tamam o zaman aşile doğru basan kazmanı kart görmemesi de normal o zaman darbeyle olmadı diyorsun
kaslar yeterince güçlü değilse darbelerde sakatlık çıkması daha yüksek olasılık diyorum
Şenolu savunacağım diye saçmalama artık her şenol geçen kelimeye zıplamak zorunda değilsiniz böyle yapıp sonra insanlar üstünüze gelince sızlanmayacaksınız
Nesi zoruna gidiyor bu takımda necip bile sakatlandı necip sakatlanırsa herkes sakatlanır bahane arayıp gerçeklerin üstünü örtersen çok bahane bulursun futbol maçı bu darbeler kaçınılmaz ama her darbe alan sezonu kapatacak kadar sakatlanıyorsa burda sorgulanacak başka şeylerde var demektir atalarımız ne demiş eşeğini önce sağlam kazığa bağlayacakson ondan sonra allaha emanet edeceksin
Sakatlığı önlemenin birinci yolu vücudunu buna hazırlamaktır her lafa sözün varda peki bu oyuncuların çoğu antrenman yaparken sakatlanıyor rızanın dediği gibi sakatlıklar hep benzer bunlarada cevap ver
Şunları gördükten sonra şenolun çocuğu babasını sizin koruduğunuz gibi korumaz şenol sevginiz beşiktaş sevginizin önünde çünkü ortada bir sorun var siz bunun üstünü kapatıp şenol aklama derdindesiniz beşiktaş bu kayba neden uğruyor umrunuzda değil geçen sezon vi nin on maçı için bütün sezonu aklamaya çabaladınız ne dense suçu valeriana attınız şimdi aynı durum tersine döndü verecek cevabınız bile yok her şenol eleştirene saldırıp insanlara baskı kurun ama üzgünüm ben mahalle baskısıyla sinecek biri değilim üstelik bu olacakları 1,5 sene öncesinden söylemiş ve haklı çıkmış biri olarak istediğimi söylerim ogün siz konuşurken sabırla bekledim sabrın sonu selamettir