gerçektenmi hocanın bütün taktik planı bir oyuncuyamı bağlıydı yani iyi oynasa üçlü devam edecekti ve sakatlanmaması ceza almaması için dua edecekti artık ikinci ligden gelen bir oyuncu beşiktaşın kaderi oldu yani sende bunu ciddi ciddi söylüyorsun 😂 elbette profesyonel oyuncular o yüzdende çalışmaların yetersiz olduğunu söylediler nasıl çalışılacağını profesyonel oyuncular çoğunlukla bilmez zaten hepsi profesyonel oyuncu bilseler ne kondisyonere nede antrenöre ihtiyaç olmaz kulüpler neden para döküyor bunlara masuaku milli takıma gitmeden önce bizdede oynadı hem afrika kupasında oynayan oyuncuları takıma doldurursan sonuç bu olur şenol değilmiydi neden sorun ediyorsunuz bunu diyen afrika kupası oynandığında düşünürüz ne yapacağımızı bunu kendi söyledi basın toplantısında bakış açısı böyle olan hocaya ne anlatacaksın oyuncu profesyonel olabilir ama daha önce insan ve sen ona kötü davranırsan toptan kaçan ayağına nerdeyse top değmeden maç bitiren adamı yerinde oynatırsan o adam sana hiç birşey vermez rebiç gariç nerdeyse herkesi oynattı bu oyuncuya yapılan saygısızlıktır takımın en kötü olduğu anlardada sahaya sürdü yaptığı köylü kurnazlığıydı profesyonel oyuncu salak değildir rebiç gibi bir oyuncu kendini ispatlamak zorundada değil o zaten ispatlamış kendini hocanın işi en üst seviyede verim almak şenolun adamcılığı bize kaç m kaybettirdi ben olsam bende oynamam o muameleyi yaşadıktan sonra rebiç sorunlu olsa beş oyuncu kadro dışı kalırken o kadroda olmazdı madem yatan antrenman yapmayan zihniyette neden kadroda onu sorun kendinize ağzınıza almışsınız profesyonelliği ama profesyonel oyuncu robot değildir onu atlıyorsunuz abunun sergen döneminde beşiktaşı satmasından sonra onu tekrar almak zaten anca beşiktaş düşmanlarının yapacağı bir işdi saçını boş ver onun beşiktaşta ne işi var onu sorgula bence kaldıki saç mevzusu yalanlandı saç ektirmemin cenneti türkiyeyken fransada neden saç ektirsin ama dediğim gibi bunun hiç bir önemi yok onun beşiktaşta olmaması gerekiyordu tekrar alıp beşiktaşın itibarını hiçe sayarsan bu şeylerede bakmayacaksın ne ekersen onu biçersin al birini vur ötekine oyuncular soyunma odasında bile bir araya gelmiyorlarmış sen takımın bu duruma gelmesinin nedenlerini tartış bence bu oyuncularla olacak iş değil bu zafiyetin sorumlusu kim onu düşün tesislerde kim patrondu oyuncuların birbirlerinden nefret etmesine ne sebep oldu adamcılık kayırma olmasa bu duruma gelirmiydi hiç bir şeyi sorgulamayın tek derdiniz şenolu temize çıkartmak olsun diyelimki o masum peki kim bunun sorumlusu şenolun has adamı burak bile şenolu suçladı siz hala hayal satmaya çalışıyorsunuz abu saç ektirmiş rosier canı isterse oynarmış iyide bu takımda 25-26 oyuncu var iki üç oyuncuyla takım bu duruma gelirmi sıkıntı çok büyük ama siz şenol aklama peşindesiniz laf söyletmiyorsunuz beşiktaşı bitirdiler farkında değilmisiniz yemişim şenolu derdiniz beşiktaş olsun şenolu aklamaya çalışmak değil bak enkaz ortada şenolu aklasan ne olur aklamasan ne olur durum değişecekmi kaç paraya ve kaç yıla maal oldu onu düşünün bence şenolu can hıraş savunmadan önce ben haklıyım derdindesinizde haklısın desem ne yazar sadece egonu tatmin edersin bıraktıkları enkaz ortada duruyor şenolun bunda sorumluluğu yok demek abes
sen tüm 6 yılın hesabını komple Şenol Güneş ye bir yıkabilsen o kadar rahatlayacaksın tek derdimiz Şenol Güneş korumak değil boş algıya kapalıyız adamcılık bumu
Daha Şenol Güneş gelmeden onunla gelen Şampiyonluğu bile istemiyorum dediğini okudu bu gözler asıl adamcılık bu senin nefretinin mesnetsiz iddialarına ben neden destek olayım
Futbolculara neler yapıldı diyorsun yaz isim diyorum Rebiç ye Rebiç başkada bir şeyin yok
Görüyoruz Rebiçi
Futbolcu isimlerini ya yazarsın şuraya bakalım bizde yada söylediğin herşey havada
Bunları futbolcular ayrılacak onların ağzından duyalım bir bakalım
Nasıl bir ayrımcılık yapıyor mesela bazılarına yayladan getirdiği tereyağ baldan vermiyor herhalde