Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781118 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı İzmitlibjk

ben nasıl mehmet özdilek'in yeterliliğini tartışmalı bulduysam samet aybaba ve feyyaz uçar'ı da tartışmalı buldum. beşiktaşlı olması yeterli değil bunlar önemli pozisyonlar. futbol yönetimi ve planlamasını teslim etmek için yeterli isimler mi bunlar? ayrıca teknik direktörlük ve idarecilik benzer pozisyonlar değil, biz bu insanların plan yapacak, proje inşa edecek ve uygulayacak yeterlilikte olduğunu nasıl düşünebiliyoruz anlamak güç.

adalı'ya sıcak olmadığımı çok söyledim ama arat konusunda da adalı geleneksel arat projeci yaklaşımına pek katılmadığımı söylemek isterim. arat'ın da öyle iddia edilen ölçüde bir planı programı projesi yok. son derece rastgele yaklaşımlar içerisinde ve vaatlerin bir kısmı baştan savma.

anç dönemi biteceği için seviniyorum sadece. adaylar konusunda başta arat'a yakındım giderek nötr olmaya başladım.

Hasan aratı destekleyen biri olarak yazdıklarına katılıyorum. Ancak Türkiye'de yasadigimizi unutmayalim. Malesef bizim ülkemizde 'en iyisi' olmuyor.... "Kötünün iyisi" ler ile yuvarlanan bir ülkeyiz, vakit dolduruyoruz.

Çevrimiçi Necmi

“MATRUŞKA” düzenini devirebilecek fırsat var elimizde.Bu seçimide Arat alıp bunları temizleyemezse bir daha bunlar dışnda seçim kazanabilmek imkansız.Şu an minimum 2 bin olan kim işaret edilirse ona atılacak oy sayısı bir buçuk sene sonra 3-4 binleri bulacak.Düşün bakalım Emre Kocadağ’a aday olma özgüveni nereden geliyor? Ayrıca yönetici olarak istediklerini yapabilecek Samet Aybaba-Feyyaz Uçar’ı küçümseme derim.Bir başka konuda 4,5 yılda Akatlar’a söz verdiği gibi 9 bin kişilik salon ve yıllık 5 milyon Euro getirecek projeyi yapmış,Akaretler’deki binayı yenileyip yıllık 5 milyon Euro getirecek hale getirmiş,Fulya Şan Ökten tesislerini yapmış,Çilekli’yi yenilemiş,Beykoz’da en az 3-4 antrenman sahası olan üst düzey alt yapı tesisleri yapmış,borcunda söz verdiği gibi bitirmemiş ama bugün ki 250 milyon Euro civarlarından 100 milyon euroya indirip verdiği sözleri %90 tutan Hasan Arat seni neden tatmin etmez? Neden zayıf buluyorsun? Verdiği sözler çokta rahat yapılabilecek şeyler.4,5 yılda bunlar yapılsa çok farklı konumda oluruz.
zaten sorunda o dediklerin yapılmayacak projeler değil isterse her başkan yapar ama yapmak için para dökeceğin ama karşılığı olmayan projeler beşiktaş rahat olurda bunları yapalım der başkan eyvallah derim güzel iş ama bizim önümüzdeki en az üç dört yıl gelirler ipotekli tek kuruş gelir koyacak proje sunmamışsın ama şu an için gereksiz milyon şey söylüyorsun söylediğin az olsun ama yapılması zaruri olsun o projeler borç katlamak dışında bir işe yaramaz sadece alt yapı düzenlenmeli o zaruri gerisi şimdi için gereksiz yok çatı halledilecekmiş ambians için iyide ambiansı bozan çatı değilki stad açıldığında gayet iyiydi ne olduda aynı çatı varken bozuldu bunu araştır önce derim tribün dortmund duvarı olacakmış yani şimdi bize o kadar lazımki bu o yüzden maç kazanamıyoruz madem o arapı iyi tanıyorsun psg den oyuncu alacağına getir beşiktaşa sponsor yap bize para getirecek projeler lazım arat hep harcamaktan bahsediyor bugün basketten para kazanan kulüp yok sen baskete on milyonlarca dolarlık yatırımdan bahsediyorsun
Kusura bakma hayal satıyor tribüne oynamaya çalışıyor böyle davranarak yüksek olan kazanma şansını düşürdü şu anda basket sahası yapacağım demek bana küfür gibi geliyor evet gerçektende ihtiyacımız var aksini söylemiyorum ama öncelik değil stadda öncelik değil
Adalı desen başka bir dünya bildiğin hacı ağayı oynuyor aratın o söylediklerini adalıda kolayca yapar üstelik arattan daha kolay yapar
Ama ortada öyle zihniyet varki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Çok iyi düşünmek tarafsız düşünmek gerekiyor

Çevrimiçi Samet Demir

şu an aratın kazanma şansı yok son anda birşeyler değişirmi bilmemde sosyal medya oy kullanmıyor kongre üyeleri kullanıyor
En azından demokratik bir seçim oluyor çirkinlik yok sağlam giren iki aday var ikiside beşiktaşlı en azından iyi yapar kötü yaparlar bilemem ama bildiğim şey yaptıklarını beşiktaşın menfaatini düşünerek yaparlar ne olduğunu ne yaptığını bilmediğimiz yaptığı herşeyin beşiktaşın zararına olduğu bir başkandan sonra daha dip olmaz sonuçta ikisininde faydası olur hangisinin daha fazla olurunu konuşuyoruz
En sevindirici olanı da bu zaten abi. Seçim saygı çerçevesinde ilerliyor. İki adayda karşısındakinin gücünün farkında. Bu muhalefette Beşiktaşa daha çok kazanç getirir. İnşallah en faydalı kimse o başkan seçilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Seçim atmosferinde Serdal Adalıya yapılan algıya bakıyorumda çok ayıp edilmeye başlandı

Özdilek&Keskin çağdışı Aybaba&Uçar modernizim mi oluyor 4 nüde ayrı severim o başka özellikle Şifoyu
Matruşka çağ dışı yönetim cart curt Serdal Adalının yönetimine bakınca bir Angela Merkel eksik
eski yönetim devamı diyorsun mete vardar ne ola ki
Mesele Seba ekolüyse Keçeli mi Arat mı ?
Adalı rakipler nasıl yapıyorsa cebinden verme sponsor bende yapar alırımın cevabı PSG başkanıyla resim madem böylesi kankan bu adam bedava verecek futbolcu getireydiniz ya babam bir tane daha önce elin şahenki kığılısı yıldız indirirken
Adam para verdi hapis yattı tek kelime etmedi loca desen alıyor destek desen veriyor
Camianın tüm eski başkanları destekliyormuş ee yani zaten bu camianın sorunu birleşememek herkesin karşı olduğu nasıl camia bütünlüğü sağlayacak
Vallahi bende ANÇ geliş süreci izlenimi yaratıyor Hasan Arat beyin seçim yolu
Ben ikisini de tanımam etmem ne yapacakları da tam belli değil benim açımdan  ama Serdal Başkanın tutuklanış sürecinde yaşadığım üzüntüyü unutamam suçsuz yere bir de adamlara aklanın da gelin diye pankart açıldı suçsuzluk karinesi diye bir şey varken
Benim oyum yok olsa Adalı Başkana atardım UMut Tahir Güneşide al başkan yönetime kapkara kartal matruşka olacaksa böyle olsun
En azından renklilerle bu Şahin kanat adamlarla savaşabilirsin

Çevrimiçi Necmi

Seçim atmosferinde Serdal Adalıya yapılan algıya bakıyorumda çok ayıp edilmeye başlandı

Özdilek&Keskin çağdışı Aybaba&Uçar modernizim mi oluyor 4 nüde ayrı severim o başka özellikle Şifoyu
Matruşka çağ dışı yönetim cart curt Serdal Adalının yönetimine bakınca bir Angela Merkel eksik
eski yönetim devamı diyorsun mete vardar ne ola ki
Mesele Seba ekolüyse Keçeli mi Arat mı ?
Adalı rakipler nasıl yapıyorsa cebinden verme sponsor bende yapar alırımın cevabı PSG başkanıyla resim madem böylesi kankan bu adam bedava verecek futbolcu getireydiniz ya babam bir tane daha önce elin şahenki kığılısı yıldız indirirken
Adam para verdi hapis yattı tek kelime etmedi loca desen alıyor destek desen veriyor
Camianın tüm eski başkanları destekliyormuş ee yani zaten bu camianın sorunu birleşememek herkesin karşı olduğu nasıl camia bütünlüğü sağlayacak
Vallahi bende ANÇ geliş süreci izlenimi yaratıyor Hasan Arat beyin seçim yolu
Ben ikisini de tanımam etmem ne yapacakları da tam belli değil benim açımdan  ama Serdal Başkanın tutuklanış sürecinde yaşadığım üzüntüyü unutamam suçsuz yere bir de adamlara aklanın da gelin diye pankart açıldı suçsuzluk karinesi diye bir şey varken
Benim oyum yok olsa Adalı Başkana atardım UMut Tahir Güneşide al başkan yönetime kapkara kartal matruşka olacaksa böyle olsun
En azından renklilerle bu Şahin kanat adamlarla savaşabilirsin
adalıya aklanda gel diyenler şimdi adalıyı tutuyor yalnız o gün o lafı edip adalının arkasında durmamak beşiktaşın en büyük ayıbıdır sırf şov yapmak için beşiktaşın şike yapabileceğini ima ettiler aklanda gel ne demek beşiktaş geçmişinde kalp sızlatan üzüntü duyulan ne varsa altından aynı kişiler çıkıyor hep

Çevrimdışı Talisca1903

adalıya aklanda gel diyenler şimdi adalıyı tutuyor yalnız o gün o lafı edip adalının arkasında durmamak beşiktaşın en büyük ayıbıdır sırf şov yapmak için beşiktaşın şike yapabileceğini ima ettiler aklanda gel ne demek beşiktaş geçmişinde kalp sızlatan üzüntü duyulan ne varsa altından aynı kişiler çıkıyor hep
Camianın önemli abisine bu yapılanlar gerçekten çok ayıp ne yani adam aday olunca neden Altındağ bir şey aranıyor adam daha önce de 2 sefer taşın altına elimi sokmuş 20 yolda piyasaya çıkmayanlar neden kahraman ilan ediliyor sebep nedir
Çok önemli bağlantıları varmış nerde abi ne gördük bir futbolcu mu getirmiş stad yaptık bir yerde devreye mi girilmiş projelerinden bir tanesini verip yardımcımı olunmuş
Aday olunmuş çok teşekkür ederim ama gereksiz kahraman yaratmayalım gelsinler bakalım et mi balık mı
Hiç bir şey yapmadan çok şey yapmış havası vermek bence algı yapmak
İkisi de sağolsun çıkıp aday oldular ikisine de itibar suikastı yapmayacaksın teşekkür ederim kendi adıma herkesi küstürürsek bu işin sonu nereye varır

Hapis yatmış adam bu takım için şu adama matruşka felan demek rezilliğin daniskası
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2023, 20:55:22 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Arat'ın 2. başkanı Hüseyin Yücel olacakmış.

Çevrimdışı celiker1

Hasan Arat: yönetim listemizde 2. Başkanım Sn. Hüseyin Yücel olacak.

5 yıl boyunca yılda 2 milyon Euro sadece altyapıda harcanmak şartıyla altyapıya sponsorluk katkısı verecek

Akatlar projesindeki yapılacak salona sponsor olacak(Yapımını üstlenecek)

Beşiktaş 2 yıl içinde Euroleague de mücadele edecek ve takıma sponsor olacak

👏👏👏
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Rosier ve masuaku iki hafta yok sakatlanmış
Artık alınan sakat oyuncuları geçtik eldekilerde sakatlanıyor nasıl hazırlandılarsa artık
Beşiktaş kurulduğundan beri böyle berbat bir yönetim görmedi seçtikleri oyunculardan seçtikleri hocalara kadar herşeymi kötü olur olur tabi aslında niyet kötüyse yapılan herşey kötü olur

Çevrimiçi Necmi

Şunlardan kurtulmamıza beş gün kaldı yönetim olarak kurtulacağızda verdikleri zarardan kurtulmak o kadar kolay olmayacak

Çevrimdışı zubeyirbaya

Rosier ve masuaku iki hafta yok sakatlanmış
Artık alınan sakat oyuncuları geçtik eldekilerde sakatlanıyor nasıl hazırlandılarsa artık
Beşiktaş kurulduğundan beri böyle berbat bir yönetim görmedi seçtikleri oyunculardan seçtikleri hocalara kadar herşeymi kötü olur olur tabi aslında niyet kötüyse yapılan herşey kötü olur

bu oyuncular aynı zamanda çok da kötü oynuyorlar kendi potansiyellerinin çok altında oynuyorlar. hem fiziksel hem mental nedenleri olabilir. ikisini de çok sevdiğim dönemler oldu ama artık kimyamız bir biçimde korkunç bozuldu bu beklerle de yolları ayırmakta fayda var. kafaca koptular gibi geliyor. tüm diğer fransızca konuşan tayfa da aslında.

Çevrimiçi Necmi

bu oyuncular aynı zamanda çok da kötü oynuyorlar kendi potansiyellerinin çok altında oynuyorlar. hem fiziksel hem mental nedenleri olabilir. ikisini de çok sevdiğim dönemler oldu ama artık kimyamız bir biçimde korkunç bozuldu bu beklerle de yolları ayırmakta fayda var. kafaca koptular gibi geliyor. tüm diğer fransızca konuşan tayfa da aslında.
oyunculardan kurtularakmı sorun çözülecek kaç oyuncudan kurtulacağız sorunu çözmek daha mantıklı değilmi kişisel fikrim sorunun başı cenk ondan kurtulmak öncelikli derdimiz olmalı bu burağın tek başına yiyeceği halt değil burak gidince sorun bitmez yansımalarıda bu şekilde yaşarız yeni gelen yönetim eline orak alıp yabani otları biçmezse bu tarladan ne şimdi nede gelecekte verim alınmaz kelle kopmalı ama yanlış kelleyi kopartmamak lazım
Ben o berbat formuyla sakat olmadığı her daim formayı cenkin almasına anlam veremiyorum normal koşullarda kesinlikle süre almamalı ama alıyor ve birçok yabancı oyuncu garip şekilde sakat oluyor

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman'ı dinledikçe Çebi'yi vakti zamanında destekleyenlere o kadar kinleniyorum ki. Şu Allah'ın yüzüne lanet yağdırdığı herifi nasıl desteklediniz söylesenize? Neyine inandınız, neyine güvendiniz? Aday olduğunda tek projesi Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapmaktı. Uyaran yoktu da diyemezsiniz. Yazık oldu Beşiktaş'ın yıllarına.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/rsceran/status/1729571079918694836

sanırsam basketbol takımıyla ilgili de bir şeyler yapacakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çebiden nasıl nefret ediliyorsa artık iki başkan adayıda bizi destekleme uzak dur diyor 😂
Serdal adalı psikiyatriste git dedi hasan arat artık sus biraz dedi
İkiside biliyor kimi desteklese ona seçim kaybettirir
Fikret ormanın ahı çıkıyor

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/rsceran/status/1729571079918694836

sanırsam basketbol takımıyla ilgili de bir şeyler yapacakmış
basket arenayı yapacak ve takımında sponsoru olacakmış

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman'ı dinledikçe Çebi'yi vakti zamanında destekleyenlere o kadar kinleniyorum ki. Şu Allah'ın yüzüne lanet yağdırdığı herifi nasıl desteklediniz söylesenize? Neyine inandınız, neyine güvendiniz? Aday olduğunda tek projesi Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapmaktı. Uyaran yoktu da diyemezsiniz. Yazık oldu Beşiktaş'ın yıllarına.
beşiktaş taraftarı düşünmüyorki kimin eşeğine binerse onun türküsünü çağırıyor çok kötü bir taraftar profili oluşmaya başladı
Çebi o kadar belliydiki ama gözlerini kapatıp birkaç sosyalmedya tetikçisinin peşine takılıp gittiler çok dedik yapmayın etmeyin açın gözünüzü elde edilen herşeyi çöpe atacaklar beşiktaşı anadolu takımı yapacaklar böyle deyincede fo adamı olduk para aldığımızı bile söyleyen oldu gerçi çebidende para aldığımızı söyleyen oldu 😂 artık nasıl bir kafa yapısındalarsa 😂

Çevrimdışı Savaş

Yeni gelecek olan başkan bu takımı nasıl toparlayacak çok merak ediyorum.

Şanzımanı dağılmış 75 model Ford gibiyiz. Herkes apır sapır dökülüyor. Yeni gelenler zaten sakat eldekiler de sakatlanıyor.

Adamlar resmen toprağı kazdı içine bizi koydu şimdide defolup gidiyorlar.

Heralde bir işi bu kadar batırıp hiçbir sorumluluk ve yaptırım almadan hadi eyvallah denilebilecek tek olay bu futbol kulübü başkanlığı. Ne güzel ya. Gel, batır, tüyü dik elini kolunu sallayarak git sonra. Ne ala memleket anasını satayım.

O kadar öfkeliyim ki anlatamam.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Şanzımanı dağılmış 75 model Ford gibiyiz. Herkes apır sapır dökülüyor. Yeni gelenler zaten sakat eldekiler de sakatlanıyor.

Heralde bir işi bu kadar batırıp hiçbir sorumluluk ve yaptırım almadan hadi eyvallah denilebilecek tek olay bu futbol kulübü başkanlığı. Ne güzel ya. Gel, batır, tüyü dik elini kolunu sallayarak git sonra. Ne ala memleket anasını satayım.

toparlayamayacak
Bir iki takviye yapıp durumu kurtaracak bizi avrupa kupalarına atmaya çalışacaklar tr kupasına bile oynatamazlar takımı öyle böyle değil bilerek ve kasıtlı şekilde geldiklerinden beri sakat veya sakatlık riski çok yüksek oyuncu alıyorlar cenkde öyle abuda öyle ghezzal de öyle yada tamamen futbolu kafalarında bitirmiş oyuncuları aldılar hep hani ucuzda değil hep sağlam maaşlar ödediler
Sorarsan beşiktaşın parasını sokağa atmadılar merak ettiğim konu sokağa atmadılarsa nereye attılar
Borcu üçe katladılar gelirleri ipotek ettiler malları sattılar artı birde üstüne beşiktaşın gelirleri vardı sadece futbolcu maaşları ödendi başka çivi çakmadılar amatörede para harcamadılar sokağada atmadılar öyle diyorlar peki bu paralar nerde

Çevrimiçi Samet Demir

İlk geldiği zamanı hatırlıyorum. Dele Alli deyince gözleri parlıyordu, bu takımın hakkını VI veremediye getiriyordu. İlk fırsatta kaçıp gitti. İnşallah bizle yolu bir daha kesişmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

toparlayamayacak
Bir iki takviye yapıp durumu kurtaracak bizi avrupa kupalarına atmaya çalışacaklar tr kupasına bile oynatamazlar takımı öyle böyle değil bilerek ve kasıtlı şekilde geldiklerinden beri sakat veya sakatlık riski çok yüksek oyuncu alıyorlar cenkde öyle abuda öyle ghezzal de öyle yada tamamen futbolu kafalarında bitirmiş oyuncuları aldılar hep hani ucuzda değil hep sağlam maaşlar ödediler
Sorarsan beşiktaşın parasını sokağa atmadılar merak ettiğim konu sokağa atmadılarsa nereye attılar
Borcu üçe katladılar gelirleri ipotek ettiler malları sattılar artı birde üstüne beşiktaşın gelirleri vardı sadece futbolcu maaşları ödendi başka çivi çakmadılar amatörede para harcamadılar sokağada atmadılar öyle diyorlar peki bu paralar nerde
Takımda giden olmadan kimse gelemiyor. Bence büyük bir sikülasyon bizi bekliyor. Bunun bir kısmı devre arası bir kısmı sezon sonu olur. Yeni yüzler göreceğimiz kesin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Serdal Adalı şuana kadar yapmış olduğu seçim kampanyasıyla kesinlikle bende  daha olumlu izlenim bıraktı. Hayal satmadan net söylediğinden geri durmadan yada söylediğinden RR yapmadan devam ediyor.

Rıza hocada elinden geleni yaptı şu ana kadar (gelmesini istememiş olmama rağmen) bu kadro çok hoca yer devre arası en az 3 net adam lazım Rıza hocayada yazık olur yoksa. Bu değişimi de ancak Serdal Başkan yapabilir. Evet zarar olur mu olur ama neresinden dönsek te kardır.Diğer listeden Hüseyin Bey maddi yönden olumlu basketbol için. Ama geçen sene küme düşmeye oynarken bizi yenip ateşe attığını da unutmadık. Sene başında fb ülkerle işbirliği yaparken azda bize ateşlese olmuyor muydu yani?

Ben basketbolda UTG den devam ederim kapkara kartal adam sponsorun kralınıda Adalı bulur zerre şüphem yok

Bilmiyorum sebepsiz bu liste bana daha samimi geliyor ekmeğimden olmayım diye yorumlarda kibarlaşan ,fenere imza atan (çocukluk travmamdır benim)Feyyaz felan hiç sevimli değil.Aybaba farklı onu ayrı severim
Normal de kinci bir insan değilim ama konu Beşiktaş olunca unutamıyorum ben Tv başında tırnaklarımı yerken sinirden Baygül denen basketbolcu müsvettesi havalara zıplıyordu sevinçten neredeyse düşecektik
Yok menajerler kapıdan giremeyecek yok başkanlarla işi bitireceğim felan futbolcu başkanın malı mı? Hiç bir tutar yanı olmayan gerçeklikten uzak açıklamalar.Menajersiz iş yapamazsın mesele sen kendi sınırın belirle adamlar bu işin tam göbeğinde sen nerede olacağını bil yeter yoksa kimseyi satamaz kös kös oturursun
bence en önemli sorun camianın bölünmüşlüğü daha da bölmeye gerek yok Adalı bana egosu olmayan herkesle de diyalog kurabilecek biri hissiyatı veriyor
Bedel ödemiş ömründen parasından vermiş tek kelime etmeyen adam bence köprüden önce son bir çıkış varsa bu köprünün önü ADALI ya çıkıyor
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2023, 09:46:59 Talisca1903 ]

Etiketler: