11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş
11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş Tarih : 05.11.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Antalya Stadyumu Hakemler : Yaşar Kemal Uğurlu- Serkan Oğulcan - Abdullah Bora Özkara - Turgut Doman

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16643 defa] 11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

ben rıza hocayı uzun vadede hocamız olarak düşünmem. ama geçiş döneminde kesinlikle takımı rezil etmezdi. hatta derbiden de bodo maçından da en azından puan çıkartmaya yakın olurdu. temiz bir biçimde gemiyi limana yanaştırırdı.
Yav adam açıkladı zaten seçime kadar çalışırım diye. 1 sene Şenola zor sabrettik 2 ayda öğrencisini çekeceğiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Umutcan Kaya

ben rıza hocayı uzun vadede hocamız olarak düşünmem. ama geçiş döneminde kesinlikle takımı rezil etmezdi. hatta derbiden de bodo maçından da en azından puan çıkartmaya yakın olurdu. temiz bir biçimde gemiyi limana yanaştırırdı.
+193828982 bu abi mantık bu kadar basit
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

geçiş dönemi gibi kaotik dönemlerde savunmacı hoca iyidir. amaç daha krizi daha da büyütecek maçlar oynamamak olmalıdır. bizim öyle saçma bir oyun planımız oldu ki bu dönemde sürekli korkunç şekilde pozisyon verdik durduk. antep bile bizim maçta dünya pozisyona girdi atamadı aha bu maç attılar. zaten bu şenol ekolünden arkadaşın da takıma birşey ürettirebildiği yok.

Çevrimiçi Samet Demir

hayır abi ondan dolayı demedim çok bilmiş taraftarımız hoca getirmesin masraf diyor ya, bu zamana kadar zaten çöplere kaç milyon verdik getirsinler bir hocada
Seçimden sonra tekrar Şenolu getirmek isteyecek o futbol uleması çok bilmiş taraftar. Twitterda bolca var. Beşiktaş abileri.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Sefa Kara

rebic asist yapıyor muleka gol atıyor bu adam rebic oynamıyor abv şenol güneş,burak yılmaz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

rebic ve muleka çok formsuzlar ya. !

Çevrimdışı Umutcan Kaya

bu sene o kadar transfer yaptık bir tane faydalı oyuncu yok onu geçtim adamlar ya kadroya giremiyor yada sakat
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı goktasoktay

para almaz bedava çalıştırırlardı
Abi bizzat rıza hocayla konuşandan duyumdur: para konuşmam, çağırsınlar koşa koşa gelirim. Hatta o yüzden var olan teklifleri de bekletiyordu sanırım.

Çevrimiçi Samet Demir

Evet gördüm Rebici. Senin beğenmediğin.

Çevrimdışı levitate

muleka rebic iş birliği sonucu necmi abiyi hastaneye kaldırırlar aman çocuklar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Seçimden sonra tekrar Şenolu getirmek isteyecek o futbol uleması çok bilmiş taraftar. Twitterda bolca var. Beşiktaş abileri.
o boşta olduğu sürece bizim taraftar ister
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

4 oldu en komik kulübüz

ofsaytmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

ya bu rebic gerek şenol gerek öğrencisi tarafından fiziksel olarak beğenilmiyor, ayakta duramayan cenk ise ilk günden beri oynatılıyor. bunlar omuz omuza mücadeleye girse cenk'in on metre yana uçmasına bahse girerim.

Çevrimiçi Necmi

bu sene o kadar transfer yaptık bir tane faydalı oyuncu yok onu geçtim adamlar ya kadroya giremiyor yada sakat
yada mobing uygulanıyor

Çevrimiçi gokhans

ben bunları hayatta 11 koymam ortada bahtiyar oynatırım sağda muleka en azından temposu var bunların diğer ikisinde hiç bir şey yok

yol yakınken ayrılmak lazım bir daha da epl den cahampionshipten oyuncu alanın anasını eşşek kovalasın
beden hocan masuaku, redmond, wego, saiss’i de oralardan almıştı takır takır oynuyorlardı. Senin hocanın aldırdıkları bunlar, ligde problem yok alanlarda, onay verenlerde var. o beden hocası kongreye kadar gönderilmeseydi, şu geldiğimiz günde yine bibok olmazdık belki ama şu süpertoto seviyesindede olmazdık. Bas bas bağırdık anlamadınız, eserinizle gurur duyun. Geçen seneki kadroyu koruyup 2 transfer ile bu takım en azından futbol oynardı.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2023, 20:51:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

rebic gibi adam var ken tayfuru kanat oynatan burak yılmaz yada onuru kanat oynatan şenol güneş gibi futbol bileceksin.

Çevrimdışı Talisca1903

Evet gördüm Rebici. Senin beğenmediğin.
yalan söyleme ben beğenmedim demedim aç oku ilk transfer başlığında sakatlığı yoksa en iyisi rebiç diye

Çevrimdışı murat baltacı

Neciple ersinde nasıl bir torpil var hem gönderilmiyor hem forma şansı buluyorlar hayret ötesi
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

semih'i demir ege'yi alda bir şeyler görelim bari yazık ya
son dakika aklına geldi ayıp ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

beden hocan masuaku, wego, saiss’i de oralardan almıştı takır takır oynuyorlardı. Senin hocanın aldırdıkları bunlar, ligde problem yok alanlarda, onay verenlerde var. o beden hocası kongreye kadar gönderilmeseydi, şu geldiğimiz günde yine bibok olmazdık belki ama şu süpertoto seviyesindede olmazdık. Bas bas bağırdık anlamadınız, eserinizle gurur duyun. Geçen seneki kadroyu koruyup 2 transfer ile bu takım en azından futbol oynardı.
alsalardı ben mi alacam

Çevrimdışı Umutcan Kaya

bizim takım bünyamini bile yıldız yaptı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

yalan söyleme ben beğenmedim demedim aç oku ilk transfer başlığında sakatlığı yoksa en iyisi rebiç diye
Yav Allahını seversen orada Tayfur 45 dk bir iş yapmadı laf edeceksen ona et. Ki burada en suçsuzu oyuncular. Onları 11 e koyana laf etme, geçen seneden beri yönetime laf etme. Yok redmond şöyle, yok rebic böyle yok ox şöyle. Anlıyorum seni merak etme.

Etiketler: