(
...) vaktiyle anti-beşiktaş karakterli bir operasyonun maşası oldukları için (erken ve anlamsız valerien ismael lincinin) kendilerini suçlu hissediyorlar ve bunu bastırmak için hala takımın geleceğini ateşe atan bir dönemin parçasını savunmaya çalışıyorlar. çok derin bir sorun ama hala beşiktaşlılarsa inatlarından vazgeçemelerini, doğru düzgün bir özeleştiri verip takımın arkasında durmaya, takımı tartışmaya devam etmelerini öneririm. bugün şenola küfür bile etse haklı olan samimi taraftarlara karşı tartışma yürütmenin doğru olduğunu düşünmüyorum her şey tüm boyutlarıyla ortaya çıktı artık. bu arada sallayın valerien ismael'i ne önemi var geçti gitti. mesele ona karşı yürütülen operasyonun bizi berbat bir kimyayla karşı karşıya bırakacak süreci yaratmasıydı, insanlar bunu anlatmaya çalışıyor. valerien kötü hoca olabilir ama hain değildi en azından eli yüzü düzgün bir kadro kurmaya çalıştı içerisinde bulunduğu şartlar içerisinde bkz geçen sene başındaki wout, saiss, redmondlu kadro + masuaku. takıma ihanet eden, sınırlı kaynaklarımızı çarçur eden bir görüntü yok. takımın imkanları kullanılmaya çalışıldı. dandik ve takıma sahip çıkmayan bir yönetim vardı. transfer döneminde kötü olduğu gibi bir proje hocası olabilecek genç teknik direktörünün de arkasında duramadı. kötü bir süreç deyip geçilebilir. ismael kötü hoca olabilir ama takımın geleceği için kötü bir iş yapmadı. peki hala canhıraş savunulmaya çalışılan bordo kravat sever herif. amartey (djiku alternatifine rağmen bu garip adam), onana, bailly, oxlade.... ve transferlerin ötesinde ayakta durmaya mecali olmayan, ihanet edercesine berbat çalıştırılmış bir takım...
neyi savunduğunuzu bilin diye uzun uzun yazdım pardon.