Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de olayın bu boyutu var. Atiba gibi topçuya göstermediğimiz saygıyı neden Gökhan İnler'e gösteriyoruz? Ne vasfı var da Beşiktaş forması giyebiliyor? Beşiktaş forması bu kadar ucuz olmamalı.

https://twitter.com/BeserlerEren/status/1721248915796746253

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bir de olayın bu boyutu var. Atiba gibi topçuya göstermediğimiz saygıyı neden Gökhan İnler'e gösteriyoruz? Ne vasfı var da Beşiktaş forması giyebiliyor? Beşiktaş forması bu kadar ucuz olmamalı.

https://twitter.com/BeserlerEren/status/1721248915796746253
Ali Eren çok güzel şeyler yazdı bu akşam. Helal olsun adama. Ali Ece de çıldırmış programda.

Gs forması ile kendini yere atarak penaltı alıp bu duruma hiç ses çıkarmayan herif taraftara forma konusunda ayar vermeye çalışıyor. Beceriksiz Baillyi çıkartmasa maçı almıştık. Onun yerini doldurmak için de bir sürü  gereksiz hamle yaptı. Birde seçime kadar takım başında durmasını İstiyorlarsa yönetimden bir kaç ricası olacakmış.

Biz nelerle sınanıyoruz böyle.

Bu arada Şenol günrş istifa etmemiş miydi? Bu 11lerin, bu değişikliklerin başka açıklamasını bulamıyorum ben
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Bu enkaz çok zor kalkar.
İşimiz çok zor.

Çevrimiçi murat

Bu enkaz çok zor kalkar.
İşimiz çok zor.
biryerden başlamak lazım da hep yanlış yerden başlıyoruz.kongrede anç mi olacak emre mi belli değil.bu adamların adaylığının bile konuşuluyor olması ve hattta katılırsa kazanacak olması daha büyük rezillik ve vehamet.takım filan düzelir bunlar 3 ay 1yıl 3 yıl neyse düzelirde bu kongre yapısıyla olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Burak yılmaz resmen ırkçılık yapıyor. Sen kimsin de Besiktaş futbolcusunu ayırıp ırkına göre hareket ediyorsun? Yakasına yapıştıysa senin yüzünden ne işi var ulan tayfur'un Beşiktaş orta sahasında? Hangi takım şu ülke ligindeki hangi takım stoperde necip orta sahada tayfurla oynar? Ligdeki hangi takım 6 yerli oyuncuyla oynuyor? Senin hocanın peşinden koşup da orta sahaya aldırdığı ox'u kanat oynatıp kanatta bir sürü oynayacak adamın varken utanmadan tayfur koyuyorsun ulan orta sahaya. İlla oynatacaksan demir ege'yi kullanacaksın 30 yaşındaki yetenek fakiri tayfur'u değil. Taraftar geçen maç dakikalarca onur'u ıslıkladı formsuz işte iyi değil leş atıyor hala onurla başlıyorsun maça. Naptı ulan bu rebic hocanla sana bi telefonu kaldır da madem böyle niye aldırdın bu adamı senelik 2.2 milyon eurosunu çöp ettin bu takımın de azcık delikanlıysan. Hadi ulan hadi adam yerine koyup sana takım emanet eden tepedeki beyin fakirlerine dua et sen yoksa sen bu zihniyetle kelkitspor'un hocası zor olursun. Takımdaki tek defans oyuncusunu takım arkadaşına kızdı diye oyundan alıp 10 dakikada 3 gol yediren taktik deha seni.

Çevrimiçi kartalizma190399

Soyle liyakatli bir antrenor cok mu zor be abi? Yani herkesin gordugu seyleri gorup basit bir sekilde yapacak?

Mesela mac kasetlerini seyredip istatistikleri inceledikten sonra; Ersin'den bize yedek kaleci bile olamaz, gonderin gitsin diyecek?
Necip stoper oynuyor ama hataya meyilli, Necip'i kesip yerine altyapidan bir stoperi dusunmeden sak diye koyabilecek biri?
Bu takima 4-3-3 olmuyor mutlaka sistem degismeli diyip en azindan farkli bir formasyon deneyecek?

Iyidir kotudur ama en azindan takima bir oyun plani ve organizasyon getirecek,  mantikli ve cesareti oyuncu tercihleri yapacak bir antrenor getirmek cok mu zor?
Biz cok mu zor seyler istiyoruz anlamiyorum ki?

Yine Sergen Yalcin gelecekse, Samet Aybaba falan gelecekse Hasan Arat da olmasin, diger baskan adaylari da olmasin abi. Sikildmi, yildim, vallahi billahi bu beceriksizlikten, vizyonsuzluktan, ayni kisir dongunun icerisine girmekten sikildim. Vallahi billahi yetti artik.

Ali Eren çok güzel şeyler yazdı bu akşam. Helal olsun adama. Ali Ece de çıldırmış programda.

Gs forması ile kendini yere atarak penaltı alıp bu duruma hiç ses çıkarmayan herif taraftara forma konusunda ayar vermeye çalışıyor. Beceriksiz Baillyi çıkartmasa maçı almıştık. Onun yerini doldurmak için de bir sürü  gereksiz hamle yaptı. Birde seçime kadar takım başında durmasını İstiyorlarsa yönetimden bir kaç ricası olacakmış.

Biz nelerle sınanıyoruz böyle.

Bu arada Şenol günrş istifa etmemiş miydi? Bu 11lerin, bu değişikliklerin başka açıklamasını bulamıyorum ben

Ali Ece'yi samimi bulmuyorum ben. Keske o cildirmalarin ceyregini Senol Gunes'e de yapsaydi. Ama onu seviyor sayiyor diye agzini acmadi, sus pus durdu yayinlarda bu sene, sadece futbolculara ve yonetime cemkirdi.
Salih Ucan'i itip Aboubakar'in sebekliklerine goz yuman Senol Gunes'ti bu arada, mobbing diyorsan kralini yapti. Zaynutdinov'u stoper oynatti diye Burak'a cemkiriyor, ama kac defa Tayfur'i onlibero yapmis Senol Gunes ve Zaynutdinov'u solbekte oynatmis Senol Gunes'e agzini acmadi.

Onyargili, samimi degil. Sevmiyorum da.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sinirliyim ve olanlara  hala  inanamıyorum ... Beşiktaş'a İngiliz'i de gelip top oynayacak Yunan'ı, Fransız'ı da... Adamlar  profesyonel futbolcular  bunun  milliyetle, nereden geldiğiyle ne alakası var  Burak efendi..
Sen ki milli takımda  prim pazarlığı yapıyordun da  şimdi ucuz  milliyetçilik numaraları mı çekiyorsun bize, üstelik Beşiktaş formasını da kullanıp  yapıyorsun bu popülist şoven  açıklamaları öyle mi  arsız adam seni!!..
'"Benim ulkeme gelip benim oyuncuma...”  tarzı konuşmalar  düpedüz ırkçılıktır, ırkçılık değilse en hafifinden siyaseten şovenizmdir! ..  120 yıllık kulübü ne hallere  soktunuz be, utANÇ duyar olduk artık her anınızdan her eyleminizden... Emek hırsızı, ırkçı Burak Yılmaz'ı hemen gönderin!! 
ve istifa edip seçime gidin..
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2023, 13:30:30 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Bu söyleyeceğim ağır olacak ama bu iş sadece gönderilmekle de kalmamalı. 2 tane gol topunu ilk yarıda tek başına engelleyen takımdaki tek stoperi alıp necip bahtiyar tandemi kurup anında bakın anında 3 gol yedirmek nereden bakarsan bak ben şüpheleniyorum. Tuzla şu bu bir sürü pislik dönerken futbolda burak yılmaz melek değil açıkçası araştırılmaya değer ben Beşiktaşlı bir savcı olsam yedi sulalesine kadar araştırırım bu burağın oynattı mı bu maça diye. Öyle ucuz milliyetçilikle hamasetle kurtulmamalı bu adam bu işten çok kıllandım ben ne yalan söyleyim.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu söyleyeceğim ağır olacak ama bu iş sadece gönderilmekle de kalmamalı. 2 tane gol topunu ilk yarıda tek başına engelleyen takımdaki tek stoperi alıp necip bahtiyar tandemi kurup anında bakın anında 3 gol yedirmek nereden bakarsan bak ben şüpheleniyorum. Tuzla şu bu bir sürü pislik dönerken futbolda burak yılmaz melek değil açıkçası araştırılmaya değer ben Beşiktaşlı bir savcı olsam yedi sulalesine kadar araştırırım bu burağın oynattı mı bu maça diye. Öyle ucuz milliyetçilikle hamasetle kurtulmamalı bu adam bu işten çok kıllandım ben ne yalan söyleyim.
Zaten "adam"in (hani adam ya kendisi diger "adam gibi adam" Arda Turanin iyi arkadasi, Emre Belozoglu nun  arkadasi -adam canim !)  yonetimden bir  idareciyle ticari  ortakligi soz konusuymus .. Gecen hafta Bulent Uslu nunkanalinda Batuhan Eksioglu  soyledi  sanirim ama idareci ismi vermedi 
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Zaten "adam"in (hani adam ya kendisi diger "adam gibi adam" Arda Turanin iyi arkadasi, Emre Belozoglu nun  arkadasi -adam canim !)  yonetimden bir  idareciyle ticari  ortakligi soz konusuymus .. Gecen hafta Bulent Uslu nunkanalinda Batuhan Eksioglu  soyledi  sanirim ama idareci ismi vermedi

Başımızdaki yönetim başkan birazcık şu kulübü sevip sahiplenseler dünkü takıma kurduğu kumpas ve mağlup edişi sonrası rezil ederek gönderirlerdi bu herifi hem de dün akşam maç bitiminden 1 saat içinde. Üzerine de dediğim gibi bu hareket bilinçli şekilde takım yenilsin diye mi yapıldı araştırırlardı. Böyle hamasi konuşan insanlar en büyük pislikleri yapıp milliyetçiliğin dinciliğin hamasetin arkasına gizleyen insanlardır burak yılmaz dün maçı satmıştır ama karşılığı vardır ama yoktur ve bunu 120 yıllık camiada yapmıştır yönetim gibi senin allah bin belanı versin.

Çevrimiçi Monza

Ne diyelim, derdimizi kime anlatalım. Her hafta daha kötü. Hep bir önceki haftayı arar hale getirdiler bizi.

Hatanın büyüğü yaz transfer sürecinde yaşandı. İki renkli adam başı 10'ar 20'şer milyon euro paraları bayılıp, takım kurarken bizimki çıkıp ortalığı ayağa kaldıracaktı. Bu paralar nereden geliyor. Şamp. ligi falan dediklerinde de 'tüm ŞL gelirini bir futbolcuya bağlıyorsun diğerleri çakıl taşı mı alıyor' diye ortalığı yaygaraya verecekti. Şimdi GS ve FB mevcut 10 haftada 10-12 puan kaybetselerdi, bizdeki defo bu kadar sırıtmayacaktı. Neticede maliyet ve kalite olarak arada büyük fark. Hoş bizdeki maliyetliler de fos, o da ayrı.

Başkanın kafası futbolcuların maaşını yatır, elden ayaktan düşmüş topçuları topla, takımıda ver bir hocaya işin bitti, çekil kenara.

Yahu her yanlış, her hata tamam da hocan istifa etmiş, lig ve Avrupa devam ediyor, takımı BY'a teslim etmek nedir ya.
BY'ın Emre B., Arda T., Caner vs milli takımın 'kronik ADAM sporlu' olması veya dün akşamki akıllara zarar ırkçı konuşması felan bir yana. Bu adam 5 ay önce futbolcuydu yahu. Bu kadar ucuz mudur BJK teknik direktörlüğü, bu görevi almak bu kadar kolay mıdır.

Bu kadar basit mi görüyorlar bu işi, şapkadan tavşan mı çıkartmaya çalışıyorlar. Başkan geçen hafta daha 28 maç var diyordu. Ne oldu, kaldı 27 maç. Ya sabır.

Çevrimdışı zubeyirbaya

kesinlikle yeni hoca konusunda tercihim sergen yalçın değil. kendisinin hocalığına çok da bayılmam. ama şu rezillikleri yaşayacağımıza bu karaktersizleri takımın başında hoca diye göreceğimize şenolun postalandığı gün sergen gelseymiş keşke. kişisel dertleri için maçı satan, tek stoperini çıkartıp takımın 3 puanını hediye eden, açıkça tekrar tekrar söylemek gerekiyor ki maçı satan burak'ı hala kulübün başında tutan yönetim de yerin dibine girer şuna göz yuman kimsenin beşiktaşlı olduğuna inanmamımızı beklemesinler.

kesinlikle yeni hoca konusunda tercihim sergen yalçın değil. kendisinin hocalığına çok da bayılmam. ama şu rezillikleri yaşayacağımıza bu karaktersizleri takımın başında hoca diye göreceğimize şenolun postalandığı gün sergen gelseymiş keşke. kişisel dertleri için maçı satan, tek stoperini çıkartıp takımın 3 puanını hediye eden, açıkça tekrar tekrar söylemek gerekiyor ki maçı satan burak'ı hala kulübün başında tutan yönetim de yerin dibine girer şuna göz yuman kimsenin beşiktaşlı olduğuna inanmamımızı beklemesinler.

Bosver. Sergen gelse daha kotu olurdu. O gazla, rakiplerin bizden korkmamasiyla, stres faktorunun azalmasiyla vs gostermelik bir seri yapardi, seneye de takimda kalirdi, 1 sene Senol Gunes'le cope attigimiz gibi 1 sene de Sergen'le cope atardik. Niye bu kadar balik hafizaliyiz anlamiyorum. Senol Gunes'in kepazeliklerini unuttuk, unuttugumuz icin 1 sene cope gitti.
Simdi de Sergen'in yasattigi rezillikleri unutuyoruz. Hala Riza Calimbay, Samet Aybaba, Sergen Yalcin gibi kisilerin gundeme gelmesi zaten neden bu durumda oldugumuzun ozeti.

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi bu yazdığımı da hemen Şenol güneş nefretine döndürecekler ama Burak Şenolun has adamı. Fikirleri de zikirleri de aynı. Şenol G. gitti mi halen takımın başında mı ben oyuna, onbirlere ve değişikliklere bakınca fark edemiyorum.

Dün akşam Ali Erenin twitterda yazdıklarını okuyun, Ali Eceyi dinleyin. O kadar güzel tepkiler vermişler ki. Daha böyle niceleri vardır. Ali Eren antrenörlükte yazılı olmayan kural vardır teknik ekiple gelen, geldiği ekiple döner diye ne kadar doğru bir söz. Biz burada gerçek öz kaynağımız Önder Karaveli için ortalığı yangın yerine çevirdik. (Ki fazlasıyla yetersiz biriydi.) Buraka adam gibi tepki veren yok. Burak kim ki bana formanım şerefini anlatıyor. Gs den haksız penalto alırken neredeydin. Ts de, fb de, gs de oynarken söylediklerini ne çabuk unuttun. Benim gözümde Tümer bile senden daha iyi Beşiktaşlıdır. Öyle 5bin tl verip kongre üyesi olunca benden daha fazla Beşiktaşlı olmuyorsun.

Ayrıca düne kadar Burak'a ses eden yok. Biz bu kadar düştük mü? Biz ne zamandır böyle vasata alıştık ses etmez olduk.

Bakın ne anç ve avarelerini, ne Şenol Güneş ve onun zihniyetini, öğrencisini yakından uzaktan bağlantılı olduğu kim varsa bu kulübe sokmasınlar bir daha.

Yeter artık.

Ayrıca birde Şenol Güneş ve öğrencisinin lafına bakıp oyuncu harcayanlar sizlere de helal olsun. Umarım gözlerin açılmış da dünkü Bailly olayından sonra gerçeği görmüşsünüzdür.
Bakın hepimiz Beşiktaş aşığıyız, takıma gönülden bağlı ve hiç bir menfaatimiz yok. Koruduğunuz adamlar kulübüm maaşlı çalışasını. Yaptıkları işi babalarının hayrına yapmıyorlar.

Bugün çok geç de olsa birlik olmayacaksak ne zaman olacağız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu harcama mevzusu onemli. Teknik direktorluk kariyeri 5 para etmez bir adam icin Bailly harcanmaz.
Senol Gunes ugruna sacma sapan harcamalara girdik zaten, daha da fazla zarar etmeyelim.
Kadromuz mukemmel asla degil, baya bosa para harcadik. Ama bu takim bu kadar rezil fikirsiz top oynayacak, orta siralarda yer alacak takim da degil.
Kondisyon-fizik anca devre arasinda hatta sezon basi kampiyla duzelir, o tren kacti. Ama iyi bir antrenorle, pozitif bir havayla, dogru oyun tercihleri ve oyuncu grubunu kendine inandiracak biriyle en azindan taktiksel olarak ve motivasyon olarak cok daha iyi oluruz.
Kadromuz hakkinda cok sey tartisilir, FB ve GS'ye kiyasla kalitemiz tartisilir.
Ama bu takim Lugano'ya Antaya'ya Pendige vs puan kaybedecek bu kadar fikirsiz sacma bir futbol oynayacak takim da degil bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Burak Yılmaz ile sözleşme uzatılacak herhalde
Daha çok 2 defa korona oldum, kolum kırıldı, başım ağrıdı çok badireler atlattım. Beşiktaş için yazın tatilimin 2 gününü feda edip 1 ay yerine 28 gün tatil yapmak zorunda kaldım v.s. Beni çok ararsınız başkan adayı da olmayacağın. İstifa ediyorum diyecek bence. İstifa konusu muamma..

Çevrimdışı Unnamed

Daha çok 2 defa korona oldum, kolum kırıldı, başım ağrıdı çok badireler atlattım. Beşiktaş için yazın tatilimin 2 gününü feda edip 1 ay yerine 28 gün tatil yapmak zorunda kaldım v.s. Beni çok ararsınız başkan adayı da olmayacağın. İstifa ediyorum diyecek bence. İstifa konusu muamma..

Daha %99 şampiyonuz Allah'ın izniyle. Nereye gidiyor. ANÇ'yi kimseye yedirmeyiz

Çevrimdışı Unnamed

ANÇ ile daha nice başarılara inşallah. 3 sene içerisinde Şampiyonlar Ligi'ne ambargo koyacağız, Tayfur'da Ballon d'Or' alacak

Çevrimiçi Necmi

Allah razı olsun zahmet olacak
bu sercanın söylediklerinin hep tersi çıkar 🙄

Etiketler: