Türk futbol tarihinin kara yılı olan 101. yılımızda başkan olan Serdar Bilgili. Sene sonu küfürü bahane edip apar topar bırakmıştı. Beyefendiyi o gündür pek Beşiktaş ile adının geçtiği bir haberde görmedik. 101. yıl ile ilgili Lucescu’nun söyleyebileceği çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Konuşmayacaktır, o ayrı.
Hasan Arat’a karşı bunların birleşmesi iyiye işaret değil. Serdal Adalı’nın iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama destekçilerinin niyeti soru işareti.
fo ile yd yi tff başkanıyken buluşturup barış sağlamıştı ondan sonra birçok şey rayına girmişti eğer bu açıdan bakacaksan arat en son seçim kaybettikten sonra yirmi yılmı oldu o zamandan beri nerde demek lazım
Bu kadar birbirlerine dava açmış cenazede bir araya gelmeyecek insanlar neden arata karşı birleşiyorlar onların bildiği bizim bilmediğimiz ne var diye sormakta lazım bu insanlar laf olsun diyemi birleşti
İkincisi adalıyı neden ayırıyorsun o zaman aynı yolun yolcusu değillermi
Bu iş basit bir olay değil aratın yanında kimse yok rahmi koça bile laf soktu çatıyla alakalı imalı imalı konuştu kimse kusura bakmasın her dayim beşiktaşın yanında olan rahmi koça laf eden bir adaya oy vermek için bir kaç defa düşünmek gerekir
Arkamda devlet var diyor ama camiadan kimse yok
Bu günlerde hasan arat taraftar tarafından çebiyi destekledikleri gibi destekleniyor
Ne gördüklerini merak ediyorum çünkü ben birşey göremedim
Ha bunları söylerken kimse adalıyı desteklediğimi sanmasın ben ikisi hakkındada olumlu değilim ama biri seçilecek ve o gün geldiğinde seçilene destek vereceğim sonrada iceaatlarına bakacağım beşiktaş için iyi şeyler yapıyorlarsa desteklemeye devam ederim yanlış olanıda söylemekten geri durmam
Taraftar bu sefer sağ duyulu olmak zorunda bu kadar kolay ikna olmayın resmen körü körüne gidiyor herkes çebi olayındanda kimse akıllanmamış o zamanda söyledik bunlardan beşiktaşa hayır gelmez diye anadolu takımına döneriz dedik iki adayada çebi kadar olumsuz değilim ama olumluda değilim
Herkes elbette beşiktaş için en doğru kararı vermek istiyor saygı duyarım ama arat konusunda bilinçli düşünüldüğünü sanmıyorum
Adalı konusunda oy verecek olanların yaklaşımı daha sağlıklı yanlış aday ama kötünün iyisine vermek gerekiyor diyorlar daha adalı doğru insan beşiktaşın başkanı olmalı diyeni duymadım
Hangi aday desteklenirse desteklensin ama bu bilinçli olsun sonuçları gördük bedeli ağır göndermesi zor oluyor