Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782573 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Ses tonu bile benden olur diyor..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka fondaki ses? 😛

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu arada Bulent Uslu az evvel canli yayinda stad sponsorunun Beko oldugunu acikladi ... Buna dair  baska bir haber  okuyan ?? Sozde uluslararasi 10-15 firmayla gorusuyorduk.. peh !  :bandit: :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı BlackEagle16

İnşallah baskısını arttırır Hasan ARAT Beşiktaştasimizi şu eziklerden kurtarır.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan ARATtan sıradaki bekeldigim açıklama acilen yönetimine girecek 3-4 isim aciklamali ve mevcut yönetime hiçbir sponsorluk anlaşması yapmamalarını söylemeli !

Çevrimdışı Savaş

Şu adam hep içime sindi. Insallah düzgün bi kadro kurar da gelir. Götür seçime al yönetimi be Hasan Arat.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Beee ölen büyük görev bizlerin o Kiev iç saha maçında o yönetimi bu koltuktan gönderecek olanlar yine bizleriz

Çevrimiçi COB

Hasan Arat hakkında hiçbir fikrim yok ama ben Fikret Orman'ı isterim eğer tekrar başkan olmaya ikna olursa.

Çevrimdışı KartalınGücü

Hasan Arat hakkında hiçbir fikrim yok ama ben Fikret Orman'ı isterim eğer tekrar başkan olmaya ikna olursa.

İlk icraatı Beşiktaş'a sıkılan yumrukları sahibinin totosuna aynen monte edecek, ettirecek biri olsun ben sportif başarısında transferinde değilim. Onlar zaten gelir bir şekilde.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yönetim gitsinde kim gelirse gelsin bu yönetimden daha iyi olacağına eminim..

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Bulent Uslu az evvel canli yayinda stad sponsorunun Beko oldugunu acikladi ... Buna dair  baska bir haber  okuyan ?? Sozde uluslararasi 10-15 firmayla gorusuyorduk.. peh !  :bandit: :bandit:
Dün canlı yayında Murat Ö. De söyledi ay sonu açıklanır dedi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Kiev maçında 90 dakika istifa diye inlemeli stad ancak o zaman giderler bu seneyide çöpe attık zaten o belli oldu en azından giderlerse camia kenetlenir belki birşeyler yaparız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sponsor olmadan neredeyse 1 sene.
Bu zararı ceplerinden ödeyecekler mi?

Çevrimiçi Ravenman

Hasan Arat tüm adayların en iyisi.

Sadece spor dünyasında değil, siyasettede bağlantısı var.

Bir hafta Donald Trump ile yemek yer, diğer gün Roman Abramoviçle, öteki hafta Mançester Çity başkanıyla hamama gidiyor.

Acayip internasyonal adam. Birleşik Milletlerde bile üyeliği var. Devlet gibi adam.

Yani ANÇ gibi Ronaldonun bir pasta türü olduğunu zaneden vasıfsız biri asla değil.

Büyümek ve küreselleşmek yolunda en iyi başkan.

En büyük transferimiz Hasan Arat olur.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Hazir Hasan Arat elini taşın altına koymusken kulübun acilen kongreye gitme kararı alması gerekiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Şu an yönetimden ne sponsor ne de transfer istiyorum, güzelce vedalaşalım bizleri çok yıprattılar, heyecan ve heves bırakmadılar

Çevrimiçi gokhans

Artık taraftara düşen, tribünden hasan arat diye stadı inletmesidir. Bu, o ateşi yakar…

Çevrimdışı Talisca1903

Genç bir hoca, bir projenin parçası olarak geldi. Senin bu bakış açınla bizim sergen'e şans vermeyip, gordon milne'i 15 maç sonra kovmamız gerekmekteydi. VI belki ikon bir hoca olabilir, belki dahada dibe batabilir, daha kariyer yolunun başında. Ama buna ön yargı ve peşin hükümle yorumlamak çok yanlış ve mantık dışı. Beşiktaş şu anda teknik iflas aşamasında biliyorsun değil mi? VI ile yola çıkılırken düşük bütçeli bir takım oluşturarak, altyapıya önem verilecekti. VI 700bin dolar maaşıyla ve yeni bir mentalite oluşturmaya elverişliydi. Altyapıdan itibaren 3lü sistem oynayacak bir düzen oturtulacaktı. Aslında mentalite teoride doğru. Bunu FO gibi çıkıp, kan ağlayacaz ama bana birkaç sene verin. Borcu eritip kulübü iflastan kurtarmak önceliğimiz, özümüze geri dönüp özkaynak düzenine geçiyoruz dese kimse itiraz etmezdi. Ama ne altyapıdaki oyuncuları tutabildiler, ne ellerindeki cevherleri tuabildi yada satabildiler, ne bir açıklama, ne bir yol haritası sunmadılar. Aksine taraftara ümit verip, zaten borçlu takıma saçma sapan adamlara milyon eurolar saçmalar falan filan.. Önemli projeleri, önemli insanlar yürütebilir. Bu çebinin çapını aşan bir yoldu patladı. Daha önce Fo bunu başarmıştı, melemen yemekten, dünyanın diline come to beşiktaş'ı dolamıştı.. Dediğim gibi bu yönetimin çapıylada, sen ve senin gibi şenolcu taraftarın mantığıylada hiç bir yol alamayız.
karşılaştırman saçma Şergen hoca bu klübün efsane futbolcusu zaten öyle proje felan diye de yan yollara saparak gelmedi küçülme felan yok şampiyonluk hedefimiz o kadroyu kuracağız dedi.Bu adama şans verilir daha kendi kurduğu takıma 3 lüden 4 e dön diy

Çevrimdışı Talisca1903

ANÇ başkandan sonra kimseye  koşulsuz destek vermem diyordum çünkü bu yönetimde güçlü başkan güçlü Beşiktaş sloganıyla büyük bir destekle geldi ama büyük hayal kırıklığı ile devam ediyor

Ama Hasan Arat başka Rahmetli Süleyman Seba nın desteklediğini bende desteklerim. Allah yolunu açık etsin.İyi bir yönetim kurulu ile küskünleride barştırıp camiayı kenetlemeli

Çevrimiçi gokhans

karşılaştırman saçma Şergen hoca bu klübün efsane futbolcusu zaten öyle proje felan diye de yan yollara saparak gelmedi küçülme felan yok şampiyonluk hedefimiz o kadroyu kuracağız dedi.Bu adama şans verilir daha kendi kurduğu takıma 3 lüden 4 e dön diy
Zaten sergen dönemi çatışmaların başlama noktası o oldu. Yönetim özkaynağa dönüş baskısı yaparken, sergen, burası beşiktaş diye rest çekti. Her hoca bir dönüşüm projesinde olmayı kabul etmez. Şimdi şenol hoca'ya özkaynağa döneceğiz. Birkaç tecrubeli oyuncu çevresine gençleri monte edicz düşük bütçeli ama başarıya aç geleceğe yönelik dersen, alır çantasını basar gider. Herkes böyle bir proje için kariyerini riske atmaz. Örnek: terim, aynı tip projede adamın tüm geçmişini silip yolladılar. Böyle bir proje için bu projeye uygun hoca şart. Bilic gibi, aybaba gibi, tanıdık geldi mi? feda sürecinden sefa sürecine geçiş dönemini bu hocalarla geçirdik. Böyle bir projeye başlayacak yönetimin doğru, vizyonlu ve becerikli olması lazım, zaten çebi yönetimi ile olacak bir felsefe değil. Medya'dan, taraftardan etkilenmeden hem hocanın hem takımın arkasında duracaksın. bu iş sabır ve sağlam bir scout becerisi gerektirirken bizde 2 side malesef yok. Böyle bir dönüşüme ihtiyaç var mı? teknik açıdan iflas'ız, normal şartlarda kayyum atanması gerek ama iktidar koruyor büyük kulüpleri. Bu yüzden iktidar at koşturuyor türk futbolunda. Başkan atayıp, kararlar verebiliyorlar. Tahmin ediyorum fener ve beşiktaş ilerleyen dönemlerde iflas açıklayarak, küçük bir takım satın alıp amatörden isim değiştirerek tekrar başlayacaklar. Yada araplara, ruslara falan satarlar. Gs'nin böyle bir derdi olmaz, en kötü devlet bir arazi bağışlar, onada inşaat projesi yapıp boru kaparlar. Devletin bir kolu gibi oldular artık, yoksa gs şimdiye kadar 50 defa batardı.. Yani özetle, öz kaynak düzenine dönüş, kulübün tek kurtuluşu. Başka alternatif yok.. Ama bu proje doğru yönetim ile olmalı..

Çevrimiçi kartalizma190399

Dalavereye niyeti olmakla alakası yok ki o durumun. Ceplerinden para koymak istemiyorlar.

Bizim 15 temmuzda yüklü miktar ödememiz vardı zannedersem banka borcu. Bu borcun ödenmemesi durumunda borç başkanı da etkiliyordu. Bu nedenle de öncelikle borç ödendi daha sonra bütçe ayarlanıp transfer işine geçtiler. Bu konuyu detaylı olarak bilen varsa da yazabilir.

Demem o ki bunlar kendilerini riske sokacak, maddi olarak darlayacak hiç bir şeye imza atmazlar. Onaya ya 5 verir, Emirhanın yerine doldururum diyerek sözünü yememek için 2 milyon Kereme verir. Ama iş Ramosa gelince Beşiktaşın 1 kuruşunu bile sokağa atmaz. Mevzu çok açık. Adamlarda vizyon yok.

Haklisin, o da var tabii.
Ama olay gayet basit aslinda.
Ya hazir oyuncu alacaksin, bunun icin para lazim.
Paran yoksa dar butcetyle potansiyeli olan ve bunu aciga cikarmamis veya gelisebilecek oyuncu alacaksin.
Yonetim 1. opsiyonu istiyor, zorluyor, ama yapamiyor, yapmaya niyetli de degil.
Talisca, Ramos, Tadic gibi adamlara gidiyorsan senede 3 milyon euro'ya alamayacagini bilmelisin. O kadar da piyasa ve futbol bilgin olmasi lazim.

Bu oyunculari indirip kaliteli kadro kuracak butcen de yoksa hic bakmayacaktin bunlari. Taraftarla dogru iletisimi saglayip subat ayindan itibaren calismalara baslayacaktin.
Paran yoksa akil ve scouting kullanacaksin. Sezon bittigi an kadrosundaki en net eksiklikler belli olan, en hazir ilk 11'e sahip takim bizdik. Saiss ve Redmond'u tutsan veya gideceklerini zamaninda kabul edip calismalara baslasan 5-6 transferle isi tamamlardirn Hadi 1 tanesini firsat transferi olarak agustos eylul'e sartki. Temmuz ortasi itibariyle bizim kadromuz cok rahat 99% oraninda hazir olabilirdi. Ama transfer calismalarina baslasaydin.

Ben yonetim cebinden para koymuyor diye kizmam. Kimse cebinden 10 milyon euro hibe etmez kulube. Ali Koc ne kadar hibe etti onu da gidince anlayacagiz. Demiroren'in, Adali'nin vs kulube aktardigi paralar hala borc olarak duruyor. Kasa kolayligi altinda cebinden para koyup kulubun sahip olmadigi paralari harcamalari benim acimdan dogru degil.
Ben para koymak yerine akil ortaya koyan yoneticiyi tercih ederim. Gerekirse 10 harcama 5 harca, ama 5'i dogru harcarsan 10 etkisi yapar (kolay olmasa da).

Çevrimdışı Talisca1903

Zaten sergen dönemi çatışmaların başlama noktası o oldu. Yönetim özkaynağa dönüş baskısı yaparken, sergen, burası beşiktaş diye rest çekti. Her hoca bir dönüşüm projesinde olmayı kabul etmez. Şimdi şenol hoca'ya özkaynağa döneceğiz. Birkaç tecrubeli oyuncu çevresine gençleri monte edicz düşük bütçeli ama başarıya aç geleceğe yönelik dersen, alır çantasını basar gider. Herkes böyle bir proje için kariyerini riske atmaz. Örnek: terim, aynı tip projede adamın tüm geçmişini silip yolladılar. Böyle bir proje için bu projeye uygun hoca şart. Bilic gibi, aybaba gibi, tanıdık geldi mi? feda sürecinden sefa sürecine geçiş dönemini bu hocalarla geçirdik. Böyle bir projeye başlayacak yönetimin doğru, vizyonlu ve becerikli olması lazım, zaten çebi yönetimi ile olacak bir felsefe değil. Medya'dan, taraftardan etkilenmeden hem hocanın hem takımın arkasında duracaksın. bu iş sabır ve sağlam bir scout becerisi gerektirirken bizde 2 side malesef yok. Böyle bir dönüşüme ihtiyaç var mı? teknik açıdan iflas'ız, normal şartlarda kayyum atanması gerek ama iktidar koruyor büyük kulüpleri. Bu yüzden iktidar at koşturuyor türk futbolunda. Başkan atayıp, kararlar verebiliyorlar. Tahmin ediyorum fener ve beşiktaş ilerleyen dönemlerde iflas açıklayarak, küçük bir takım satın alıp amatörden isim değiştirerek tekrar başlayacaklar. Yada araplara, ruslara falan satarlar. Gs'nin böyle bir derdi olmaz, en kötü devlet bir arazi bağışlar, onada inşaat projesi yapıp boru kaparlar. Devletin bir kolu gibi oldular artık, yoksa gs şimdiye kadar 50 defa batardı.. Yani özetle, öz kaynak düzenine dönüş, kulübün tek kurtuluşu. Başka alternatif yok.. Ama bu proje doğru yönetim ile olmalı..
düşüncen güzel normal bir ortamda katılabilirim ama 4 yılda kimi satabilmiş bu adamlarda senin dediklerini gerçekleştirebilsinler. Hayallerle gerçekler çok başka ve gerçekler kabak gibi ortada bizim gibi senin tabirinle Şenolcüler (oda nasıl bir şeyse ) olmayacağını düşündüğüm şey yüzünden bu işlere yönelmiyoruz başarı ve buna bağlı satış olsun yapabilirsin tosiçte satarsın atınçta gence scouta felan gerek yok

Zaten dünya scoutlanmış komple öyle bizimde 20-25 verip wonderkid alacak durumumuz yok altyapı dersen tamamen bomboş bir iş bana göre harcanana bak çıkana bak yada çıkmayana yok birşey işte hayalle yaşayacaksak senin savlarına inanalım

Taraftarda o sabır olmaz olamaz ülkenin en büyük klübu Şampiyonluğa oynar tüm ülkede taraftarı olan klüp  Altınorduculuk mu oynayacak?
Fatih Terimle gs bir denedi 1 senede patladı morutan cikaldolar duruyor işte kenarda
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 10:24:13 Talisca1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Böyle özkaynak hikayeleri duydukça aklıma hep o çok ateşli komünizm savunucuları geliyor. Komünist sistem gelince herkes eşit olacak, herkes en iyi eğitimi alacak, herkes üretime katılacak, sistem kurulunca çarklar muazzam işleyecek herkes senin gibi olmak isteyecek vb.  Komünizmle de bir derdim yok, doğru olduğu noktalar var örneğin keşke herkes için şartlar eşit olsa herkes eşit şartlar altında yarışabilse. Öyle teoride baktığında muazzam ama insanlar gel gör o kadar aptal ki göremiyor şu önlerindeki muazzam sistemi aynı özkaynak düzeninin ne kadar muazzam olduğunu göremedikleri gibi değil mi?

Beşiktaş'ın meselesi özkaynak düzenine dönmemesi değil amatör yöneticiler tarafından yönetilip yanlış transferler yapılması. Sen özkaynak dediğin yerin içine kaç futbolcu koyabilirsin? Peki dünyada futbolcu sayısı kaç? Hangi küme daha büyük? Bu soruyu da sormak saçma senin altyapındaki futbolcular dünyadaki futbolcuların altkümesi. 90'lı yılların Beşiktaş'ına bakarak bu romantik özkaynak güzellemeleri yapılması da saçma. O dönem geride kaldı ve o dönemin kadrosunun temel taşları da Rıza istisnası dışında özkaynaktan gelmemişti.

Etiketler: