2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996573 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

olur tabi onana için gece uykusuzmu kalınır gündüzün dibimi geldi
şok olmuşlar yataktan kalkıp ok demişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu transfer dönemi yüksek fiyata oyuncu satıp düşük fiyata oyuncu alacağız herhalde :D
204 kapının hepsini teker teker açıp soracağız galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

204 kapının hepsini teker teker açıp soracağız galiba
Bailly ve onana gitti kaldı 202 kapı:)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bailly ve onana gitti kaldı 202 kapı:)
belki aynı kapıları tekrar çalarız hazır açılıyorken kimse uyanmadan  :bandit:

Çevrimdışı ferdi1903

belki aynı kapıları tekrar çalarız hazır açılıyorken kimse uyanmadan  :bandit:
bizden daha enayi takımlar varmış en azından bunu görmüş olduk

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Ravenman

Valerien Ismael'i hiç kovmayacaktık.

Adam rakibi boğan presli atak futbolunu oynuyordu, Şenol yancıları adamın taktiğine her ṣeyine karıştılar adamı kovdurdular sırf dedemin yaşındaki Şenol gelsin diye.

Nasıl rezil olduk ortada kaldık. Şenolu sevenler açık ara Beşiktaş düşmanıdır.

Çevrimiçi Necmi

bizden daha enayi takımlar varmış en azından bunu görmüş olduk

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
umarım çok vardır :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sen yenimi doğdun üçlü yüzünden yapılan baskıyı unuttunmu sadece taraftar değil basının her tarafı
bu dünyada bu ülkede hepimiz yaşıyoruz insan böyle laf etmeye utanır herkes neyin ne olduğunu bizzat yaşadı
burda bize patagonyayımı anlatıyorsun kendisi baskıdan döner kadro uygun değil derde kadroyu kendisi kurdu
kendi kurduğu kadro ile üçlü oynatan birinin kadro üçlüye uygun değil demesi sana normalmi geliyor başka takımda ne oynattığı bize ne onu örnek göstermen garip değilmiher takımın kendi gerçekleri var gerçekten şenol savunacağım diye kendini çok tuhaf durumlara düşürüyorsun
takım rezalet durumda ve bu şenolun eseri sen bunu kabul etsende böyle etmesende böyle bu takım onun eseri istediğin kadar tepin bu durumu değiştiremezsin
gerçekler her zaman ortaya çıkar eninde sonunda gerçeklerle yüzleşirsin taktik teknik oyunu geçtim gelen hiç kimse neden bu takımı ayağa kaldıramıyor bunudamı hiç düşünmüyorsun sana iyi futboldan bahsetmiyorum sadece kondisyondan bahsediyorum bırak valerianı oynattığı sistemi bitti gitti onlar bu takım neden koşamıyor bu takımın koşamamasının kondisyon diye bir şeyin olmamasının nedeni ne sorumlusu kim onu söyle bana birçok kişi şenol geldiğinde şenol bizi şampiyon yapacak derken ben iyi izleyin bu takım koşamayacak dediğimde bunu nerden biliyordum acaba boş atıp dolumu tuttum avcı geldiğindede bu takımın kondisyonu berbat demişti
bu takımın bu hale geleceğini bilen çok kişi vardı zaten berbat bit transfer politikası izliyoruz çebi geldiğinden beri bunu daha berbat hale getirmenin tek yolu şenolu getirip takımın başına koymaktı ama buraktan önderden td yapan zihniyetin bilgisi anca şenol olur çokta şey etmemek lazım önder burak valerian rıza şenol  adamların futbol bilgisi bu kadar işde
kardeşim beşiktaş çok büyük bir ihanete uğradı artık bunu kabul edin ve bu ihanetin bir parçasıda şenol bugün şenolu aklamaya çalışırken bu hainleride aklıyorsunuz çünkü şenol bunların bir parçası
tamam dediğinizi kabul edelim şenol masumdu yönetimin ihanetinin sonuçları bu o zaman çıkıp dakka başı yönetimi savunup korumayacaktı şenol ağzına geleni esirgemeden söyleyen biri yani yönetimi laf olsun diye savunmadı bu ihanetin bir parçası olmasa çıkar yönetime gerekeni söylerdi herkes yönetimi yerden yere vururken o kendini yönetimin önüne attı
İstanbulspor'dan Emrecan'ı niye almışlardı? Takımı üçlü oynatmak için. Peki Emrecan'ı neden yedek bıraktı? Yetersiz olduğu için. Yani üçlü oynayacak diye tasarladıkları kadronun üçlü oynamak için yetersiz olduğunu anladılar. Sorular ve yanıtlar bu kadar basit.
Valerien giderken de bu takım koşamıyordu çünkü o da takıma aşırı yükleme yapmıştı. Bu futbolcuları amatör futbolcularmış gibi değerlendirmekten vazgeçin özellikle de gelen yabancıları. Sence Rebic bireysel olarak nasıl çalışması gerektiğini bilmiyor mu? Cahil amatör futbolcu mu  kendisi , yanlış çalıştırılıyor ve bunun farkında değil? Avrupalı teknik direktör diye övgüler düzülüyor orada temelini aldıkları için ama Avrupa'da temelini almış ülkemizde yatışa geçen futbolculara gelince bunlar cahil, antrenman bilmez amatör futbolcu muamelesi yapıyorsunuz. Burada asıl sorun antrenman değil futbolcunun zihniyeti. Masuaku misal bizde sakat Milli takımında sapasağlam. Aboubakar'ın saçları Milli takıma gidince çıkmaya başlıyor ve saçları çıkmaya başlayınca sakatlığı geçiyor. Rosier canı isterse oynuyor. Masuaku, Aboubakar, Rosier ve diğer yabancılar gerçekten nasıl antrenman yapılır bilmiyor mu sence?

Şenol Hoca'nın masaya yumruğunu vurmaması konusunda
 ben de katıldığımı söylemiştim.

Çevrimiçi Necmi

İstanbulspor'dan Emrecan'ı niye almışlardı? Takımı üçlü oynatmak için. Peki Emrecan'ı neden yedek bıraktı? Yetersiz olduğu için. Yani üçlü oynayacak diye tasarladıkları kadronun üçlü oynamak için yetersiz olduğunu anladılar. Sorular ve yanıtlar bu kadar basit.
Valerien giderken de bu takım koşamıyordu çünkü o da takıma aşırı yükleme yapmıştı. Bu futbolcuları amatör futbolcularmış gibi değerlendirmekten vazgeçin özellikle de gelen yabancıları. Sence Rebic bireysel olarak nasıl çalışması gerektiğini bilmiyor mu? Cahil amatör futbolcu mu  kendisi , yanlış çalıştırılıyor ve bunun farkında değil? Avrupalı teknik direktör diye övgüler düzülüyor orada temelini aldıkları için ama Avrupa'da temelini almış ülkemizde yatışa geçen futbolculara gelince bunlar cahil, antrenman bilmez amatör futbolcu muamelesi yapıyorsunuz. Burada asıl sorun antrenman değil futbolcunun zihniyeti. Masuaku misal bizde sakat Milli takımında sapasağlam. Aboubakar'ın saçları Milli takıma gidince çıkmaya başlıyor ve saçları çıkmaya başlayınca sakatlığı geçiyor. Rosier canı isterse oynuyor. Masuaku, Aboubakar, Rosier ve diğer yabancılar gerçekten nasıl antrenman yapılır bilmiyor mu sence?

Şenol Hoca'nın masaya yumruğunu vurmaması konusunda
 ben de katıldığımı söylemiştim.
gerçektenmi hocanın bütün taktik planı bir oyuncuyamı bağlıydı yani iyi oynasa üçlü devam edecekti ve sakatlanmaması ceza almaması için dua edecekti artık ikinci ligden gelen bir oyuncu beşiktaşın kaderi oldu yani sende bunu ciddi ciddi söylüyorsun 😂 elbette profesyonel oyuncular o yüzdende çalışmaların yetersiz olduğunu söylediler nasıl çalışılacağını profesyonel oyuncular çoğunlukla bilmez zaten hepsi profesyonel oyuncu bilseler ne kondisyonere nede antrenöre ihtiyaç olmaz kulüpler neden para döküyor bunlara masuaku milli takıma gitmeden önce bizdede oynadı hem afrika kupasında oynayan oyuncuları takıma doldurursan sonuç bu olur şenol değilmiydi neden sorun ediyorsunuz bunu diyen afrika kupası oynandığında düşünürüz ne yapacağımızı bunu kendi söyledi basın toplantısında bakış açısı böyle olan hocaya ne anlatacaksın oyuncu profesyonel olabilir ama daha önce insan ve sen ona kötü davranırsan toptan kaçan ayağına nerdeyse top değmeden maç bitiren adamı yerinde oynatırsan o adam sana hiç birşey vermez rebiç gariç nerdeyse herkesi oynattı bu oyuncuya yapılan saygısızlıktır takımın en kötü olduğu anlardada sahaya sürdü yaptığı köylü kurnazlığıydı profesyonel oyuncu salak değildir rebiç gibi bir oyuncu kendini ispatlamak zorundada değil o zaten ispatlamış kendini hocanın işi en üst seviyede verim almak şenolun adamcılığı bize kaç m kaybettirdi ben olsam bende oynamam o muameleyi yaşadıktan sonra rebiç sorunlu olsa beş oyuncu kadro dışı kalırken o kadroda olmazdı madem yatan antrenman yapmayan zihniyette neden kadroda onu sorun kendinize ağzınıza almışsınız profesyonelliği ama profesyonel oyuncu robot değildir onu atlıyorsunuz abunun sergen döneminde beşiktaşı satmasından sonra onu tekrar almak zaten anca beşiktaş düşmanlarının yapacağı bir işdi saçını boş ver onun beşiktaşta ne işi var onu sorgula bence kaldıki saç mevzusu yalanlandı saç ektirmemin cenneti türkiyeyken fransada neden saç ektirsin  ama dediğim gibi bunun hiç bir önemi yok onun beşiktaşta olmaması gerekiyordu tekrar alıp beşiktaşın itibarını hiçe sayarsan bu şeylerede bakmayacaksın ne ekersen onu biçersin al birini vur ötekine oyuncular soyunma odasında bile bir araya gelmiyorlarmış sen takımın bu duruma gelmesinin nedenlerini tartış bence bu oyuncularla olacak iş değil bu zafiyetin sorumlusu kim onu düşün tesislerde kim patrondu oyuncuların birbirlerinden nefret etmesine ne sebep oldu adamcılık kayırma olmasa bu duruma gelirmiydi hiç bir şeyi sorgulamayın tek derdiniz şenolu temize çıkartmak olsun diyelimki o masum peki kim bunun sorumlusu şenolun has adamı burak bile şenolu suçladı siz hala hayal satmaya çalışıyorsunuz abu saç ektirmiş rosier canı isterse oynarmış iyide bu takımda 25-26 oyuncu var iki üç oyuncuyla takım bu duruma gelirmi sıkıntı çok büyük ama siz şenol aklama peşindesiniz laf söyletmiyorsunuz beşiktaşı bitirdiler farkında değilmisiniz yemişim şenolu derdiniz beşiktaş olsun şenolu aklamaya çalışmak değil bak enkaz ortada şenolu aklasan ne olur aklamasan ne olur durum değişecekmi kaç paraya ve kaç yıla maal oldu onu düşünün bence şenolu can hıraş savunmadan önce ben haklıyım derdindesinizde haklısın desem ne yazar sadece egonu tatmin edersin bıraktıkları enkaz ortada duruyor şenolun bunda sorumluluğu yok demek abes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gönderilenler :

1. Eric Bailly
2. Jean Onana

Gitmesi Beklenenler :

1. Rosier
2. Masuaku
3. Ghezzal
4. Aboubakar
5. Colley
6. Amartey
7. Rebić
8. Chamberlain

Durumu Belirsiz Olanlar :

1. Gedson
2. Hadžiahmetović
3. Muleka
4. Rashica

Gelenler :

1. Svensson

Şu anda durum bu. Bakalım gidenler konusunda ne kada başarı sağlayacağız? Ben kimin geldiğine ikinci aşamada bakılması gerektiğine inanıyorum. Kimleri ne karşılığında gönderdiğimiz daha önemli. Şu anda başarılı başladılar diyebiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Gönderilenler :

1. Eric Bailly
2. Jean Onana

Gitmesi Beklenenler :

1. Rosier
2. Masuaku
3. Ghezzal
4. Aboubakar
5. Colley
6. Amartey
7. Rebić
8. Chamberlain

Durumu Belirsiz Olanlar :

1. Gedson
2. Hadžiahmetović
3. Muleka
4. Rashica

Gelenler :

1. Svensson

Şu anda durum bu. Bakalım gidenler konusunda ne kada başarı sağlayacağız? Ben kimin geldiğine ikinci aşamada bakılması gerektiğine inanıyorum. Kimleri ne karşılığında gönderdiğimiz daha önemli. Şu anda başarılı başladılar diyebiliriz.
Yerlilerdende ayrılıklar olursa gayet memnun oluruz.

Çevrimdışı Talisca1903

gerçektenmi hocanın bütün taktik planı bir oyuncuyamı bağlıydı yani iyi oynasa üçlü devam edecekti ve sakatlanmaması ceza almaması için dua edecekti artık ikinci ligden gelen bir oyuncu beşiktaşın kaderi oldu yani sende bunu ciddi ciddi söylüyorsun 😂 elbette profesyonel oyuncular o yüzdende çalışmaların yetersiz olduğunu söylediler nasıl çalışılacağını profesyonel oyuncular çoğunlukla bilmez zaten hepsi profesyonel oyuncu bilseler ne kondisyonere nede antrenöre ihtiyaç olmaz kulüpler neden para döküyor bunlara masuaku milli takıma gitmeden önce bizdede oynadı hem afrika kupasında oynayan oyuncuları takıma doldurursan sonuç bu olur şenol değilmiydi neden sorun ediyorsunuz bunu diyen afrika kupası oynandığında düşünürüz ne yapacağımızı bunu kendi söyledi basın toplantısında bakış açısı böyle olan hocaya ne anlatacaksın oyuncu profesyonel olabilir ama daha önce insan ve sen ona kötü davranırsan toptan kaçan ayağına nerdeyse top değmeden maç bitiren adamı yerinde oynatırsan o adam sana hiç birşey vermez rebiç gariç nerdeyse herkesi oynattı bu oyuncuya yapılan saygısızlıktır takımın en kötü olduğu anlardada sahaya sürdü yaptığı köylü kurnazlığıydı profesyonel oyuncu salak değildir rebiç gibi bir oyuncu kendini ispatlamak zorundada değil o zaten ispatlamış kendini hocanın işi en üst seviyede verim almak şenolun adamcılığı bize kaç m kaybettirdi ben olsam bende oynamam o muameleyi yaşadıktan sonra rebiç sorunlu olsa beş oyuncu kadro dışı kalırken o kadroda olmazdı madem yatan antrenman yapmayan zihniyette neden kadroda onu sorun kendinize ağzınıza almışsınız profesyonelliği ama profesyonel oyuncu robot değildir onu atlıyorsunuz abunun sergen döneminde beşiktaşı satmasından sonra onu tekrar almak zaten anca beşiktaş düşmanlarının yapacağı bir işdi saçını boş ver onun beşiktaşta ne işi var onu sorgula bence kaldıki saç mevzusu yalanlandı saç ektirmemin cenneti türkiyeyken fransada neden saç ektirsin  ama dediğim gibi bunun hiç bir önemi yok onun beşiktaşta olmaması gerekiyordu tekrar alıp beşiktaşın itibarını hiçe sayarsan bu şeylerede bakmayacaksın ne ekersen onu biçersin al birini vur ötekine oyuncular soyunma odasında bile bir araya gelmiyorlarmış sen takımın bu duruma gelmesinin nedenlerini tartış bence bu oyuncularla olacak iş değil bu zafiyetin sorumlusu kim onu düşün tesislerde kim patrondu oyuncuların birbirlerinden nefret etmesine ne sebep oldu adamcılık kayırma olmasa bu duruma gelirmiydi hiç bir şeyi sorgulamayın tek derdiniz şenolu temize çıkartmak olsun diyelimki o masum peki kim bunun sorumlusu şenolun has adamı burak bile şenolu suçladı siz hala hayal satmaya çalışıyorsunuz abu saç ektirmiş rosier canı isterse oynarmış iyide bu takımda 25-26 oyuncu var iki üç oyuncuyla takım bu duruma gelirmi sıkıntı çok büyük ama siz şenol aklama peşindesiniz laf söyletmiyorsunuz beşiktaşı bitirdiler farkında değilmisiniz yemişim şenolu derdiniz beşiktaş olsun şenolu aklamaya çalışmak değil bak enkaz ortada şenolu aklasan ne olur aklamasan ne olur durum değişecekmi kaç paraya ve kaç yıla maal oldu onu düşünün bence şenolu can hıraş savunmadan önce ben haklıyım derdindesinizde haklısın desem ne yazar sadece egonu tatmin edersin bıraktıkları enkaz ortada duruyor şenolun bunda sorumluluğu yok demek abes
sen tüm 6 yılın hesabını komple Şenol Güneş ye bir yıkabilsen o kadar rahatlayacaksın tek derdimiz Şenol Güneş korumak değil boş algıya kapalıyız adamcılık bumu
Daha Şenol Güneş gelmeden onunla gelen Şampiyonluğu bile istemiyorum dediğini okudu bu gözler asıl adamcılık bu senin nefretinin mesnetsiz iddialarına ben neden destek olayım
Futbolculara neler yapıldı diyorsun yaz isim diyorum Rebiç ye Rebiç başkada bir şeyin yok
Görüyoruz Rebiçi
Futbolcu isimlerini ya yazarsın şuraya bakalım bizde yada söylediğin herşey havada
Bunları futbolcular ayrılacak onların ağzından duyalım bir bakalım
Nasıl bir ayrımcılık yapıyor mesela bazılarına yayladan getirdiği tereyağ baldan vermiyor herhalde
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 08:49:06 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Şu Valerian kondiyonunu yedi Şenol Güneş meselesine de bir dokunalım.Neymiş Şenol Güneş Valerian kondisyonu iyi yüklemiş hocada bunun ekmeğini yemiş.Öyle bir kondisyon yüklenmişki topla oynama yüzdesi %17 yazıyla yazayım yüzde on yedi kondisyon öyle böyle değil giresun istanbul hatay felan seni kalene hapsedebiliyor tek kale oynanan maçları biz izlemedik galiba Ne kondisyonmuş be arkadaş
Kendiniz söyleyip kendiniz inanıyorsunuz bizden de inanmamızı bekliyorsunuz boş argümanlarla altı dolu olmayan kulaktan duymalarla gelirseniz inandırıcılığınız kalmaz.
Kimse adamcı değil asıl siz adamcısınız meseleniz Beşiktaş olsun doğruyu eğriyi tam söyleyin.Nefret ettiğiniz insanlar vardır herkesinde olabilir bunu Beşiktaşın ortasına koyup ordan yürümeyin.

Sizin nefretinizin mesnet ayağı da biz değiliz.

Çevrimdışı Talisca1903

neyse transfere dönelim BONUCCİ ayrılacak deniyor berlinden bri yoklasak iyi olur

Çevrimdışı blackeagle35

Svensson belli ki Samet Aybaba transferi. Ama gerçekten mantıksız bi transfer. Rosier gidecek bu belli. Yerine gelmesi gereken adam Svensson değil ki. Tamam her mevkiye çok üst düzey adam alamayız ama Rosier maaşına ve muhtemel bonservis gelirine daha iyisi alınabilirdi. Bakasetas, Svensson transfer ağımız ülkemizdeki yabancılar olacaksa ne değişecek kulüpte. Aybaba’nın varlığı için en büyük endişem buydu. Futbolu bildiği dar bir çevre olarak görmesi. Bakasetas mesela fena oyuncu değil ama sen bunu Beşiktaşın 10 numarası olarak konumlandırıyorsan sıkıntı büyük demektir. Çünkü seviyesi bu değil adamın. Ama hem 10 numarayı hem 8 numarayı yedekler, gerekirse şut tehditi yaratır gözüyle bonservissiz transfer ediyorsan bu kabul edilebilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Svensson belli ki Samet Aybaba transferi. Ama gerçekten mantıksız bi transfer. Rosier gidecek bu belli. Yerine gelmesi gereken adam Svensson değil ki. Tamam her mevkiye çok üst düzey adam alamayız ama Rosier maaşına ve muhtemel bonservis gelirine daha iyisi alınabilirdi. Bakasetas, Svensson transfer ağımız ülkemizdeki yabancılar olacaksa ne değişecek kulüpte. Aybaba’nın varlığı için en büyük endişem buydu. Futbolu bildiği dar bir çevre olarak görmesi. Bakasetas mesela fena oyuncu değil ama sen bunu Beşiktaşın 10 numarası olarak konumlandırıyorsan sıkıntı büyük demektir. Çünkü seviyesi bu değil adamın. Ama hem 10 numarayı hem 8 numarayı yedekler, gerekirse şut tehditi yaratır gözüyle bonservissiz transfer ediyorsan bu kabul edilebilir.
onana çıkışı müthiş iş hele birde para felan kazandıysak heykel dikmelik iş svenson olayında savunulan argüaman onurdan iyi ise saçma ben onun önüne yıldız sağ kanat koyacağım defans yapsın yeter ise tutar yeri var ama işte açıklanan ile yapılan bir değil sen psg chelsea vizyonu diye arşa çıkıp ads den 30 yaşında sağbek alırsan taraftarda afallar
bana kalsa anadoludan tek yabancı almam tadiç şimaşki bile olsa benim  içinde böyle

Çevrimiçi gokhans

Şu Valerian kondiyonunu yedi Şenol Güneş meselesine de bir dokunalım.Neymiş Şenol Güneş Valerian kondisyonu iyi yüklemiş hocada bunun ekmeğini yemiş.Öyle bir kondisyon yüklenmişki topla oynama yüzdesi %17 yazıyla yazayım yüzde on yedi kondisyon öyle böyle değil giresun istanbul hatay felan seni kalene hapsedebiliyor tek kale oynanan maçları biz izlemedik galiba Ne kondisyonmuş be arkadaş
Kendiniz söyleyip kendiniz inanıyorsunuz bizden de inanmamızı bekliyorsunuz boş argümanlarla altı dolu olmayan kulaktan duymalarla gelirseniz inandırıcılığınız kalmaz.
Kimse adamcı değil asıl siz adamcısınız meseleniz Beşiktaş olsun doğruyu eğriyi tam söyleyin.Nefret ettiğiniz insanlar vardır herkesinde olabilir bunu Beşiktaşın ortasına koyup ordan yürümeyin.

Sizin nefretinizin mesnet ayağı da biz değiliz.
topla oynama yüzdesini başarıya endekslemek bir futbol cehaletidir. Ki yalan bir oran söylemek, bilgi paylaşılan bir platformda hiç hoş ve etik değil. Valerian ismael ile Beşiktaş ilk 11 maç ortalamasında topla oynama yüzdesi 49,7. Gerçekten bu kadar insana neden yalan söylüyorsun. Giresun(kazanıldı) ve hatay maçlarında valerian’ın gittiği kesin gibiydi ayrıca kafa olarakda artık gitmişdi bizden, istanbulspor maçı ise o sezon en büyük hakem katliamına uğradığımız maçlardan biriydi, yanlış hatırlamıyorsam adamlar pozisyona girmeden uzaktan şutlarla ersin kovasını avladılar. Valerian’ın elbette hataları vardı mesela kondüssyonu 90dk yayamama, enerjiyi idareli kullanma olayı yoktu adamda, ilk yarı 3 maçlık efor sarfedip, 2.yarı pil bitiyordu takımın ama pozisyon verilmesinden ziyade bireysel hatalardan, özellikle kaleci hatalarından gol yiyorduk. Yalan söylemlerle, burdaki insanların aklını manipule etme, ayıptır..
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 10:43:41 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Offf haber sitelerinde gezinmekten sıkıldım.
Gelsin artık hoca.

Çevrimdışı zubeyirbaya

svensson transferine tepki duyulmasının nedeni hoca işi bir türlü çözülemediği için oluşan negatif atmosfer bence. yoksa bonservissiz ve yılda 1 mil maliyetle gayet temiz bir oyuncu bu. ben feshedildiğinde direk imzalamamız gerektiğini düşünmüştüm. takımın bir sürü para harcaması gereken öncelikli pozisyonu var. santrafor, ofansif orta saha, kenar bölgeleri muhtemelen stoper. bu 4-5 bölge için ne kadar bütçemiz var o bile tartışmalı. sağ beke böyle düzgün standartlı bir oyuncuyu bedavaya almanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum. şu an tamamen failed bir takımımız var. herkes korkunç kötü görünüyor. biraz toparlandığımızda svensson'dan andreas beck verimi gelir. onur ve tayfur da o bölgeyi yedekler tsl standartlarında yeter böyle bir rotasyon. rosier'den gelecek potansiyel bonservisi de başka bölgelere enjekte edersin. takımın belki 7-8 transfere ihtiyacı var bunu gözardı etmemek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Onana'nın opsiyonu ortalama 4 milyonmuş, inşallah bu adamı satın alırlarda fazla zarar etmeyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

kaleci hatalarından diyorsun sergen o kaleciyle şampiyon oldu bu maçları sanki biz izlemedik sen ne anlatmaya çalışıyorsun yalan söyleme felan kazanınca hocaya kaybedince kaleciye yaz o zaman şampiyon nasıl olabilmiş sergen bu kalceciyle
https://www.mackolik.com/mac/alanyaspor-vs-be%C5%9Fikta%C5%9F/istatistik/6uqo0o0ihqsfmz9z8o2pzhuc
al sana istatistik

yalan söyleyen sensin bilip bilmeden ahkam kesme o zaman her hocanın kaybını kaleciye yazayım ben hocalara ne suç atıyoruz.Ayıp olan bir şey varsa karşındakinin görüşüne saygı duymadan sallamak birisine yalancı demek için 10 kere düşünmen gerek ha eğer düşünmeden yazacaksak asıl yalancı manipülasyoncu yetersiz₁ sensin asıl cehalet kendini bilmemektir aynen iade ediyorum
senin gibi g.s. yancısından da adam gibi yorum beklenmez zaten kendini dünyanın merkezine koymuş kuyruğunu kovalıyorsun dön bakalım
sen idrak edebiliyormusun söylediklerimi? 11 maçlık peryodun ortalama topla oynama oranı %49,7 iken neden yalan söyleyerek %17 diyorsun? Neden yalan yanlış uydurduğun bilgilerle insanları manipule etmeye çalışarak yalan söylüyor, şenol güneş’i savunmak adına valerian’a hala saldırıyorsun? Evet valerian’ın yüklediği kondüsyon ve kamp sayesinde geçen seneyi çıkarttık. Evet bu yıl şenol güneş yüzünden takımda kondüsyon yok, yükleme yok başarısızlığın ve çöküşün baş mimarı. Zoruna gidiyor biliyorum, hoşuna gitmesede gerçekler böyle ama…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Savaş

Adamları gece vakti alkollü yakaladık heralde başka bir açıklaması yok bunun :D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Şu Bonucci'yi çözseler keşke be. İlk komutan gelsin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/oguzoructd/status/1743726201678500349

bu abimiz mls ve portekiz liginden başka bir şey tüketmez, kalkıp böyle bir şey yazdığına göre doğruluk payı vardır diye inanıyorum

benfica dönemini biliyorum bi

bu benim favori teknik direktörümdü bizim için. buraya da hamsi kafa gittikten sonra bir kaç kez yazmıştım. eğer haber doğruysa bu kadar gecikmenize değdi, bir şekilde doğru adama gittiniz derim. :) ama solskajer'in filan bile mırın kırın ettiği ortama ikna edebilirler mi bilmiyorum? çok kaliteli hocadır bence, ihtiyacımız olan taktik donanıma da sahiptir. ben portekizli hocaların adaptasyon yeteneklerini de olumlu değerlendiriyorum.

Etiketler: