Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 783115 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Nedensiz bir heyecan yaratmıyor bende Hasan bey hissiyat tamamen sadece Rahmetli Seba nın bir oyum var demesi var aklımda başka bir şey yok
FO yaptıkları ortada yaptıkalarını kolay kolay kimse beceremez son dönemde bile aldığı topçular ortada Hunter hamlesi en büyük hatasıydı 2. Bir şans vereceksek ben FO verirdim
Hem de karizmatik adam şöyle bir transfer çalımı sonrası suyundan yudumlamasın felan yokmu nerden bakarsan bak kral hareket
Yok ben şaibesi olan kimsenin gelmesini istemiyorum. Kulüple mahkemelikken gelip aday olacağını da zannetmiyorum. Anlık tepki yoklaması için yancısı candaşı kullanmış. Hasan Arat da Tevfik Bey de iyi insanlar, bu camia kültürüne hakim biri gelmeli. Hangisi daha güçlü bir ekip kurarsa o gelmeli. Anç aday olmayacaksa 4-5 adaylı demokratik bi seçime girmek yakışır, herkes çıksın ekibini planını projesini anlatsın adilce yarışsın hakeden kazansın. Artık dönüp dönüp eski isimlere gitmemek lazım. Slaven Bilic dönemi gibi bir oluşum ve bize satılabilecek performans verebilecek isimler lazım. O yüzden Vitor u da istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Hoca istifa da etmez diyordun etti işte dahası
göreceğiz bakalım istifamı etti kulüp açıklaması istifa demiyor ortada muğlak açıklama yapmışlar şenol çıkıp istifa ettiğini söyledimi ben duymadım duyduğum şeyler sosyal medyada yazılanlar dur bakalım tazminat işleri çıkacakmı göreceğiz en iyimser tahminim yıl sonuna kadar alacaklarının ödenmesi
Bu iş daha çok su kaldırır

Çevrimdışı Talisca1903

Yok ben şaibesi olan kimsenin gelmesini istemiyorum. Kulüple mahkemelikken gelip aday olacağını da zannetmiyorum. Anlık tepki yoklaması için yancısı candaşı kullanmış. Hasan Arat da Tevfik Bey de iyi insanlar, bu camia kültürüne hakim biri gelmeli. Hangisi daha güçlü bir ekip kurarsa o gelmeli. Anç aday olmayacaksa 4-5 adaylı demokratik bi seçime girmek yakışır, herkes çıksın ekibini planını projesini anlatsın adilce yarışsın hakeden kazansın. Artık dönüp dönüp eski isimlere gitmemek lazım. Slaven Bilic dönemi gibi bir oluşum ve bize satılabilecek performans verebilecek isimler lazım. O yüzden Vitor u da istiyorum.
kendi stadımda sallanın parmağının yönünü dödündürüp gitmesi gereken tarafı gösterebilecek başkan olsun da Fo da olur Demirören’de

Çevrimiçi sefaköykartali

göreceğiz bakalım istifamı etti kulüp açıklaması istifa demiyor ortada muğlak açıklama yapmışlar şenol çıkıp istifa ettiğini söyledimi ben duymadım duyduğum şeyler sosyal medyada yazılanlar dur bakalım tazminat işleri çıkacakmı göreceğiz en iyimser tahminim yıl sonuna kadar alacaklarının ödenmesi
Bu iş daha çok su kaldırır
Bütün gazeteciler yönetime yakın medya bile istifa ettiğini yazdı, hala adama sallama peşindesin el insaf. Hocaya kişisel garezin var diye sürekli sallayıp duruyorsun ama altı destekli tek bi argümanın yok ağabey. Adam kendi sorumluluğunu alıp istifa etti gitti, giderken de camianın önünü açmak için yönetimi de yedi Allah da bin kere razı olsun. Bundan sonra yönetimi değiştirip sağlam bi yönetim kurmamız gerekiyor kişisel dava güdüp Beşiktaş tarihinin en yüksek puan ortalamalı hocasına sallamak çok gereksiz.

Çevrimiçi Necmi

hasan arat sebanın desteği ile bile kazanamadı tek aday olmadıktan sonra bu kongre yapısında kazanacağını sanmıyorum fo girerse seçime kazanma olasılığı arattan fazladır ama gireceğini sanmıyorum bunlar basının sallamaları artık ne kadar isim varsa sıralarlar günün sonunda gerçek tek adayı olan ve yanına bir konu mankeni konmuş seçim yaşarız büyük ihtimal

Çevrimdışı 38life

Serdal Adalı herhangi bir başkanın listesine girmeyecekmiş. Ya kendisi başkan olarak aday olacak ya da tamamen uzak duracak yani. Kaynak: Fırat Günayer
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 16:41:41 38life ]

Çevrimdışı 38life

Ertan Süzgün'ün dediğine göre bazı oyuncular takımın yeterli seviyede çalıştırılmadığından şikayet ediyormuş.

Çevrimiçi Necmi

Bütün gazeteciler yönetime yakın medya bile istifa ettiğini yazdı, hala adama sallama peşindesin el insaf. Hocaya kişisel garezin var diye sürekli sallayıp duruyorsun ama altı destekli tek bi argümanın yok ağabey. Adam kendi sorumluluğunu alıp istifa etti gitti, giderken de camianın önünü açmak için yönetimi de yedi Allah da bin kere razı olsun. Bundan sonra yönetimi değiştirip sağlam bi yönetim kurmamız gerekiyor kişisel dava güdüp Beşiktaş tarihinin en yüksek puan ortalamalı hocasına sallamak çok gereksiz.
kişisel garezim yok beşiktaşlılık garezim var seninde olmalı bence çünkü bunun beşiktaşa yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil milletin ne dediği hiç bir zaman beni ilgilendirmez ben kaynağa bakarım kaynakda istifanın i sinden bahsetmiyor şenol neden basın toplantısı yapıp istifasını açıklamadı istifa etmedide demiyorum ettiğine dair bilgi yok diyorum daha hiç birşey aydınlık değilken methiye düzmenin anlamı yok neden beşiktaş açıklamada hocamız istifa etti demiyor bunların yaptığı herşey muğlak olduğu ve işin sonunda beşiktaşın zarar ettiğini bildiğim için şüpheli yaklaşıyorum

Çevrimiçi Necmi

Ertan Süzgün'ün dediğine göre bazı oyuncular takımın yeterli seviyede çalıştırılmadığından şikayet ediyormuş.
gerçektenmi bak çok şaşırdım şimdi

Çevrimdışı ardiles

F.Orman rövanş almak isteyecek. Kulübün enerjisini sömürecek dernek başkanlarından bıktık usandık. Başkan ağırbaşlı olur, Orman taraftara bile atar gider yapıyordu. Hayır, hepiniz koyunun olmadığı yerde Abdurrahman çelebisiniz. Taraftarlar sizden daha meziyetli, üç beş transfer yapınca kendinizi yüceltmeyin sayın dernek başkanları

Çevrimdışı Talisca1903

istifayı yazıyorlar inanmam bunu yazıyorlar inanırım çok tutarlısın abi seninki kişisel garez kin

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları;

Sergen Yalçın
Rıza Çalımbay
Samet Aybaba
İbrahim Üzülmez

(TGRT Haber)

Çevrimiçi sefaköykartali

kişisel garezim yok beşiktaşlılık garezim var seninde olmalı bence çünkü bunun beşiktaşa yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil milletin ne dediği hiç bir zaman beni ilgilendirmez ben kaynağa bakarım kaynakda istifanın i sinden bahsetmiyor şenol neden basın toplantısı yapıp istifasını açıklamadı istifa etmedide demiyorum ettiğine dair bilgi yok diyorum daha hiç birşey aydınlık değilken methiye düzmenin anlamı yok neden beşiktaş açıklamada hocamız istifa etti demiyor bunların yaptığı herşey muğlak olduğu ve işin sonunda beşiktaşın zarar ettiğini bildiğim için şüpheli yaklaşıyorum
Şenol Güneş’ i övmek için herhangi bir şeye gerek yok, Beşiktaş’ ın son döneminin en önemli ismi, alınan her başarıda imzası var(Sergen hocanın aldığı şampiyonluğu da ayrı bi yere koyuyorum onun da bu kulüpte imzası var). Sorunun hocadan ziyade yönetimde olduğunu düşünerek puan ortalaması 2.22 olan hocayı sevmek veya kalması gerektiğini söylemek kişisel fikirdir, benim Beşiktaşlılığıma göre bu kulübü başarıya götürmüştür, gitmesine rağmen bu gelişinde de rekor puan ortalaması yapmıştır -bu sefer gitmesi gerekiyordu, darısı yönetimin başına-Son maçlarda zaten bütün camia karışmışken hocanın da performansının kötü olmasını anlayabiliyorum. Sen  adamla ilgili her negatif şeye inanıp pozitif her şeye şüpheyle yaklaşıyorsun. Saiss konusunda da böyle yaptın gerçeği gördük. Rebic meselesinde ardı arkası olmayan komplo teorilerine hocayla sorunu varmış gibi inanıp öyle lanse ediyorsun, bütün muhabirler istifa etti demişken istifa mı etmiş diyip paracı iması yapıyorsun. Kişisel olarak sevmiyor da olabilirsin bu konuda bence objektif değilsin ağabey.

Çevrimdışı ardiles

Abi biz derneğe mi yönetim seçiyoruz anonim şirkete mi bilgin var mı bu konuda?
Dernek başkanı seçiyoruz. Beşiktaş 1995 yılında kurulmuş anonim şirket. %49 halka arz edilmiş. %51 hisse Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneğine ait. G.Kurul veya dernek üyesi olmanın fonksiyonu yok, hissedar olmalısın. Dernek içinde kimler hissedar bilinmiyor. Beşiktaşı gerçekte kim/kimler yönetiyor bilmiyoruz. R.Koç'un en büyük hissedar olduğu açık.

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen Yalçın
Rıza Çalımbay
Samet Aybaba
İbrahim Üzülmez

(TGRT Haber)
Deli İbo gelir bence Sergen Hoca bu başkanla anlaşamıyor diye biliniyor geriye kalan seçenekler için den de Rıza hoca hariç ikisi de olur zaten büyük ihtimal geçiş TD olacak

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen Yalçın
Rıza Çalımbay
Samet Aybaba
İbrahim Üzülmez

(TGRT Haber)
Hiçbirini istemez 2 ay isterse u19 hocası çalıştırsın yeni yönetim kimi istiyorsa onu getirsin. Boşuna yeni yönetime ayak bağına gerek yok.

Çevrimiçi kartalizma190399

hayırlı olsun olması gereken oldu. operasyonla gelen hocanın foyası beklediğimden erken çıktı. yüzünün gülmeyeceğini kestirmek geliş şeklini bildiğimizden zor değildi. olan yine bize oldu stres sinir dolu günler yaşadık. yönetimin de artık taraftara rağmen kalma şansını görmüyorum. adayları bekliyoruz.

bu sene bence artık çok şansımız yok. mucize olmazsa kayıp yıl. hocasızlıktan değil de yönetimsizlikten. geçici bir hocayla devam edilecektir. hocalığına pek bayılmasam da beşiktaşlılığı nedeniyle rıza hocaya bu şansın verilmesine itiraz etmem.

Kayip yil olarak bakabiliriz tabii, ama dogru sekilde kullanirsak bizi gelecek sene icin 1-0 onde baslatacak yil da olabilir, yapilanma icin harcayacaksak.
Ama bunun icin aday olacak yonetimler simdiden baslamali calismalara, aralik ayinda secildikten sonra baslarsa zaten gec kaliyor ve o zaman tam anlamiyla kayip yil oluyor iste.
Secildiginin ertesi haftasi sportif direktor ve antrenor dahil teknik ekibinin tamamini aciklayacak kisiler aday olsun, mevcut yonetim dahil. Hos, onlar zaten boyle bir yapilanmayi becerebilecek olsalar zaten yaparlardi, benimkisi bos laf.

Çevrimiçi COB

Fikret Orman ile Hasan Arat ikilisinden kim gelirse gelsin vizyon olarak bir kaç seviye atlarız.

Şahsi fikrim, başka adaylar seçime girerse Fikret Orman'ın seçime girmeyeceği yönünde. Şu durumda da sanırsam Hasan Arat için en doğru zaman.

Gönlüm Fikret Orman'dan yana.

Çevrimiçi kartalizma190399

Fikret Orman/Hasan Arat hangisini desteklersiniz?

Seba'yi pek gormedim ama benim bilincli olarak gordugum baskanlar arasinda (S. Bilgili sonrasi) acikcasi en iyisi F. Orman.
Vizyon olarak, Besiktas'li durusu olarak, gerek oyuncu satisi gerek stat yapimi gerek Besiktas markasini yuceltmesi, hepsi acisindan cok cok iyiydi.
Abdullah Avci senesi kotu olmus olabilir, ama bunca yillik basari, yapilanma hatrina bence 1 donem daha hak ediyordu, ama menfaatciler maalesef hakkini vermedi adamin.

H.Arat'in sporla icli disli olmasi iyi, ama kendisinden kulubu nasil yonetecegi, ne dusundugu, mali olarak neler yapacagi, sportif olarak neler yapacagi konusunda en ufak birsey duymadim.
Sacma sapan bir projeyle 100 milyon euro kazandiracagim gibi bos lakirdilara gerek yok, onlarla zaten anca ergen kandirirsin. Ama mali strateji ne olacak, sportif olarak nasil bir yapilanmaya gidecek, hedefler ne, nasil ulasacak vs, bununla ilgili somut birseyler anlatsa fikir edinilebilir. Simdi insanlar baska birisi olmadigi icin ici doldurulmadan umutlaniyor gibime geliyor.

Çevrimdışı 38life

Ya bu adam geldi, 1 hafta sonra Weghorst kafasında Beşiktaş'ı bitirdi. Anlamak isteyen için çok şey anlatıyor bu durum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Deli İbo gelir bence Sergen Hoca bu başkanla anlaşamıyor diye biliniyor geriye kalan seçenekler için den de Rıza hoca hariç ikisi de olur zaten büyük ihtimal geçiş TD olacak

rıza daha mantıklı geçiş td için.yarım sezonluk bence.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman ibra edilmediği için başkan olamıyor sanırım şuan. Anca bir sonraki dönem.

Edit: Şafak Malatya da tüzükte öyle bir madde yok diyor. Bilemedim...

Çevrimiçi Samet Demir

İsimlerden çok projelere bakmak lazım, başkan içinde yönetici kadrosu en iyi olan gelsin.

Hoca konusunada sadece hoca olarak bakmamak gerekiyor, teknik ekip olsun kondisyoner olsun hepsi üst seviye bize değer katan isimler olmalı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

İsimlerden çok projelere bakmak lazım, başkan içinde yönetici kadrosu en iyi olan gelsin.

Hoca konusunada sadece hoca olarak bakmamak gerekiyor, teknik ekip olsun kondisyoner olsun hepsi üst seviye bize değer katan isimler olmalı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı biri gelsin benim ilk önceliğim bu şahsen.Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetmeli artık.Birinci olarak bu.

İkinci olarak vizyon sahibi birisi olsun Beşiktaşı küçültücez alt yapıya önem vericez yıldız oyuncu almıcaz vs küçük düşünen biride olmamalı iyi futbol iyi topcu ile oynanır.

Üçüncü olarak Beşiktaşın hakkını savunacak biri gelsin hakemler hata yapar bunlar pırlanta art niyet aramıyoruz mehmet büyük ekşi melek demeyen çıkıp gerekirse o hakemin hakemliğini bitirebilecek tff'yi istifa ettirebilecek güce sahip bir başkan.

Dördüncüsü Beşiktaş sadece futbol klübü değil diğer bütün branşlarda da başarı isteyen biri erkek basketbol kadın voleybol hentbol ne kadar branş varsa amatör gibi yönetiliyor oralarda.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Şöyle düşündüm geçen sezon bittiğinden beri yaşanan şeyleri, aslında amacım buraya liste yapmaktı, t.d istifası ve olaganustu seçimli genel kurula bizi getiren süreci yazmak istedim sonra ama baktım çok madde var üşendim yazmaya.
Bunları dusunurken de beynime bi agri girdii, sacmalikları almadı kafam....
Sadece tek bir sey soyliyim;
Afrika kupası varken yokmuş gibi planlama yapmak.

Hadi herkes bir sonraki yanıtı alıntılayarak 1 madde yazsın.

Etiketler: