Gelecek yönetim başarılı olursa pay istiyor
Borcu üçe katladı tarlayı ekmiş tohum yerine para ekti herhalde bu kadar borç başka türlü açıklanamaz
Maaşları zamanında ödemiş zaten onun dışında başka birşey yapmadın bankalar birliği anlaşmasını eleştiriyor tl ye çevrilmiş faizi dondurulmuş borç aldın ya o anlaşma olmasaydı şimdi ne olurdu geldi fo yu yerden yere vurdu şimdi kalkmış o zamanki başarıları anlatıyor kendine mal ediyor sportif başarısızlığa uğramış uğrarsın tabi sportif başarı için çaba göstermek gerekiyor hiç birşey yapmadan başarı beklemek anca himmetle olur oda bizde olmayacağına göre
Kumpasdan sosyal medya trollerinden dert yanıyorda nasıl geldiysen öyle gidersin sen yaparken güzel sana yapılıncamı kötü oluyor
Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı oldun aslında seni anlatmaya kötü kelimesi yetmiyor aldığın her karar attığın her adım beşiktaşı biraz daha dibe batırmak için oldu
İnsan sakatlık riski olan bir bilemedin iki oyuncu alır ama senin aldığın bütün oyuncular riskli sadece bu sene değil cenk abu ghezzal hatta rosier de böyleydi yerli kalitesinide sıfıra çekiyorsun üstünede yabancı düşmanı hocalar getiriyorsun hoca dediysem işde sözün gelişi yoksa hoca bile değil sonrada neden başarılı olamadık diye ağlamayacaksın sonrada bu kadro gelecekte başarılı olursa mükafat istiyor iyi bir teknik kadro ile elbette başarılı olur ama seninle ilgisi olmaz gerçi herşey uçtu gitti ne başarısı gelecek oda ayrı işi uzatarak son şans kırıntısını bile yok etti
Aday olmuyormuş bugün gitmen lazım burakıda alıp şu takımın sizsiz perşembe günü kazanma şansı daha yüksek
Arsız abi başka açıklaması yok, bir sportif başarı gelmedi diye beni başarız ilan ettiler, hadi istifa istiyorsunuz onu anlıyorum da neden küfür ediyorsunuz diyor. 1 seneden beri taraftar yalvarıyor istifa et diye, dalga geçer gibi %97 şampiyon olacağıma inanıyorum demişti. Birde başarı olursa onada pay verecekmişiz. Püü utanmaz ya.
Bu adam vasat severin vücut bulmuş hali. Buna 2.lig deki bursaspor bile emanet edilmez.
Bir an çnce gitsin₁. Kos koca Beşiktaş Başkanlık makamına getirdiğimiz adama bak.
Birde bırakıyorum seni kampanyasından bahsediyor. Püü rezil herif.