Dipnot geçeyim; Valerian getirttiği adamlar ve yaptığı modern antreman metodları ve yüklemeler ile, hem yönetim hem şenol'un ömrünü uzattı. Ayrıca valerian geldiğinde kimse övmedi zaten, 750bin euro vericeğin genç ve tecrubesiz bir hoca ile bir projeydi. Tutar, tutmazdı o ayrı ama zaman verilmedi. Bunun baş sebebide şenol ve şenol yardakçısı basın ve medya oldu. Priemier lig kadrosu böyle oynar mı dendi. Şenol bu kadro benim şampiyonluk kadrosundan daha iyi bile dedi. Kimse Valerian ismael savunduğu yok, şenol uğruna valerian ismael ve bir proje denemesinin iptal edilmemesinin hata olduğunu savunanlar var. Siz talisca ile burda tıkanıyorsunuz işte.. Bu forumda yıllardır yazarım, beni tanıyan herkes bielsa, favre gibi taktisyen kurt hocaları istediğimi bilir. Ama burda büyük bir yanlış yapıldı, bir projeye başlıyorsan 10.haftada sonlandıramazsın, sonlandırıyorsan şenol'u değil santos gibi, luce gibi, bielsa gibi bir hoca getirirsin. Bu arada Valerian bu haftada kazandı. Geçen hafta haftanın hocası seçilmişti. Watford'u playoff hattına soktu, leichester, ipswich, southampton, leeds, wba, sunderland gibi alfa takımların oldugu bir ligde hemde. Taraftar yorumlarınıda okursan, bir peri masalına inandıklarını, kenetlendiklerini görürsün. 10-12. haftalarda onlarda 20.sıralara kadar düşmüş, düşme hattındayken yönetim arkasında durup hocamıza güveniyoruz diye sözleşme uzattı, Sonra yavaş yavaş ivmelendi ve çıkışa geçti Watford. yoksa onlarda anç yönetimi gibi basiretsiz olsa gider 12 sene önce watford'u priemier lige çıkaran zola'yı kurtarıcı olarak getirirlerdi dimi?