taraftar baskısından 3 lüden 4 lüye döndü diye yaygara koparıp yalan üzerinden algı yapanlar unutulmadınız neymiş adamın alametifarikası 3 lüymüş zorla 4 lüye döndürümüş tarftar bozmuş adamı Watforda 4 lü oynuyormuş o nasıl olacak
Algınız batsın ki battı zaten amarteyi de 2 yıldır istiyormuş peşindeymiş arada kaynamasın
sen yenimi doğdun üçlü yüzünden yapılan baskıyı unuttunmu sadece taraftar değil basının her tarafı
bu dünyada bu ülkede hepimiz yaşıyoruz insan böyle laf etmeye utanır herkes neyin ne olduğunu bizzat yaşadı
burda bize patagonyayımı anlatıyorsun kendisi baskıdan döner kadro uygun değil derde kadroyu kendisi kurdu
kendi kurduğu kadro ile üçlü oynatan birinin kadro üçlüye uygun değil demesi sana normalmi geliyor başka takımda ne oynattığı bize ne onu örnek göstermen garip değilmiher takımın kendi gerçekleri var gerçekten şenol savunacağım diye kendini çok tuhaf durumlara düşürüyorsun
takım rezalet durumda ve bu şenolun eseri sen bunu kabul etsende böyle etmesende böyle bu takım onun eseri istediğin kadar tepin bu durumu değiştiremezsin
gerçekler her zaman ortaya çıkar eninde sonunda gerçeklerle yüzleşirsin taktik teknik oyunu geçtim gelen hiç kimse neden bu takımı ayağa kaldıramıyor bunudamı hiç düşünmüyorsun sana iyi futboldan bahsetmiyorum sadece kondisyondan bahsediyorum bırak valerianı oynattığı sistemi bitti gitti onlar bu takım neden koşamıyor bu takımın koşamamasının kondisyon diye bir şeyin olmamasının nedeni ne sorumlusu kim onu söyle bana birçok kişi şenol geldiğinde şenol bizi şampiyon yapacak derken ben iyi izleyin bu takım koşamayacak dediğimde bunu nerden biliyordum acaba boş atıp dolumu tuttum avcı geldiğindede bu takımın kondisyonu berbat demişti
bu takımın bu hale geleceğini bilen çok kişi vardı zaten berbat bit transfer politikası izliyoruz çebi geldiğinden beri bunu daha berbat hale getirmenin tek yolu şenolu getirip takımın başına koymaktı ama buraktan önderden td yapan zihniyetin bilgisi anca şenol olur çokta şey etmemek lazım önder burak valerian rıza şenol adamların futbol bilgisi bu kadar işde
kardeşim beşiktaş çok büyük bir ihanete uğradı artık bunu kabul edin ve bu ihanetin bir parçasıda şenol bugün şenolu aklamaya çalışırken bu hainleride aklıyorsunuz çünkü şenol bunların bir parçası
tamam dediğinizi kabul edelim şenol masumdu yönetimin ihanetinin sonuçları bu o zaman çıkıp dakka başı yönetimi savunup korumayacaktı şenol ağzına geleni esirgemeden söyleyen biri yani yönetimi laf olsun diye savunmadı bu ihanetin bir parçası olmasa çıkar yönetime gerekeni söylerdi herkes yönetimi yerden yere vururken o kendini yönetimin önüne attı