2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986486 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olmadı bak bunu söylemen şimdi valerian kötülemek için watfordu örnek gösteremeyecekler
Böyle yazıp sonra ' Ben Valerien'e iyi teknik direktör ' demedim diyeceksin. Diyeceğin de ' Ben Şenol'a daha kötü bir teknik direktör ' şeklinde. İnsanlar diyor gına geldi diye ama uzattıkça uzatan sizsiniz. Valerien'i sezon sonu konuşuruz o kadar mühimse sizin için.
Ben her zaman ayakları yere basan kurt hoca görmek isterim takımda. Yeni gelen Hoca'yı da zaten destekliyorum.
Antrenman mevzusu da anlaşılmıştır sanırım.

Çevrimiçi Necmi

Ben çok iyi hatırlıyorum. Hatta chatbox vardı Egos sanırım o uygulamayı getirmişti. Sen de orada yazmıştın.
bence yanlış hatırlıyorsun ben öyle birşey demem tarzım değil üstelik totemimede uymaz sezon sonu şampiyonluk puanı vermiş olabilirim 79 puanla şampiyon olunur diye ama bizim için söylemem bunu

Çevrimiçi kartalizma190399

Dipnot geçeyim; Valerian getirttiği adamlar ve yaptığı modern antreman metodları ve yüklemeler ile, hem yönetim hem şenol'un ömrünü uzattı. Ayrıca valerian geldiğinde kimse övmedi zaten, 750bin euro vericeğin genç ve tecrubesiz bir hoca ile bir projeydi. Tutar, tutmazdı o ayrı ama zaman verilmedi. Bunun baş sebebide şenol ve şenol yardakçısı basın ve medya oldu. Priemier lig kadrosu böyle oynar mı dendi. Şenol bu kadro benim şampiyonluk kadrosundan daha iyi bile dedi. Kimse Valerian ismael savunduğu yok, şenol uğruna valerian ismael ve bir proje denemesinin iptal edilmemesinin hata olduğunu savunanlar var. Siz talisca ile burda tıkanıyorsunuz işte.. Bu forumda yıllardır yazarım, beni tanıyan herkes bielsa, favre gibi taktisyen kurt hocaları istediğimi bilir. Ama burda büyük bir yanlış yapıldı, bir projeye başlıyorsan 10.haftada sonlandıramazsın, sonlandırıyorsan şenol'u değil santos gibi, luce gibi, bielsa gibi bir hoca getirirsin. Bu arada Valerian bu haftada kazandı. Geçen hafta haftanın hocası seçilmişti. Watford'u playoff hattına soktu, leichester, ipswich, southampton, leeds, wba, sunderland gibi alfa takımların oldugu bir ligde hemde. Taraftar yorumlarınıda okursan, bir peri masalına inandıklarını, kenetlendiklerini görürsün. 10-12. haftalarda onlarda 20.sıralara kadar düşmüş, düşme hattındayken yönetim arkasında durup hocamıza güveniyoruz diye sözleşme uzattı, Sonra yavaş yavaş ivmelendi ve çıkışa geçti Watford. yoksa onlarda anç yönetimi gibi basiretsiz olsa gider 12 sene önce watford'u priemier lige çıkaran zola'yı kurtarıcı olarak getirirlerdi dimi?

Valerien Ismael bizim icin yeterli mi tartisilir, ama tek basina cebinden 5 tane Senol Gunes cikartir benim gozumde. Bilic keza oyle.
Watford performansi da sasirtici degil. Son 5 sene V. Ismael donemindeki kadar dograndigimizi hatirlamiyorum, kitir kitir dogradilar.
Ona engel olsabilseydik ve dinozor yerli hocalarin gordugu medya destegini gorseydi su an cok farkli durumda olurduk. Mevcut durumda olmayacagimiz kesin.
Bence Bilic gibi net eksiklerine ragmen daha fazla sure'yi hak ediyordu.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2024, 18:08:30 kartalizma190399 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bence yanlış hatırlıyorsun ben öyle birşey demem tarzım değil üstelik totemimede uymaz sezon sonu şampiyonluk puanı vermiş olabilirim 79 puanla şampiyon olunur diye ama bizim için söylemem bunu
Kesinlikle doğru hatırlıyorum hatta sene sonu sana bunu hatırlatacağım demiştim . Herkes yanılabilir özellikle insan faktörü varsa işin içinde.

Çevrimiçi Necmi

Işığın hızının sınırı varsa insanın fiziksel kapasitesinin de bir sınırı vardır. Evrim bambaşka bir konu.

Sadece genetik değil çevresel faktörler de önemlidir diyorsun. Tabii ki öyle. Ronaldo örneği verirken Ronaldo her şeyin toplamıdır demek istiyorum. Ronaldo'dan daha yetenekli topçu yok mu? Var. Ama onu en tepeye çıkaran mentalitesi.

En aptal profesyonel sporcu bile düzgün antrenman yapması robot gibi yaşaması gerektiğini bilir. Rosier bilmiyor mu sence? Bilmediği için mi PlayStation oynuyor gece geç saatlerde?
ışığın hızının sınırı varmı bilinen birşey değil biz dünyadaki ışığı ölçüyoruz ama uzayda ne yaptığı teoriden ibaret
Elbette insanın gelişiminin bir sınırı olacak ama o sınır nerde bilinmeyen o işde 😉 ayrıca ışıktan daha hızlı haraket eden maddelerde tesbit edildi ve ışığın hızını yavaşlatabiliyorsak arttırabilirizde

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ışığın hızının sınırı varmı bilinen birşey değil biz dünyadaki ışığı ölçüyoruz ama uzayda ne yaptığı teoriden ibaret
Elbette insanın gelişiminin bir sınırı olacak ama o sınır nerde bilinmeyen o işde 😉 ayrıca ışıktan daha hızlı haraket eden maddelerde tesbit edildi ve ışığın hızını yavaşlatabiliyorsak arttırabilirizde
Nötrinolar hakkında ışıktan hızlı gittiği tespit edilmişti ama sonradan hesap hatası yapıldığı ortaya çıktı. Kuantum mekaniğinde birbirine dolanık 2 foton arasında haberleşme hızının ışık hızından hızlı olduğu tespit edilmişti ama burada bahsedilen madde değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

(...) vaktiyle anti-beşiktaş karakterli bir operasyonun maşası oldukları için (erken ve anlamsız valerien ismael lincinin) kendilerini suçlu hissediyorlar ve bunu bastırmak için hala takımın geleceğini ateşe atan bir dönemin parçasını savunmaya çalışıyorlar. çok derin bir sorun ama hala beşiktaşlılarsa inatlarından vazgeçemelerini, doğru düzgün bir özeleştiri verip takımın arkasında durmaya, takımı tartışmaya devam etmelerini öneririm. bugün şenola küfür bile etse haklı olan samimi taraftarlara karşı tartışma yürütmenin doğru olduğunu düşünmüyorum her şey tüm boyutlarıyla ortaya çıktı artık. bu arada sallayın valerien ismael'i ne önemi var geçti gitti. mesele ona karşı yürütülen operasyonun bizi berbat bir kimyayla karşı karşıya bırakacak süreci yaratmasıydı, insanlar bunu anlatmaya çalışıyor. valerien kötü hoca olabilir ama hain değildi en azından eli yüzü düzgün bir kadro kurmaya çalıştı içerisinde bulunduğu şartlar içerisinde bkz geçen sene başındaki wout, saiss, redmondlu kadro + masuaku. takıma ihanet eden, sınırlı kaynaklarımızı çarçur eden bir görüntü yok. takımın imkanları kullanılmaya çalışıldı. dandik ve takıma sahip çıkmayan bir yönetim vardı. transfer döneminde kötü olduğu gibi bir proje hocası olabilecek genç teknik direktörünün de arkasında duramadı. kötü bir süreç deyip geçilebilir. ismael kötü hoca olabilir ama takımın geleceği için kötü bir iş yapmadı. peki hala canhıraş savunulmaya çalışılan bordo kravat sever herif. amartey (djiku alternatifine rağmen bu garip adam), onana, bailly, oxlade.... ve transferlerin ötesinde ayakta durmaya mecali olmayan, ihanet edercesine berbat çalıştırılmış bir takım...

neyi savunduğunuzu bilin diye uzun uzun yazdım pardon.

Çevrimdışı uğur07

sahsen ben talha gibi ilhan mansiz gibi birisi olmadikca anadolu kuluplerinden futbolcu almayi uygun gormuyorum. zaten cok para istiyorlar. yabanciyi iyi alalim. turkleri altyapi ve gurbetcilerden dolduralim. eger hocanin begendigi iyi futbolcu varsa alalim. umut meras ve tayfur bingol malesef hakkini veremediler. onur bulut ta öyle.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

sahsen ben talha gibi ilhan mansiz gibi birisi olmadikca anadolu kuluplerinden futbolcu almayi uygun gormuyorum. zaten cok para istiyorlar. yabanciyi iyi alalim. turkleri altyapi ve gurbetcilerden dolduralim. eger hocanin begendigi iyi futbolcu varsa alalim. umut meras ve tayfur bingol malesef hakkini veremediler. onur bulut ta öyle.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
talha alındığındada bir sürü eleştiri vardı yerli oyuncu yazı tura atmak gibidir ne ilhanın ilhan olacağını bilebilirdik ne şifonun şifo olacağını ne feyyazın feyyaz olacağını aldık tuttular bazılarıda tutmadı yerli oyuncuda tutma olasılığı düşüktür on tane alırsın biri ikisi tutar böylede devam eder bu kavun değillerki dibini koklayasın 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Çevrimiçi Samet Demir

Daha o gün burada Benzama yazdım, ya gerçek olursa?

Hadi inşallah. Benzema ve Semih 4-4-2
İmkansız transfer. Maliyeti nedeniyle alamayız. Anca geçen sene Weghorst'ta olduğu gibi bir durum olursa.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

En az 2 tane lider topçuya ihtiyacımız var Bakasetas falan kesmez bizi

Çevrimdışı Sinan23

Resimde andre var birde mısır tabakta. Andreas Cornelius oluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Resimde andre var birde mısır tabakta. Andreas Cornelius oluyor.
İyice kafayı yedirdiler bize. :) Bu kadar da ketum olmaya ne gerek var. Azıcık haber sızdırmaları lazım.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Samet Demir

kariyerinin sonuna gelince mi müslümanlık aklına gelmiş.benzema pek mantıklı gelmiyor.
200 milyon yıllık ücreti var zaten abi. :)

Çevrimiçi sEuL

Daha o gün burada Benzama yazdım, ya gerçek olursa?

Hadi inşallah. Benzema ve Semih 4-4-2
Mucadele eden ve savaşan takım yaratmak istiyoruz diyip Benzema’yi getirirlerse hemen istifa etsinler.

Taraftara oynamaktan başka birseye yaramaz. Elimizde Benzema gibi büyük kalite olmasada son vuruşları lig için yeterli olan Cenk ile Abou var. Bunlar pozisyona girince golü atan ama pozisyon dışında eli belinde gezinen oyuncular. Biz sahada yürüyen değil, Semih gibi hem mücadele edecek hemde katkı verecek isimlere yönelelim diyoruz siz gelmiş Benzema diyorsunuz.

37’sine girecek Benzema ile top rakipteyken 10 kisi oynamaya devam ederiz. Benzema’yi zaten getirecek para kimsede yok, biraz gerçekçi olup uçmamak lazım.

Çevrimiçi sEuL

kariyerinin sonuna gelince mi müslümanlık aklına gelmiş.benzema pek mantıklı gelmiyor.
Müslüman bir ülkede oynamak istiyormuş birde, Arabistan biraz fazla Avrupai kaçmış heralde Endonezya falan denesin.

Bu haberleri yapan beyinsizler haberi yaparken ne içiyor çok merak ediyorum gerçekten.

Etiketler: