfer şart
mulekaya sövüyorsan cenki istiyorsun demektir beşiktaşın golcüsü olup olamayacağını tartışmıyorumki elde cenk ve muleka var birde semih birini dışarda bırakacaksın kimi bırakırsın  ben dünyadaki bütün forvetlerle mulekayı mukayese etmiyorum cenkle mukayese ediyorum muleka değil sahaya sen çıksan seninlede mukayese eder cenk oynayacağına talisca1903 oynasın derim ben sezonun başından beri bu rakımı mahveden cenk dedim cenki oynatma on kişi çık sahaya takım daha iyi oynar dedim şenol cenki oynatmak için rebiçi yedi dedim rebiç ne kadar kötü olursa olsun cenkden yüz gömlek daha fazla katkı verir ayağına top değmeyen adamdan bahsediyoruz sen bu kadar kötü birini doksan dakika sahada tutarsan seni bu takımda kimse tutamaz burakda rızada cenk sevdasına gitti oynatmasalar bu takım toparlanacaktı ama şenol adamcıdır sahada oturup çilingir sofrası kursa oynatırdı burakta aynı ama rıza kendi ipini çekti sehpayada tekmeyi cenk vurdu

Etiketler: