Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bu sercanın söylediklerinin hep tersi çıkar
Sercan, fırat ve avenelerinden uzak durmak lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Buraktan hoca falan olmaz bu zaten görünüyordu Antalya maçında tescillendi sen hangi sıfatla üç puanı onemsemiyorsun takımın en iyi oyuncusunu çıkarıp maçı veriyorsun sonrada Beşiktaş forması ağırdır falan diye kendini aklamaya çalışıyor Beşiktaş forması agirsa zamanında takım takım gezmeyecektin kardeşim kaldıki bailynin formaya yaptığı saygısızlık falan yok saha içinde soyunma odalarında birbirine giren oyuncular oldu bu ülkede adamlar onları bile gizledi akladi sen egonu tatmin etmek için pireyi deve yapıyorsun hata sende değil seni oralara getiren ve tutanlarda onlardanda yakın zamanda kurtuluyoruz İnşallah keşke derhal istifa edip senide alıp gitselerde yeni gelecek yönetime hocaya bir iyilik yapsalar

fener puan kaybetmiş Antalya maçını al fenerle maçın var kazan bak bakalım şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyormu devre arasında iyi bir kamp bir kaç takviye ile iddamizi devam ettirirdik ligden kop Avrupa'dan elen yeni gelecek yönetim hoca bu oyuncu grubunu nasıl idare edecek sezon sonuna kadar keyfi sakatlıklar takım içi huzursuzluk artacak muhtemelen ama sen geçici hoca olarak durumu toparlasan maçı alsan ondan sonra çıkıp bu açıklamaları yapsan hatta oyuncuyu kadro dışıda bıraksan olurdu idarecilik kriz yönetmek bunu gerektirir sen üç puan önemsiz kararını kendi başına veremezsin babanın çiftliği değil burası sorumluluğunu bil ona göre hareket et üç puanla şampiyonluk belirleniyor zaten camia olarak kötü zamanlar geçiriyoruz sende egonu tatmin edecem diye iyice batırdın bizi gidin₁..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Toplantı saat 13:00'den 14:00'e alınmış.
Ona bile karar verememis daha arkadas  :D
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı SaraNostra

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1721842312538460383?t=UnTpLiyvBJKF9Q4b-8iyaw&s=19

Önemli olan nokta bu gerisi la fonten...

İlk mesajım, burada. Hayırlı uğurlu olsun. Çebi'nin aday olması gibi bir durum olamazdı zaten. Kocadağ'da kesinlikle olmamalı, zira bunların Beşiktaş'a bir faydası dokunamaz.

Hasan Arat olmalı. Vizyonlu biri lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

gözümüz aydın abilerim anç aday olmuyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Gelecek yönetim başarılı olursa pay istiyor
Borcu üçe katladı tarlayı ekmiş tohum yerine para ekti herhalde bu kadar borç başka türlü açıklanamaz
Maaşları zamanında ödemiş zaten onun dışında başka birşey yapmadın bankalar birliği anlaşmasını eleştiriyor tl ye çevrilmiş faizi dondurulmuş borç aldın ya o anlaşma olmasaydı şimdi ne olurdu geldi fo yu yerden yere vurdu şimdi kalkmış o zamanki başarıları anlatıyor kendine mal ediyor sportif başarısızlığa uğramış uğrarsın tabi sportif başarı için çaba göstermek gerekiyor hiç birşey yapmadan başarı beklemek anca himmetle olur oda bizde olmayacağına göre
Kumpasdan sosyal medya trollerinden dert yanıyorda nasıl geldiysen öyle gidersin sen yaparken güzel sana yapılıncamı kötü oluyor
Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı oldun aslında seni anlatmaya kötü kelimesi yetmiyor aldığın her karar attığın her adım beşiktaşı biraz daha dibe batırmak için oldu
İnsan sakatlık riski olan bir bilemedin iki oyuncu alır ama senin aldığın bütün oyuncular riskli sadece bu sene değil cenk abu ghezzal hatta rosier de böyleydi yerli kalitesinide sıfıra çekiyorsun üstünede yabancı düşmanı hocalar getiriyorsun hoca dediysem işde sözün gelişi yoksa hoca bile değil sonrada neden başarılı olamadık diye ağlamayacaksın sonrada bu kadro gelecekte başarılı olursa mükafat istiyor iyi bir teknik kadro ile elbette başarılı olur ama seninle ilgisi olmaz gerçi herşey uçtu gitti ne başarısı gelecek oda ayrı işi uzatarak son şans kırıntısını bile yok etti
Aday olmuyormuş bugün gitmen lazım burakıda alıp şu takımın sizsiz perşembe günü kazanma şansı daha yüksek

Çevrimiçi Samet Demir

Gelecek yönetim başarılı olursa pay istiyor
Borcu üçe katladı tarlayı ekmiş tohum yerine para ekti herhalde bu kadar borç başka türlü açıklanamaz
Maaşları zamanında ödemiş zaten onun dışında başka birşey yapmadın bankalar birliği anlaşmasını eleştiriyor tl ye çevrilmiş faizi dondurulmuş borç aldın ya o anlaşma olmasaydı şimdi ne olurdu geldi fo yu yerden yere vurdu şimdi kalkmış o zamanki başarıları anlatıyor kendine mal ediyor sportif başarısızlığa uğramış uğrarsın tabi sportif başarı için çaba göstermek gerekiyor hiç birşey yapmadan başarı beklemek anca himmetle olur oda bizde olmayacağına göre
Kumpasdan sosyal medya trollerinden dert yanıyorda nasıl geldiysen öyle gidersin sen yaparken güzel sana yapılıncamı kötü oluyor
Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı oldun aslında seni anlatmaya kötü kelimesi yetmiyor aldığın her karar attığın her adım beşiktaşı biraz daha dibe batırmak için oldu
İnsan sakatlık riski olan bir bilemedin iki oyuncu alır ama senin aldığın bütün oyuncular riskli sadece bu sene değil cenk abu ghezzal hatta rosier de böyleydi yerli kalitesinide sıfıra çekiyorsun üstünede yabancı düşmanı hocalar getiriyorsun hoca dediysem işde sözün gelişi yoksa hoca bile değil sonrada neden başarılı olamadık diye ağlamayacaksın sonrada bu kadro gelecekte başarılı olursa mükafat istiyor iyi bir teknik kadro ile elbette başarılı olur ama seninle ilgisi olmaz gerçi herşey uçtu gitti ne başarısı gelecek oda ayrı işi uzatarak son şans kırıntısını bile yok etti
Aday olmuyormuş bugün gitmen lazım burakıda alıp şu takımın sizsiz perşembe günü kazanma şansı daha yüksek

Arsız abi başka açıklaması yok, bir sportif başarı gelmedi diye beni başarız ilan ettiler, hadi istifa istiyorsunuz onu anlıyorum da neden küfür ediyorsunuz diyor. 1 seneden beri taraftar yalvarıyor istifa et diye, dalga geçer gibi %97 şampiyon olacağıma inanıyorum demişti. Birde başarı olursa onada pay verecekmişiz. Püü utanmaz ya.

Bu adam vasat severin vücut bulmuş hali. Buna 2.lig deki bursaspor bile emanet edilmez.

Bir an çnce gitsin₁. Kos koca Beşiktaş Başkanlık makamına getirdiğimiz adama bak.

Birde bırakıyorum seni kampanyasından bahsediyor. Püü rezil herif.

Çevrimiçi Necmi

Ektik gelen biçecek diyor neyi biçecek futbol takımına üç senede toparlayamaz hızlı yapayım dese servet harcamak zorunda amatör branşlar yerle bir oldu yüzümüz eğilmeden hiç bir spor müsabakasını izleyemiyoruz yenilmeye alıştık ötesi varmı
Kulübe çivi çakmadılar yaptıkları hiç birşey yok o yüzden başarı olarak maaşları ödediğini söyleyebiliyor o kadar borçlansam bende öderim maaşları sen ödemiyorsunki bankalar ödüyor
Sponsorlara teşekkür ediyor rahmi koçun beşiktaş sevdası olmasa sponsor bulamayacaksın ne teşekkürü geri kalanıda üç kuruşa dağıttın sponsorlar sana teşekkür etsin fo nun aldığı daireleri sattığını söylemiyorda karısının dairesini ipotek gösterdiğini söylüyor sen karının dairesini ipotek etmeye muhtaç bıraktın beşiktaşı bir daire kaç para beşiktaş gibi bir kulübün buna ihtiyacımı olur ama sayende oldu işde yarattığı rezil durumları kotarabilmek için yarattığı daha rezil durumları bize başarı yaptıklarınıda fedakarlık olarak sunuyor

Çevrimdışı mellfred

koltukta kaldığı sürece burak’ı takım başında tutarak beşiktaş’a maksimum zararı vererek ayrılacak
gerçek bir idealist

Çevrimiçi murat

Bizim kongre daha beterini de bulup seçer.seçim kazanmak için abuk subuk grupların dayattığı abuk subuk isimleri yönetici yapmasınlar artık.aslında direk başkanı seçelim.başkan kazandıktan sonra 15-30 gün yönetimini genel kurul üyelerinden ve hatta dışarıdan oluyorsa dışarıdan seçsin.örneğin bir ekonomist,bankacı,tesislerden sorumlu olcak işin uzmanı ,pazarlamadan anlayan bir profesyönel vs seçsin.sütlaç satan adamı futbol şubesine  getirirsen olacağı bu.her şubenin başına o şubenin profesyonellerini koyacaksınız.başkan olarak sen de sana kalkan parmakları kıracaksın.

Çevrimiçi Necmi

Küfür etmek çok çirkin birşey özelliklede beşiktaşın makamına etmek hiç bir beşiktaşlıya yakışmaz küfür çaresiz ve aciz insanların yaptığı birşey düşünsün işde taraftarı nasıl çaresiz bıraktığını

Çevrimiçi Necmi

Bizim kongre daha beterini de bulup seçer.seçim kazanmak için abuk subuk grupların dayattığı abuk subuk isimleri yönetici yapmasınlar artık.aslında direk başkanı seçelim.başkan kazandıktan sonra 15-30 gün yönetimini genel kurul üyelerinden ve hatta dışarıdan oluyorsa dışarıdan seçsin.örneğin bir ekonomist,bankacı,tesislerden sorumlu olcak işin uzmanı ,pazarlamadan anlayan bir profesyönel vs seçsin.sütlaç satan adamı futbol şubesine  getirirsen olacağı bu.her şubenin başına o şubenin profesyonellerini koyacaksınız.başkan olarak sen de sana kalkan parmakları kıracaksın.
tff başkanınıda akladı ona parmak kaldırmamış tribünleri işaret etmiş

Çevrimiçi Necmi

Burakla alakalı tek kelime etmedi bana ne senin aday olup olmamandan yüzsüzsen olursun bana pazar akşamı olan rezaleti açıklasana hiç birşey olmamış gibi davranıyorsun burak stada gelirse perşembe günü olacakları hesap ediyormusun ülkeye rezil olduk birde dünyayamı olalım

Çevrimdışı Sefa Kara

anç'tan kurtulduk  :halay:

Röpteşambırı da başkan yapmazsak güzel günler yakın  :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2023, 17:41:44 Sefa Kara ]

Çevrimdışı celiker1

Tarihin en rezil,en vasıfsız,en başarısız yönetimini sonunda gönderebildik.Şimdi sıra bu yönetimin içinden çıkabilecek veya Çebi’nin,Demirören’in,Orman’ın desteklediği birini seçtirmemekte.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Giderayak son kötülüklerini yine yaptılar BEŞİKTAŞ’ımıza Burak Yılmaz’ı görevden almayarak.Ben kalan 3 avrupa maçımızı kazanacağımızı veya 2 galibiyet 1 beraberlik alarak gruptan çıkabileceğimizi düşünüyordum.Burak Yılmaz ile afrikalı oyuncular arasındaki sorunu gördükten sonra şimdi “Acaba? diyorum.Devam etmeyeceklen ne diye Burak’ı takımda tutar acaba?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

git₁ ve bida Beşiktaş ismini ağzına alma

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat Beşiktaş TV yi tekrar kuracağını açıkladı.

Çevrimdışı Sefa Kara

tv izleyen yok artık gereksiz bence şahsi fikrim.Daha somut şeyler duymak istiyorum.Yönetim listesinde kimler olacak.Beşiktaşın hakkını savunacak mı ? Nasıl bir yapılanma içine gireceğiz.Küçülmeye mi gideceğiz büyüyecekmiyiz.Scout ekibi filan kurulacak mı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hasan Arat i destekliyorum ama doğru dürüst bir proje aciklamamasi canımı sıkıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Youtube üzerinden yayın yapacaksa çok iyi iş. Yoksa çok gereksiz iş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: