Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782988 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Istememistim degil, dememistim. Orada kabak gibi BILE yaziyor. Sen okumuyorsan isine gelmeyeni veya anlamiyorsan bana ne.
Evet, 4.5 milyon euro bonservis bedeli verdigin oyuncuyla bonservissiz 1 milyon euro maasla aldigin oyuncu'nun beklentisi ve olasi kotu oyunda riski ve kaybi ayni olmuyor.
Bunu idrak edemiyormusun?
Sen böyle genel biçimde yaşlı futbolcu genç futbolcu ayrımı yapıp Ajax örneğinden dem vururken konu Atiba'ya gelmişti. Şu dediğin Beşiktaş taraftarına gerizekalı deyip sonra da 'Ben hepsine değil bir kısmına demek istemiştim' 'e benziyor. 
4.5 milyon verdiğin Onanayla bonservissiz 1 milyon maaş verdiğin Atiba'nın riski tabii ki aynı olmayacak ama konu o değil

Çevrimiçi kartalizma190399

Atiba'yi cop olarak gorsek bile bonservissiz gelmisti. 4.5 milyon euro gibi bir bedelle gelseydi bence cok tartisilirdi. Atiba biraz da bunun kaymagini yedi.
Bonservissiz aldigin ucuz adamdan 10 uzerinden 4-4.5luk katki beklersen ve 6'lik oynarsa sevinirsin. 5 milyon euro bonservis bedeli odedigin adam 10 uzerinden 7'lik oynasa bile begenmezsin cunku sen 8.5-9 beklersin.
Tekrar edeyim; bu oyuncu'ya cop, 10 uzerinden 3'luk vs demiyorum. Dedigim sey;

- bu kadar cok mevki'yi yedekleyecek adama ihtiyacimiz yok
- 4.5 milyon euro bonservis bedeli edecek oyuncu kesinlikle degil

Faydali bir rotasyon oyuncusu olabilir cumlelerine katilabilirim. Ona lafim yok. Ama bu transferi iyi veya mantikli yapmaz.
Faydali bir rotasyon oyuncusu icin 4.5 milyon euro odeyecek durumda degiliz.

Yahu ben genc oyuncu'ya bizden daha buyuk kulupler de forma sansi veriyor, biz de vermeliyiz diyorum.
Hep gencler oynasin 30 yas ustu cop mu diyorum? Ayrica Atiba meselesine yas tartismasindan gelmemisti.
Bahtiyar'a odenen bonservis bedeli ve beklentiler uzerinden gelmistik. Al bu da tamamini kopyalamadigin (!) orijinal mesajlarim. Nerede yas meselesi?
Dunya'da hicbir kulup salt genc oyuncularla veya altyapi oyunculariyla oynamayaz. Ajax da oynayamaz, hicbir kulup oynayamaz. Ajax da gayet bilmemkac yasindaki Tadic'i, Blind'i, Klaassen'i kullaniyor. Gayet normal. Ok?

Benim (ve Ravenman'in kismen) dedigimiz sey altyapi oyuncularina daha fazla sans verilmeli. Ilk etapta 11 potansiyelinde olmasalar bile 5-6 tanesi yedek/joker oyuncu kivamina gelse bile maddi olarak bize fayda saglar. Daha da ileriye giderlerse ne ala. Rotayon oyuncusu olsalar bile 5-6 milyona satiyorsun, gorduk iste. Bunun uzerine gidilebilir diyoruz. Ki altyapi da mesele'nin sadece bir parcasi. Genel olarak genc veya gelisebilir oyunculara yatirim yapilmali diyoruz 30 yas ustu bitik sakat adamlari takima doldurmak yerine. Ve siz lafi yine baska yerinden anlamadan (!); hayir, 30 yas ustu hic alinmasi, tamami coptur gereksizdir de demiyoruz. Saglikli bir denge'den bahsediyoruz!

Su an 18 kisilik ideal kadromuzda 23 yasindan genc oyuncu yok. 25 kisilik genis kadro'da Demir Ege ve Semih var, baska adam yok. Belki 25 kisilik kadro yapsan Kartal veya Kerem de girebilir, bilemiyorum. O zaman bile sayi 3 olur. Bu size saglikli ve normal geliyorsa bilemem.

Saglikli bir karma'dan bahsediyorsan (atiyorum):

- 4 tane yasindan ve satilabilirliginden bagimsiz ust duzey kaliteli adam (para basacaksan bunlara bas);
- 3-5 tane yasindan ve satilabilirliginden bagimsiz ucuz joker/rotasyon oyuncusu;
- 10-12 tane gelistirebilecegin ve satabilecegin, genc veya orta yasli oyuncu;
- 3-5 tane potansiyeli soru isareti olsa bile altyapi'dan cikmis ve yedek olarak tutacagin genc oyuncu.

Bizdeki sikinti 3. ve 4. kategori'ye hic onem vermeyip 1. ve 2. kategori'yi sisirmemiz.
3. ve 4. kategori'ye gereken onemi versen butcen de artacak ve 1. kategori'deki adamlari da cok daha pahali oyunculardan sececeksin.
Atiyorum gecen sene 20-25 yas arasi 3-4 oyuncu'ya yatirim yapsaydik ve 2 tanesi tutmus olsa belki Cenk'e alternatif olarak onu kullanacaktin, Rebic'e 2.5 milyon euro maas vermek yerine artan maas butcesiyle gidip Tadic'i alabilecektin.
Adam gibi scouting'in olsaydi yedek Onana'ya 4.5 milyon euro bonservis vermek yerine Iskandinav ulkelerinden veya Fransa 2. liginden 500.000 euro'ya yedek onlibero bulurdun, artan parayla da 10 numara icin 4 milyon euro bonservis butcesinde bosluk olacakti.
Ravenman ve benim demek istedigi olay ve mentalite bu. Altyapi oyuncularini dusunmeden dolduralim ve hep gencler oynasin dedigimiz yok.

Atiba'yi cop olarak gorsek bile bonservissiz gelmisti. 4.5 milyon euro gibi bir bedelle gelseydi bence cok tartisilirdi. Atiba biraz da bunun kaymagini yedi.
Bonservissiz aldigin ucuz adamdan 10 uzerinden 4-4.5luk katki beklersen ve 6'lik oynarsa sevinirsin. 5 milyon euro bonservis bedeli odedigin adam 10 uzerinden 7'lik oynasa bile begenmezsin cunku sen 8.5-9 beklersin.

Faydali bir rotasyon oyuncusu olabilir cumlelerine katilabilirim. Ona lafim yok. Ama bu transferi iyi veya mantikli yapmaz.

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 16:31:24 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ben de 1.000 turlu amatorlugunu gordugumuz yonetimin bunu yapmama olasiliginin gayet yuksek oldugunu dusunuyorum.
Talisca ve Ramos super futbolcular ve biz alamiyoruz ama rakiplerimiz belki alabilir ama yine de muhtesem oyuncular tarzi bir aciklama yapar bu yonetim desem onu da yapmazlar herhalde derdiniz. Yapiyorlar iste.

"Ghezzal'in sakatligi tamamen gecti. Oynamasina engel bir durum yok, ama takimla calismalara yeni basladi. Henuz fiziksel olarak tam hazir durumda olmadigi icin ve hafif agrilari oldugu icin riske etmek istemiyoruz.- Beklentilerimize gore 1-2 hafta icerisinde mac kadrosunda yer alacak ve duruma gore forma giymeye baslayacak. Sezon uzun ve ona gore davraniyoruz."

Bak, cok mu zor bunu soylemek? Boyle bir aciklama yapilmis olsa forumda her mac oncesinde Ghezzal oynayacak mi oynamayacak mi, ne zaman donecek, hazir mi degil mi, bu sezon isimize yaramayak mi vs muhabbeti doner mi? Donmez.
Satılma durumu var belki bu nedenle bir açıklama yapılmıyor olamaz mı?

Yahu bana zorla yönetim ve hocanın savunmasını yaptırıyorsun. Olaylara o kadar düz mantıkla yaklaşıyorsun ki..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Yahu bana zorla yönetim ve hocanın savunmasını yaptırıyorsun. Olaylara o kadar düz mantıkla yaklaşıyorsun ki..

zaten belliydi senin gizli yönetimci ve Şenolcu olduğun Samet :evillol: :evillol: :evillol:

Hayir olamaz. Sagliksizsa onu alacak kulup saglik taramasindan gecirmeyecek mi? 1 senedir sakatlik nedeniyle hic oynamayan adami saglam bir saglik taramasindan gecirmeyi dusunemeyecekler mi? Bu kulupler Besiktas'in oyuncuyla ilgili aciklamalarina bakarak mi transfer yapacak?
Saglikliysa zaten transfer durumu olmazdi, cunku tutup oynatmaya bakardin. Satmayi dusunsen bile saha'ya cikarirdin oynatirdin.
Saglikli ve oynayacak su su tarihte diye aciklardin zaten.
Duyan da dunya uzerinden sakatlanan tek oyuncu Ghezzal zanneder. Inanilmaz bir gizem ve stratejik dusunceler. Vay anasini......

Çevrimiçi Samet Demir

Hayir olamaz. Sagliksizsa onu alacak kulup saglik taramasindan gecirmeyecek mi? 1 senedir sakatlik nedeniyle hic oynamayan adami saglam bir saglik taramasindan gecirmeyi dusunemeyecekler mi? Bu kulupler Besiktas'in oyuncuyla ilgili aciklamalarina bakarak mi transfer yapacak?
Saglikliysa zaten transfer durumu olmazdi, cunku tutup oynatmaya bakardin. Satmayi dusunsen bile saha'ya cikarirdin oynatirdin.
Saglikli ve oynayacak su su tarihte diye aciklardin zaten.
Duyan da dunya uzerinden sakatlanan tek oyuncu Ghezzal zanneder. Inanilmaz bir gizem ve stratejik dusunceler. Vay anasini......

Hayatında ticaretle uğraşmadın mı hiç? :) ilk mesajımda da söyledim sana yönetimin tutumu zaten normal değil. Ama yönetim de senin kadar kıvırmıyor. İlk oyuncuyu ünlü bir doktora neden göstermiyorlar diyerek eleştiriyorsun. Burası tutmayınca şimdide neden açıklama yapılmıyor diyorsun.

Bu konuda yönetimin tutumu konusunda haklılığını anca zamanla anlarız. Yoksa senin gibi anca boş boş konuşuruz. Neyse yazdıklarına gelince haklılık payın var ama öyle şeyler yazıyorsun ki aynı yazı içerisinde ilk paragrafta beyaz dediğine en son paragrafta siyah diyorsun. Allah için sen ne diyorsun? Amacın ne? Derdin ne? Yazdıklarından ne anlamamız gerekiyor?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Altyapından her sezon pişirmek için 4 veya 5 oyuncuyu çıkarman lazım A-Takıma ve profesyonel yapman lazım.

Böylece küçük yaştan beri altyapıda Beşiktaş aşkıyla çalışan gençleri motive edersin, hemde ailelerine kulübe bağlarsın araya menejer girmeden önce.

Beşiktaş altyapısı herzaman kalitelidir, yoksa bizim altyapımızda değil Şanlıurfasporun alt yapısında oynarlardı.

Sen sezon boyunca bol şans verirsen, onların tutulup tutulmayacağını anlarsın. Tutulanları takımda tutarsın, onları hem futbola kazandırmış olursun, hem kulüp olarak kazanacaksın finansal açıdan.

Altyapı oyuncuların bonservisleri yok, maaşları ve primleri yüksek değil. Sen onlara güven gösterirsen onlarda sözleşmelerde utancından zorluk çıkarmazlar, imza parası falan.

Böylece altyapıda'da kan tazelemesi olur.

Her sezon 2 tane yakalarsan sana yeter.

Bu sezon hem Semih'i hem Demir Eğe yi yakaladı sağolsun Şenol hocamız, çünkü istese hiç oynatmazdı, demekki ışığı görüyor bu ikilde.

Yönetime sadece sözleşme yenileme kaldı, 18 oldukları an Barcelona gibi 6 yıllık kontrat ver maddeli maddesiz, ve normal hakettiği maaşı ver. Eğer ilerde performansı artarsa, sözleşmeyi yenileceğine söz ver vesayre.

Tutulmayanları ya kiralarsın yada satarsın, yada geri gönderirsin duruma bağlı. Doğru dürüst maç görmeyen Rıdvan'dan, Serdar'dan ve Emirhan'dan milyonları aldık. Eğer 2 sezon daha kalsaydılar oynasaydılar neleri alırdık kim bilir.

Bu sezon Semih ve Demir Ege'den çok ümitliyim. Takıma çabuk adepte oldular ve oynadığı maçlarda sırıtmadılar, tempoyu kaldıracak sinyalı verdiler.

İşte şimdi 2 oyuncu kazandık.

Bir veya iki tane daha kazanırsak süper olur. Biz United veya Chelsea değiliz, her sezon 10 tane transfer yapamayız, kaldıramayız, çünkü gelir yok. Giderlerimiz her sezon gelirlerimizden fazla.

Teknik olarak iflas olmuşuk her sezon 10 tane transfer yapa yapa.

Gelir 0, gider milyonlarca maaş. Market olsaydık kapanmıştık, kapıda icra olurdu. Bu devasa borç yükünü ve faizi sadece altyapıyla ve Avrupa maçlarıyla silebiliriz.

Şampiyon olmana gerek yok. Türkiyede şampiyon olana 1 milyon euro veriyor TFF, bu senin oyunculara söz verdiğin şampiyonluk primlerini ve organize edeceğin şampiyonluk kutlamalarına yetmez.

İkinci olsakda Devler Ligine katılacan, veya Avrupa Ligine yada Konferansa. Yeterki katıl. Katılman lazım ve ilerlemen lazım. Acayip parapar dönüyor orada.

Altyapı ve Avrupa, en önemli iki kulvar. Ajax ve Porto'nun müzeleri bizden daha doludur fakat camia olarak bizden büyük asla değiller. Bunların finansal rahatlığı bizde niye yok?

Bizde olsaydı asıl ozaman Bayern gibi ligi süpürüp giderdik embargo koyardık hakemleride federasyon başkanınıda kaleye gömerdik.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 17:25:03 Ravenman ]

Çevrimiçi annoca

Altyapından her sezon pişirmek için 4 veya 5 oyuncuyu çıkarman lazım A-Takıma ve profesyonel yapman lazım.

Böylece küçük yaştan beri altyapıda Beşiktaş aşkıyla çalışan gençleri motive edersin, hemde ailelerine kulübe bağlarsın araya menejer girmeden önce.

Beşiktaş altyapısı herzaman kalitelidir, yoksa bizim altyapımızda değil Şanlıurfasporun alt yapısında oynarlardı.

Sen sezon boyunca bol şans verirsen, onların tutulup tutulmayacağını anlarsın. Tutulanları takımda tutarsın, onları hem futbola kazandırmış olursun, hem kulüp olarak kazanacaksın finansal açıdan.

Altyapı oyuncuların bonservisleri yok, maaşları ve primleri yüksek değil. Sen onlara güven gösterirsen onlarda sözleşmelerde utancından zorluk çıkarmazlar, imza parası falan.

Böylece altyapıda'da kan tazelemesi olur.

Her sezon 2 tane yakalarsan sana yeter.

Bu sezon hem Semih'i hem Demir Eğe yi yakaladı sağolsun Şenol hocamız, çünkü istese hiç oynatmazdı, demekki ışığı görüyor bu ikilde.

Yönetime sadece sözleşme yenileme kaldı, 18 oldukları an Barcelona gibi 6 yıllık kontrat ver maddeli maddesiz, ve normal hakettiği maaşı ver. Eğer ilerde performansı artarsa, sözleşmeyi yenileceğine söz ver vesayre.

Tutulmayanları ya kiralarsın yada satarsın, yada geri gönderirsin duruma bağlı. Doğru dürüst maç görmeyen Rıdvan'dan, Serdar'dan ve Emirhan'dan milyonları aldık. Eğer 2 sezon daha kalsaydılar oynasaydılar neleri alırdık kim bilir.

Bu sezon Semih ve Demir Ege'den çok ümitliyim. Takıma çabuk adepte oldular ve oynadığı maçlarda sırıtmadılar, tempoyu kaldıracak sinyalı verdiler.

İşte şimdi 2 oyuncu kazandık.

Bir veya iki tane daha kazanırsak süper olur. Biz United veya Chelsea değiliz, her sezon 10 tane transfer yapamayız, kaldıramayız, çünkü gelir yok. Giderlerimiz her sezon gelirlerimizden fazla.

Teknik olarak iflas olmuşuk her sezon 10 tane transfer yapa yapa.

Gelir 0, gider milyonlarca maaş. Market olsaydık kapanmıştık, kapıda icra olurdu. Bu devasa borç yükünü ve faizi sadece altyapıyla ve Avrupa maçlarıyla silebiliriz.

Şampiyon olmana gerek yok. Türkiyede şampiyon olana 1 milyon euro veriyor TFF, bu senin oyunculara söz verdiğin şampiyonluk primlerini ve organize edeceğin şampiyonluk kutlamalarına yetmez.

İkinci olsakda Devler Ligine katılacan, veya Avrupa Ligine yada Konferansa. Yeterki katıl. Katılman lazım ve ilerlemen lazım. Acayip parapar dönüyor orada.

Altyapı ve Avrupa, en önemli iki kulvar. Ajax ve Porto'nun müzeleri bizden daha doludur fakat camia olarak bizden büyük asla değiller. Bunların finansal rahatlığı bizde niye yok?

Bizde olsaydı asıl ozaman Bayern gibi ligi süpürüp giderdik embargo koyardık hakemleride federasyon başkanınıda kaleye gömerdik.
her sene 4-5 oyuncu çıkarmak. la masia bile yapamıyor onu. alt yapıdan oyuncu çıkarmak için önce iyi hocalar yetiştirilmesi lazım. malesewf Türkiyede alt yapı hocalığı için uygun yetiştirme yok onun için de yurtdışından ithal hoca getirmen lazım. öyle yılda 4-5 hiç bir takım yapamaz. 2-3 yılda 1 tane çıksa kafidir. zamanında welinton için alt yapıdan bir oyuncu verildi kıyamet koptu burda, gördük çocuğu  alanyada bile oynayamadı. her alt yapı oyuncusu altın olmuyor malesef. niyetin iyi ama fazla polyanna. realist bakmak lazım.

Çevrimdışı KartalınGücü

Altyapıdan çıkan oyuncu için yetenek artı pr lazım. Kulüp oyuncunun prını yapabiliyor mu? Semihi oynat kupa maçında, ligde al 3 0 iken bir tane de o atsın. Sonra resmi hesaplardan paylaş geleceğin yıldızı diye. Bjklı fenomenlere yabancı fenomenlere söyle gerekiyorsa 3 5 at scout analizi yapsınlar. Övsünler.

Transfermarkt ile iletişime geç değerini güncellet. Takımı daha oralarda koruyamıyorsun Osayinin değeri 15 milyondu zar zor indirdiler, Boey keza öyle. Gedsonun 12 ye çaktılar sen daha oyuncunu oralarda koruyamıyorsun. Ligi. İçinden geçtiği dönemde Rosieri 6 milyondan yukarı çıkarmadılar.

Çocuk da değer gördüğünü bilsin. Belirli listelere de girsin. Ardayı Keremi renkliler nasıl parlattı görmek lazım.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tabii yok doktorlarimiz super haklisin. Zaten istesek saaaaak diye Bayern Munchen de oluyoruz. Almanlar zaten bizi kiskaniyor.
Baska? Yaz vallahi katila katila guluyorum.

not: bir uzman'dan fikir almak utanilacak birsey degil, her konu'nun ayri uzmani var, Almanya'dan da cikabilir, Hindistan'dan da cikabilir, Turkiye'de de olabilir.
Uzman fikir almayi utanilacak, ego yapilacak birsey olarak gormek tam da senden bekledigim kafa yapisina ornek.
Evet aciklamak zorunda degiller, bir futbolu icin 1.5 senedir surekli hazir mazir diyip ne zaman geri donecegini aciklayamamak, kimsenin ne oldugunu vs bilmemesi cok normal canim kardesim. Devam et lutfen, cok guzel gulduruyorsun beni.
Çok bos yapıyorsun hocam. Yazmayayim yazmayayim diyorum da gerçekten o kadar bos yapiyorsun ki duramadim.

Al bakalim nerede olmus Ghezzal ameliyati :)

her sene 4-5 oyuncu çıkarmak. la masia bile yapamıyor onu. alt yapıdan oyuncu çıkarmak için önce iyi hocalar yetiştirilmesi lazım. malesewf Türkiyede alt yapı hocalığı için uygun yetiştirme yok onun için de yurtdışından ithal hoca getirmen lazım. öyle yılda 4-5 hiç bir takım yapamaz. 2-3 yılda 1 tane çıksa kafidir. zamanında welinton için alt yapıdan bir oyuncu verildi kıyamet koptu burda, gördük çocuğu  alanyada bile oynayamadı. her alt yapı oyuncusu altın olmuyor malesef. niyetin iyi ama fazla polyanna. realist bakmak lazım.

Her altyapi oyuncusu altindir ilk 11 oynasin demiyor zaten. Genis kadro'ya al, forma sansi ver ve antrenmanlara cikar. Gerisi onlara kalmis.
Koskoca Besiktas'in 3-4 altyapi oyuncusuna sezon icerisinde 5-10 mac forma sansi vermesi o kadar da zor olmamali.

https://www.transfermarkt.nl/taylor-harwood-bellis/profil/spieler/503977
https://www.transfermarkt.nl/rico-lewis/profil/spieler/701057
https://www.transfermarkt.nl/james-mcatee/profil/spieler/583199
https://www.transfermarkt.nl/cole-palmer/profil/spieler/568177

Bazi arkadaslara gore altyapi oyuncularina sans verince Altinordu, kucuk kulup vs oluyorsun ya.
Koskoca City, sinirsiz para'ya sahipken 4 tane oyuncu almis bu seneki A kadro'ya. 3 tanesi 1 lig macinda oynamis bile, Palmer 1'den fazla macta oynamis hatta (Community Shield ve Super Kupa). Tabii ki o adamlarin altyapi oyuncusu bizimkilerden cok daha onde. Onlar PL'de oynuyor, biz kici kirik Super Lig'de. Onlarin oyunculari da De Bruyne vs. olmayacak. Belki 1 tanesi Foden gibi kalici olur, digeri belki yedek olur, diger 2'si biraz forma sansi bulur, biraz parlatirlar sonra orta sira takimlarina satarlar 3'e 5'e. Ama onlar bile bunu dusunup yapiyorsa biz de yapmaliyiz.
Demir Ege ve Semih guzel baslangic. Umarim arkasi da gelir ve bu 2 oyuncu da gostermelik oynamis olmaz. Ciddi ciddi forma sansi bulurlar.

Çok bos yapıyorsun hocam. Yazmayayim yazmayayim diyorum da gerçekten o kadar bos yapiyorsun ki duramadim.

Ne guzel iste. Demek ki uzmana gostermisler, ama aciklama yapmamislar veya gerisini getirmemisler.
Bunu basliktaki diger arkadaslara da gostermek lazim. En iyi doktorlar Turkiye'deyken niye Amerika'da ameliyat olduysa artik.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ne guzel iste. Demek ki uzmana gostermisler, ama aciklama yapmamislar veya gerisini getirmemisler.
Bunu basliktaki diger arkadaslara da gostermek lazim. En iyi doktorlar Turkiye'deyken niye Amerika'da ameliyat olduysa artik.
Cok fazla kıvırıyorsun kıvırma. Sayfalarca bik bik yazdın durdun. Kafamızı şişirdin. Al sana yurt dışı irtibati. Once bilgin olsun sonra eleştir. Bos bos sallama.

Türk doktorlarının iyi olduğu evrensel olarak kabul edilen bir durum. Yurt dışına doktorlarımızın ne kadar rahat gittiğini herkes biliyor. Aşağılık kompleksini bırak. Kimseyi aşağılayamazsın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ameliyatını Türk doktor yapsaydı bu sefer de ' Ameliyatı yanlış yaptı kronik sakat hale getirdi Ghezzal'ı ' olacaktı. Neyse Amerikalı yaptığına göre öyle bir olasılık olamaz. Hele Hollandalı doktor yapsaydı öyle bir şeyi aklımızdan bile geçiremezdik.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ameliyatını Türk doktor yapsaydı bu sefer de ' Ameliyatı yanlış yaptı kronik sakat hale getirdi Ghezzal'ı ' olacaktı. Neyse İngiliz yaptığına göre öyle bir olasılık olamaz. Hele Hollandalı doktor yapsaydı öyle bir şeyi aklımızdan bile geçiremezdik.
Günlerdir duruyorum yazmamak için ama tak etti artık.

Arkadaşın aşağılık kompleksi var. Hayatindaki tek başarısı Avrupaya gitmis olmak muhtemelen.

Çevrimiçi Necmi

Günlerdir duruyorum yazmamak için ama tak etti artık.

Arkadaşın aşağılık kompleksi var. Hayatindaki tek başarısı Avrupaya gitmis olmak muhtemelen.
avrupaya gitmek başarımı ben bencillik olarak görüyorum varsa bir bilgin bunu ülkene harca yok bu ülke umrumda değil diyorsan o zaman çeneni kapatacaksın eleştirmeyeceksin sen tüy sonra birileri birşeyleri neden düzeltmiyor diye aşağıla

Çevrimdışı Talisca1903

avrupaya gitmek başarımı ben bencillik olarak görüyorum varsa bir bilgin bunu ülkene harca yok bu ülke umrumda değil diyorsan o zaman çeneni kapatacaksın eleştirmeyeceksin sen tüy sonra birileri birşeyleri neden düzeltmiyor diye aşağıla
yav nereye giderse gitsin ama dilini düzeltsin takıma hakaret taraftara hakaret ülkeye hakaret yüksekten yüksekten konuşmalar hayırdır ne var Hollanda da yaşamak bir kalite belirtisimi

Çevrimdışı Talisca1903

hay Allah razı olsun yeter mi arkadaşa bence yetmez kıvırır durur başka taraftan

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın televizyona çıkıp kendini savunacak bir başkanı yok. Yardımcısı çıkıp savunma yapıyor. 😄 Çünkü kendisi iki kelimeyi biraraya zor geyiriyor.

Kocadağ'ın da lafı getirdiği yer şu: Tepkiler Taliscayi almadık diye gösteriliyor, hakem bizi katletti diye yapılıyor.

Bu kadar ucuz algı oyununu yiyen kaldı mı ki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Emre Kocadağ çıkmış konuşuyor. Taraftarı niye TFF'yi eleştirmediniz de bize tepki gösterdiz diye eleştiriyor. Siz bu konuda kendinizi sorumlu görmediğiniz için tribün ve taraftar tarafından eleştiriliyor olabilir misiniz acaba? Şu çuvaldızı bir kendinize batırın da görelim artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Dönüp dolaştı bütün eleştiriler Talisca alınmadı diye yapılıyormuş noktasına getirildi. Kocadağ'ın bu şark kurnazlığıni, bu algı oyununu yapmasına müsade eden oradaki şahıslara da yazıklar olsun. Başta Fırat olmak üzere.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 21:01:00 38life ]

Çevrimdışı aunt minnie

Dönüp dolaştı bütün eleştiriler Talisca alınmadı diye yapılıyormuş noktasına getirildi. Kocadağ'ın bu şark kurnazlığıni, bu algı oyununu yapmasına müsade eden oradaki şahıslara da yazıklar olsun. Başta Fırat olmak üzere.
Ee haksız mı adam Talisca alınsa havaalanına binlerce kisi gidecek ANC baskan oley diye bagiracak.Seviye bu zaten taraftarda, adam da buna göre konusuyor.

İkinci hafta pendiğe puan verdik diye 1 hafta boyunca ANC istifa lafları duyduk. Yarın Kiev galibiyeti pazartesi de ADS galibiyeti gelse eleştirler 1 ay daha kesilir.Yönetim vizyonsuz da taraftar çok mu basiret sahibi?

Futbolumuz kirli işte kabuş edelim taraftarı da yönetimi de tffsi de ne varsa kirli

Çevrimiçi murat

daha sezon sonu başarısız transferleri taraftarın zorlaması yüzünden yaptık diyecekler.

Çevrimdışı Savaş

Bugün de başkası adına utandık çok şükür.

Hep diyorum ülkede koltuk sevdasi var arkadaş gelen gitmiyor:D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: