Fikret Orman/Hasan Arat hangisini desteklersiniz?
Seba'yi pek gormedim ama benim bilincli olarak gordugum baskanlar arasinda (S. Bilgili sonrasi) acikcasi en iyisi F. Orman.
Vizyon olarak, Besiktas'li durusu olarak, gerek oyuncu satisi gerek stat yapimi gerek Besiktas markasini yuceltmesi, hepsi acisindan cok cok iyiydi.
Abdullah Avci senesi kotu olmus olabilir, ama bunca yillik basari, yapilanma hatrina bence 1 donem daha hak ediyordu, ama menfaatciler maalesef hakkini vermedi adamin.
H.Arat'in sporla icli disli olmasi iyi, ama kendisinden kulubu nasil yonetecegi, ne dusundugu, mali olarak neler yapacagi, sportif olarak neler yapacagi konusunda en ufak birsey duymadim.
Sacma sapan bir projeyle 100 milyon euro kazandiracagim gibi bos lakirdilara gerek yok, onlarla zaten anca ergen kandirirsin. Ama mali strateji ne olacak, sportif olarak nasil bir yapilanmaya gidecek, hedefler ne, nasil ulasacak vs, bununla ilgili somut birseyler anlatsa fikir edinilebilir. Simdi insanlar baska birisi olmadigi icin ici doldurulmadan umutlaniyor gibime geliyor.