geçiş hocası lazım olmuyor öyle samet hoca del ibo felan grlsin birisi daha ay var seçime
dostum burağın laflarından sonra hala yabancı oyuncuların formsuz veya sakat olduğuna inanıyormusun
Gerçekten yedi yerliyle oynamamız sana normalmi geliyor hala şenolda beş yerliyle oynuyordu dikkat et burak oyuncu çıkarırkende hep yabancılar çıkıyordu sence teknik yönetimin bu kafada olduğu bir takımda yabancı oyuncular başarılı olurmu resmen ırkçılığa uğramışlar hala abunun sakat olduğu için oynamadığına cenkin onun yerinde oynadığına gerçekten inanıyormusun
Hatırlatsan bu mobing olayını daha ligin başında söylemişdim rebiçin neden oynamadığını cenkin bu halde forma giymesi onuru sol açık oynatıp yinede rebiçi oynatmadıklarını hep iş bittikten takımın gardı düştükten sonra kötü gösterip kendilerini haklı çıkartmak için rebiçi oyuna sürdüklerini söylemişdim cenk solda iyice kokunca şimdide öne çıkartmak için forvete attılar bu akşam burakın dediği gibi üç puan umurlarında değil önemli olan yerlilerin oynaması talha kadroya girdi yani oynaması lazım aaa nerde oynuyor şu işe bak eric oynuyor onun mevkisinde ve kesmesi imkansız o yüzden kafasının kopması gerekiyordu rosieride yemeğe uğraştıklarının farkına varmadınmı
Hep tukaka ediliyor yabancılar
Üç ay geçmiş hala oyuncuların form tutamadığına inanıyor olamazsın