2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987354 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/deportesreports/status/1746484545195548908?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Kart bile vermediler şu pozisyona kafayı yiyeceğim. Elimizde satılabilir assetlerden birini saçmasapan bir şekilde kaybettik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 yer sakatlıklardan açıldı bile. Bu kadar şanssız bir dönem daha önce görmedik herhalde.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1746484785772441615

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bize lazım stoper tipi arkayı toplayacak savunma hattına liderlik edecek tecrübeli topu yere düşürmeyen sağlam taş gibi topla karışık rakibe sert olmalı resmi kaynaklardan paylaşılmadığı için şimdilik itibar etmek istemiyorum da David Luiz tam ters profil.

Kjaer /Alexander Dragovic / Manolas / Dejan Lovren / Stefan Mitrovic / Otomendi / Bonucci / Papastathopoulos / Boateng hatta abartmak istiyorlarsa daha yaşlı olsalarda Marcelo Guedes / Albiol / Chiellini / Pepe daha iyi tercih olurlar David Luiz den daha çok iş yaparlar.

Eylül David Luiz haberinden sonra yazdığım mesajdı değiştirmeye gerek bile duymadım. Hala bu isimlerden hangisi olsa doğru tercih olur. İçlerinden futbolu bırakan sakatlanan fb ye giden oldu bu yazıdan sonra gidip bailly alındı sakatlık vs sonrası malum. 15 m da ramos a veremeyeceğimize göre. Bütçemize ve hedefimize göre bunlardan iyisi yok şu aşamada.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Stoper icin bence Nino yu zorlamaliyiz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimdışı zubeyirbaya

2 yer sakatlıklardan açıldı bile. Bu kadar şanssız bir dönem daha önce görmedik herhalde.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1746484785772441615

kötü haber. satılabilecek bir oyuncuydu da. sözleşme dondurma yapılabiliyor mu, o konuda bir sorun vardı sanki.

artık stoper ve 6nın yanına bir de ofansif 8 kesinlikle gerekecek.

Çevrimdışı Savaş

Satabilirdik. Kötü oldu bu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/deportesreports/status/1746484545195548908?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Kart bile vermediler şu pozisyona kafayı yiyeceğim. Elimizde satılabilir assetlerden birini saçmasapan bir şekilde kaybettik.

yönetim sessiz kalıyor.

Çevrimiçi levitate

amir'e teklif varmış deniyordu çok yazık oldu

tff ödesin madem o paraları ne diyelim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

chamberlainden sonra amiri de kaybettik
ne it nefesi varmış üstümüzde

Çevrimiçi Necmi

chamberlainden sonra amiri de kaybettik
ne it nefesi varmış üstümüzde
Bunu büyüde arama iyi çalışmazsan sezon başı sezon böyle geçer sakatlıklarla bu bize şenolun mirası doğru yüklemeler yapılmayınca kasların darbeyide maç temposunuda kaldıramaz

Çevrimdışı Talisca1903

Bunu büyüde arama iyi çalışmazsan sezon başı sezon böyle geçer sakatlıklarla bu bize şenolun mirası doğru yüklemeler yapılmayınca kasların darbeyide maç temposunuda kaldıramaz
tamam o zaman aşile doğru basan kazmanı kart görmemesi de normal o zaman darbeyle olmadı diyorsun

Çevrimiçi Necmi

Fikret ormanda geç oyuncu alıyordu ama aldıkları kendi takımlarında kamp yemiş oluyordu bizde böyle gelen bir bahtiyar var sanırım birde raşitsa olabilir gerisi ya sakattı ya sakatlıktan çıkmıştı

Çevrimiçi gokhans

darbeye bağlıydı bariz. Yükleme ile pek ilgisi yok yahu. Staddaydım ilk anda herkes ahh yaptı çok kötü döndü bacağı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

tamam o zaman aşile doğru basan kazmanı kart görmemesi de normal o zaman darbeyle olmadı diyorsun
kaslar yeterince güçlü değilse darbelerde sakatlık çıkması daha yüksek olasılık diyorum
Şenolu savunacağım diye saçmalama artık her şenol geçen kelimeye zıplamak zorunda değilsiniz böyle yapıp sonra insanlar üstünüze gelince sızlanmayacaksınız
Nesi zoruna gidiyor bu takımda necip bile sakatlandı necip sakatlanırsa herkes sakatlanır bahane arayıp gerçeklerin üstünü örtersen çok bahane bulursun futbol maçı bu darbeler kaçınılmaz ama her darbe alan sezonu kapatacak kadar sakatlanıyorsa burda sorgulanacak başka şeylerde var demektir atalarımız ne demiş eşeğini önce sağlam kazığa bağlayacakson ondan sonra allaha emanet edeceksin
Sakatlığı önlemenin birinci yolu vücudunu buna hazırlamaktır her lafa sözün varda peki bu oyuncuların çoğu antrenman yaparken sakatlanıyor  rızanın dediği gibi sakatlıklar hep benzer bunlarada cevap ver
Şunları gördükten sonra şenolun çocuğu babasını sizin koruduğunuz gibi korumaz şenol sevginiz beşiktaş sevginizin önünde çünkü ortada bir sorun var siz bunun üstünü kapatıp şenol aklama derdindesiniz beşiktaş bu kayba neden uğruyor umrunuzda değil geçen sezon vi nin on maçı için bütün sezonu aklamaya çabaladınız ne dense suçu valeriana attınız şimdi aynı durum tersine döndü verecek cevabınız bile yok her şenol eleştirene saldırıp insanlara baskı kurun ama üzgünüm ben mahalle baskısıyla sinecek biri değilim üstelik bu olacakları 1,5 sene öncesinden söylemiş ve haklı çıkmış biri olarak istediğimi söylerim ogün siz konuşurken sabırla bekledim sabrın sonu selamettir

Çevrimiçi Necmi

darbeye bağlıydı bariz. Yükleme ile pek ilgisi yok yahu. Staddaydım ilk anda herkes ahh yaptı çok kötü döndü bacağı.
yükleme değil güçlendirme doğru antrenmanla kasları güçlendiremezsen  alınan darbelerde sakatlık riski artar ligde bir bizim oyuncularmı darbe alıyorda hepsi revirde bu kadar sakatlığın sadece darbeye bağlı olacağına inanıyormusun bir ay yatakta yat kalkma bir ay sonra koşmayı dene bak bakalım neler olacak vücut böyle birşey kasları güçlendiremezsen doğru şekilde tabi mutlaka bunun bedeli olur  bende maçtaydım sadece pozisyonu değil bütün oyuncuları izledim tv gibi değil stad yüzlerini net görüyorsun  birşeyleri yapmak istediklerini ama yapamadıklarını farkediyorsun oyuncular sahada resmen korkuyordu bir gol yesek dağılırdık hissettinmi bunu vücutları yetersiz artık ıyuncularada fazla saldırmayacağım iyi niyetliler gördüm ama kapasite yetmiyor geç refleks gösteriyorlar hep tutuklar sağlıklı düşünemiyorlar panik hali var şu duruma bu takımı ben getirmedim iyi çalıştırmazsan takımı oyuncu sahada istediklerini yapamaz  yapmaya çalışırsada sonuç ortada sahada güçlü gördüğüm tek kişi semihdi oda atmış dakika sonra oda bitiyor
İşin özeti darbeye bağlı sakatlıklarında ana nedeni o darbeyi karşılayacak güçte kas gurubunun olmamasıdır tabi aldığın darbenin gücüde önemli ama bizdeki sakatlıklar vücutların hazır olmamasından ağırlıkla bir takım bu kadar sakat vermez veriyorsa sıkıntıyı tekmelerde aramak gaflet olur

Çevrimiçi gokhans

yükleme değil güçlendirme doğru antrenmanla kasları güçlendiremezsen  alınan darbelerde sakatlık riski artar ligde bir bizim oyuncularmı darbe alıyorda hepsi revirde bu kadar sakatlığın sadece darbeye bağlı olacağına inanıyormusun bir ay yatakta yat kalkma bir ay sonra koşmayı dene bak bakalım neler olacak vücut böyle birşey kasları güçlendiremezsen doğru şekilde tabi mutlaka bunun bedeli olur  bende maçtaydım sadece pozisyonu değil bütün oyuncuları izledim tv gibi değil stad yüzlerini net görüyorsun  birşeyleri yapmak istediklerini ama yapamadıklarını farkediyorsun oyuncular sahada resmen korkuyordu bir gol yesek dağılırdık hissettinmi bunu vücutları yetersiz artık ıyuncularada fazla saldırmayacağım iyi niyetliler gördüm ama kapasite yetmiyor geç refleks gösteriyorlar hep tutuklar sağlıklı düşünemiyorlar panik hali var şu duruma bu takımı ben getirmedim iyi çalıştırmazsan takımı oyuncu sahada istediklerini yapamaz  yapmaya çalışırsada sonuç ortada sahada güçlü gördüğüm tek kişi semihdi oda atmış dakika sonra oda bitiyor
İşin özeti darbeye bağlı sakatlıklarında ana nedeni o darbeyi karşılayacak güçte kas gurubunun olmamasıdır tabi aldığın darbenin gücüde önemli ama bizdeki sakatlıklar vücutların hazır olmamasından ağırlıkla bir takım bu kadar sakat vermez veriyorsa sıkıntıyı tekmelerde aramak gaflet olur
mutlaka onunda etkisi vardır elbet. Takımda yüklemenin olmadığı staddan çok daha net belli oluyor. Topsuz alanda bizim tüm oyuncular sabit duruyor. Boşa kaçan pas isteyen oyuncu yok. Hani semih, rashica, nın falan uzun topla yakaladığı kontraatak varya, resmen 6tane karagümlüklü geriye deparlarken, bizden bir kaç hücum oyuncusu hafif tempoda koşar gibi yaptı sadece..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Bu arada hakemde rezil ötesi bir hakem beşiktaşlı oyuncu dokunmadan faul çalıyor karagümrüklü oyuncuların tekmelerine kafa çeviriyordu utanmasa faul vermeyecek bu hakemi iti belleyelim tetikçi bu sahadaki hakem oyunu yönetmek için değil istediği gibi yönlendirmek için sahadaydı sarı kartlar bize çok kolay çıktı

Çevrimdışı Talisca1903

kaslar yeterince güçlü değilse darbelerde sakatlık çıkması daha yüksek olasılık diyorum
Şenolu savunacağım diye saçmalama artık her şenol geçen kelimeye zıplamak zorunda değilsiniz böyle yapıp sonra insanlar üstünüze gelince sızlanmayacaksınız
Nesi zoruna gidiyor bu takımda necip bile sakatlandı necip sakatlanırsa herkes sakatlanır bahane arayıp gerçeklerin üstünü örtersen çok bahane bulursun futbol maçı bu darbeler kaçınılmaz ama her darbe alan sezonu kapatacak kadar sakatlanıyorsa burda sorgulanacak başka şeylerde var demektir atalarımız ne demiş eşeğini önce sağlam kazığa bağlayacakson ondan sonra allaha emanet edeceksin
Sakatlığı önlemenin birinci yolu vücudunu buna hazırlamaktır her lafa sözün varda peki bu oyuncuların çoğu antrenman yaparken sakatlanıyor  rızanın dediği gibi sakatlıklar hep benzer bunlarada cevap ver
Şunları gördükten sonra şenolun çocuğu babasını sizin koruduğunuz gibi korumaz şenol sevginiz beşiktaş sevginizin önünde çünkü ortada bir sorun var siz bunun üstünü kapatıp şenol aklama derdindesiniz beşiktaş bu kayba neden uğruyor umrunuzda değil geçen sezon vi nin on maçı için bütün sezonu aklamaya çabaladınız ne dense suçu valeriana attınız şimdi aynı durum tersine döndü verecek cevabınız bile yok her şenol eleştirene saldırıp insanlara baskı kurun ama üzgünüm ben mahalle baskısıyla sinecek biri değilim üstelik bu olacakları 1,5 sene öncesinden söylemiş ve haklı çıkmış biri olarak istediğimi söylerim ogün siz konuşurken sabırla bekledim sabrın sonu selamettir
Asıl saçmalayan sensin senin Şenol Güneş nefretin sayesinde hakem fes aklandı o kazma herifte adamın ayağının nasıl döndüğünü o darbeyle görmeyen gözün Şenol Güneş nefretinden kör olmuş haklı çıktığın da bir şey yok kendin söyleyip kendin inanıyorsun ispatsız şeylere kendi kendinin aşığı olmuşsun
Biraz aklı selime davet ediyorum seni gerçeklikten koptun gittin hatta daha da doğrusu megaloman olma yolunda hızla ilerliyorsun
Adamın ayağını çevirdi yahu el insaf söylemeyeyim diyorum ama bazen hakikaten yazdığın şeyler insanın allıyla dalga geçmek

Çevrimiçi Necmi

mutlaka onunda etkisi vardır elbet. Takımda yüklemenin olmadığı staddan çok daha net belli oluyor. Topsuz alanda bizim tüm oyuncular sabit duruyor. Boşa kaçan pas isteyen oyuncu yok. Hani semih, rashica, nın falan uzun topla yakaladığı kontraatak varya, resmen 6tane karagümlüklü geriye deparlarken, bizden bir kaç hücum oyuncusu hafif tempoda koşar gibi yaptı sadece..
evet raşitsa bir depar attı pas verwcek çevresinde 4-5 karagümrüklü var ve beşiktaştan tek oyuncu gelemedi bir ara arkadaşa biz eksikmi oynuyoruz dedim bütün adamlarımız markajda ama karagümrükün 4-5 adamı boşta o kadar kötüyüzkü adamların tek oyuncusu bizim iki oyuncumuzu marke edebiliyor hep baskı kurup hem pas opsiyonu olacak boşta adam bırakabiliyorlardı ekranda görünmüyor ama atılan topların çoğuna yetişemiyorlar koşmuyorlar bile koşsalarda koşarken koşamadıklarını farkediyorsun karagümrük oyuncuları gözüme öyle atletik geldiki maç çıkışı soruyordum biz bu maçı nasıl üç gol atıp yemeden kazanabildik
Bu arada taraftar yenilmeye alışmış umursamaz olmuş belli bir iki oyuncuyu destekleyip diğerlerine yok muamelesi gösteriyorlar biri bağırıyordu semihe hava topuna çıktı semih oğlum zıplama zıplama o boyla şimdi zıplarken sakatlayacaksın kendini elde bir sen varsın diyordu

Çevrimiçi Necmi

Asıl saçmalayan sensin senin Şenol Güneş nefretin sayesinde hakem fes aklandı o kazma herifte adamın ayağının nasıl döndüğünü o darbeyle görmeyen gözün Şenol Güneş nefretinden kör olmuş haklı çıktığın da bir şey yok kendin söyleyip kendin inanıyorsun ispatsız şeylere kendi kendinin aşığı olmuşsun
Biraz aklı selime davet ediyorum seni gerçeklikten koptun gittin hatta daha da doğrusu megaloman olma yolunda hızla ilerliyorsun
kendinde şenol korumayı görev bilme kimse şenolla ilgili yazı yazamıyor hemen saldırıya geçiyorsun ne seni alıntıladım nede kişisel cevap vermeni gerektirecek bir kelime ettim konu beşijtaş ve beşiktaş dışına çıkmadım ama yinede sen gelip yazdığımı alıntıladın söz hakkı doğmuş gibi ben şenolu sevmem bu seni ilgilendirmez ben sevsemde sevmesemde insanların doğrusunu yanlışını süzerim ona göre konuşurum  ispatı var bunun fo yuda sevmezdim aratıda sevmem sametin kulübün kapısının önünden geçmesin diyenlerdenim ama bunları sevip sevmemem önemli değil bu arada sergeni severim ama en sert eleştirende bendim çünkü kimi sevip sevmediğim önemli değil beşiktaşı seviyorum tek önemli olan bu beşiktaşa fayda sağlayan sevmediğim insan bile olsa saygı duyar sırtımda taşırım hiç egom yok benim sametle ilgili tek eleştirimi bulamazsın ne hocayken ne sorumluyken çünkü yanlışını görmedim bu arada sametmi şenolmu dersen sameti daha fazla sevmem şenolu bile samete tercih ederdim  ama samet eleştirmiyorum şenolada kişisel nefretim yok yanılıyorsun tanımam etmem neden kişisel nefret duyayım ben onu beşiktaşa tavrından dolayı sevmiyorum taa dünya kupasından beri buda kişisel olmuyor nefretim beşiktaş sevgimden kaynaklı o yüzden saçmalama
İstediğin kadar tepinebilirsin çokda umrumda değil burası forum yazarım herkes okur ve herkesin bir aklı var yorumunu yapar sen ne dersen de çokta mühim değil sonuçta benim yazdıklarımı nasıl okuyorlarsa seninkileride okuyor yorumluyorlar kimin işittiğine sen karar verme bence herkes okuyor komik oluyorsun

Etiketler: