Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782847 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Seçime kadar yazmayacağım dedim ama dayanamadım.Bahsetmeye çalıştığım malum yapının  bir parçasıda Orhan Yıldırım ve İsmail Er gibi bu gaZteciler.Hasan Arat’ın yaptığı toplantıların hiç birine katılmadıkları gibi birde operasyon çekmeye çalışıyorlar.Allahtan sosyal medya varda artık son çırpınışlarını yaşıyorlar.

https://x.com/eksioglujk/status/1730204781870756092?s=46

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Feda sezonunda bize fena olmayan bir futbol oynatmisti, ama en nihayetinde 3. olmustu. Capi da o kadar zaten.
Ben yerli hocalarin liyakatsizliginden bahsederken sen memnuniyetsiz olma vs diye direkt olarak benim postumu quote ettigin icin o sekilde cevap yazdim.
Benim icin Riza Calimbay, Mehmet Ozdilek, Samet Aybaba vs arasinda hicbir fark yok. Hicbiri antrenorluk kariyerinde bir parilti gostermedi, hicbiri ciddi bir donanima sahip degil, hicbiri potansiyel de gostermedi, somut basari da gostermedi (Riza Calimbay biraz belki). Ama iclerinde en iyisi olan Riza Calimbay 2x buyuk bir takimin basina gecti, ikisinde de cuvalladi.

Hala neye gore bu isimler yeterli goruluyor anlamiyorum. Samet Aybaba mesela neye gore iyi sence? Su ana kadar kariyerinde ne basardi da Besiktas seviyesinde iyi isler yapar diyebiliyoruz?
İyide Samet Aybaba hoca olmayacak ki dostum :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Seçime kadar yazmayacağım dedim ama dayanamadım.Bahsetmeye çalıştığım malum yapının  bir parçasıda Orhan Yıldırım ve İsmail Er gibi bu gaZteciler.Hasan Arat’ın yaptığı toplantıların hiç birine katılmadıkları gibi birde operasyon çekmeye çalışıyorlar.Allahtan sosyal medya varda artık son çırpınışlarını yaşıyorlar.

https://twitter.com/eksioglujk/status/1730204781870756092?s=46
Neden Hasan Arat sorusunun cevabı bu sözde gazeteciler.

Batuhanı sırf Hasan Beyi destekliyor, Samet Aybabayı da korudu diye linçliyorlar. Adam tek başına ayakta durmaya çalışıyor helal olsun.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 16:38:59 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Sabahtan akşama kadar twitterda serdal adalı güzellemesi görüyorum.Murat özen,sercan dikme,alper bahadır vs bunların başını çekiyor hasan arata sansür uyguluyorlar harbiden Beşiktaş kuşatılmış.Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetmek zorunda artık.H.Arat gelince Beşiktaşlı olmayan kongre üyelerinin de ihraç edeceğini düşünüyorum.

Elin fenerlisi bile görüyor.

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1730234097493057924
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 18:39:33 Sefa Kara ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

beşiktaş bahçeşehir projesini sevdim. yücellerin basketbola para dökme arzusuyla beşiktaş markasını birleştirmek lazım. hazır elimizde iyi bir koç ve içimiz ısınmaya başlayan bir takım da varken bütçeyi arttırarak yürümek lazım. euroleague'in düzenli 3. türk takımı olabiliriz. bence vizyon efes-fb ile rekabetten çok zaman zaman başardığımız ekstra işler yapan underdog hüviyetini sürekli hale getirmek olmalı. biz sarıcayla vs çok sempatik işler yaptık mücadeleler verdik ama öyle istikrarsız işler döndü şubede play offtan uzak kaldığımız, düşme stresi yaşadığımız günler gördük. takım oralardan uzak net 3. en iyi olabilir bu sağlandıktan sonra taraftar para harcamaya başlarsa daha fazlası hayal edilebilir. bu taraf hasan arat'a artı yazar. futbol şubesiyle ilgili iki taraftan da hayal kırıklığı dolu açıklamalardan sonra en azından ele avuca gelir bir proje.

adalı halen ikna edebilecek bir şey söylemedi. arat'ın son açıklamalarında başkan yerini bilecek, idari açıdan futbolcunun muhatabı feyyaz uçar-samet aybaba demesini de pozitif buldum. hoca olarak ya da sportif direktör olarak yeterince tatmin edici bulmadığım bu isimler en azından tekstilcilerin filan şube yönettiği ortamda idareci olarak olumlu bir etki yaratabilirler. sadece umarım yerlerini bilirler profesyonelliğe tekrar soyunmanın hayalini kurmazlar oradan endişelenirim.

Çevrimdışı Talisca1903

beşiktaş bahçeşehir projesini sevdim. yücellerin basketbola para dökme arzusuyla beşiktaş markasını birleştirmek lazım. hazır elimizde iyi bir koç ve içimiz ısınmaya başlayan bir takım da varken bütçeyi arttırarak yürümek lazım. euroleague'in düzenli 3. türk takımı olabiliriz. bence vizyon efes-fb ile rekabetten çok zaman zaman başardığımız ekstra işler yapan underdog hüviyetini sürekli hale getirmek olmalı. biz sarıcayla vs çok sempatik işler yaptık mücadeleler verdik ama öyle istikrarsız işler döndü şubede play offtan uzak kaldığımız, düşme stresi yaşadığımız günler gördük. takım oralardan uzak net 3. en iyi olabilir bu sağlandıktan sonra taraftar para harcamaya başlarsa daha fazlası hayal edilebilir. bu taraf hasan arat'a artı yazar. futbol şubesiyle ilgili iki taraftan da hayal kırıklığı dolu açıklamalardan sonra en azından ele avuca gelir bir proje.

adalı halen ikna edebilecek bir şey söylemedi. arat'ın son açıklamalarında başkan yerini bilecek, idari açıdan futbolcunun muhatabı feyyaz uçar-samet aybaba demesini de pozitif buldum. hoca olarak ya da sportif direktör olarak yeterince tatmin edici bulmadığım bu isimler en azından tekstilcilerin filan şube yönettiği ortamda idareci olarak olumlu bir etki yaratabilirler. sadece umarım yerlerini bilirler profesyonelliğe tekrar soyunmanın hayalini kurmazlar oradan endişelenirim.
ufuk sarıca basketbolun dibine dnamit döşeyenlerin başında gelir hiç sevmem bazılarının hiç sevmediği Ahmet Kandemir bile 100 kat faydalı oldu klübe son maçta yaptığı çirkefliklerde cabası oldukça irrite edici bir kişi

Çevrimdışı levitate

Bende öyle sanıyordum :D nevzat demir dediler alkış koptu kim bu adam bu kadar seviliyor dedim aradan 2 saat geçtikten sonra bu adam bizim tesislerin adını verdiğimiz kişi hayattamıymış bu dedim  :lol:

kendisi fırat plastiğin sahibiymiş galiba o yüzden hemen şu şarkıyı analım :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

kendisi fırat plastiğin sahibiymiş galiba o yüzden hemen şu şarkıyı analım :D

tam cincon maçında söylenecek şarkı

Çevrimdışı Talisca1903

mmm leziz

@Talisca1903 ne diyorsun bu işlere abi
seko fofana hastasıyım bunu bekliyordum onana almışlar :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/NamaglupArma/status/1730258615414538740

bu tayfayı hasan arat tanır da zaten bizim sıkça çalıştığımız n'diayenin oyuncusu. çok ciddi maaşı var diye biliyorum pek mantıklı gelmedi. hasan arat'ın ciddi projesi varsa ön anlaşma görmek dinlemek isteriz açıkça duyurular gelsin. büyük kulüplerde ciddi başkanlık yarışlarında böyle olur. bizde bile demirören'in seçildiği seçimlerde iyi kötü dünya kadar uluslararası teknik direktörle futbolcuyla anlaşmalar masadaydı adaylar bunların üzerinden propaganda yapıyordu. şu an son derece uyduruk haberler söylentiler fotolar hiç beğenmiyorum adayların bu tarzlarını.

Çevrimdışı levitate

seko fofana hastasıyım bunu bekliyordum onana almışlar :ebebe: :ebebe: :ebebe:

tamam abi başına f'yi koyup halledeceğiz o işi  :ok:
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

tamam abi başına f'yi koyup halledeceğiz o işi  :ok:
:evillol: :evillol: lenste yardırıyordu reis montpelierde nordin var onu da çekelim bir de Hulk

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan Arat: Kenan Yıldız büyük bir star Beşiktaş'a getiriyorlar, beğenmiyorlar, kalkıyor ardından Juventus'a gidiyor (Kenan Yıldız) sonra milli takımda star oluyor. Biz işe başladık. Almanya'daki Türklerin listesi elimizde.

bunlara gerek  yok soma spordan gelmiyor adam bayernden geliyor ilk defa bulmuş gibi çok popülist açıklamalar tanımayan mı var kenan yıldızı can uzunu hiç inandırıcı gelmiyor bana

Adalı başkanda tiago alcantara alacakmış yeter artık  delle ali ,ox yeni bir sakatlık geçmişli adam kaldırmıyor bünye

seko fofana dediniz taş gibi adam  devam edin buradan ağzımıza bir parmak bal çalıp kandırmayın

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat: Kenan Yıldız büyük bir star Beşiktaş'a getiriyorlar, beğenmiyorlar, kalkıyor ardından Juventus'a gidiyor (Kenan Yıldız) sonra milli takımda star oluyor. Biz işe başladık. Almanya'daki Türklerin listesi elimizde.

bunlara gerek  yok soma spordan gelmiyor adam bayernden geliyor ilk defa bulmuş gibi çok popülist açıklamalar tanımayan mı var kenan yıldızı can uzunu hiç inandırıcı gelmiyor bana

Adalı başkanda tiago alcantara alacakmış yeter artık  delle ali ,ox yeni bir sakatlık geçmişli adam kaldırmıyor bünye

seko fofana dediniz taş gibi adam  devam edin buradan ağzımıza bir parmak bal çalıp kandırmayın
Nasıl bunlara gerek yok. Asıl bunlara gerek var. Büyük külüpler bile misal 10 sene bilmem kaç saat fm tecrübesi olan gözlemci alıyor bünyesine. Size bunlar ters geliyor. Sonra böyle çok beklersin fofana gözden düşsün de bize gelsin diye. Fransa da yığınla ön libero var yeterki oyuncuyu iyi gözlemlesinler. Yoksa gider onanaya 5 milyonu bayılırsın.

Çevrimdışı Talisca1903

Nasıl bunlara gerek yok. Asıl bunlara gerek var. Büyük külüpler bile misal 10 sene bilmem kaç saat fm tecrübesi olan gözlemci alıyor bünyesine. Size bunlar ters geliyor. Sonra böyle çok beklersin fofana gözden düşsün de bize gelsin diye. Fransa da yığınla ön libero var yeterki oyuncuyu iyi gözlemlesinler. Yoksa gider onanaya 5 milyonu bayılırsın.
dediğimi anlamıyor musun buram buram popilizm kokuyor sanki kenan yıldızı ilk biz bulmuşuz gibi kelime oyunu bunlar zaten bilinen bayern ıyuncusu bize sunmuşlarda biz almamışız gibi salak yerine konulmak en svmediğim şey kenandan yürüme git bul ismi duyulmamış bir tane scoutizm böyle olur atibadan olur salih özcandan olmaz kenan yıldızdan olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

dediğimi anlamıyor musun buram buram popilizm kokuyor sanki kenan yıldızı ilk biz bulmuşuz gibi kelime oyunu bunlar zaten bilinen bayern ıyuncusu bize sunmuşlarda biz almamışız gibi salak yerine konulmak en svmediğim şey kenandan yürüme git bul ismi duyulmamış bir tane scoutizm böyle olur atibadan olur salih özcandan olmaz kenan yıldızdan olmaz
Salih'ten nasıl olmuyor adam bedavaya gelecekti bize, çok bilmiş taraftar aldırmadı.

Çevrimdışı Talisca1903

Salih'ten nasıl olmuyor adam bedavaya gelecekti bize, çok bilmiş taraftar aldırmadı.
hiç inandrıcı değil kimi bedava alabilmiş ki bunlar medyadan üfürüyorlar işte malum adamlarından kendilerin şişirmek için

Çevrimiçi Samet Demir

hiç inandrıcı değil kimi bedava alabilmiş ki bunlar medyadan üfürüyorlar işte malum adamlarından kendilerin şişirmek için
Neye inandırıcı değil abi, Salih uçanı aldığımız sene diğer Salihinin de sözleşmesi bitiyordu. Herkes karşı çıktı herife. Burada bile yazan olmuştur.

Çevrimdışı Talisca1903

hiç inandrıcı değil kimi bedava alabilmiş ki bunlar
salih özcan dortmunda gitti samet bize geliyor haberleri yalan her habere inansak kadromuz 150 kişi olur

Çevrimiçi Samet Demir

hiç inandrıcı değil kimi bedava alabilmiş ki bunlar
salih özcan dortmunda gitti samet bize geliyor haberleri yalan her habere inansak kadromuz 150 kişi olur
Kanaat önderlerimizi hafife alıyorsun adamlar bir çırpıda takımın başına Şenol Güneş'i getirdi şimdide dertleri Serdal Adalı. Bana hiçde yalan gelmedi Salih konusu. Taraftar tepki göstermese alacaktık adamı bunu yazan insanda çok nadir yanlış bilgi vermiştir neyse Tabi sen istediğine inanmakda özgürsün.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Kanaat önderlerimizi hafife alıyorsun adamlar bir çırpıda takımın başına Şenol Güneş'i getirdi şimdide dertleri Serdal Adalı. Bana hiçde yalan gelmedi Salih konusu. Taraftar tepki göstermese alacaktık adamı bunu yazan insanda çok nadir yanlış bilgi vermiştir neyse Tabi sen istediğine inanmakda özgürsün.

oo türkçe bilmeyen tayfa şimdi de adalıcı mı? gerçi çok şaşırtıcı değil.

ben arattan da şundan korkuyorum aybaba'yı vs getiriyorsun ok ama türkiye'de bildiğin yerli teknik direktör mafyası var. bu ekiple doğru düzgün yabancı hoca getirip bir süreç örebilecek misin? yoksa onun yaptığı kadar bizim bilmem ne arkadaş var o da yapar muhabbetinin esiri mi olacaksın?

aybaba'nın sevdiğim işleri olsa da bir çok konuda da demodenin allahıdır. ernst'in 2 milyon euro alıp koştuğu kadar bizim hasan türk var o da koşar diyordu. hasan türk şimdi kepezsporda koşuyor. aybaba'ya feda dönemi yapılanmasında paye veriyorlar şimdi çok uzatmayayım ama o dönemi iyi hatırlayanlar bilir ki kendisinin öyle ciddi bir yapısı yoktur. ozi de olcay da onun transferi değildir. hatta onları gündeme getiren samet aybaba getirilince kaçtı. gökhan süzen ve sinan kurumuş ise onun hamleleridir. 15-16'ya kadar uzanan bir inşa arıyorsanız onu yapan bilic'tir terzic'tir jurcevic'tir.

Etiketler: