Maci izlemedim, iyi ki izlememisim bosuna cildirmaya degmez simdi.
Iki baskan adayininda Riza hoca ile devam edecegiz aciklamalari beni biraz tedirgin ediyor. Tamam bu takimi Riza hoca kurmadi falan ama Riza hoca 20+ yildir teknik direktorluk yapiyor. Bu sure icerisinde Tr'de calismis olan bir teknik adam hakkinda az buz bir fikri olusur ama ben halen Riza hocanin nasil bir futbol anlayisini yada felsefesini benimsediğini cozebilmis degilim. Yetersiz olarak gordugumuz VI bile bir futbol anlayisi vardi, Farioli her macta 5 yese bile sahada takimina oynatmak istedigi bir anlayis vardi. Cagdas hocanin Kayserisi, Montella'nin Adana'si, Okan'in Akhisari falan filan liste uzayip gider.
Ben Riza hocayi diger takimlarin basindayken ne zaman dinlesem hep birseylerden sikayetci ve sitemkardi. Ya mac takviminden sikayetci, ya sakat ve eksiklerden, klubun mali durumundan, transferlerden, hakemlerden, milli takimin basina gecen yabanci TDlerden, yabanci sinirindan falan filan liste yine uzayip gider. Birde bizim maclardan once surekli yapmis oldugu olum kalim macimiz aciklamalarida meşhurdur da neyse.
Gecis donemi TD'si adi altinda getirildi kendisi ama bence bizim sorunlarimiza pratik cozum bulabilecek bir alt yapisi yok hocanin. Devre arasinda bircok transfer yapilsa bile alinacak kotu sonuclardan sonra bircok bahane uretebilir ama bizim sorunlarimiza cozum(ler) üretebileceğini hic sanmiyorum.
Gecis donemi icin Riza hoca gibi birisinin takimin basina getirilmesini anlayabiliyorum - hadi dersin Besiktas'i, camiayı, takimi, oyuncuları, taraftarı, ligi falan taniyor diye. Ama en basit dokunuslari bile yapamadi simdiye kadar...Bizim sezon basindan beri dilimizde tuy bitti, sahada eli belinde yuruyen nur topu gibi bir Aboubakar'imiz var zaten. Bizim orta sahamiz Aboubakar'li takimi zar zor kaldiriyor bircok maçta kaldiramiyor bile diye. Abou yetmiyormus gibi israrla bir onceki teknik heyetin yanlislarini tekrarlayip eli belinde olan Cenk'i sahaya atiyoruz Abou'nun yanina. Yani su ufak dokunuslari yapamiyorsan, bunlari goremiyorsan olmaz hocam...Yok cok sakatimiz var falan bahane degil - Necmi agabeyi atsak Abou'nun yanina Cenk'in gostermis oldugu mucadeleyi o da gosterir.
Neyse, dustugumuz bu rezil durum icimizi daralttikca daraltti. Umarim yeni yonetimle yeni bir kenetlesme olur ve guzel seyler konusurz forumda.