Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784422 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

bu sezon rıza ile gidecek aynı hataları yapmaya gerek yok sende bunu anla önce kim gelirse gelsin bu sene yıpranır tukaka olur seneyede faydalanamayız harcanır rıza geldi iyi kötü bende istemedim gelmesini ama doğru olan sezonu bitirtmek yeni hocayla anlaşsınlar anlaşmasın diyen yok ama dışarda kalsın takımı izlesin yirmi oyuncu alacak halimiz yok herkes bütün takım değişsin hayalindede bunun mümkünü yok
yok bence yeni hoca gelsin ne demeye zaman kaybedelim baksın izlesin kendi takımını kuracak sonuçta

Çevrimiçi Necmi

milli takımda sakat sakt oynayıp bizde maça çıkmayan ps herifi savunma bana
milli takımında fedakarlık yapıp oynadı diye bir oyuncu suçlanırmı 🤔

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1730310759748387133
etiklikle ne alakası var bunun her beşiktaşlının bir adayı vardır bunu belli etmesinde nasıl bir sakınca var

Çevrimdışı Talisca1903

para aldığı yerde milli takımda oynayacağım diye oynamazsa ağzına bile ...

Çevrimdışı Talisca1903

etiklikle ne alakası var bunun her beşiktaşlının bir adayı vardır bunu belli etmesinde nasıl bir sakınca var
geçen haftada Hasan Aratla yemekteydi

Ayrıca bu Erdener Hasan Arat tarafında net , taraflı gazeteci mi olur?

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1730310759748387133
Tevfik Yamantürk de açıklama yapmış geleneksel yemeğimiz diye. Büyük ihtimalle Hasan Arat içinde yemek verilir. Yanlış anlamadıysam
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

geçen haftada Hasan Aratla yemekteydi

Ayrıca bu Erdener Hasan Arat tarafında net , taraflı gazeteci mi olur?
Olur neden olmasın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Adalıya yapılan bu itibar suikastının sebebi nedir yahu?.SEvmezsin diğer adayı tutar, seçersin tamam da adama hain muamelsi yapılıyor nerdeyse yok matruşka yok bilmem ne

Adam bu takım için hapis yatmış bu camianın abisi ağzını toplasın herkes ben seviyor destekliyorum oyum yok olsa ona atarım 2 kere topa girmiş adam zor zamanlarda maddi manevi destek vermiş neymiş hitabeti zayıfmış fener aziz yıldırımı gönderdi sürünüyor yakışıklı karizmatik hatip başkan derdinde değilim

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

Olur neden olmasın.
olsunda bunu manipıle ederek yazmasın neymiş bu camianın serdal adalı derdi yahu itibar suikastı yapılıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Adalıya yapılan bu itibar suikastının sebebi nedir yahu?.SEvmezsin diğer adayı tutar, seçersin tamam da adama hain muamelsi yapılıyor nerdeyse yok matruşka yok bilmem ne

Adam bu takım için hapis yatmış bu camianın abisi ağzını toplasın herkes ben seviyor destekliyorum oyum yok olsa ona atarım 2 kere topa girmiş adam zor zamanlarda maddi manevi destek vermiş neymiş hitabeti zayıfmış fener aziz yıldırımı gönderdi sürünüyor yakışıklı karizmatik hatip başkan derdinde değilim
Şahsen benim Serdal Adalıya alıp veremediğim yok. Anç den önce o başkan olsun istiyordum. Şuam istememe sebebim de onu isteyenleri sevmiyor oluşum. Taraftardan ziyade iki adayın birbirine yaklaşımını bak. Gayet saygılı geçiyor. Çok hoşuma gitti bu seçim benim. Sonucu da böyle olur inşallah

Çevrimdışı Talisca1903

Şahsen benim Serdal Adalıya alıp veremediğim yok. Anç den önce o başkan olsun istiyordum. Şuam istememe sebebim de onu isteyenleri sevmiyor oluşum. Taraftardan ziyade iki adayın birbirine yaklaşımını bak. Gayet saygılı geçiyor. Çok hoşuma gitti bu seçim benim. Sonucu da böyle olur inşallah
Aynen başkanlarda sıkıntı yok zaten ama FOPN yazan tayfa şimdide matruşkaya sardı bunu görünce Adalı diyorum bende

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

neyse 5 yediğimiz akşamın tek güzel tarafı Seko Fofana haberi varan 1 bu olsun inşalah Afrikalı olcaksa böyle olacak taş gibi

Hulk haberi de bekliyorum kıçıyla dağ deviren adam lazım

Çevrimiçi levitate

neyse 5 yediğimiz akşamın tek güzel tarafı Seko Fofana haberi varan 1 bu olsun inşalah Afrikalı olcaksa böyle olacak taş gibi

Hulk haberi de bekliyorum kıçıyla dağ deviren adam lazım

fbde 6 yemiş oooh
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

fener 6 yemiş ya ne takım be Allah yokluğunu göstermesin tek eğlence şu gecede bile yüzümüzü güldürdü :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Talisca1903

fbde 6 yemiş oooh
en kötü zamanımızda bile  bir absürtlük yapıyorlar ne camia ama :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/turgay_pak/status/1562174766827585538?t=uP7RLEiOTyoRkXoAeL2nSw&s=19

VI laf ediyorlardı. VI iyidir kötüdür bu tartışılır ama adam modern futbol oymatmaya çalışıyordu. Fener balonu da sönmek üzere.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/turgay_pak/status/1562174766827585538?t=uP7RLEiOTyoRkXoAeL2nSw&s=19

VI laf ediyorlardı. VI iyidir kötüdür bu tartışılır ama adam modern futbol oymatmaya çalışıyordu. Fener balonu da sönmek üzere.
bırak şimdi valerianı şenolu fenerimi 6 lamışlar : :tabe: :tabe:

Çevrimdışı zubeyirbaya

ayrıca adamların milli takım tarihlerinin en önemli anı, adamlar dünya kupası yarı final maçına çıkıyordu. benzeri türkiye'de olsa oyuncu oynamasa bütün ülke kendi takımının taraftarları dahil linç eder. spor kültürünü geçtim azıcık ortalama kültürü olan insan böyle bir durumda mızmızlanmaz oyuncusunu tebrik eder. ayrıca o oyuncu geldi yarım sezon ters tarafta oynadı, yine derbiler dahil dünya kadar maçta seni kurtardı. azıcık futboldan anlayan herkes geçen sene ikinci yarının en iyi oyuncularından birinin saiss olduğunu görür tavrı garipsedi ama yine de çıktı oynadı bence gayet profesyoneldi sahada. ben cenk kadar anti profesyonelliğini, burak kadar maç satmışlığını görmedim. ama şenol kendi operasyon ekibinden olduğu için onlara bayılır. saiss sevmez. gerçi kendisi 0.5 dil konuşabildiği için nasıl anlaştı onu da bilemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

ayrıca adamların milli takım tarihlerinin en önemli anı, adamlar dünya kupası yarı final maçına çıkıyordu. benzeri türkiye'de olsa oyuncu oynamasa bütün ülke kendi takımının taraftarları dahil linç eder. spor kültürünü geçtim azıcık ortalama kültürü olan insan böyle bir durumda mızmızlanmaz oyuncusunu tebrik eder. ayrıca o oyuncu geldi yarım sezon ters tarafta oynadı, yine derbiler dahil dünya kadar maçta seni kurtardı. azıcık futboldan anlayan herkes geçen sene ikinci yarının en iyi oyuncularından birinin saiss olduğunu görür tavrı garipsedi ama yine de çıktı oynadı bence gayet profesyoneldi sahada. ben cenk kadar anti profesyonelliğini, burak kadar maç satmışlığını görmedim. ama şenol kendi operasyon ekibinden olduğu için onlara bayılır. saiss sevmez. gerçi kendisi 0.5 dil konuşabildiği için nasıl anlaştı onu da bilemiyorum.
vallahi hiç önemi yok şu anda fener rahatlattı 6 yemiş saiss miş şenolmuş salla gitsin :halay: :halay:

Etiketler: