Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Tekrar söylüyorum daha Fikret Orman gibisi gelmez. Şu anda Beşiktaş başkanlığına aday olan isimler FO'nun yanından bile geçemez. Orman'ın yaptığı en büyük hata Burak Yılmaz'ı getirmek oldu. Ondan sonra gözümden düştü kendileri.

Hasan arat fikret ormanı geçecek bence.Listesi sağlam güçlü ve vizyon sahibi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Seçime tek başına girmek %100 hakkıdır tabiikide Adalı’ya kızgın olduğum nokta birazda bu.Hasan Arat abisi olduğundan Arat’ın ikinci başkanı olabilir ve Hüseyin Yücel gibi 10 kişi çok rahatta bulunarak BEŞİKTAŞ çok kısa sürede düzlüğe çıkabilirdi. Hasan Arat başkanlığında bir yönetim ile iş adamlarına ricada bulunulup Rahmi Koç,Özyeğin,Nevzat Demir,Serdar Adalı,Hüseyin Yücel,Serhan Çetinsaya,Yıldırım Demirören,Mete Vardar,Kazancı senede çok çok rahat 5 milyon vermeye ikna edilebilirdi.Hatta el yükseltiyorum;10 milyon vermeye bile ikna edilebilirdi bu insanlar güçlü bir ortak liste ile.

O isimler 10 milyon verse ne olacak yani?

Çevrimdışı Necmi

Hasan arat fikret ormanı geçecek bence.Listesi sağlam güçlü ve vizyon sahibi.
inşallah geçer ama önce kazanması lazım
Ama hiç bir dönem o dönemle mukayese edilmez ekonomik olarak bitiksin beş yıl tüm gelirlerin ipotekli kağıda dökülmüş yüzlerce icra kağıda dökülmemiş borçlar bakkaldan icra yemiş kulüp stada başlamışsın gezi olayları patlamış taraftarın olayların merkezinde olayların liderliğini üstlenmiş inşaattan iş makineleri alınıp eylem yapılıyor fetöden ağır tehditler alınıyor stadı engellemek için valisinden belediyesine önüne set çekmişler takım göcebe gibi oynayacak stad bulamıyor konya ankara dolaşıyor o şartlarda stadı yap takımı şampiyon yap üstüne beşiktaşı dünyanın ünlü kulüplerinden biri haline getir dünyada her oyuncunun ağzına yapışan sloganlar yarat kulübü düze çıkart bu şartları yaşasınlarda sonra fo ile mukayese edilsinler o dönem yaşadığımız vehametin kimse çok farkında değil unutulmuş bile beşiktaş bitme noktasına gelmişti kayyuma devri konuşuluyordu istedikleri iki büyük yaratma projelerini nerdeyse başarmışlardı ordan geri döndürdü fikret orman hayır bu ülkede tek büyük var dedi kendisine diklenmeye kalkan azizi tahtından indirdi kimsenin önemsemediği birşey daha var şike sürecini kazasız belasız atlatmamızı sağladı
Yapılamaz denilen stadda kaç yıldır maç izliyoruz
Fo nun yerini doldurmak kolay değil

Çevrimdışı celiker1

O isimler 10 milyon verse ne olacak yani?
Ne ne olacak? Borcunu bitireceksin.Bir daha borç yapamamak üzeredir anayasanı yapacaksın.Bu borç hiç bir şey değil.Yeter ki şu “MATRUŞKALAR” dan kurtulalım
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2023, 18:17:44 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Kaya çilingiroğlu net şekilde adalıyı önde gördüğünü kongrede nedenini bilmesede hasan aratın istenmediği şeklinde görüş bildirdi. Bu açıklamaya çok şaşırdım , yapılan açıklamalar ve vaatler doğrultusunda Hasan Aratın kazanmasını çok istiyorum. 

Serdal adalı yi severim ama etrafında onu destekleyenleri hiç sevmiyorum.bir de sosyal medya fenomenleri de etrafinda birlesmis gibi su An ki durumdan 1000 kat daha iyi olacağı kesin de ne bileyim abi Beşiktaşım için hayırlısı ne ise o olsun.
Bu yönetimi ibra edenler de haindir benim gözümde.mali yönden çaldılar fln demem de idari yönden ibra eden haindir açık ve net!

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

pazar günü istanbulda olup kongreye gidecek olan varsa forumdan lütfen gözlerini 4 açsınlar entrasan bir seçim olacak şaibeler olacak bu kadına dikkat edin.

Gizem Uslu Akın / seçme ve sicil kurulu üyesi

https://twitter.com/gizem_uslu/status/1730628075606479274

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1730629186702676043

https://twitter.com/grkem168944/status/1730630068886483151

Hasan aratta en son a spor yayınında söyledi çok pis işler dönecek.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Serdal adalı yi severim ama etrafında onu destekleyenleri hiç sevmiyorum.bir de sosyal medya fenomenleri de etrafinda birlesmis gibi su An ki durumdan 1000 kat daha iyi olacağı kesin de ne bileyim abi Beşiktaşım için hayırlısı ne ise o olsun.
Bu yönetimi ibra edenler de haindir benim gözümde.mali yönden çaldılar fln demem de idari yönden ibra eden haindir açık ve net!

Adalı ibra edecek. O yüzden destekliyorlar zaten. Matruşka devam...

Çevrimdışı Necmi

Adalı ibra edecek. O yüzden destekliyorlar zaten. Matruşka devam...
ibra edilmeyebilir

Çevrimdışı Necmi

çalıncamı ibra edilmiyor beşiktaşı mahvettiler mali olarak mali yönden ibra edilmemeli beşiktaşın parasını sokağa atmam demekle olmuyor onca parayı nereye attığını söylesin bir zahmet

Çevrimdışı BlackEagle16

Yalnız sayin Aratın al nassr ile olan iş birliğini açıklarken sportdigitale de canlı yayında çayından bı yudum alması bana fikret ormandan kalan bı sahneyi hatırlattı 😁
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

çalıncamı ibra edilmiyor beşiktaşı mahvettiler mali olarak mali yönden ibra edilmemeli beşiktaşın parasını sokağa atmam demekle olmuyor onca parayı nereye attığını söylesin bir zahmet
İdari yönden hiç edilmemeli abi bakkal böyle yönetilmez

Çevrimdışı zubeyirbaya

arat bi foto da al nassr başkanıyla vermiş. böyle fotolar yükleyeceğine doğrudan psgden artık al nasrdan fofana mı kimse almak istediği bunlarla ön anlaşma yaptığını seçilirse devre arası alacağını duyursaydı bir manası olurdu. ciddiyetsizlik tam gaz devam. adalı zaten hepten garip sözler söylüyor onun cephesinin tümden uzun süreli çalımbay düşüncesi içinde olduğunu sanıyorum bu iç açıcı değil. arat şimdilik kaos havası esmesin diye kısa süreli bir hocayla devam sinyali verdi ki bugün bunu da yarım ağız ve geçici söylediğini parantez içinde söyledi. onun en azından yabancı hocayla çalışmayı planladığını hissediyorum.

üstte üzerine konuşulmuş, arat aybaba'yı sportif direktör olarak öne sürmedi ben yanlış bilmiyorsam koordinasyon gibi bir görevle andı. altyapı vs üzerinden tariflendi. adalı ise özdilek'i doğrudan sportif direktör olarak açıkladı. ben bu eski dostlar kadrolarından hiç haz etmedim ama arat'ın ki biraz daha idari ve simgesel durduğu için daha tahammül edilebilir görünüyor. görüşüldüğü iddia edilen hansi flick kariyerinde bir sportif direktöre ihtiyacı var bu takımın. flick örnek hocalık kariyeri hiç olmayabilir ama büyük yerlerde direktörlük kariyeri olup boşta kalan bir sürü kaliteli futbol insanı var. bu takımın direktör olarak ex erzurumspor hocasından fazlasına ihtiyacı var.

Çevrimiçi Samet Demir

arat bi foto da al nassr başkanıyla vermiş. böyle fotolar yükleyeceğine doğrudan psgden artık al nasrdan fofana mı kimse almak istediği bunlarla ön anlaşma yaptığını seçilirse devre arası alacağını duyursaydı bir manası olurdu. ciddiyetsizlik tam gaz devam. adalı zaten hepten garip sözler söylüyor onun cephesinin tümden uzun süreli çalımbay düşüncesi içinde olduğunu sanıyorum bu iç açıcı değil. arat şimdilik kaos havası esmesin diye kısa süreli bir hocayla devam sinyali verdi ki bugün bunu da yarım ağız ve geçici söylediğini parantez içinde söyledi. onun en azından yabancı hocayla çalışmayı planladığını hissediyorum.

üstte üzerine konuşulmuş, arat aybaba'yı sportif direktör olarak öne sürmedi ben yanlış bilmiyorsam koordinasyon gibi bir görevle andı. altyapı vs üzerinden tariflendi. adalı ise özdilek'i doğrudan sportif direktör olarak açıkladı. ben bu eski dostlar kadrolarından hiç haz etmedim ama arat'ın ki biraz daha idari ve simgesel durduğu için daha tahammül edilebilir görünüyor. görüşüldüğü iddia edilen hansi flick kariyerinde bir sportif direktöre ihtiyacı var bu takımın. flick örnek hocalık kariyeri hiç olmayabilir ama büyük yerlerde direktörlük kariyeri olup boşta kalan bir sürü kaliteli futbol insanı var. bu takımın direktör olarak ex erzurumspor hocasından fazlasına ihtiyacı var.
Ciddi olan bir konu sırf taraftara güzel görünmek için basın önünde paylaşılmaz. Adam ince ince tüyolar veriyor oda seçim nedeniyle. Başkan olduğu zaman kimleri alıyor göreceğiz. Diğeri gibi tiago gibi müzmin adamların peşinden koşmuyor en azından.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

zaten artık hiç bir transfer basına düşmeyecek dedi başkan olmadan isim açıklaması etik değil üstelik devre arası belli olacak demiş td lerinin kararından sonra mantıklı üstelik açıklamasında şu laçka muhabir bozuntularından kurtulalım artık

Çevrimiçi Samet Demir

zaten artık hiç bir transfer basına düşmeyecek dedi başkan olmadan isim açıklaması etik değil üstelik devre arası belli olacak demiş td lerinin kararından sonra mantıklı üstelik açıklamasında şu laçka muhabir bozuntularından kurtulalım artık
O muhabir cephesi ve tayfası komple Adalı fanı olmuş durumda :) Bizim taraftar da hala onları takip ediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

samet hoca altyapıya bakacak galiba, bu konuyu anlatırken bu menajerlerin bizim gençleri kapmasından falan bahsediyor genelde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1730653945926652333
Anç nin şampiyonlul kutlamasına da değindi. Çok beğendim. Teknik ekibin önüne geçmelerini eleştirdi. Ayeıca başkan dediğin sürekli tv karşısına çıkmaz, soyunma odasına girmez bizde bu işleri Feyyaz ve Samet hoca yapıcak dedi.

Kongre yapısına göre seçimi kazanması zor ama Nevzat Demir gibi isimlerin Hasan Aratı destekliyor olması umutlarımı yeşertiyor inşallah kazanırsa vaadlerini de gerçekleştirir.

Çevrimdışı Necmi

Anç nin şampiyonlul kutlamasına da değindi. Çok beğendim. Teknik ekibin önüne geçmelerini eleştirdi. Ayeıca başkan dediğin sürekli tv karşısına çıkmaz, soyunma odasına girmez bizde bu işleri Feyyaz ve Samet hoca yapıcak dedi.

Kongre yapısına göre seçimi kazanması zor ama Nevzat Demir gibi isimlerin Hasan Aratı destekliyor olması umutlarımı yeşertiyor inşallah kazanırsa vaadlerini de gerçekleştirir.
ama camiada sevilselerde kongrede ağırlıkları yok karadeniz desteklemiş onun desteği oy götürür
%60 %40 bence şansı tabi katılımın yüksek olması işleri değiştirir

Çevrimdışı sEuL

samet hoca altyapıya bakacak galiba, bu konuyu anlatırken bu menajerlerin bizim gençleri kapmasından falan bahsediyor genelde

Bende yapilmis olan aciklamalardan Samet hocanin daha cok alt yapi ile ilgilenecegi kanisina vardim ama bekleyip gormek lazim.

Bu arada PSG, Chelsea ve Al Nassr ile oyuncu transferi konusunda on protokol imzalanmis olmasinda bir mahsur gormuyorum. Hasan bey yillar icerisinde gelistirmis oldugu network'unu yada ikili iliskilerini Besiktas icin kullanmak istemesi neden yadirganiyor anlamiyorum. Bu ikili iliskileri sayesinde bircok sponsorluk anlasmalarida yapilabilir. Kaldi ki iste PSG'nin istemeyip gonderdigi Icardi ligin icinden geciyor dogru duzgun antrenmanlara cikmadigi halde. Chelsea'nin de heralde 200'e yakin futbolcusu var. Belki yapilan bu anlasmalar sayesinde bir daha Avrupa'da transfer doneminin kapanmasini ve son dakika kuryelerle evrak tasinmasi olaylarini tarihe gomup transferleri zamaninda bitiririz.

Herhangi bir oyuncu ile anlasmissa ve isim vermiyorsa bence bu da dogru bir hareket - baskan secildigi takdirde aciklasin. Hatta secildiginde bile umarim bu tarz aciklamalari yapmaz - transfer donemi acildiginda direkt transferleri klubun kendi mecralarindan aciklayip oyunculari hazirlik kampina yetistirmesi muthis olur ve Sercan'in Murat'in onun bunun sacma sapan twitlerini okuma geregi hissetmeyiz.

Neyse, ben Hasan beyin baskan olmasini istiyorum ama suan ki kongre yapisini ve Serdal beyin arkasindaki isimleri gordukce sansinin cok az oldugunu dusunuyorum. Serdal beye karsi oyle negatif bir dusuncem yok ama forumdaki diger arkadaslarin dedigi gibi etrafindakiler ve Serdal beye destek olan bazi kisiler nedeniyle kendisini pek destekleyemiyorum.

Ama baskan kim olursa olsun bu basiretsiz ANC ve yonetiminden daha iyi olacaklarindan suphem yok.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2023, 01:13:16 sEuL ]

Çevrimdışı Necmi

Yarın ibra edilirse çebi bilki seçimi adalı kazanacak arata oy verecek olanlar ibra etmez adalı seçmenindende yarın hayır gelir buna ramen ibra olursa aratın hiç şansi yok demektir mali ibradan geçmezse pazar günü kıran kırana kavga var demektir zaten ibra olmazsa adalıyla papaz olur çebi desteğinide çekebilir

Çevrimiçi Ravenman

Hasan Arat Elon Musk gibi, Bill Gates gibi, Max Verstappen gibi adamlarla oturup kalkıyor ve 200 ülkede tanıdıkları ve devasa bir networku var.

Serdar Adalı sırf Donald Trump gibi popülizm yapıyor ve siyasetin kuklası.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat Elon Musk gibi, Bill Gates gibi, Max Verstappen gibi adamlarla oturup kalkıyor ve 200 ülkede tanıdıkları ve devasa bir networku var.

Serdar Adalı sırf Donald Trump gibi popülizm yapıyor ve siyasetin kuklası.
Bu söylemin aynı şuna benzedi. Fikret Orman sonrası seçimde Anç içinde şeffaflık gelecek, paralar menejerlere gitmeyecek ligi sürklase falan edecektik. Güzellemeler havada uçuyordu. Bu söylediğin ile O zamanki Anç için taraftarın söylemleri neredeyse birebir aynı. Yani demek istediğim destek vermek başka görmeden havalara çıkartmak başka. Bu ölçüyü sürekli kaçırıyoruz.

Etiketler: