Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786638 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı zubeyirbaya

“Benim ulkeme gelip benim oyuncuma” gibi aciklama dupeduz irkcilik. Bunu takimdaki yabancilara nasil aciklayacaksin?

Besiktas’in bir hocasinin bu gune kadar yaptigi en skandal aciklama. Rezilsin Burak.

zaten ırkçı olduğunu da kişiliğinin ne olduğunu da geçmişinden yakın arkadaşlarından lümpen ötesi çevresinden biliyoruz. o da rezil ona şu koca kulüpte hocalık payesi verenler de.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Demir

“Benim ulkeme gelip benim oyuncuma” gibi aciklama dupeduz irkcilik. Bunu takimdaki yabancilara nasil aciklayacaksin?

Besiktas’in bir hocasinin bu gune kadar yaptigi en skandal aciklama. Rezilsin Burak.
Milli takımda bir ara adam tayfa vardı. Bunların diğer reisi da Burak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi gokhans

Burak; “3 haftadır penaltımız verilmiyor, kimsede hiç bir şey söylemiyor, tek başımayım” tarzı bi konuşmamı yaptı? Bu baya anç’ı eleştirmek. Sergen ve valerian’da yalnızdı burak’cım. Bunlar yönetim değil kayyum. Beşiktaş’ı bitirme operasyonu. Çok yanlış bir kariyer başlangıcı yaptın malesef..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Rıza yada sergen diyorlar.
rıza gelmesin sergen de bu yönetime gelmez aybaba gelsin

Çevrimiçi levitate

Kardeşim bak mevzunun başı Fırat Günayer Tadic konusunda Şenol hocaya sallıyor. Hoca istemedi diye. Konu buradan açılıyor. O yüzden diyorum bende madeö bu konuyu biliyordunuz yazın yönetime neden tepki göstermediniz. Konu Şenol hocaya tesir edince mi aklınıza geldi.

niye tepki göstersin ki abi. hoca, ceyhun, anç hepsinin yalakası bunlar, şöyle adamlar böyle adamlar diye övüyorlardı, şimdi işler boka sarınca taraftara yaranmak yeni yönetimlere hazırlanmak için bir anda gazetecilik damarları tutmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Milli takımda bir ara adam tayfa vardı. Bunların diğer reisi da Burak.

cenk yabancı birine saldırsa ne yapardı mesela merak ediyorum

pandemi senesi de bazı yabancı oyunculara maça çıkmaları için para verdim falan filan diye konuşmuştu, 1 ay sonra yolladılar zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ben kimseye peşin peşin kahramanlık vermem gelsin yapsın açıklasın listesini ne bileyim biryerden bakınca da fuat çimen kadar yüreği olacak adamın

20 gün falan kaldı öğreniriz yakında işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Gelmesin kardeşim kimse, hocayı yeni yönetim bir vizyonla seçsin bir projeyle. Altyapı hocası ile çıkılsın maçlara..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Gelmesin kardeşim kimse, hocayı yeni yönetim bir vizyonla seçsin bir projeyle. Altyapı hocası ile çıkılsın maçlara..
geçiş hocası lazım olmuyor öyle samet hoca del ibo felan grlsin birisi daha  ay var seçime

Çevrimiçi levitate

bende böyle düşündüm de burak geldi sıvadı, altyapıdaki de önder 2 olur diye korkuyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim derhal istifa etsin, haftaya da seçim yapılsın. Geçiş hocası fakan hikaye.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

burak geldiğinden beri çıkan kadrolardan garip garip yabancı sakatlıklarından belli değilmiydi bu cenkle ikisi el ele verdi beşiktaşı çiftlikleri yaptı sezonun başından beri rebiç kenarda otururken bu cenk nasıl oynuyor diye boşamı soruyoruz rebiçe mobing uygulanıyordu cenk oynasın diye burakla tüm yabancılara mobing uygulanıyor buda belliydi ispatı yoktu sadece işde bu gecede ispatlanmış oldu burak kovulsun hatta takımla dönmesine bile izin verilmesin ama cenkide yanına katsınlar başka türlü yabancı oyuncuları geri kazanamayız

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim bir başkanımız vardı, birde 2. Başkanımız onları gören duyan var mı?

Çevrimiçi Necmi

yok öyle birşey
Fo ayrıldığı günden beri kulüp başkansız

Çevrimiçi Necmi

Bozuk saat bile günde iki defa doğru zamanı gösterir bunların doğru yaptığı birşey bulamıyorsun
Bu kesinlikle iş bilmemek falan değil yoksa akıl hastanesinden bir hasta getir koy o koltuğa yaptığı şeylerden bazıları en azından doğru olur hep karavana atılmaz olasılık hesaplarına aykırı bu

Çevrimiçi murat

takım galip gelemiyor ki çıkıp konuşsunlar. halbuki kaybedilmiş birşey yok başkanın hesabına göre yüzde 97 kaldı şampiyonluk oranımız.

Çevrimiçi Samet Demir

takım galip gelemiyor ki çıkıp konuşsunlar. halbuki kaybedilmiş birşey yok başkanın hesabına göre yüzde 97 kaldı şampiyonluk oranımız.
Bizde bu duruma alıştık abi, çaresizliği öğrendik. Tepki gösteremiyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Eric Bailly özür diledi.

Eric Bailly: Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim.

Çevrimiçi Necmi

Eric Bailly özür diledi.

Eric Bailly: Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim.
hatayı yapan sen değilsinki
Buna özür diletip burağımı kurtarmaya çalışıyorlar

Çevrimiçi Necmi

geçiş hocası lazım olmuyor öyle samet hoca del ibo felan grlsin birisi daha  ay var seçime
dostum burağın laflarından sonra hala yabancı oyuncuların formsuz veya sakat olduğuna inanıyormusun
Gerçekten yedi yerliyle oynamamız sana normalmi geliyor hala şenolda beş yerliyle oynuyordu dikkat et burak oyuncu çıkarırkende hep yabancılar çıkıyordu sence teknik yönetimin bu kafada olduğu bir takımda yabancı oyuncular başarılı olurmu resmen ırkçılığa uğramışlar hala abunun sakat olduğu için oynamadığına cenkin onun yerinde oynadığına gerçekten inanıyormusun
Hatırlatsan bu mobing olayını daha ligin başında söylemişdim rebiçin neden oynamadığını cenkin bu halde forma giymesi onuru sol açık oynatıp yinede rebiçi oynatmadıklarını hep iş bittikten takımın gardı düştükten sonra kötü gösterip kendilerini haklı çıkartmak için rebiçi oyuna sürdüklerini söylemişdim cenk solda iyice kokunca şimdide öne çıkartmak için forvete attılar bu akşam burakın dediği gibi üç puan umurlarında değil önemli olan yerlilerin oynaması talha kadroya girdi yani oynaması lazım aaa nerde oynuyor şu işe bak eric oynuyor onun mevkisinde ve kesmesi imkansız o yüzden kafasının kopması gerekiyordu rosieride yemeğe uğraştıklarının farkına varmadınmı
Hep tukaka ediliyor yabancılar
Üç ay geçmiş hala oyuncuların form tutamadığına inanıyor olamazsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

hatayı yapan sen değilsinki
Buna özür diletip burağımı kurtarmaya çalışıyorlar
Kendilerini rezil ettikleri yetmiyor bir de koca camiaya yakışmayacak durumlara sokuyorlar. Ne desek boş. Gitsinler de önümüzü görelim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kendilerini rezil ettikleri yetmiyor bir de koca camiaya yakışmayacak durumlara sokuyorlar. Ne desek boş. Gitsinler de önümüzü görelim.
gitsinlerde gidene kadar her gün daha dibe batıyoruz
Şu iğrençliğe bak ya şunu beşiktaşa hoca olmayı layık gördüler ya bu yaptıkları bunca şeyden bile daha ağır
Beşiktaşın hocası beşiktaş oyuncuları içinde ayrımcılık yapıyor ve bunu tv karşısında kolayca söylüyor ve emin ol bu yansıyan buz dağının ucudur tv lere yansıdıysa içerde kim bilir neler oluyor ve bunu yönetimin bilmemesi imkansız bizde oturmuş oyuncuların form tutmasını bekliyor taktikler planlıyoruz kadrolar yapıyoruz ama esas kadro pasaporta göre yapılıyormuş
Bunu başından beri seziyordum ama ispatsızda kimse ırkçılıkla suçlanmaz kim bilir daha neler yaşandı içerde

Etiketler: