Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 783122 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Fikret Orman/Hasan Arat hangisini desteklersiniz?
FO yanında Umut Güneriyle beraber Serhan Çetinsaya Adalı felan da olsa listesinde iyi olur
Umut Güler zamanın yapılan transferlerin halen peşinde koşuyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Yeni hoca, yeni yönetimle, huzurlu bir ortamda gelsin. Şu cehennemde, şu yönetimle pep, morinho'da gelse farketmez. En doğrusu oluyor şu an. Kongreye kadar kimseyle sözleşme yapmaya gerek yok. Başka hoca yakmaya gerek yok. Burak, Şenol Güneş'den daha kötü oynatamaz bu takımı zaten, hani oynadığımızın daha dibi yok, en dibi bu zaten.. Sıkın dişinizi, sabredin Aralık ayına kadar.

Olması gereken önce yönetimin ilk seçime girmeyeceğini taahhüt ederek topluca istifa etmesiydi. Bu adamlar burak çalıştıracak takımı diyorsa burak yılmaz'a bile mesafeli dururum. Getirirsin rıza çalımbay'ı adam hiç degilse Yönetim gitsin﹗ sesi duymaz tribünden, zaten çok iyi Beşiktaşlı ocak ayına kadar bile bir şeyleri düzeltse yeterdi zaten başarılı olursa da gelecek yönetim istemeyiz seni demezdi.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman/Hasan Arat hangisini desteklersiniz?

Fikret Orman psikolojik olarak çok yıprandı. Geçen sene falan bir röportajını seyretmiştim. Eskisi gibi olmadığı belli oluyordu. Böyle süreçler insanlardan bazı şeyleri alır götürür. Eski performansını sergileyebileceğinden şüpheliyim maalesef.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş istifasını verdi hayırlısı olsun bu sorun ortadan kalktığına göre taktik dehası hocalarınızı alalım sahneye Ox Cenk Rebic Onana Bahtiyar yeni dehayla uçar artık
Yapamayan gitti yapanı görelim madem kadro iyi hoca oynatamıyor ne demeye B17 ŞiFo Rıza hocayla uğraşalım daha lig uzun isim yazıyordu bazı arkadaşlar gelsin başlasınlar lig sonuna kadar bizde iyi futbol izleyelim
Yok öyle hoca gelmesin bu yönetimle olmazla felan
Çok komiksin abi, kadro iyi hoca kötü söylemi geçen sene söylendi. Bu sene kadro super diyen olmadı hiç. Gereksiz algı oluşturmaya çalışma.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Fikret Orman bana şu ana kadar çıkan adaylar içerisindeki en yakın olanı ekibi ile gelsin işte
Adalı Umut Güner Serhan Çetinsaya falanda alsın listesine en azından transfer yapmayı biliyorlar
Hem adamda bir duruş var yani kim ne derse desin çekelim geçmişe bir sünger

Çevrimiçi Necmi

CANDAŞ TOLGA IŞIK :Az önce Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'la konuştum, "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum, "Ben sonradan Beşiktaşlı olmadım! Beşiktaşlı doğdum son nefesime kadar da Beşiktaşlı kalacağım. Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orda olurum" dedi.

twitterda az önce paylaştı
sonradan beşiktaşlı olmadım derken kime çaktı acaba 🤔

Çevrimiçi tolga1903

Şenol Güneş istifasını verdi hayırlısı olsun bu sorun ortadan kalktığına göre taktik dehası hocalarınızı alalım sahneye Ox Cenk Rebic Onana Bahtiyar yeni dehayla uçar artık
Yapamayan gitti yapanı görelim madem kadro iyi hoca oynatamıyor ne demeye B17 ŞiFo Rıza hocayla uğraşalım daha lig uzun isim yazıyordu bazı arkadaşlar gelsin başlasınlar lig sonuna kadar bizde iyi futbol izleyelim

Abi:) sanki senol güneş 2 ay önce geldi de bu oyuncular geçen seneden kalma oyuncular. O aldırdı yahu bu adamları musa barrow'u istemeyip muleka'yı o tuttu bu takımda. Bahtiyar'ı kendi istedi ox ile kendi zoom'da görüştü yahu aklımızla alay etmeyin artık transfer sezonunda başımızdaki adama kadrosu kötü diye acıyacak mıyız? Rebic'i istemediğini soyleyemeyecek kadar ezik bir adamın ne işi var bu kulübün koltuğunda o zaman? Yapma etme gözünü seveyim ya talisca'yı istedi almadılar diye bu oyunculara şenol güneş onay vermedi anlamı mı yüklemeliyiz? Onana transferini ilk savunan kendisi değil miydi "yapmasak kızıyorsunuz alın yaptik" diye?

Çevrimdışı Talisca1903

Çok komiksin abi, kadro iyi hoca kötü söylemi geçen sene söylendi. Bu sene kadro super diyen olmadı hiç. Gereksiz algı oluşturmaya çalışma.

yok öyle Rebic de Rebic diye tutturdun bakalım bir sakat mı değil mi bıçak benim elime geçti artık 🔪

Çevrimiçi Necmi

iyide bu kadroyu hocan kurmadımı hocayı aklamak için kurduğu kadroyamı çamur atıyorsun

Çevrimdışı Talisca1903

Abi:) sanki senol güneş 2 ay önce geldi de bu oyuncular geçen seneden kalma oyuncular. O aldırdı yahu bu adamları musa barrow'u istemeyip muleka'yı o tuttu bu takımda. Bahtiyar'ı kendi istedi ox ile kendi zoom'da görüştü yahu aklımızla alay etmeyin artık transfer sezonunda başımızdaki adama kadrosu kötü diye acıyacak mıyız? Rebic'i istemediğini soyleyemeyecek kadar ezik bir adamın ne işi var bu kulübün koltuğunda o zaman? Yapma etme gözünü seveyim ya talisca'yı istedi almadılar diye bu oyunculara şenol güneş onay vermedi anlamı mı yüklemeliyiz? Onana transferini ilk savunan kendisi değil miydi "yapmasak kızıyorsunuz alın yaptik" diye?
Ben bu yönetim medyasında çıkan suflelere inanmayı bırakalı çok oldu kardeşim sene başında da her transferi veto ediyor diyorlardı aldırmadığına yada onayladığına dair ağzından çıkan net ifadeler varsa ki yok
Ox İstanbul’da turist gibi gezdi adamlar transfer yapacağız bile diyemediler hoca günahıyla sevabıyla gitti
Şimdi bakacağız bu Rashica et mi balık mı bana şimdiye kadar bizim seviyemizden çok uzak oyun gösterdi
Yeni hocayla belki sıçrama yapar inşallah yapar yoksa papazı bulduk demektir
Ox Rebic Cenk Onana koşabilecek belki yeni hocayla Rosier kafayı toplar

Çevrimiçi Necmi

yok öyle Rebic de Rebic diye tutturdun bakalım bir sakat mı değil mi bıçak benim elime geçti artık 🔪
yok yok hala bende sallıyorum sen  kolla kendini

Çevrimiçi sefaköykartali

Allah bu takıma ikinci bir fo dönemi yaşatmasın. Bu boşlukta herkes gazla açıklama yapıyor ama ben şahsen uzun süredir bu göreve talip Hasan Arat’ ın iyi bir ekip kurarak göreve gelmesini istiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

iyide bu kadroyu hocan kurmadımı hocayı aklamak için kurduğu kadroyamı çamur atıyorsun
yok öyle birşey onu bir geçeceksin abi Talisca al dedi aldın mı istemem 3 kişi almam demedi mi aldılar işte
Hoca ıynatamıyordan kadro kötüye geçemezsiniz yok öyle 🔪
Madem oynatamadı yapamayan gider yapacak olanı bekliyorum şöyle120 km koşturacak olanı

Çevrimdışı Karabay

Neyin tatavası bu ilk fırsatta yine abi. Bu iş sırayla mı oluyor. O zaman valerian mı olacak yeni hocamız. "şenol yapamadı sıra bende" derse adama demezler mi ÖLÇÜLDÜN, TARTILDIN, DEĞERSİZ BULUNDUN.

Çevrimiçi Necmi

Ben bu yönetim medyasında çıkan suflelere inanmayı bırakalı çok oldu kardeşim sene başında da her transferi veto ediyor diyorlardı aldırmadığına yada onayladığına dair ağzından çıkan net ifadeler varsa ki yok
Ox İstanbul’da turist gibi gezdi adamlar transfer yapacağız bile diyemediler hoca günahıyla sevabıyla gitti
Şimdi bakacağız bu Rashica et mi balık mı bana şimdiye kadar bizim seviyemizden çok uzak oyun gösterdi
Yeni hocayla belki sıçrama yapar inşallah yapar yoksa papazı bulduk demektir
Ox Rebic Cenk Onana koşabilecek belki yeni hocayla Rosier kafayı toplar
yeni hoca gelecek büyücü gelmeyecek ki birden bu oyunculara kondisyon yüklesin boşa yorma kendini hocan rezillikleriyle sezonumuzu bitirdi yönetimde bir kaç yılımızı götürdü gelecek yeni yönetimin toparlamasıda çok zor olacak hoca başkan el ele içine ettiler kulübün

Çevrimiçi Samet Demir

yok öyle Rebic de Rebic diye tutturdun bakalım bir sakat mı değil mi bıçak benim elime geçti artık
Valla sen önce giden geçen sene ve bu senenin hesabını ver, Şenolun beceriksizin teki olduğunu söyle de bıçağı öyle eline al. Beşiktaşa en büyük zararı senin gibi düşünen taraftar kitlesi verdi. Eserinizle gurur duyabilirsiniz.

Geçen sene iyi kadro vardı şampiyon oluyorduk olamadık, yazın kendi kadrosunu kursun takım uçacak dediniz ilk önce tekneden kendisi kaçtı.

Rebic konusuna gelince hala et mi balık mı belli değil, Şenol Rebic yerine sahada yürüyen Cenki tercih etti. Sizde mevzu form durumu dediniz sürekli. Bende mevzu form durumu ise Cenkde kötü Rebici neden denemiyor dedim. Tabi siz Şenol ne derse sorgusuz sualsiz desteklediğiniz için bu seçimler size ters gelmedi.

Koskoca takım deneme tahtası oldu sayenizde. Vı gitsin şenol gelsin, şenol gitmesin yönetim gitsin, kötü durum olursa şenol da gitsin, aaa dur vazgeçtim Şenolda gitsin.

Neyse keyfini çıkarın. Şenol arkasında enkaz gibi bir takım bıraktı, %70 topla oynama, bilmem kaç puan ortalaması, ligde hedefsiz kaldık, ismini duymadığın takıma 2-0'dan puan verme v.s.

En azından sizin geçen sene yaptığınız gibi VI gidince şampiyonuz %100 diyw kafa ütülemeyeceğiz. Çünkü bu sene de çöpe gitti Şenol ve yapılanması yüzünden.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Allah bu takıma ikinci bir fo dönemi yaşatmasın. Bu boşlukta herkes gazla açıklama yapıyor ama ben şahsen uzun süredir bu göreve talip Hasan Arat’ ın iyi bir ekip kurarak göreve gelmesini istiyorum.
Nedensiz bir heyecan yaratmıyor bende Hasan bey hissiyat tamamen sadece Rahmetli Seba nın bir oyum var demesi var aklımda başka bir şey yok
FO yaptıkları ortada yaptıkalarını kolay kolay kimse beceremez son dönemde bile aldığı topçular ortada Hunter hamlesi en büyük hatasıydı 2. Bir şans vereceksek ben FO verirdim
Hem de karizmatik adam şöyle bir transfer çalımı sonrası suyundan yudumlamasın felan yokmu nerden bakarsan bak kral hareket

Çevrimdışı Talisca1903

Valla sen önce giden geçen sene ve bu senenin hesabını ver, Şenolun beceriksizin teki olduğunu söyle de bıçağı öyle eline al. Beşiktaşa en büyük zararı senin gibi düşünen taraftar kitlesi verdi. Eserinizle gurur duyabilirsiniz.

Geçen sene iyi kadro vardı şampiyon oluyorduk olamadık, yazın kendi kadrosunu kursun takım uçacak dediniz ilk önce tekneden kendisi kaçtı.

Rebic konusuna gelince hala et mi balık mı belli değil, Şenol Rebic yerine sahada yürüyen Cenki tercih etti. Sizde mevzu form durumu dediniz sürekli. Bende mevzu form durumu ise Cenkde kötü Rebici neden denemiyor dedim. Tabi siz Şenol ne derse sorgusuz sualsiz desteklediğiniz için bu seçimler size ters gelmedi.

Koskoca takım deneme tahtası oldu sayenizde. Vı gitsin şenol gelsin, şenol gitmesin yönetim gitsin, kötü durum olursa şenol da gitsin, aaa dur vazgeçtim Şenolda gitsin.

Neyse keyfini çıkarın. Şenol arkasında enkaz gibi bir takım bıraktı, %70 topla oynama, bilmem kaç puan ortalaması, ligde hedefsiz kaldık, ismini duymadığın takıma 2-0'dan puan verme v.s.

En azından sizin geçen sene yaptığınız gibi VI gidince şampiyonuz %100 diyw kafa ütülemeyeceğiz. Çünkü bu sene de çöpe gitti Şenol ve yapılanması yüzünden.

yok öyle söyle hocanı taktik bilen gelsin ne demeye kadroyu kötülüyorsun
Rebic diye tutturan sensin sakat adamı oynatmadı diye eleştirdin okuduk bunları

Çevrimdışı Sefa Kara

🚨 | SON DAKİKA!🔥🔥

Yıldırım Demirören adaylık konusunda kurmaylarıyla görüşmeye başladı.

Yakın çevresine Adaylığa sıcak baktığını bildiren Demirören'in, hazırlıklara başlayacağı öğrenildi.

Çevrimdışı Talisca1903

yeni hoca gelecek büyücü gelmeyecek ki birden bu oyunculara kondisyon yüklesin boşa yorma kendini hocan rezillikleriyle sezonumuzu bitirdi yönetimde bir kaç yılımızı götürdü gelecek yeni yönetimin toparlamasıda çok zor olacak hoca başkan el ele içine ettiler kulübün
Hoca istifa da etmez diyordun etti işte dahası

Çevrimdışı 38life

Sadece izlenime dayalı yaptığım yorumlar birbir teyit ediliyor. Fırat Günayer az önce Şenol Güneşin oyuncularla bağının koptuğunu, ciddi iletişim problemleri olduğunu, oyuncuların mutsuz olduğunu söyledi. Buna ek olarak oyuncuların Burak Yılmazla aralarının çok iyi olduğunu da söyledi. Aboubakar'ın gol atıp Burak Yılmaz'a koşması falan zaten bunu gösteriyor.

Çok fazla tekrar ediyorum ama Şenol Güneş insan ilişkilerinde aşırı problemli bir insan. Bırakın takım içini, basın toplantılarını izleyerek bile bunu görmek mümkün. Durduk yere muhabirlere sataşmalar falan. Neyse iyi ki kurtulduk. Zaten yaşından dolayı bundan sonra da bir daha yolumuz kesişmez.

Çevrimdışı Karabay

🚨 | SON DAKİKA!🔥🔥

Yıldırım Demirören adaylık konusunda kurmaylarıyla görüşmeye başladı.

Yakın çevresine Adaylığa sıcak baktığını bildiren Demirören'in, hazırlıklara başlayacağı öğrenildi.
<br Yasaklı Link)
Ahahaha alın size heyecanlandıracak başkan adayı

Çevrimiçi Samet Demir

yok öyle söyle hocanı taktik bilen gelsin ne demeye kadroyu kötülüyorsun
Rebic diye tutturan sensin sakat adamı oynatmadı diye eleştirdin okuduk bunları
Derdin ne ki senin? Geçen sene siz bir yanlış yaptınız şenolda şenol diye tutturdunuz aynı yanlışı ben yapmam.

Çevrimdışı 38life

1 kişi bütün forumu sabote ediyor. Buna izin vermeyin. He diyip geçin.

Çevrimiçi Samet Ç

Kadroyu 5-6 kişi hariç tamamen boşaltabilecek bir başkan adayı seçilir umarım komple sıfırlanmamız lazım eski günlere dönmek için.

Etiketler: