Ali Engin isimli bir başkan adayı varmış, önceki sayfada adı geçiyor, bahse girerim forumda tanıyan kimse yoktur. ANÇ daha önceki iki seçimde de apartman yöneticisi (teşbihte hata olmaz) denilen kişilerle yarışmıştı.
Bizim sıkıntımız şöyle kendisine kayıtsız şartsız güven duyulacak güçlü birisinin başkanlığa aday olmaması. Bizde sarışınlar gibi net adaylar çıkmıyor. Bugün ikisisinde başkanları bıraksa bir sürü isim kapıdadır. Bizde böyle değil.
ANÇ geldiği zaman, bence, o gün için en mantıklı aday idi ki klübü teslim edecek yönetici değil çalışan bile bulamadık, demişti. Ha şu var, ANÇ tahminlerin ötesinde beceriksiz çıktı, orası kesin. Ancak bu durum F. Orman'ın son zamanlarını unutmamız için yeterli sebep değil.
Göründüğü kadarıyla en ciddi aday H. Arat. Genç arkadaşlarımız hatırlamayabilirler, Hasan Arat Seba'dan sonra S. Bilgili ile yarışmış ve kaybetmişti. Rahmetli Seba kendisini desteklemesine rağmen. Ben o zaman kendisinin kazanmasını çok istemiştim. Hem çok düzgün bir 2. başkan duruşu vardı ve hem de, bence, Bilgili şaibeli bir kişiydi. Hala aynı fikirdeyim. 101. yılda dönen dolapların önemli bir köşesinde bu zatın olduğunu düşünüyorum. Tabii konu bu değil.
Konu şu ki adaylar gene sıkıntılı. 22 yıl sonra sahalara dönen Sn Arat ve diğerleri nasıl bir yönetim oluşturacak, nasıl bir proje ile çıkacaklar, bunlar önemli. Taraftar bunlar gitsin de kim gelirse gelsin düşüncesinde ama bu filmi daha önce seyrettik, sonuncusunu 4-5 sene önce.