Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle katılıyorum. Takım oyunu diye birşey yok. Birisi şapkadan tavşan çıkaracak ki gol olsun.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yazılandan bunu mu çıkardın

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İki sorum var. Bugün kaç gol attık? Kaç tanesi şapkadan çıkarılarak atılan goldü?

Çevrimiçi Samet Demir

Taliscanın yaptığı bu. Şapkadan tavşan çıkarmak. Bizdeyken az eleştirmedik. Takım oyununda hiç yok diye. Şuanda durum bu. Takım oyunumuz yok. Şuan ki takım tam da taliscalık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Taliscanın yaptığı bu. Şapkadan tavşan çıkarmak. Bizdeyken az eleştirmedik. Takım oyununda hiç yok diye. Şuanda durum bu. Takım oyunumuz yok. Şuan ki takım tam da taliscalık.

Bugün attığımız 3 golün hangisi şapkadan tavşan çıkarılarak atılan goldü?

Çevrimdışı Talisca1903

3 golden hangisi şapkadan çıkan tavşan🤔

Çevrimiçi Samet Demir

3 golden hangisi şapkadan çıkan tavşan
Sen ne oyunuyoruz onu anlatsana bana abi?

Defans oyuncuların pas rekoru kıracak bunu görmeyip hala hoca övme peşindesin.

Rachica ve Rebic ilk yarı oynasa maçı ilk yarıdan kurtarırdın zaten. Ox, Bahtiyar, Cenk ve Muleka ile de hamle yapardın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Sen ne oyunuyoruz onu anlatsana bana abi?

Defans oyuncuların pas rekoru kıracak bunu görmeyip hala hoca övme peşindesin.

Rachica ve Rebic ilk yarı oynasa maçı ilk yarıdan kurtarırdın zaten. Ox, Bahtiyar, Cenk ve Muleka ile de hamle yapardın.
Daha ilk yarıda kanatlardan delerdi seni Luce
Aslı sen hoca gömecwğim  diye şöyle net hoca katkısıyla alınmış  bir maçtan sonra yanlı yorumluyorsun kusura bakma
Şapkadan tavşan çıkarmak dedin 3 gol var birini örnekle o zaman

rashica ve rebic ilk 11 oynasa ?
Neftçiye katlı gördük 11 oynayınca Rebic tarzı adamların hastasıyım ben ama formsuz haliyle oynatacak kadar da futbola Fransız değiliz
İlk maçtan yazdım kondisyonsunuz diye net görüldü bu tarz adamlarda kondisyon şart
Tam hazır olduğunda durdurmak imkansız
Muleka fan gitme takıntısı olsa geçen sene oynatırdı Cenk varken kadroya giremiyordu
Şu anda oyuncu yok hocada bari beki kovalasın diye koşabilecek tek adamı koyuyor çaresiz
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 00:36:52 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Açıkçası ben takımın oynadığı oyunu hiç beğenmedim.D.kiev bile sadece fizik üstünlüğü kurarak bizi çok zor durumlara düşürdü.Takimda bir kaç bireysel çaba disinda hücum anlamında hiç bir etkinlik yok.Takim savunması desen o da berbat rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor.
Senol Hoca'nin acilen bu sıkıntılara çözüm bulması şart yoksa zorlu maçlarda işimiz çok zor gözüküyor.
zorlu bir maçtı zaten

Çevrimiçi Samet Demir

rashica ve rebic ilk 11 oynasa ?
Neftçiye katlı gördük 11 oynayınca Rebic tarzı adamların hastasıyım ben ama formsuz haliyle oynatacak kadar da futbola Fransız değiliz
İlk maçtan yazdım kondisyonsunuz diye net görüldü bu tarz adamlarda kondisyon şart
Tam hazır olduğunda durdurmak imkansız
Muleka fan gitme takıntısı olsa geçen sene oynatırdı Cenk varken kadroya giremiyordu
Şu anda oyuncu yok hocada bari beki kovalasın diye koşabilecek tek adamı koyuyor çaresiz
Sen yazdıklarımı okumuyor musun? Bak abi tane tane söylüyorum. Dün hoca basın toplantısında tüm oyuncular hazır durumda dedi. Sende diyorsun ki hayır değil. Hoca yalan mı söylüyor yani.

Burada diretecek bir durum yok. Ben bu futbolu sevmiyorum. Sen sevebilirsin. Dün gs karşısında molde çok hoşuma gitti. Topu hiç eveleyip gevelemeden dikine pasla kaleye ulaşmaya çalışıyorlar. Biz hata yapmadığımız takdirde 10 pasla cezasahasına giriyorsak adamlar 3-4 pasla kale önüne geliyor şut çekiyor.

Neyse ya iyi istatistik yapmışızdır. Zaten genelde de topla oynama oranımız çok yüksek. Sağa ver sola ver geri ver olmadı kaleye dön. Hop %60 topla oynama. En sevdiğiniz :)

Çevrimiçi gokhans

3 golden hangisi şapkadan çıkan tavşan🤔
son 5 golünün üçünü duran toptan birini uzaktan yaradana sığınılıp atılan şuttan bulduk. organize, çalışılmış yada teknik beceriye sahip bir gol yok henüz. tamamen karambole daha doğrusu "at abou’ya allah büyüktür" taktiği ile oynuyoruz. Hoca önceki son senesindede at q7’ye allah büyüktür oynuyordu zaten. takımda verkaç yapacak oyuncun yok, çizgiye inip asist yapacak oyuncun yok. kapanan takımlara karşı işimiz zor. Defans her an yumurtlamaya müsait.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 00:48:37 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Bir yaşıma daha girdim.

Hayatımda ilk defa gördüm Aspor'da Beşiktaşın tarafını tuttular.

Hem yan hakem'e, hem federasyona, hem MHK'ye, hemde Luçescu'ya giydirdiler.

Gökhan Keskin, sunucu Onur ve 2 tane yaşlı adam vardı biri Fenerli bi Cinconlu isimleri unuttum.

Helal olsunlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Sen yazdıklarımı okumuyor musun? Bak abi tane tane söylüyorum. Dün hoca basın toplantısında tüm oyuncular hazır durumda dedi. Sende diyorsun ki hayır değil. Hoca yalan mı söylüyor yani.

Burada diretecek bir durum yok. Ben bu futbolu sevmiyorum. Sen sevebilirsin. Dün gs karşısında molde çok hoşuma gitti. Topu hiç eveleyip gevelemeden dikine pasla kaleye ulaşmaya çalışıyorlar. Biz hata yapmadığımız takdirde 10 pasla cezasahasına giriyorsak adamlar 3-4 pasla kale önüne geliyor şut çekiyor.

Neyse ya iyi istatistik yapmışızdır. Zaten genelde de topla oynama oranımız çok yüksek. Sağa ver sola ver geri ver olmadı kaleye dön. Hop %60 topla oynama. En sevdiğiniz :)

moldeyi çok beğendin sonuç 3 tane sapladılar gitti
Bizimkini beğenmedin sonuç 3 tane sapladık gitti

Çevrimdışı Talisca1903

son 5 golünün üçünü duran toptan birini uzaktan yaradana sığınılıp atılan şuttan bulduk. organize, çalışılmış yada teknik beceriye sahip bir gol yok henüz. tamamen karambole daha doğrusu "at abou’ya allah büyüktür" taktiği ile oynuyoruz. Hoca önceki son senesindede at q7’ye allah büyüktür oynuyordu zaten. takımda verkaç yapacak oyuncun yok, çizgiye inip asist yapacak oyuncun yok. kapanan takımlara karşı işimiz zor. Defans her an yumurtlamaya müsait.
At Abouya Allah büyüktür hiç böyle bir şey yok sahada Aboubakar ortaya yaklaşıp açıkların oyuna girmesini sağlıyor adam zaten bir playmaker öyle At abouya gibi bir şey ben maç boyu görmedim
Bekleri ileri çıkarmak ve açıkları da ceza sahasına sokmaya çalışıyoruz 1 açık forvet i 2 liyor diğer arka direk yaklaşıyor dönemlerde sürekli gedson ve açıklarla basıyoruz amirle topu sağdan çıkardığımız için (başka çıkarırı yok) ortada boşluk veriyoruz benim gördüğüm bu
İşte bakasetasın yoksa fakir bakasetası Diyarbakırlıyla forvetin arkasını dolduracaksın
Bu aşamada Bahtiyar tam alışsın Amir yada Salih kesiği yer çünkü çok daha tehditkar bir oyuncu olacak gibi görünüyor bahtiyar
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 01:12:55 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

moldeyi çok beğendin sonuç 3 tane sapladılar gitti
Bizimkini beğenmedin sonuç 3 tane sapladık gitti
Sana karşı galip gelmek imkansız abi :)

(İmam Gazali)

Çevrimdışı Talisca1903

Sana karşı galip gelmek imkansız abi :)

(İmam Gazali)

galibiyet güzel şey hafta kötü başladı iyi gidiyor 😎😎😎

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bizim taraftarın inanılmaz toksik olmaya başladığını düşünüyorum. Bir kısmı Fenerbahçe taraftarı taklidi yapıyor, diğer bir kısmı da Galatasaray taraftarı taklidi.

Kendimi bildim bileli bu kulübün imkanları çok fazla olmadı. Kötü yönetimler, kötü kadrolar gördüm. Başarılar da gördüm. Bütün bu dönemlerin tek ortak noktası en ufak bir başarı ihtimali doğduğu anda buna tutunma refleksiydi. Başarılar da hep böyle gelmişti zaten.

Şu an bu refleksin eriyip bittiğini görüyorum. Kimliği kaybolmuş, ne istediğini bilmeyen, her kafadan bir ses çıkan bir taraftar kitlesi var. Diğer iki kulübün taraftar kitlesi de farklı değil ama farklı olarak oralar bunu kaldırabilecekken Beşiktaş kaldıramaz. Bu yüzden Beşiktaş her zaman kendi taraftarından zarar görme potansiyeli olan bir kulüp olmuş durumda.

Bu kulübün ve taraftarının ölçülü olmak dışında başka bir seçenegi yok. Sevinci, hüznü, eleştirisi, planları, hamleleri.. kısaca her şeyi ölçülü olmak zorunda.

Bunu kavrayaman her kimse bu kulübün bir ferdi değil yükü olur ancak.

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim taraftarın inanılmaz toksik olmaya başladığını düşünüyorum. Bir kısmı Fenerbahçe taraftarı taklidi yapıyor, diğer bir kısmı da Galatasaray taraftarı taklidi.

Kendimi bildim bileli bu kulübün imkanları çok fazla olmadı. Kötü yönetimler, kötü kadrolar gördüm. Başarılar da gördüm. Bütün bu dönemlerin tek ortak noktası en ufak bir başarı ihtimali doğduğu anda buna tutunma refleksiydi. Başarılar da hep böyle gelmişti zaten.

Şu an bu refleksin eriyip bittiğini görüyorum. Kimliği kaybolmuş, ne istediğini bilmeyen, her kafadan bir ses çıkan bir taraftar kitlesi var. Diğer iki kulübün taraftar kitlesi de farklı değil ama farklı olarak oralar bunu kaldırabilecekken Beşiktaş kaldıramaz. Bu yüzden Beşiktaş her zaman kendi taraftarından zarar görme potansiyeli olan bir kulüp olmuş durumda.

Bu kulübün ve taraftarının ölçülü olmak dışında başka bir seçenegi yok. Sevinci, hüznü, eleştirisi, planları, hamleleri.. kısaca her şeyi ölçülü olmak zorunda.

Bunu kavrayaman her kimse bu kulübün bir ferdi değil yükü olur ancak.
👏👏👏👏

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Omar Colley çizgiden çıktı denerek iptal edilen golünü de katarsak attığı son 3 gol kornerden atılan gol. Ve bu organize edilmiş, çalışılmış, teknik beceriye sahip gol değil? Cidden bu tam bir şımarıklık hali.

Çevrimdışı Talisca1903

Omar Colley çizgiden çıktı denerek iptal edilen golünü de katarsak attığı son 3 gol kornerden atılan gol. Ve bu organize edilmiş, çalışılmış, teknik beceriye sahip gol değil? Cidden bu tam bir şımarıklık hali.
Klüpte elle tutulan tek şey hoca onuda boş beleş argümanlarla yemeye çalışıyorlar ama bu sefer olmaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Klüpte elle tutulan tek şey hoca onuda boş beleş argümanlarla yemeye çalışıyorlar ama bu sefer olmaz
Gol atmak yetmez bir de golü beğendireceğiz.

Çevrimdışı sozkul

Üç beş verip pohpohlayıp Saiss’i göndermesek, welington’u tutsak cebimizde para kalır defansımız daha iyi olurdu.
Amartey ve onana bence yetersiz. Ox sakatlanmazsa onana pek oynayamaz.

Çevrimiçi Akil Emre

Üç beş verip pohpohlayıp Saiss’i göndermesek, welington’u tutsak cebimizde para kalır defansımız daha iyi olurdu.
Zaten onanayı izleyen ve aldıranı futbol piyasasından silmek lazım, ben amartey için ortalama ama weligtondan iyi buluyorum, takımdaki en büyük eksik yaratıcı oyuncu tadici almayıp bukadar ortalama oyuncuyu takıma doldurmak seyir zevkide bırakmıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Gol atmak yetmez bir de golü beğendireceğiz.
Ben luce 'yi  Şenol Güneş yi yemiş takımın taraftarıyım sonraki tecrübeler avcı valerian önder felan çok acı oldu bir daha o kapıdan girmem kimse kusura bakmasın

Akıllı adam aynı yerden iki kez ısırılmaz

Çevrimdışı Talisca1903

Ucuz yollu oynuyordu Weli çok da iş görüyordu Rosierin tüm açıklarını kapatıyordu ilerde basarak ama gel gör ki bizim taraftara beğendiremedik bu fiyata bu performans gayet iyiydi

Saiss oynamazdı abi ben onun kadar mesleğine saygısı olmayan adam görmedim milli takımda sakat sakat oyna ekmeğini yediğin yerde yokuş yap yürüsün gitsin iyiki de gitti

Çevrimiçi gokhans

siz vasata razısınız. Organize atağın yok, duran top güzellemesi yapıyorsun. Bende ceza sahası önünde pas üçgeni, organize atak pozisyonu üretilsin dediğim için şımarık oluyorum öyle mi? Şaka mısınız siz ya? Allah korusun gedson yada amir sakatlansa mahfolucaz.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 10:27:13 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: