Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781122 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1694423278100557874?t=QN2U3tMU7vAp1by5tfODEQ&s=19

Rezil herifler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yıl nedir ya sonraki dönem kalacağınızın garantisi mi var
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sanırsam dört büyükler arasında en düşük sponsor geliri bizim oluyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar da olmaz. Bir de resmi hesaptan paylaştılar. Yazık kimlerin eline düştük?

https://twitter.com/Besiktas/status/1694435120797594062

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

5 yıl nedir ya sonraki dönem kalacağınızın garantisi mi var

Gecen arkadasin birinin yazdigi dogru galiba.
Bonservis bedellerini yuksek tutup bol bol vade’ye yayiyoruz.
Ama sponsor gelirini uzun vade’ye yayip dusuk tutup pesin aliyoruz.
Yillik 7.5 milyon dolar o stat ve bizim capimizda kulup icin cok komik.

Çevrimiçi Necmi

Yıllardır ne yönetimler gördüm çok sinirlendiklerim oldu ama hiç bir zaman beşiktaş yönetimine hakaret etmeyi düşünmedim aklımın ucundan geçmedi valla her türlü kelimeyi yazıp yazıp siliyorum ben bunların beşiktaşlı olduklarına inanmıyorum kesinlikle beşiktaşı bitirmeye gelmişler zaten ilk hamleyi fikret ormana saldırarak daha gelmeden yaptılar sonkurşunuda biz sıkalım dediler demekki

Çevrimiçi Necmi

sanırsam dört büyükler arasında en düşük sponsor geliri bizim oluyor :D
çebi giderken yaptığını yapacak herhalde paraları peşin alıp alacaklarını tahsil edip kaçacaklar

Çevrimdışı Savaş

Bunlar alacaklarını bırakmak istemiyorlar cok büyük ihtimal.

Ümraniyespor işi, sponsor parası peşin, somasporlu oyuncu hatta ve hatta onana transferi.. Bunlar adamin aklini karıştıran işler.

Ne verdiyseniz alın kardeş. Alın da düşün şu takımın yakasından. İllallah ettirdiniz, utanmanız da yok yüzsüz yüzsüz hala taraftarı suçluyorsunuz.

Başarısız olduğunu düşünmüyormuş bide. 10 gün sonra stadda müziğin sesini full açarsınız ama. Kepazeler. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Armaicinkavga/status/1694614835265249607?t=sQPbgdx_BdIlkrrAjs4bCA&s=19

ANÇ maç biter bitmez şöyle bir açıklama yapsaydı sizce ne kaybederdi?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı aunt minnie

Rashica ve Amartey dışında yapılan transferlerin hepsi çok kötü.Ne 11’e ne de klübeye katkı veren isimler değil.Bu kadar transfer yapıp 3 ay öncesinden daha kötü takım oluşturmak büyük beceri ister gerçekten.

Çevrimiçi COB

Sezon başında performans dalganmaları ve uyum süreci belli oyunculara negatif bakmamıza neden oluyor. Yapılan transferlere tek tek girecek olursak:

Amartey : Maç oynaya oynaya takıma alışmaya başlıyor ama daha yolun çok başında. Pozitif olan konu top kullanma konusunda sorumluluk almaya başladı. Ilerleyen haftalarda rotasyonda mutlaka yer bulacaktır.

Jean Onana : Açık ara en fazla tepki çeken transfer. Takımın ritmine ayak uydurmakta sıkıntı yaşıyor ve sahada ne yaptığını bilen bir oyuncu izlenimi vermedi. Tabi bu performansında bazı forum üyelerimizin "Anadolu topçusu" diye gördükleri Amir'in yükselttiği çıtanın da etkisi var. Milli arada mümkünse 2 hazırlık maçı yapıp Onana'yı oynatmak lazım. Şu an için konuşmak çok erken ama artık kendisinin de takımın işleyen sistemine uyması şart.

Ante Rebić : Klas oyuncu ama oda Onana gibi takımın dinamiklerine ayak uyduramadı. Fiziken ve bence mental olarak ta hazır değil. Takımı benimsediğinde iyi performans göstereceğine inancım tam.

Milot Rashica : Fiziken hazır durumda sadece alışma sürecine ihtiyacı var. Rosier ile uyum yakaladığında iyi performans verecektir.

Alex Ox Chamberlain : Hazır değil ve bence yavaş yavaş hazırlanmalı. Oynadığı yarım saatlik bölümde ilerisi için iyi sinyaller verdi ama 3-4 hafta sonra daha derin analiz yapılabilir.

Bakhtiyar : Hiçbir fikrim yok.

Çevrimiçi gokhans

birşey çıkmaz
pfdk cevap olarak tonla ceza kesmiş herşeye. İpleyen yok, eden yok. Bu kadar pasif, aciz, ezik bir yönetim tarihte hiç olmamıştı. İsterlerse rüya kadrosu kursan ne farkeder, vururlar enseye, alırlar ekmeğimizi. Sinirden kendimi kesicem..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Sevgili Forum ahalisi;
 Ciddi bir soru sorup ciddi bir cevap bekliyorum
MHK topun dışardan çevrildiğine dair bir görüntü olmadığını kabul etmiş. Bu durumda montaj görüntülerle %100 haklı olduğumuz bir konuda bizi haksız çıkartmaya çalışanlara ne demek gerekir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sevgili Forum ahalisi;
 Ciddi bir soru sorup ciddi bir cevap bekliyorum
MHK topun dışardan çevrildiğine dair bir görüntü olmadığını kabul etmiş. Bu durumda montaj görüntülerle %100 haklı olduğumuz bir konuda bizi haksız çıkartmaya çalışanlara ne demek gerekir
Daha dur  yayıncı kuruluştan hani o  olmayan görüntünün olduğu topun çizgiden çıkmadığı ortaya çıkacak.

Çevrimdışı Talisca1903

Daha dur  yayıncı kuruluştan hani o  olmayan görüntünün olduğu topun çizgiden çıkmadığı ortaya çıkacak.
hiç şüphesiz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hiç şüphesiz
O zaman bakacağız nasıl bir R hareketi gelecek kendisinden .
Ek: Ben biliyorum şimdiden söyleyeceğini. Yardımcı hakem zaten bayrağını golden önceden kaldırmış. Var karışamaz böyle durumlarda. Suçu yardımcı hakemde arayın. Yayıncı kuruluş falan cici çocuk. Onlar tespit edememiş. Federasyonluk, MHK'lık bir durum yok. Peki soruyorum o yayıncı kuruluştan topun çizgiyi geçtiğine dair yardımcı hakeme de bir talimat gitmiş olamaz mı? İhaleyi yardımcı hakemin üstüne yıkıp oldu bittiye getirmek Beşiktaşlı'nın yapacağı iş değil
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2023, 18:49:54 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yayıncı kuruluşda topun çıkmadığıyla ilgili video varmış.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yayıncı kuruluşda topun çıkmadığıyla ilgili video varmış.

Tabii ki var.  Sen maça tecrübesiz bir yan hakem ata. Yayıncı kuruluş olarak o pozisyonu tespit edememiş gibi hareket et. Daha da ileri götürüyorum o tecrübesiz yan hakeme topun çizgiyi geçtiğini aktar. Hemen birtakım guruplarca hemen montajlı görüntülerin servis edilmesi. Bildiğin bir organizasyon var.

Çevrimiçi Samet Demir

Tabii ki var.  Sen maça tecrübesiz bir yan hakem ata. Yayıncı kuruluş olarak o pozisyonu tespit edememiş gibi hareket et. Daha da ileri götürüyorum o tecrübesiz yan hakeme topun çizgiyi geçtiğini aktar. Hemen birtakım guruplarca hemen montajlı görüntülerin servis edilmesi. Bildiğin bir organizasyon var.
Sinan Engini alacaksın bunların hakkından o gelir de. Oda bir yere kadar :)

Çevrimdışı Talisca1903

Sinan Engini alacaksın bunların hakkından o gelir de. Oda bir yere kadar :)

Ciddi soru 2 ;
 bu kadar aleni yapılan işe ben  Beşiktaşlıyım diyen adam nasıl çanak tutar ,ısrarla montaj görüntülerle nasıl ve neden  bu operasyonun parçası olmaya çalışır Beşiktaşa karşı , vicdanı nasıl el verir ,utanır mı yaptığından?

bir soru içinde 3 cevaplık soru oldu kusura bakmayın hoşgörünüze sığınıyorum

Saygılar
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2023, 19:51:42 Talisca1903 ]

Çevrimdışı GreenBook

Bu takım tam taliscalık takım olmuş
Abou dışında yaratıcı adam yok talisca bi şekilde getirilmeliydi

Çevrimdışı Talisca1903

hay ağzın bal yesin Talisca diyenin ayağına taş değmesin :icool:

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle katılıyorum. Takım oyunu diye birşey yok. Birisi şapkadan tavşan çıkaracak ki gol olsun.

Çevrimiçi hasankale

Açıkçası ben takımın oynadığı oyunu hiç beğenmedim.D.kiev bile sadece fizik üstünlüğü kurarak bizi çok zor durumlara düşürdü.Takimda bir kaç bireysel çaba disinda hücum anlamında hiç bir etkinlik yok.Takim savunması desen o da berbat rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor.
Senol Hoca'nin acilen bu sıkıntılara çözüm bulması şart yoksa zorlu maçlarda işimiz çok zor gözüküyor.

Etiketler: