Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781000 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

1sene şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiğin zaman gelirin ne? 4.olup avrupaya gidemediğin zaman gelirin ne? Bunları biliyor musun?

Bizim 5 seneden 2 şampiyonluk değil her sene şampiyonluk hedefimiz olmalı. Yok böyle olmamalı dersen Anç yle mutluluklar dilerim sana.

CL gelirleri kafadan 25-30 milyon euro fark ettiriyor. Butce'nde ciddi farklilik yaratacak kadar.
Ben hedeflerden bahsetmiyorum, butcelemeden, finansal yoneticilikten bahsediyorum.
Ben diyorum Ankara, sen diyorsun kasim kara.
Turk futbol tarihinde 5 sene ust uste sampiyon olmus takim yok. 70 yillik Super lig tarihinde GS 1 kere 4, BJK 1 kere 3 kere ust uste sampiyon olmus.
Bunlar da modern futbol cagindan cok evvel yasanmis sampiyonluklar. Kalkip boyle istatistikler varken ben 5 sene uste uste sampiyon olmayi gercekci bir hedef olarak goruyorum, ona gore butcemi yapacagim ve para harcayacagim dersen birazcik mantigini kullanan birisi neresiyle gulecegini sasirir.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi iki adayda stadın yenilenmesi için açıklama yaptı. Serdal Adalı sadece koltuklarla oynayıp kapasiteyi 52000 çıkaracağını belirtti. Hasan Arat ise yeni açığı tek tribün haline getirip çatıyı yenileyeceğini ve kapasiteyi arttıracağını belirtti, ama kapasiteyle alakalı bilgi vermedi. Benim hatırladığım anıtlar kutulu izni olmadan değişiklik yapılamıyacağı yönde, sence değişiklik yapılabilir mi?
yapılamaz o koltuk sayısını buraya getirene kadar canınız çıktı 42 bini stadda inşaat yapmadan nasıl 52 bine çıkaracaksın tüm koltukları söküp ayakta alırsan belki nasıl dizayn edersen et fazladan koltuk koyacağın yermi var stadda locaları kaldırmaktan bahsediyorlar loca gelirleri koltuk gelirinden çok daha fazla bu kadar paraya ihtiyaç varken böyle popilist açıklamalara ne gerek var şu anda stad diye bir sorunumuzmu var esas sorunlara ağızlarını açıp tek kelime etmiyorlar neden etmiyorlar diye sormak lazım oyuncu alacağız şampiyon olacağız laf sen evin içini topla aile birliğini sağla zaten şampiyon olursun

Çevrimiçi Samet Demir

CL gelirleri kafadan 25-30 milyon euro fark ettiriyor. Butce'nde ciddi farklilik yaratacak kadar.
Ben hedeflerden bahsetmiyorum, butcelemeden, finansal yoneticilikten bahsediyorum.
Ben diyorum Ankara, sen diyorsun kasim kara.
Turk futbol tarihinde 5 sene ust uste sampiyon olmus takim yok. 70 yillik Super lig tarihinde GS 1 kere 4, BJK 1 kere 3 kere ust uste sampiyon olmus.
Bunlar da modern futbol cagindan cok evvel yasanmis sampiyonluklar. Kalkip boyle istatistikler varken ben 5 sene uste uste sampiyon olmayi gercekci bir hedef olarak goruyorum, ona gore butcemi yapacagim ve para harcayacagim dersen birazcik mantigini kullanan birisi neresiyle gulecegini sasirir.

Hayatın gerçekleri de var. Çalıştığın iş yeri sene sonu sana prim verirse sende ona göre harcama yaparsın. 2x2=4. Kulüpteki bu gelir gider durumunu kontrol edecek olanda yöneticilerdir. Ben taraftarım.

Şu bütçe hesaplama işini de bir bizim taraftar yapıyor. Onuda biz yapacaksak yöneticilerin işi ne? Ben taraftarım her sene şampiyonluk isterim. Kadroda da super lige göre en iyi oyuncular olsun isterim. Bunun nesi kötü? İşine gelince gs den örnek veriyorsun ama adamlar senin gibi 3-5 milyon $ bonservis verdim bu adamı kullanmam lazım demiyor. Oyuncu tutmadıysa gönderiyor. Terim sonrası aldığı saçma sapan oyuncuları maliyetine bakılmaksızın gönderdi. Bizde olsa halen kullanıyor olurduk. Yani adamların taraftarı da muhasebe işi yapmıyor. Senin gibi üçe beşe bakıp kulünün parasını çöpe atmadık diye muhasebe yapanl yöneticiler yüzünden de bu haldeyiz. Son durumda hali hazırda ts den bile daha az bütçemiz var.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2023, 17:55:19 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hasan arat keşke şu psg twitini atmasaydın veya atacaksan da işbirliği üzerinden başlayıp bitirseydin. Bir başkan adayı transfer dedikçe midem bulanıyor benim, milyarlarca tl borcu bulunan karmakarışık bir yapıya geliyorsunuz ilk söyleminiz transfer olmamalı ya. Başkan adayının transferle ilgili kullanacağı maksimum cümle hocamızla konuşacağız varsa talebi ekonomik şartlar elverirse bakılır olmalı. Biliyorum bu geçer akçe değil memlekette ama öyle psg'den oyuncu alcaz falan noluyoruz arkadaş bu kadar popülizme gerek var mı yani? Diğer aday hepten taliscadır guti quaresmadır dilinden düşürmüyor hiç akılcı işler değil bunlar ya ergen taraftar kitlesini tatmin edeceğiz diye yarışa girmiş durumdalar hiç iyi değil bu.
iyide dostum yönetim gelmeden ne olduğu belliydi hadi anlamadı kimse geldikleri gün başladılar beşiktaşı kemirmeye kemirerek iskelete çevirdiler kimsede gık yok ne zaman takım kötü oldu sağ olsunlar şenolu getirerek başardılar bunu o zaman millet ayağa kalktı yani sen aday olsun önce neye önem verirsin kazanmak için öncede takım iyiyken fo da iyiydi kimse ses etmiyordu bir sene takım kötü oldu linç edildi sebanın gönderilme nedenide takımın kötü olmasıydı

Çevrimiçi Necmi

Hayatın gerçekleri de var. Çalıştığın iş yeri sene sonu sana prim verirse sende ona göre harcama yaparsın. 2x2=4. Kulüpteki bu gelir gider durumunu kontrol edecek olanda yöneticilerdir. Ben taraftarım.

Şu bütçe hesaplama işini de bir bizim taraftar yapıyor. Onuda biz yapacaksak yöneticilerin işi ne? Ben taraftarım her sene şampiyonluk isterim. Kadroda da super lige göre en iyi oyuncular olsun isterim. Bunun nesi kötü? İşine gelince gs den örnek veriyorsun ama adamlar senin gibi 3-5 milyon $ bonservis verdim bu adamı kullanmam lazım demiyor. Oyuncu tutmadıysa gönderiyor. Terim sonrası aldığı saçma sapan oyuncuları maliyetine bakılmaksızın gönderdi. Bizde olsa halen kullanıyor olurduk. Yani adamların taraftarı da muhasebe işi yapmıyor. Senin gibi üçe beşe bakıp kulünün parasını çöpe atmadık diye muhasebe yapanl yöneticiler yüzünden de bu haldeyiz. Son durumda hali hazırda ts den bile daha az bütçemiz var.
zaten küçülerek borç ödeyemezsin sen ne kadar küçülürsen gelirlerinde iki katı küçülür kapitalist dünyada küçülmek diye bir kelime yok küçülürsen yem olursun bak yönetim aklınca küçüldü ama borçlar dahada büyüdü küçülen sadece gelirlerimiz oldu rahmi koç olmasa stada sponsor bulamayacaklardı beko niye göğüse geçtiydi çünkü başka sponsor bulamadılar tribün sponsorlukları bitti yerleri doldumu borç fo dönemine göre üç katı arttı bu kadar küçülmeyle parayı sokağa atmayarak üç katı borç yaptılar işde küçülmenin sonuçları adı dünyada konuşulan beşiktaşa herkes sponsor olur adı sadece çarşıda fısıldanan beşiktaşada çarşıdaki köfteci sponsor olur

Çevrimiçi kartalizma190399

zaten küçülerek borç ödeyemezsin sen ne kadar küçülürsen gelirlerinde iki katı küçülür kapitalist dünyada küçülmek diye bir kelime yok küçülürsen yem olursun bak yönetim aklınca küçüldü ama borçlar dahada büyüdü küçülen sadece gelirlerimiz oldu rahmi koç olmasa stada sponsor bulamayacaklardı beko niye göğüse geçtiydi çünkü başka sponsor bulamadılar tribün sponsorlukları bitti yerleri doldumu borç fo dönemine göre üç katı arttı bu kadar küçülmeyle parayı sokağa atmayarak üç katı borç yaptılar işde küçülmenin sonuçları adı dünyada konuşulan beşiktaşa herkes sponsor olur adı sadece çarşıda fısıldanan beşiktaşada çarşıdaki köfteci sponsor olur

Quaresma-Guti-Simao-Fernandes-Almeida'yi 1 senede getirdin de ne oldu?
Cebinde akrep var dediginiz ANC yonetimi Pjanic-Batshuayi-Teixeira'yi getirip rakiplerden iyi kadro kurdu, ne oldu?
Pepe-Babel-Talisca-Adriano'lu kadro'nun sonu ne oldu sahi?

Neden buyume'yi goremedik? O kadar buyuduk ki dunya'ya sigamadik masallah.
Buyume olayini cok cok abartiyorsunuz.
Buyuyerek borc odemek kulaga hos geliyor da biraz mantik cercevesine oturtmak lazim.

Senin stadinin kapasitesi belli. Fazla para harcayinca 80.000 kisilik bilet satamayacaksin, satabilecegin bilet sayisi ayni, belki 5-10 bin kisi ortalama daha fazla gelir o kadar. Bu mevcut ekonomik sartlarda insanlardan isteyebilecegin bilet parasi belli, ki euro'ya cevirince kus gibi kaliyor zaten.
Senin seyirci sayin belli, satacagin forma sayisi belli. 2 sene sampiyon olup Come to Besiktas'i vs yakaladigin donemde bile gelir olarak GS ve FB'yi anca yakaladin. Organik olarak onlarin gerisindesin.
Senin yakalayabilecegin sponsor rakamlari belli. Tupras olmaz belki ama Vodafone Arena olur, o zaman 7-8 milyon dolar yerine 10-15 milyon dolar kazanirsin, otesi olmaz. Gelip uluslararasi bir sirket sana senelik 30 milyon euro vermez, GS ve FB'ye de vermez. Turk futbolu olarak o seviye'de degiliz.
Turkiye liginden saglanan gelir belli. Sampiyon olsan bile birkac milyon euro ekstra aliyorsun. 1 oyuncunun maasi etmiyor. Gec bunu da.
Senin buyuyerek ekstra saglayacagin gelir anca CL geliri olur. O da 1 sene olur 2 sene olur 3. sene olmaz. Onun garantisi yok, gecmis de bunu ispatliyor zaten.

Buyuyerek borc odemek, finansal olarak guclenmek gibi birsey olsa 2 sene sampiyon olup CL gelirlerini aldiktan, tarihimizde satmadigimiz kadar oyuncu satisi yaptiktan sonra 1 sene basarisiz olunca komple basi kici dagitmazdik zaten. Hani nerede kaldi sizin buyume laflariniz? Aciklayin bakalim.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma-Guti-Simao-Fernandes-Almeida'yi 1 senede getirdin de ne oldu?
Cebinde akrep var dediginiz ANC yonetimi Pjanic-Batshuayi-Teixeira'yi getirip rakiplerden iyi kadro kurdu, ne oldu?
Pepe-Babel-Talisca-Adriano'lu kadro'nun sonu ne oldu sahi?

Neden buyume'yi goremedik? O kadar buyuduk ki dunya'ya sigamadik masallah.
Buyume olayini cok cok abartiyorsunuz.
Buyuyerek borc odemek kulaga hos geliyor da biraz mantik cercevesine oturtmak lazim.

Senin stadinin kapasitesi belli. Fazla para harcayinca 80.000 kisilik bilet satamayacaksin, satabilecegin bilet sayisi ayni, belki 5-10 bin kisi ortalama daha fazla gelir o kadar. Bu mevcut ekonomik sartlarda insanlardan isteyebilecegin bilet parasi belli, ki euro'ya cevirince kus gibi kaliyor zaten.
Senin seyirci sayin belli, satacagin forma sayisi belli. 2 sene sampiyon olup Come to Besiktas'i vs yakaladigin donemde bile gelir olarak GS ve FB'yi anca yakaladin. Organik olarak onlarin gerisindesin.
Senin yakalayabilecegin sponsor rakamlari belli. Tupras olmaz belki ama Vodafone Arena olur, o zaman 7-8 milyon dolar yerine 10-15 milyon dolar kazanirsin, otesi olmaz. Gelip uluslararasi bir sirket sana senelik 30 milyon euro vermez, GS ve FB'ye de vermez. Turk futbolu olarak o seviye'de degiliz.
Turkiye liginden saglanan gelir belli. Sampiyon olsan bile birkac milyon euro ekstra aliyorsun. 1 oyuncunun maasi etmiyor. Gec bunu da.
Senin buyuyerek ekstra saglayacagin gelir anca CL geliri olur. O da 1 sene olur 2 sene olur 3. sene olmaz. Onun garantisi yok, gecmis de bunu ispatliyor zaten.

Buyuyerek borc odemek, finansal olarak guclenmek gibi birsey olsa 2 sene sampiyon olup CL gelirlerini aldiktan, tarihimizde satmadigimiz kadar oyuncu satisi yaptiktan sonra 1 sene basarisiz olunca komple basi kici dagitmazdik zaten. Hani nerede kaldi sizin buyume laflariniz? Aciklayin bakalim.
evet fo döneminde büyüdük unuttuğun birşey var stad yapmasaydık borçları bitiriyordukrenklilerin gelirlerine anca ulaşmadık bayağı geçtik renklilerin zenginleri var diyorsun türkiyedeki en zenginlerin beşiktaşlı olduğundan bile bir habersin işde onları küstürünce böyle oluyor
Bir sene başarısızlıktan kaynaklı değildi o iş içimizdeki hainleri geç görmemizden kaynaklıydı içerden vurulduk yani
Çebi para harcamıyor demedimki deli gibi harcamışki borç üç katına çıktı çebinin küçülttüğü gelirlerdi ve takımları küçülttü
Ne konuştuğumdan üç yıldır ne iddia ettiğimden bihaber boş boş konuşuyorsun

Çevrimiçi Necmi

Ben beşiktaşı türkiyeye benzetiyorum düşmanı çok seveni az büyük potansiyel ama bunu farkeden sadece düşmanları
Biz en iyi kadromuz maf döneminde milli takıma gönderemedik tümeri sergeni alpayı bizden gidipde milli takımın gediklisi oldu
Alt yapıdan takım kurup satıp para kazanıp borçları ödeyeceğiz kurarsın ama avrupayı unutursun senin oyuncun milli takımada alınmaz nerde gösterip yüksek fiyata satacaksın
Altınordu örneği veriyor insanlar dünya futboluna iki oyuncu gönderdiler onlarda turist ömer gibi dolaşıyor gerisi nerde ne harcadılar karşılığında ne kazandılar bilen varmı dünyadaki en borçlu kulüpler portekiz kulüpleriymiş oyuncu yetiştirip satarak borçda ihya olmuşlar
Elbette oyuncu yetiştirirsin ama beşiktaş kulübü satmak için oyuncu yetiştirmez hedefi olan hiç bir kulüp böyle yapmaz alt yapı amaç değil araçtır oda araçlardan sadece bir tanesidir büyük kulübün alt yapısı ülkenin kendisidir sen kayserideki o genç kaleciyi kaçırmayacaktın alacaktın cengizi altınordudan sen alacaktın ülkeyi sürekli tarayıp yetenekli gençleri kapacaksın beşiktaş alt yapı anlayışı bu olmalı daha maliyetli olmaz ama daha sonuç alıcı olur seba alt yapısından bahsedip iç geçirir millet yok öyle birşey onların bir çoğu bizim alt yapımız değildi ali rıza  gökhan alt yapıydı mehmet feyyaz metin dediğim yolla alınan oyunculardı baba hakkı da beşiktaş alt yapısından değildi zaten sağlıklı olanda büyük takım için budur kazan kazandır felsefesiyle bütün ülkeyi alt yapın yaparsın gençlere tabiki şans vereceksin ama birine genç olduğu için ve alt yapından çıktı diye şans verilmez beşiktaş formasının ağırlığı olmalı hak eden giymeli kenan alman milli takımını seçmesin diye milli yaptılar tmm juve niye aldı bu istenen oyuncusa demekki gelecek vaad ediyor semih neden iki dakika oynatılıp a takım oyuncusu yapılıp bağlanmıyor semih kenandan iyi diyorsunuzda semihi neden juve almıyor
Ülke gerçeklerine göre konuşmuyorsunuz kendi kurduğunuz hayallere göre konuşuyorsunuz
Bende isterim çivi gibi ısırıp koparan genç bir kadromuz olsun ama alt yapıdan gelen öyle oyuncu görmedim bu kuşaktan çok umutluydum ama birileri alt yapıda öğütmüş çocukları
Bu haldeki çocuklar neden oynamıyor diyeceğinize bu altın jenerasyona ne yaptınız da bu hale getirdiniz diye kulüpden hesap sorun bu beşiktaş için çok daha faydalı bir mücadele olur ben eleştirirken kızgın olduğun çocuklar değilki ben onların bu hale gelmesine tepki veriyorum hiç bir yeterliliği olmayan futbolcu eskilerinin sırf para kazansınlar diye alt yapıyı emanet ederseniz işde biraz iş yapabilme potansiyeli olanda a takıma imza atmaz alt yapı tutuyorsan para harcayacaksın senin harcadığın ve oyunculara verdiğin imkanların fazlasını vermeye menejerin gücü yetmeyecek liyakatsızlığını hissettiğin oyuncu tada hoca varsa bir saat bile tesislerde tutmayacaksın ama bırak bunları yapmayı çocukların nerde nasıl hangi şartlarda çalıştığını bilen yönetici varmı acaba biraz ilgilenenleride zaten defolarını açık ettiği için harcıyorlar hemen
Siz daha bu oyuncu neden şans almıyor diye konuşun ne yaparlar söyleyeyim şu takımın içine atar gençleri harcarlar sonrada işde bu yüzden oynatmadık diye çenenizi kapatırlar alt yapıdaki rezillikler hiç konuşulmaz yurt dışından bile yetenekli genç çocuklar geliyor alt yapıya ama orda öğütülüyor siz anca a takım kadrosuna zaten alınmış fırsat olduğunda forma giyecek olan oyunculara odaklanın sorunumuz semih demirege değilki
İşde forum madem duyarlı olmak istiyorsunuz o zaman alan açalım orda alt yapıyı inciğine cıncığına araştırıp burda burda birilerini ayağa kaldırana kadar yükses sesle haykıralım oraları düzeltmelerini sağlayalım ondan sonra neden a takımda forma verilmiyor diye hesap soralım bazıları sokak köpeklerine verdikleri emeğin onda birini alt yapımız için harcasaydı çok daha iyi alt yapımız olurdu ama daha önemlisi ülkedeki parlayan gençleri kapmak için baskı kurmak lazım o alt yapıdan daha önemli kısa vadeli sonuç onanaya on m harcayacağına geleceği parlak bir genç oyuncuya harca o parayı alt yapı şart değil

Çevrimdışı BlackEagle16

Öyle bir baskanlik seçimine gidiyrouz her iki adayada fitim. Sevilmeyen secilseydi nasıl bir Beşiktaş görürdük acaba diyeceğim bı seçim gorucem Beşiktaş'ta. Lakin Arat ile daha bı profesyonel bir Beşiktaş göreceğiz gibi Beşiktaş imizin kazandığı bir seçim olsun
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Anç öyle bir vasatlığa alıştırdı ki gayette yapılabilir projelere safsata olarak yaklaşanlar var, taraftarın kendine gelmesi lazım. Günümüzde hem dünyada hemde ülkemizde iyi ilişkilerin nasıl kapılar açabildiği ortada... İki adaydan hangisi secilirse secilsin baskanlik seciminin ertesi gunu takımın gelir ve gider rakamları değişmeyecek. Değişen ne olacak peki? Network. Tarihi geri alalım stadyum sponsorlugu oncesi baskanlik secimi olsaydi hangi aday daha global buyuk bir firma ile anlasabilirdi? Ben tekrar ediyorum adayim Hasan Arat. Serdal adalı beyfendi gibi olanlardan ben bıktım açıkcası, matruşka benzetmeside nokta atışı.

Çevrimdışı ferdi1903

Ölümüne Serdal Adalı yi destekliyor ANÇ. Bu Serdal beye eksi yazar

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Ançyi destekleyen yöneticiler Serdal Adalının listesinde. Desteklemesi normaldir.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Anç öyle bir vasatlığa alıştırdı ki gayette yapılabilir projelere safsata olarak yaklaşanlar var, taraftarın kendine gelmesi lazım. Günümüzde hem dünyada hemde ülkemizde iyi ilişkilerin nasıl kapılar açabildiği ortada... İki adaydan hangisi secilirse secilsin baskanlik seciminin ertesi gunu takımın gelir ve gider rakamları değişmeyecek. Değişen ne olacak peki? Network. Tarihi geri alalım stadyum sponsorlugu oncesi baskanlik secimi olsaydi hangi aday daha global buyuk bir firma ile anlasabilirdi? Ben tekrar ediyorum adayim Hasan Arat. Serdal adalı beyfendi gibi olanlardan ben bıktım açıkcası, matruşka benzetmeside nokta atışı.

ANÇ beye teşekkür ederim. Son cümlede yazdıklarım konusunda beni haklı çıkardığı için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Matruşka yönetim tezinin anti tezini duymadan destekleyen sözler duyduk. Konuşmasalar daha iyi bir seçim olacak kendi adlarına.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Gökhan keskin, Mehmet Özdilek iyi mi iş görür mü
Futbol aklı olan kişiler!!

Çevrimdışı SaraNostra

Ben Beşiktaşı Türkiyeye benzetiyorum düşmanı çok seveni az büyük potansiyel ama bunu farkeden sadece düşmanları

^ Bu iyi.

Hasan Arat olmalı!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

anç onana transferini şenol güneş istedi demiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

anç onana transferini şenol güneş istedi demiş
Bu saatten sonra kim ne istemiş önemi yok. Kazık fena girdi, onlar çantalarını aldı çıktı gitti kapıdan

Çevrimiçi Necmi

Bu saatten sonra kim ne istemiş önemi yok. Kazık fena girdi, onlar çantalarını aldı çıktı gitti kapıdan

o çantaların içinde ne götürdüler onuda bilmek lazım

Çevrimiçi Necmi

her proje yapılır itiraz edilmesindeki neden ortada bir projenin olmaması bir mimarın elinden çıktığı bile şüpheli eskiz olması ve yapacağım demek dışında nasıl yapacağını hiç açıklamaması ikincisi hiç bir geliri olmayan ve olmayacak olan basketbola şu ekonomik durumda bu kadar harcama yapılması beşiktaşın ekonomisini dert edecek birinin ortaya koyacağı birşey değil beşiktaş kongre üyeleri için tesis yapacakmış ne alaka yani
Tuzumuz o kadar kuruda paralar birikti artık saklayacak yer bulamıyoruz konuşması bunlar artı hiç biri proje falan değil şu noktada sunulacak tek proje bu düşürüldüğümüz bataklıktan nasıl çıkacağız projesi bununla alakalı birşey yok 4,5 yılda borcu kapatacağım demek proje değildir ötesi bildiğin masal tadında sen para getiren sponsorlukların dolduğunu ve paralarının kırdırıldığını biliyorsundur 4,5 yılda borcu kapatacak geliri nerde bulacaksın üstelik her yıl 1,5 m üzeri bir giderde var
İki tarafında vaatleri karın ağratacak türden vaatler biri parayı basar alırım diyor diğeri yok ben parayı başka alakasız yerlere harcarım diyor ama ikiside o harcayacakları parayı nasıl kazanacaklarını söylemiyor üstelik daha nasıl bir enkaza gireceklerini ikiside bilmiyor
Adalıya bakıyorum içime yd sıkıntısı çöküyor arata bakıyorum beşiktaş önümüzdeki yıllar nereye savrulacak acaba diyorum ikiside güven vermiyor malesef ama diğer yandan kim kazanırsa kazansın çebiden daha kötü yönetemez diyor içime bir serinlik çöküyor
Kimin kazanacağını gerçekten önemsemiyorum kazanan kim olursa olsun desteklerim ve icraatına bakarım iyiyse alkışlar kötü yaptıklarını eleştiririm ama ikisinede çebiye baktığım gibi bakmam eleştirirken bir beşiktaş başkanını eleştirdiğimi unutmam çebi malesef unutturdu bize bunu

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: