Dalavereye niyeti olmakla alakası yok ki o durumun. Ceplerinden para koymak istemiyorlar.
Bizim 15 temmuzda yüklü miktar ödememiz vardı zannedersem banka borcu. Bu borcun ödenmemesi durumunda borç başkanı da etkiliyordu. Bu nedenle de öncelikle borç ödendi daha sonra bütçe ayarlanıp transfer işine geçtiler. Bu konuyu detaylı olarak bilen varsa da yazabilir.
Demem o ki bunlar kendilerini riske sokacak, maddi olarak darlayacak hiç bir şeye imza atmazlar. Onaya ya 5 verir, Emirhanın yerine doldururum diyerek sözünü yememek için 2 milyon Kereme verir. Ama iş Ramosa gelince Beşiktaşın 1 kuruşunu bile sokağa atmaz. Mevzu çok açık. Adamlarda vizyon yok.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisin, o da var tabii.
Ama olay gayet basit aslinda.
Ya hazir oyuncu alacaksin, bunun icin para lazim.
Paran yoksa dar butcetyle potansiyeli olan ve bunu aciga cikarmamis veya gelisebilecek oyuncu alacaksin.
Yonetim 1. opsiyonu istiyor, zorluyor, ama yapamiyor, yapmaya niyetli de degil.
Talisca, Ramos, Tadic gibi adamlara gidiyorsan senede 3 milyon euro'ya alamayacagini bilmelisin. O kadar da piyasa ve futbol bilgin olmasi lazim.
Bu oyunculari indirip kaliteli kadro kuracak butcen de yoksa hic bakmayacaktin bunlari. Taraftarla dogru iletisimi saglayip subat ayindan itibaren calismalara baslayacaktin.
Paran yoksa akil ve scouting kullanacaksin. Sezon bittigi an kadrosundaki en net eksiklikler belli olan, en hazir ilk 11'e sahip takim bizdik. Saiss ve Redmond'u tutsan veya gideceklerini zamaninda kabul edip calismalara baslasan 5-6 transferle isi tamamlardirn Hadi 1 tanesini firsat transferi olarak agustos eylul'e sartki. Temmuz ortasi itibariyle bizim kadromuz cok rahat 99% oraninda hazir olabilirdi. Ama transfer calismalarina baslasaydin.
Ben yonetim cebinden para koymuyor diye kizmam. Kimse cebinden 10 milyon euro hibe etmez kulube. Ali Koc ne kadar hibe etti onu da gidince anlayacagiz. Demiroren'in, Adali'nin vs kulube aktardigi paralar hala borc olarak duruyor. Kasa kolayligi altinda cebinden para koyup kulubun sahip olmadigi paralari harcamalari benim acimdan dogru degil.
Ben para koymak yerine akil ortaya koyan yoneticiyi tercih ederim. Gerekirse 10 harcama 5 harca, ama 5'i dogru harcarsan 10 etkisi yapar (kolay olmasa da).