Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784251 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

şahsen son 23 yıldır kulübün belli bir arkadaş grubu tarafından yönetilmesinden sıkıldığım için hasan arat'ı destekliyorum, ama adalı kazansa aaa nasıl kazanır falan olmam en kötü iki yıldız falan getirir eğleniriz

başkan adayları samimiyse seçim sonuçlarına rağmen dedikleri maddi vaatleri kulübe sağlamalılar diye düşünüyorum, camianın çok ihtiyacı var buna
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

adalı'nın futbolla ilgili son açıklamalarına göz gezdirdim. yine çok kötü. her gün bir adayı eleştiriyorum dün arat'a sallıyordum bugün de adalı'ya sallayalım. :)

-2010-2011 takımı gayet güzel bir takım olmuştu. 3 temmuz süreci işi bozdu diyor. Ya hem takım kurmak konusunda çok başarısızdınız hem tarihleri unutuyorsunuz. 3 temmuz sonraki yaz gerçekleşti. 10/11 sezonunda quaresma, guti aldınız devre arası mendes'in portekizlilerini yığdınız. son kertede korkunç kötü bir kadro mühendisliği vardı. bir sürü yetenekli oyuncu. korkunç bir defans hattı. o dönem ki yerli kuralı gereği oynayan ve yetersiz bir sürü tr pasaportlu. kaleci yoktu, santrafor doğru düzgün yoktu. defans hattı darma dağındı. takım böyle an an çok iyi oynuyor görünüyor ama hiç bir maçı koparamıyordu. hoca konusunda da gel gitler yaptınız. sonuç fb ve tsden 30 puan fark yedik. bursa'nın gaziantep'in bile gerisinde sezonu bitirdik. bari hatalarımdan ders çıkardım de arkadaş o takım iyiydi aslında falan nedir. hatırlamazlar nasıl olsa diyorsun ya da hiç bir şeyden haberin yok kusura bakma. gördüğüm en sistemsiz dağınık takımlardan biriydi kiev içinden geçti o takımın uefada içerde dışarda utanç vericiydi. biz beşiktaşlıyız her maçın her anı aklımızda var öyle salla pati laflarla olmuyor.

-idealim 6 yerli 5 yabancı yapmak. bomboş niye söylendiğini ve bize ne kazandıracağını hiç anlamadığım bir cümle. mehmet özdilek mi veriyor bu vizyonu?

kim kazanırsa destekleyeceğiz. ben iki adayı da genel kanının aksine çok beğenmiyorum. listeleri de o kadar güçlü bulmadım. arat'tan emin değilim. adalı'nın futboldan anlamadığından eminim. mehmet özdilek'le de bu eksikler ne kadar aşılır kendisi ne ölçüde vizyon bilgi ilişki sahibi bilemiyoruz kariyerinde umutlanacak bir şey göremiyoruz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bizim o dönemimiz 3 temmuz müç temmuz üzerinden okunamaz tarih çarpıtması var. elbette operasyonun zararları olmuştur o ayrı ama bizim felaketimizi yaratan bizzat ydnin beceriksizlikleriydi. zaten 08e kadar da gayet kötü yönetiyordu denizli'yle gelen sürpriz şampiyonluktan sonra büyümeye kalktı hepten batırdı. önce mehmet topuz golünü yedi onu çıkartacağım diye nihat'a dünyaları verdi. 14 milyon civarı bonservisler okey köybaşına tabataya gömüldü her şey kötü gitmeye devam etti bu sefer portekiz menajerlik ağını keşfetti. o operasyonlardan da malesef korkunç mali bilançolar ve bitmek bilmeyen sportif başarısızlıklarla çıkıldı. bu tarihi komple adalı'ya yazamam sadece küçük bir bölümünde parçasıydı ama o işleri de aklamaya çalışmasın. sonra zaten takım komple yönetimsiz kaldı denebilir. yd hiç piyasada yoktu son dönemde tam bir failed yönetimdi, neyse ki bir biçimde o dönem bitti orman dönemi başladı. bugün takım çok daha korkunç bir durumda değilse orman'ın gelip takımın bazen kazansa bazen kaybetse de sürekli yarışta olduğu heyecan verdiği 5-6 senelik dönemi yaratması sayesinde.

Çevrimiçi Samet Demir

3 saattir twitterda space odalarını geziyorum, Samet Aybaba olsun, Hasan Arat olsun hepsine saldırmaya başlamışlar. Bizim bu taraftar profilinden vazgeçmemiz lazım, o kendini kulübün kanaat önderi zanneden insanlarada prim vermememiz gerekiyor.

2 başkanın kendi aralarında, saygı çerçevesinde yarıştığı bu ortamda bu söylenenler çok kötü.

İki adaya karşı da nötrdüm bugün değişti. İnşallah Hasan Arat seçimi kazanır. Fikirlerini beğenmediğim ne kadar insan varsa hepsi Serdal beyi destekliyor. Takip ettiğim düşüncelerine değer verdiğim ne kadar kişi varsa da istisnasız Hasan beyi destekliyor.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 07:41:29 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Kim kazanırsa kazansın Rıza Çalımbay ile sezon sonu yollar ayrılır. Adalı'nın listesindeki Mehmet Özdilek'in herhangi bir planlama yapabileceğini sanmıyorum yapma imkanı verselerde başarabileceğini sanmıyorum ayrıca Adalı'daki mantık belli parayı bir şekilde bulup yıldız oyuncu almak bu ortamda sportif direktörün önemi yok.

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 06:29:59 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kim kazanırsa kazansın Rıza Çalımbay ile sezon sonu yollar ayrılır. Adalı'nın listesindeki Mehmet Özdilek'in herhangi bir planlama yapabileceğini sanmıyorum yapma imkanı verselerde başarabileceğini sanmıyorum ayrıca Adalı'daki mantık belli parayı bir şekilde bulup yıldız oyuncu almak bu ortamda sportif direktörün önemi yok.
Tiago ve isco tarzı adamlar görmek istemiyorum artık ben. Buna talisca da dahil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

3 saattir twitterda space odalarını geziyorum, Samet Aybaba olsun, Hasan Arat olsun hepsine saldırmaya başlamışlar. Bizim bu taraftar profilinden vazgeçmemiz lazım, o kendini kulübün kanaat önderi zanneden insanlarada prim vermememiz gerekiyor.

2 başkanın kendi aralarında, saygı çerçevesinde yarıştığı bu ortamda bu söylenenler çok kötü.

İki adaya karşı da nötrdüm bugün değişti. İnşallah Hasan Arat seçimi kazanır. Fikirlerini beğenmediğim ne kadar insan varsa hepsi Serdal beyi destekliyor. Takip ettiğim düşüncelerine değer verdiğim ne kadar kişi varsa da istisnasız Hasan beyi destekliyor.
twittere kalsa seçim Hasan başkan %75 le kazanıyor çok takılmamak lazım kimseye saldırmaya da gerek yok Samet hoca iyi mehmet hoca kötü gibi birşeyinde tutar yanı yok bakacağız göreceğiz herkesin gönlünde bir aday var kimse de kusura bakmasın bir şey bildiği yok ne yapabileceklei hakkında üfürmeyle yönlendirmeyle gidiyor her iki tarafta
 FOPN diye tutturan tayfa Matruşka diye tutturmaya başladı şimdi de
Hasan Aratın  çizgisini bile bozdular proje sistem diye yola çıkan adam yıldız transferi PSG&Chelsea takımlarından yıldız getireceğim kıvamına geldi bu tayfa yüzünden
Her ikisi de iyi Beşiktaşlı adamlar burada yada twitterdaki yandaş görünenlerin lafına bakıp kimseyi kırmaya gerek yok. Gelsinler yapsınlar bakarız iyiyse iyi kötüyse kötü dereyi görmeden paçayı sıvamayalım

ANÇ full destek geldi forumun ve sosyal medyanın büyük kesimi tarafından güçlü başkan güçlü Beşiktaş söylemiyle...
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 09:11:54 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

hasan arat'ın lansmanında murat özyeğin ve nevzat demir'de varmış

çok alakasız gelecek ama ben nevzat demir'i vefat etmiş bir camia büyüğü falan sanıyordum hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım, adam gayet hayattaymış meğerse :D

Bende öyle sanıyordum :D nevzat demir dediler alkış koptu kim bu adam bu kadar seviliyor dedim aradan 2 saat geçtikten sonra bu adam bizim tesislerin adını verdiğimiz kişi hayattamıymış bu dedim  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

twittere kalsa seçim Hasan başkan %75 le kazanıyor çok takılmamak lazım kimseye saldırmaya da gerek yok Samet hoca iyi mehmet hoca kötü gibi birşeyinde tutar yanı yok bakacağız göreceğiz herkesin gönlünde bir aday var kimse de kusura bakmasın bir şey bildiği yok ne yapabileceklei hakkında üfürmeyle yönlendirmeyle gidiyor her iki tarafta
 FOPN diye tutturan tayfa Matruşka diye tutturmaya başladı şimdi de
Hasan Aratın  çizgisini bile bozdular proje sistem diye yola çıkan adam yıldız transferi PSG&Chelsea takımlarından yıldız getireceğim kıvamına geldi bu tayfa yüzünden
Her ikisi de iyi Beşiktaşlı adamlar burada yada twitterdaki yandaş görünenlerin lafına bakıp kimseyi kırmaya gerek yok. Gelsinler yapsınlar bakarız iyiyse iyi kötüyse kötü dereyi görmeden paçayı sıvamayalım

ANÇ full destek geldi forumun ve sosyal medyanın büyük kesimi tarafından güçlü başkan güçlü Beşiktaş söylemiyle...

Ben kimsenin lafına bakmıyorım abi. Seçime 1 hafta kala yönetimin sponsor açıklaması, hali hazırda olan projenin yeni gibi lanse edilmesi v.s. Kaldı ki o ikiz proje mi neydi ismi, yer sahiplerinden tapusu dahi alınmamış daha. Ben Serdal Adalıyı değilde yanındakileri ve onu başkan adayı olmaya zorlayanları samimi bulmuyorum. Kaldı ki Serdal bey başkan adayı olmamak için Amerikaya gitmiş falan. Ne oldu da bir anda aday olmaya karar verdi. Yıldırım Demirören, Serdar Bilgili falan neden bu adamı destekliyor?   Dediğim gibi gönlüm Hasan beyden yana. İnşallah o kazanır.

Çevrimiçi Samet Demir

hasan arat'ın lansmanında murat özyeğin ve nevzat demir'de varmış

çok alakasız gelecek ama ben nevzat demir'i vefat etmiş bir camia büyüğü falan sanıyordum hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım, adam gayet hayattaymış meğerse :D
Bu ikisi ibreleri tamamen Hasan Arata döndürdü. Çokda güzel oldu. :)

Çevrimdışı Sefa Kara

hasan arat canlı yayında halk tv de bahçeşehir ile basketbol da birleşiyormuşuz.dün fıratın yazdıgı doğruymus

Çevrimdışı Talisca1903

Bende öyle sanıyordum :D nevzat demir dediler alkış koptu kim bu adam bu kadar seviliyor dedim aradan 2 saat geçtikten sonra bu adam bizim tesislerin adını verdiğimiz kişi hayattamıymış bu dedim  :lol:
yürüyen BJK Nevzat Bey Fıratpenin sahibi  zamanında basketbol sponsorluğumuz var Seba yönetiminde hep vardı Camianın ağır topu

Çevrimiçi kartalizma190399

O saydığın teknik direktörler bize ne getirdi. Hangisi şampiyon oldu? Bende yabancı teknik ekipten yanayımda senin yorumlar biraz değişik olmuş sanki.

Kaç seneden beri taraftar çile çekti kulübü Beşiktaşlılar yönetsin diye. Öylede olacak inşallah.

Adamların listesinde bir düzine insan var. Taka taka kaptanlarımıza mı taktın? Samet Aybaba dediğin adam yönetici olmadığı halde kulübe proje kazandırdı.

Ben sana şunu söyleyim biz asıl senin gibi hiç bir şeyi beğenmeyen, herşeye ön yargılı yaklaşıp, tepki gösteren taraftar yüzünden kaybediyoruz. Bir sakin ol bakalım. Seçim olsun, adamlar başa geçsin hemen kesin hüküm veriyorsun. Belki daha iyi olacak ne biliyorsun? Kötü olursa zaten tepkini gösterirsin. Lafa gelince renkliler övülür ama onlar kadar takımımıza sahip çıkmıyoruz.

Şuan birlik olma zamanı.

Sanki gelen yerliler her sene sampiyon yapyor da. Senol Gunes Bilic'in mirasina kondu, o takim tukenince kendi kurdugu takimlarla 3 sene boyunca ne yapti gorduk. Sergen kusun tasa carpmasiyla sampiyon oldu, onda da berbat bir GS'ye tek golle veriyordu sampiyonlugu veredeyse. Ikinci senesinde takke dustu kel goruldu.
Saydigin yabanci antrenorlere adam gibi destek bile cikilmadi. Del Bosque tam isleri rayina koymaya baslamisken sacma sapan sekilde kovuldu. R.Carlos, Figo, Ronaldo'ya el opturecek adama yenikoy kasabi dendi. Rijkaard'in eline Ayhan-Baris-M.Sarp orta sahasi verilip basari beklendi. Schuster'in eline alti kaval ustu sishane kadrosu verildi ve hakem hatalari bizi yaristan kopartirken ses cikartilmadi. Schuster'in oynatmaya calistigi futbol gayet modern, guzel bir futboldu.
Saymaya devam ederim, ama gerek yok. Yabancilara yerlilere gosterilen tolerans ve destek gosterilirse onlar da gayet basarili olur.
Ama hakemler dograrken yonetim ses cikarmayacaksa, cikarci gazeteciler kendi sevdikleri haber alabilecekleri dinozor yerliler gelsin diye adami 1 elestirecekken 1000 elestirecekse, yonetim adamin yanina ustune altina altini oynamaya meyilli yerli birini getirecekse elbette olmaz.
Destege geleceksek. Birakin da Besiktas gibi Turkiye'nin 3 buyuk spor camia'sinin birinde sportif direktor/futboldan sorumlu yonetici gibi inanilmaz kritik bir pozisyona getirilecek birinden de en azindan 1 sene yoneticilik/direktorluk tecrubesi olmasini isteyelim. Cok da birsey degil yani bu. Siz Besiktas'in sportif direktorlugune sportif direktorluk tecrubesi 0, antrenorluk kariyeri de kotu-vasat arasi birini layik goruyorsaniz diyecek birsey yok.

yürüyen BJK Nevzat Bey Fıratpenin sahibi  zamanında basketbol sponsorluğumuz var Seba yönetiminde hep vardı Camianın ağır topu

Basaksehir'le birlestikten sonra mi Euroleague bize wildcard verecek, veya 15 milyon euro butcesli Efes/FB'yi gececegiz ve Euroleague'e girecegiz, 10.000 kisilik salonu dolduracagiz, yillik 10 milyon euro gelir elde edecegiz salondan?
Basketbol benim icin onemli degil, ufak bir sponsorla orta siralar takimi olmak yeterli benim icin. Bize cok sey kazandiracak, en azindan su anda, bir brans degil. Onumuzu daha rahat gorebilsek eyvallah, daha buyuk seyler dusunuruz. O acidan Basaksehir'le birlesmek de sikinti degil. Ama Euroleague takimi olacagiz'la baslayip Basaksehir'le birlesmekle bitirmek zaten Hasan Arat'in ne kadar masal anlattiginin, bol keseden salladiginin kaniti. Cikip mutevazi olup gercekci bir hedef aciklamis olsa amenna.

bizim o dönemimiz 3 temmuz müç temmuz üzerinden okunamaz tarih çarpıtması var. elbette operasyonun zararları olmuştur o ayrı ama bizim felaketimizi yaratan bizzat ydnin beceriksizlikleriydi. zaten 08e kadar da gayet kötü yönetiyordu denizli'yle gelen sürpriz şampiyonluktan sonra büyümeye kalktı hepten batırdı. önce mehmet topuz golünü yedi onu çıkartacağım diye nihat'a dünyaları verdi. 14 milyon civarı bonservisler okey köybaşına tabataya gömüldü her şey kötü gitmeye devam etti bu sefer portekiz menajerlik ağını keşfetti. o operasyonlardan da malesef korkunç mali bilançolar ve bitmek bilmeyen sportif başarısızlıklarla çıkıldı. bu tarihi komple adalı'ya yazamam sadece küçük bir bölümünde parçasıydı ama o işleri de aklamaya çalışmasın. sonra zaten takım komple yönetimsiz kaldı denebilir. yd hiç piyasada yoktu son dönemde tam bir failed yönetimdi, neyse ki bir biçimde o dönem bitti orman dönemi başladı. bugün takım çok daha korkunç bir durumda değilse orman'ın gelip takımın bazen kazansa bazen kaybetse de sürekli yarışta olduğu heyecan verdiği 5-6 senelik dönemi yaratması sayesinde.

Zaten ne zaman sacma sekilde buyumeye kalktik, batirdik bir sekilde. Akil olmadan buyume de olmaz, basari da gelmez. Akil para'dan onemlidir, ama bizim Turk milletinin kafa yapisi degisik. Daha buyuk olsun, daha fazla olsun, hep bir gosteris pesinde. Sadece futbol'da degil, hayatin her alaninda oyle. Okeye donmeye gelen bitik yildizlardan fayda gelmeyecegini 1.000 tane ornek varken anlayamadik bile. Hala millet Isco falan pesinde. Allah akil fikir versin.

Çevrimdışı Sefa Kara

listeleri nasıl buldun abi ? Serdal adalı ve hasan aratın listelerini hangisini daha çok beğendin merak ettim görüşünü açıkcası.

Çevrimdışı Talisca1903

listeleri nasıl buldun abi ? Serdal adalı ve hasan aratın listelerini hangisini daha çok beğendin merak ettim görüşünü açıkcası.
ikisi de eşit gibi bence bilemedim çok bildiğim işler değil ama Hüseyin Yücel ağır bastı biraz iş sonuçta başkanda bitiyor

Çevrimiçi murat

fıratpen in sahibi.

Çevrimdışı Talisca1903

Basaksehir'le birlestikten sonra mi Euroleague bize wildcard verecek, veya 15 milyon euro butcesli Efes/FB'yi gececegiz ve Euroleague'e girecegiz, 10.000 kisilik salonu dolduracagiz, yillik 10 milyon euro gelir elde edecegiz salondan?
Basketbol benim icin onemli degil, ufak bir sponsorla orta siralar takimi olmak yeterli benim icin. Bize cok sey kazandiracak, en azindan su anda, bir brans degil. Onumuzu daha rahat gorebilsek eyvallah, daha buyuk seyler dusunuruz. O acidan Basaksehir'le birlesmek de sikinti degil. Ama Euroleague takimi olacagiz'la baslayip Basaksehir'le birlesmekle bitirmek zaten Hasan Arat'in ne kadar masal anlattiginin, bol keseden salladiginin kaniti. Cikip mutevazi olup gercekci bir hedef aciklamis olsa amenna.
başakşehir değil bahçeşehir koleji hali hazırda zaten BSl de var takımı her sene çok para harcayıp saçma sapan kadrolar kuruyor play off bile göremedi.Ha böylesi bir birleşim bizi basketbolda atağa kaldırır orası kesin çünkü diğer sporların aksine para burada direk kaliteyi ve başarıyı getiriyor düzgün kadro kurarsan.Hem düzenli bir sponsor bu işin olmazsa olmazı eğer düzgün bir yapılanma yapacaksan bence olumlu olur birleşme yıllardır şehir efsanesi olan efes le birleşme olayının bir benzeri olur.Fener Ülkerle birlşmeden önce esamesi yoktu basketbolda. Ama buna gerek yok zaten hali haırda euroligin 2 numarası olan eurocupta oynuyoruz (guardsız) Şampiyon olan takımın belirli bütçeyi sağlaması halinde eurolig oynama hakkı var (7 milyon dolar civarı sanırım) yapacaklarsa bu sene bir yardım  iyi bir gard ve 4 numara alsalar zaten takım fişek gibi olur kupayı da alabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Sanki gelen yerliler her sene sampiyon yapyor da. Senol Gunes Bilic'in mirasina kondu, o takim tukenince kendi kurdugu takimlarla 3 sene boyunca ne yapti gorduk. Sergen kusun tasa carpmasiyla sampiyon oldu, onda da berbat bir GS'ye tek golle veriyordu sampiyonlugu veredeyse. Ikinci senesinde takke dustu kel goruldu.
Saydigin yabanci antrenorlere adam gibi destek bile cikilmadi. Del Bosque tam isleri rayina koymaya baslamisken sacma sapan sekilde kovuldu. R.Carlos, Figo, Ronaldo'ya el opturecek adama yenikoy kasabi dendi. Rijkaard'in eline Ayhan-Baris-M.Sarp orta sahasi verilip basari beklendi. Schuster'in eline alti kaval ustu sishane kadrosu verildi ve hakem hatalari bizi yaristan kopartirken ses cikartilmadi. Schuster'in oynatmaya calistigi futbol gayet modern, guzel bir futboldu.
Saymaya devam ederim, ama gerek yok. Yabancilara yerlilere gosterilen tolerans ve destek gosterilirse onlar da gayet basarili olur.
Ama hakemler dograrken yonetim ses cikarmayacaksa, cikarci gazeteciler kendi sevdikleri haber alabilecekleri dinozor yerliler gelsin diye adami 1 elestirecekken 1000 elestirecekse, yonetim adamin yanina ustune altina altini oynamaya meyilli yerli birini getirecekse elbette olmaz.
Destege geleceksek. Birakin da Besiktas gibi Turkiye'nin 3 buyuk spor camia'sinin birinde sportif direktor/futboldan sorumlu yonetici gibi inanilmaz kritik bir pozisyona getirilecek birinden de en azindan 1 sene yoneticilik/direktorluk tecrubesi olmasini isteyelim. Cok da birsey degil yani bu. Siz Besiktas'in sportif direktorlugune sportif direktorluk tecrubesi 0, antrenorluk kariyeri de kotu-vasat arasi birini layik goruyorsaniz diyecek birsey yok.

İyi de bu saydığın şeylerin Samet Aybaba ile alakası ne. :) Feda sezonunun baş kahramanlarından biridir Samet hoca. Ben Samet Aybabayı savundum. Ayrıca bencede yabancı teknik ekip gelmeli dedim de sen hangi kafayı yaşıyorsun anlayamadım :) Yazdıkların benim söylediklerime göre kel alaka. Burada Şenol Güneşe en büyük muhalefetlerden birisi benim. Yetersiz olan VI için bile acele etmeye gerek yok yeni gelen de fazlasını veremez dedim.

Neyse ben burada Samet hocayı savunuyorum. Sen bana Rijkard falan diyorsun. Banane gs nin hocasından. Ayrıca Ligin dinamikleri var. Sen en iyi yabancı hocayı getir yanında Samet hoca gibi biri olmazsa o adamı 2 ayda çiğ çiğ yerler. Adam da arkasına bakmadan kaçar.

Çevrimiçi Necmi

tesisleri o yaptı hemde çok zorda olduğumuz bir dönemdi çok değerli bir beşiktaşlıdır onada saldırıp küstürdüler zamanında kim beşiktaşa elini uzatsa beşiktaşta belli kesim dayak yemekten beter ediyor onu
Cebinden milyonlarca dolar harcayıp hiç bir karşılık beklemeden yaptı tesisleri neden adı kondu tesislere diye linç ettiler

Çevrimiçi Necmi

denk gibi belki arat bir tık iyidir ama yalçın karadenizin aratı desteklemesi arata çok oy kaybettirir

Çevrimdışı İzmitlibjk

Seçim sonrası ilk maç.... Tribünde Hasan Arat başkan bir yanında Rahmi Koç, Hüseyin Yücel diğer yanında Nevzat Demir, Murat Özyeğin.... Tribunde "BAŞLIYORUZ." pankartı...

Var bir hayalimiz...

Stadyum gelirlerinde x5
Kartal yuvalarinda x10
Diger sponsorluklarda x10 gelir artışı... Tüm şubelerin yükselişi... 3 sene sonra ligin tartışmasız favorisi....
Altyapıda oyuncu fabrikasına donüşmüş avrupanın parlayan yıldızı...
Burası Beşiktaş.

Talisca severler seçimi kazanırsa vay halimize. Vizyon farkı çok fazla. Pazar gününe kadar söyleyecek bir şey kalmadı bekleyip görecegiz. Serdal adalı kazanırsa aynı tas aynı hamam devam, tek fark tsli yerine besiktasli baskan.

Seçim sonrası ilk maç.... Tribünde Hasan Arat başkan bir yanında Rahmi Koç, Hüseyin Yücel diğer yanında Nevzat Demir, Murat Özyeğin.... Tribunde "BAŞLIYORUZ." pankartı...

Var bir hayalimiz...

Stadyum gelirlerinde x5
Kartal yuvalarinda x10
Diger sponsorluklarda x10 gelir artışı... Tüm şubelerin yükselişi... 3 sene sonra ligin tartışmasız favorisi....

Altyapıda oyuncu fabrikasına donüşmüş avrupanın parlayan yıldızı...
Burası Beşiktaş.

Talisca severler seçimi kazanırsa vay halimize. Vizyon farkı çok fazla. Pazar gününe kadar söyleyecek bir şey kalmadı bekleyip görecegiz. Serdal adalı kazanırsa aynı tas aynı hamam devam, tek fark tsli yerine besiktasli baskan.

Bence az soylemissin. 100-150x olur. O saydigin isimler kulube katki yapip stada gelmek istese 1000x gelebilirdi zaten.
Hicbir yonetime ciddi destek vermediler, sponsorluk tek-tuk. O isimlerden hala ne bekleniyor anlamiyorum.
Adamin oglu FB'ye 2 senede kendisinin 50 yil boyunca bize verdigi katkinin 10 katini verdi.

İyi de bu saydığın şeylerin Samet Aybaba ile alakası ne. :) Feda sezonunun baş kahramanlarından biridir Samet hoca. Ben Samet Aybabayı savundum. Ayrıca bencede yabancı teknik ekip gelmeli dedim de sen hangi kafayı yaşıyorsun anlayamadım :) Yazdıkların benim söylediklerime göre kel alaka. Burada Şenol Güneşe en büyük muhalefetlerden birisi benim. Yetersiz olan VI için bile acele etmeye gerek yok yeni gelen de fazlasını veremez dedim.

Neyse ben burada Samet hocayı savunuyorum. Sen bana Rijkard falan diyorsun. Banane gs nin hocasından. Ayrıca Ligin dinamikleri var. Sen en iyi yabancı hocayı getir yanında Samet hoca gibi biri olmazsa o adamı 2 ayda çiğ çiğ yerler. Adam da arkasına bakmadan kaçar.

Feda sezonunda bize fena olmayan bir futbol oynatmisti, ama en nihayetinde 3. olmustu. Capi da o kadar zaten.
Ben yerli hocalarin liyakatsizliginden bahsederken sen memnuniyetsiz olma vs diye direkt olarak benim postumu quote ettigin icin o sekilde cevap yazdim.
Benim icin Riza Calimbay, Mehmet Ozdilek, Samet Aybaba vs arasinda hicbir fark yok. Hicbiri antrenorluk kariyerinde bir parilti gostermedi, hicbiri ciddi bir donanima sahip degil, hicbiri potansiyel de gostermedi, somut basari da gostermedi (Riza Calimbay biraz belki). Ama iclerinde en iyisi olan Riza Calimbay 2x buyuk bir takimin basina gecti, ikisinde de cuvalladi.

Hala neye gore bu isimler yeterli goruluyor anlamiyorum. Samet Aybaba mesela neye gore iyi sence? Su ana kadar kariyerinde ne basardi da Besiktas seviyesinde iyi isler yapar diyebiliyoruz? Teknik direktorluk kariyeri vasat, yoneticilik kariyeri yok, bildigin yok, sifir.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 17:17:57 kartalizma190399 ]

Etiketler: