Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785689 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Neyse beterin beteri varmış
Allah yokluğunu göstermesin fenerin vallahi pamuk gibi oldum ne sinir kaldı ne stres

Çevrimiçi Samet Demir

bırak şimdi valerianı şenolu fenerimi 6 lamışlar : :tabe: :tabe:
Bize ne fenerden abi. 5 yemişiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize isimli topçu değil sahada oynayan topçu lazım. Onun için yıldız oyuncu söylemleri hiç ilgimi çekmiyor. Adalı beni hala bu konuda ikna edemedi. Gelip transfere para saçacakmış gibi bir imaj çiziyor. Demirören dönemini ararız bu gidişle. Aynı kafdan devam etmeyiz umarım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı zubeyirbaya

adalı'nın beşiktaş'ı katar sermayesine bırakmayacağım lafı tamamen boş, laf olsun beri gelsin hesabı ortaya salınmış gram ciddiyet barındırmayan bir laf. bizim kulüplerin zaten satılması vs çok uzun hukuki değişiklikler gerektiriyor, kulüpte camiada böyle bir gündem yok. dahası zaten talip de yok. büyük borçları olan ve karlı bir döngüye geçmesi mevcut şartlarda pek kolay görünmeyen kulüplerimiz ancak toplum tarafından yüklerinin çekildiği bu dernek modeliyle ayakta kalabilir. gerçekten şirket gibi düşünsek bunlar aslında iflas halinde yapılar neredeyse. uluslararası sermayenin ilgisini çektikleri filan yok ciddi bir talipleri de yok. tüm kulüpler için bu geçerli. :) kime konuşuyorsun neye edebiyat kesiyorsun? boş boş laflar. hasan arat'a katar sermayesi diyorsan o ayrı ayıp. sen mendes'le iş tutarken içi geçmiş portekizlileri takıma doldururken portekiz'e mi çalışıyordun o zaman. gazeteci yok ki camiada şunlara doğru düzgün sorular sorsun.

Çevrimdışı sEuL

Maci izlemedim, iyi ki izlememisim bosuna cildirmaya degmez simdi.

Iki baskan adayininda Riza hoca ile devam edecegiz aciklamalari beni biraz tedirgin ediyor. Tamam bu takimi Riza hoca kurmadi falan ama Riza hoca 20+ yildir teknik direktorluk yapiyor. Bu sure icerisinde Tr'de calismis olan bir teknik adam hakkinda az buz bir fikri olusur ama ben halen Riza hocanin nasil bir futbol anlayisini yada felsefesini benimsediğini cozebilmis degilim. Yetersiz olarak gordugumuz VI bile bir futbol anlayisi vardi, Farioli her macta 5 yese bile sahada takimina oynatmak istedigi bir anlayis vardi. Cagdas hocanin Kayserisi, Montella'nin Adana'si, Okan'in Akhisari falan filan liste uzayip gider.

Ben Riza hocayi diger takimlarin basindayken ne zaman dinlesem hep birseylerden sikayetci ve sitemkardi. Ya mac takviminden sikayetci, ya sakat ve eksiklerden, klubun mali durumundan, transferlerden, hakemlerden, milli takimin basina gecen yabanci TDlerden, yabanci sinirindan falan filan liste yine uzayip gider. Birde bizim maclardan once surekli yapmis oldugu olum kalim macimiz aciklamalarida meşhurdur da neyse.

Gecis donemi TD'si adi altinda getirildi kendisi ama bence bizim sorunlarimiza pratik cozum bulabilecek bir alt yapisi yok hocanin. Devre arasinda bircok transfer yapilsa bile alinacak kotu sonuclardan sonra bircok bahane uretebilir ama bizim sorunlarimiza cozum(ler) üretebileceğini hic sanmiyorum.

Gecis donemi icin Riza hoca gibi birisinin takimin basina getirilmesini anlayabiliyorum - hadi dersin Besiktas'i, camiayı, takimi, oyuncuları, taraftarı, ligi falan taniyor diye. Ama en basit dokunuslari bile yapamadi simdiye kadar...Bizim sezon basindan beri dilimizde tuy bitti, sahada eli belinde yuruyen nur topu gibi bir Aboubakar'imiz var zaten. Bizim orta sahamiz Aboubakar'li takimi zar zor kaldiriyor bircok maçta kaldiramiyor bile diye. Abou yetmiyormus gibi israrla bir onceki teknik heyetin yanlislarini tekrarlayip eli belinde olan Cenk'i sahaya atiyoruz Abou'nun yanina. Yani su ufak dokunuslari yapamiyorsan, bunlari goremiyorsan olmaz hocam...Yok cok sakatimiz var falan bahane degil - Necmi agabeyi atsak Abou'nun yanina Cenk'in gostermis oldugu mucadeleyi o da gosterir.

Neyse, dustugumuz bu rezil durum icimizi daralttikca daraltti. Umarim yeni yonetimle yeni bir kenetlesme olur ve guzel seyler konusurz forumda.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2023, 03:28:56 sEuL ]

Çevrimdışı İzmitlibjk

Serdal Adalının her açıklaması skandal... Ama burda daha önce yönetimlerde yer almış (Hasan Aratın daha eski dönem olması sebebiyle saymıyorum) olmasının talihsizliğini yaşıyor onuda söyleyelim. 8 afrikali dersen o zaman sana da portekizlileri hatırlatırlar kusura bakma, kadro muhendisligi dersen sen zamaninda ne yapmissin onu da hatirlatirlar... Senol gunese afrikalilar uzerinden elestiri yaparsan ona da senol gunesin afrikali istemedigini soyledigi video ile hatirlatirlar.... Daha 50 tane yanlış mantıksız söylemini sayabiliriz. Serdal Adalı doğru kişi yanlış zaman yanlış planlama diyelim.

Çevrimdışı sEuL

Rıza hocanın maçtan sonra yapmış olduğu açıklamaları daha yeni gördüm. Keske yardımcısını falan gönderse yada hiç konuşmasa maçtan önce yada sonra.

Çok eksiğimiz vardı, maçtan önce bu maçı oynamasaniz diye teklif gelseydi maça çıkmazdık demek nasıl saçma sapan bir açıklamadir? Rıza hoca daha maça çıkmadan kafasında maçı bitirmiş ve yenilgiyi kabullenmiş. Forumda maçtan önce 3-5 yeriz diye söylenen bizlerden farkı yok. Yenilgiyi sahaya çıkmadan kabullenen birinden takımı hazırlamasını yada oyuncuları herhangi bir şekilde motive etmesini nasıl bekleyebiliriz. Yazık

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim taraftar kadar balik hafizalisi yok yahu. Riza Calimbay'in teknik direktor olarak ne kadar yetersiz oldugunu anlamamiz icin 5 mi yememiz lazim? Ki mesele 5 yemek de degil. Bu kadar eksik kadroyla Brugge'ye yenilirsin, fark da yersin, mesele o degil zaten. Mesele Onur Bulut'u stoper oynatmak, Cenk Tosun'dan sag acik yapmak, Allah'in emriymis gibi her mac 4-3-3 cikmak (rakip kim olursa olsun, bizde eksik kim olursa olsun). E o zaman Senol Gunes niye gonderildi? O kalsayd birsey fark etmezdi zaten.
25 senedir antrenorluk yapan, mac sonrasi analizleri sikayet+basit goller yedik'ten ote gidemeyen, hicbir takimina zevk veren kaliteli futbol oynatamamis, bir futbol kimligi bile sunamayan, tek tuk basarilar disinda kariyerinin genel anlaminda basarisiz olmus bir hoca'dan beklentiniz mi vardi yani?
Soylemeye devam edecegim. Yerli antrenorlerin 99%'u cop, hele ki eksi nesil tamamen cop. Hala Feyyaz Ucar, Samet Aybaba, Mehmet Ozdilek vs ekseninde donuyoruz. Besiktas'ta top oynamis ve Besiktas'li olmak disinda hicbir vasfi olmayan isimler. Simdi bunlari destekleyenler, sevinenler vs 6 ay sonra cark edecek, onlari da elestirecek. Tipki Senol Gunes ve Riza Calimbay'da oldugu gibi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Seçime son 2 gün artık dün akşam ki yaşadığımız rezalet devam mı etsin yoksa artık düzelelim mi onun kararı.

Rıza hocanın maçtan sonra yapmış olduğu açıklamaları daha yeni gördüm. Keske yardımcısını falan gönderse yada hiç konuşmasa maçtan önce yada sonra.

Çok eksiğimiz vardı, maçtan önce bu maçı oynamasaniz diye teklif gelseydi maça çıkmazdık demek nasıl saçma sapan bir açıklamadir? Rıza hoca daha maça çıkmadan kafasında maçı bitirmiş ve yenilgiyi kabullenmiş. Forumda maçtan önce 3-5 yeriz diye söylenen bizlerden farkı yok. Yenilgiyi sahaya çıkmadan kabullenen birinden takımı hazırlamasını yada oyuncuları herhangi bir şekilde motive etmesini nasıl bekleyebiliriz. Yazık

Ben genel anlamda negatif enerji yayan insanlardan sikildim artik yahu. Riza Calimbay, Tolga Zengin, Ersin Destanoglu vs, hepsi ayni tipler. Surekli aglak bir ifade, surekli eksimis bir surat. Ya arkadas sen Besiktas'i temsil ediyorsun. Sartlar ne olursa olsun bir maca cikiyorsun, bu kadar daginik isteksiz olamazsin yahu. Sampiyonluk macina falan (olmaz ya oldu diyelim) Riza Calimbay'la ciksan kazanma sansin sifir yani. Stoper olsan ve arkanda surekli Ersin Destanoglu'nu gorsen yemin ederim icinde 1 gram savunma istegi olsa bile onu da alir goturur.

Aybaba teknik taktik işlere karışmasım maç sonu mikrafonu alıp konuşsun yeterli. Umarım bu görev verilmiştir ona. Teknik kadro içinde akademiden itibaren yabancı ekiple anlaşmak lazım.

Hayirdir, basin sozcusu vs dendi de ben mi kacirdim? Futbol direktoru dendi. Futbol direktorunun gorevi baya genis kapsamlidir.
Mikrofon alip konusacak kisi basin sozcusu olur, bilemedin menajer. O zaman iletisim okumus bir profesyoneli getirirsin basin sozcusu olarak, o is de Samet Aybaba'ya kalmamali.
Hala sacma sapan yetersiz insanlara tolerans gosteriyoruz. Samet Aybaba altyapi koordinatoru olsun mesela amenna (o konuda basarisi yadsinamaz). Ama futbol/sportif direktor, antrenor gibi cok kritik mevkilerde artik liyakati tartisilmayacak kisiler getirilmeli. Allah askina Super Lig'de calistiracak takim bulamayan, hayatinda yoneticilik yapmamis adamin Besiktas'ta sportif direktor olarak isi ne? Besiktas'li olmak yetiyorsa stattan rastgele bir taraftar secsinler ayni sey.

Çevrimiçi gokhans

(Çilekli tesislerinin kiralanmasıyla ilgili olarak Çebi döneminde Beşiktaş yönetimi yükümlülüklerini yerine getirmedi. Kira ücretlerini zamanında ödemedi. Bunun üzerine Beşiktaş Belediyesi tesislerle ilgili yasal süreci başlattı. Tesisleri kendi himayesi altına aldı. Yaklaşık 2022 yılının Haziran-Temmuz aylarından beri Çilekli tesisleri Beşiktaş kulübünün gayri menkulleri arasında değil... Beşiktaş belediyesinin elinde.) Allah sizi bildiği gibi yapsın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan aratın tivibuspor yayınını izledim bugün hasan flikle görüştüğünü doğruladı bu iş rıza hoca ile olmaz yapılanma şart.Bir konu canımı sıktı amarteyden ümitli kendisi bu hoş olmadı.

Çevrimiçi NioHH

Hasan aratın tivibuspor yayınını izledim bugün hasan flikle görüştüğünü doğruladı bu iş rıza hoca ile olmaz yapılanma şart.Bir konu canımı sıktı amarteyden ümitli kendisi bu hoş olmadı.

Bence stratejik konuşuyor Amartey konusunda. Yerden yere vursa eline ne geçer? Satmaya kalksa satamaz, oynamayla motive edemez. Mevcut oyuncular hakkında yapılan hiç bir yorumu ciddiye almıyorum açıkçası hangi aday söylerse söylesin. İyi kötü elindeki asseti niye kötülesin?

Çevrimdışı Necmi

(Çilekli tesislerinin kiralanmasıyla ilgili olarak Çebi döneminde Beşiktaş yönetimi yükümlülüklerini yerine getirmedi. Kira ücretlerini zamanında ödemedi. Bunun üzerine Beşiktaş Belediyesi tesislerle ilgili yasal süreci başlattı. Tesisleri kendi himayesi altına aldı. Yaklaşık 2022 yılının Haziran-Temmuz aylarından beri Çilekli tesisleri Beşiktaş kulübünün gayri menkulleri arasında değil... Beşiktaş belediyesinin elinde.) Allah sizi bildiği gibi yapsın..
fikret orman söylemese haberimiz olmayacak adamların yaptığı tek şey maaşları elektrik su faturası ve kiraları ödemek başkada yaptıkları birşey yok ve bunları bile yapmamışlar bu kulübün kasasına az para girmiyor borç nasıl üçe katlandı nereye harcadılar bu parayı sokağa atmadıklarınıda kesin biliyoruz geldiği günden beri her allahın günü söylüyor bunu
O kadar iş yapan fo ya hırsız dendi fo nun yedi yılda yaptığı borcu yarı sürede üçe katlayan buna karşılık tek çivi çakmadığı gibi çakılı çivileride söken adama tek laf edilmiyor

Çevrimdışı Necmi

elindeki oyuncuyu kötülemeyle seçim çalışmasımı olur o senin gibi taraftarmı bu kulübü yönetmeye aday
Eline diline beline hakim olacaksın demişler bunu boşa dememişler bak dillerine hakim olamayanların beşiktaşı düşürdüğü durumu görüyoruz

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sirf su  aciklamasi icin Hasan Arat'a oy verecek cok kongre  uyesi vardir. Ismail Er@e de  yol gorundu..  Zaten Arat@in basin toplantilarina gelmiyor .. https://x.com/EKGedik/status/1730336493539852562?s=20
Yorgo

Yillardir  hepimiz su acik sozlulugu, cesareti gosterecek bir  baskan...Laflari  evelemeden gevelemeden, yurekten ve  dolandirmadan direkt suratlara tokat gibi indiren bir  irade  aramiyor muyduk  tarafta  olarak ? H.Arat baskan olmazsa al gulum ver gulumculuge devam edilir ..  Arat belli ki sahsi  iliskileri ve  yeteneklerine cok guveniyor kimseye pabuc  birakmayacak o yuzden Arat a bi sans  taninmasi lazim gelir ... Besiktas@in ne oldugunun ve  nasil bir  vizyonda  olmasi gerektiginin farkinda  olan tek adam bence su an ..
https://x.com/HaberKartali/status/1730517805370376485?s=20
Yorgo

elindeki oyuncuyu kötülemeyle seçim çalışmasımı olur o senin gibi taraftarmı bu kulübü yönetmeye aday
Eline diline beline hakim olacaksın demişler bunu boşa dememişler bak dillerine hakim olamayanların beşiktaşı düşürdüğü durumu görüyoruz
  :claps:  :claps:  :claps:
Yorgo

Ben de dun Candas yayinini izledim, Serdal Adali yayinini izleme geregi duymadim, belki bu aksam bakarim.
Hala 4.5 senede boruc odemek utopik geliyor. Hala app'ten senelik 25 milyon euro gelir utopik geliyor, her ne kadar app'le ilgili aciklamalari guzel olsa da.
Vizyonu oldugu belli, oturmasini kalkmasini, spor yoneticiligini dibine kadar bildigi belli.
Sadece su malum Turk futbolu ortaminda sertlik gerektiginde gerekeni yapabilecek mi yoksa yumusak mi kalacak gorecegiz.
Onun disinda benim en cok hosuma giden sey ANC'ye cok fazla inciltici laf soylemeden susmasini soylemesi. Ve parali baskanla ilgili aciklamalari.
Ilk defa bu kadar yetkili biri parali baskan konseptinin sacmaligini bu kadar net dile getirdi, helal olsun kendisine. Gecen hafta yazmistim zaten, organik olmayan sacma sapan buyume yerine kuculmeyi tercih ederim. Dusuk butceyle yarisip kuculmek bana gore utanc kaynagi degil, asil parali baskanin elinde kulubumun oyuncak olmasi ve birine muhtac olmasi benim gozumde utanc kaynagi. Gerekirse dusuk butceyle yarisirim ama guzel kulubum kendi yaginda kavrulur ne guzel. Dusuk butceyle yarismaci takim kurup organik buyume saglamak da yonetimin gorevi, onun icin seciliyorlar zaten. Benim icin ideal senaryo Hasan Arat'in baskan olmasi, Serdal Adali'nin da darilmadan kirilmadan belki sonradan yonetici olarak yonetimine katilip is bitirici rolunu ustlenmesi, futbol bransina destek saglamasi. 

Ilk 20 dakika Turk antrenorlerle ilgili soylenen o kadar dogru ki.
Yobazlar, kendilerini gelistiremiyorlar, cesaretsizler. Hala koltuk sevdasi var kafalarinda.
Cok dogru konusmus, hem Riza Calimbay hem Ismail Kartal hakkinda.

Çevrimdışı Unnamed

Tekrar söylüyorum daha Fikret Orman gibisi gelmez. Şu anda Beşiktaş başkanlığına aday olan isimler FO'nun yanından bile geçemez. Orman'ın yaptığı en büyük hata Burak Yılmaz'ı getirmek oldu. Ondan sonra gözümden düştü kendileri.

Çevrimdışı celiker1

Şahsen benim Serdal Adalıya alıp veremediğim yok. Anç den önce o başkan olsun istiyordum. Şuam istememe sebebim de onu isteyenleri sevmiyor oluşum. Taraftardan ziyade iki adayın birbirine yaklaşımını bak. Gayet saygılı geçiyor. Çok hoşuma gitti bu seçim benim. Sonucu da böyle olur inşallah
Ben dahil bir çok taraftarın hissiyatını çok güzel açıklamışsın 👏🏻👏🏻👏🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/HuseyinYucell/status/1730333642260459910?t=IHIbju49_OZ1W3DgdEjXgQ&s=19
Seçime tek başına girmek %100 hakkıdır tabiikide Adalı’ya kızgın olduğum nokta birazda bu.Hasan Arat abisi olduğundan Arat’ın ikinci başkanı olabilir ve Hüseyin Yücel gibi 10 kişi çok rahatlıkla bulunarak BEŞİKTAŞ çok kısa sürede düzlüğe çıkabilirdi. Hasan Arat başkanlığında bir yönetim ile iş adamlarına ricada bulunulup Rahmi Koç,Özyeğin,Nevzat Demir,Serdar Adalı,Hüseyin Yücel,Serhan Çetinsaya,Yıldırım Demirören,Mete Vardar,Kazancı senede çok çok rahat 5 milyon vermeye ikna edilebilirdi.Hatta el yükseltiyorum;10 milyon vermeye bile ikna edilebilirdi bu insanlar güçlü bir ortak liste ile.Ben 9 kişi sayabildim şu an aklıma gelen.Birde bu sayıyı arttırdığımı düşünün
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2023, 18:12:36 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: