samet hoca altyapıya bakacak galiba, bu konuyu anlatırken bu menajerlerin bizim gençleri kapmasından falan bahsediyor genelde
Bende yapilmis olan aciklamalardan Samet hocanin daha cok alt yapi ile ilgilenecegi kanisina vardim ama bekleyip gormek lazim.
Bu arada PSG, Chelsea ve Al Nassr ile oyuncu transferi konusunda on protokol imzalanmis olmasinda bir mahsur gormuyorum. Hasan bey yillar icerisinde gelistirmis oldugu network'unu yada ikili iliskilerini Besiktas icin kullanmak istemesi neden yadirganiyor anlamiyorum. Bu ikili iliskileri sayesinde bircok sponsorluk anlasmalarida yapilabilir. Kaldi ki iste PSG'nin istemeyip gonderdigi Icardi ligin icinden geciyor dogru duzgun antrenmanlara cikmadigi halde. Chelsea'nin de heralde 200'e yakin futbolcusu var. Belki yapilan bu anlasmalar sayesinde bir daha Avrupa'da transfer doneminin kapanmasini ve son dakika kuryelerle evrak tasinmasi olaylarini tarihe gomup transferleri zamaninda bitiririz.
Herhangi bir oyuncu ile anlasmissa ve isim vermiyorsa bence bu da dogru bir hareket - baskan secildigi takdirde aciklasin. Hatta secildiginde bile umarim bu tarz aciklamalari yapmaz - transfer donemi acildiginda direkt transferleri klubun kendi mecralarindan aciklayip oyunculari hazirlik kampina yetistirmesi muthis olur ve Sercan'in Murat'in onun bunun sacma sapan twitlerini okuma geregi hissetmeyiz.
Neyse, ben Hasan beyin baskan olmasini istiyorum ama suan ki kongre yapisini ve Serdal beyin arkasindaki isimleri gordukce sansinin cok az oldugunu dusunuyorum. Serdal beye karsi oyle negatif bir dusuncem yok ama forumdaki diger arkadaslarin dedigi gibi etrafindakiler ve Serdal beye destek olan bazi kisiler nedeniyle kendisini pek destekleyemiyorum.
Ama baskan kim olursa olsun bu basiretsiz ANC ve yonetiminden daha iyi olacaklarindan suphem yok.