2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996588 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Atal alacağımızı yönetim mi söyledi? Bu şekilde bir açıklamaları mı var? Basında çıkan haberlere inanıp inanıp beklentiyi yükseltiyorsunuz sonra olan bu.

Sözleşmeden çıkmamız gereken onlarca topçu var daha bunlarin bi masrafı olacak. Sene sonuna kadar bizi götürse zaten sene sonunda as adam gelir oraya merak etmeyin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1,5 yıllık nasıl sene sonu gidiyor 2 yabancı sağbek koyarsak nasıl olacak mavi kart iptal olacak deniyor şimdi ilk öncelik sağbek mi kanat orta saha stopermi

Çevrimiçi gokhans

:s20: :s20: :s20: 1 milyon az mı svenson bize seviye atlatır mı kaliteyi artıramazsak  ne anlamı var
ya tosic gibi olur, ya da bir çöp daha eklenir kadroya. Onur’lu sağ kanat bilinci ile bu kumar oynanır mıydı, bana göre oynanırdı. Zaman gösterecek doğrumu, yanlışmı olduğunu. Vasat ötesi tayfur’a 1 milyon verildiğini varsayarsak bana çok ucuz geliyor, bilemiyorum :))
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2024, 23:36:07 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

ya tosic gibi olur, ya da bir çöp daha eklenir kadroya. Onur’lu sağ kanat bilinci ile bu kumar oynanır mıydı, bana göre oynanırdı. Zaman gösterecek doğrumu, yanlışmı olduğunu.
ne kumarı ya bırak 6 ay tayfur  onur takılsın stoper yok chelseaden psgden gelsin işte

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi gokhans

ne kumarı ya bırak 6 ay tayfur  onur takılsın stoper yok chelseaden psgden gelsin işte
belkide öyle olur, devre arası 2-3 isimli adam getirirler muhtemelen okadar konuştu başkan bekleyip görelim bakalım.. stoperden önce 6 numara ve wego tarzı santrafor bekliyorum bn.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

hata sizin beklentiyi yüksek tutup sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz arat için çok inandırıcı projeler değil söylemleri gereksiz ve boş demişdim projeleri gerçekci değildiki başkan olduktan sonra yapacaklarını. Değerlendirin demiştim rüzgara kapılmayın o günkü konuşmaları gayet normaldi ama mutfağa girdiğinde iş değişir sen pirzola yapacağım dersin mutfakta sadece pırasa vardır o yüzden konuşmalara fazla takılı kalmayın pirzolanın pişeceği zamanda gelir şimdilik purasaya talim

O zaman yemek bekleyen insanlara mutfakta ne oldugunu bilmeden pirzola sozu vermeyecektin. Ben steakhouse'um diyip millete vegan menu cikarirsan o insanlar da bu ne sacmalik diyip masadan kalkar gider.

Çevrimiçi kartalizma190399

Antrenor belli olmadan oyuncu almak Fener'in yapacagi amatorluklerden. Bu yonetimden beklenti bu degil. Rosier ilk senesindeki gibi degil ama kotu haliyle bile fena degil, ligin iyi beklerinden, elimizdeki diger sagbeklerden iyi ve kontrati devam ediyor. Rosier'den cikmadan ve hoca gelmeden Svensson'u getirmek sacmalik. Ki kontenjan sikinti yasayacagimiz belliyken ve cok daha acil mevkiler varken anlamsiz transfer. Cok buyuk bir firsat olsa neyse ama o kadar da iyi topcu degil svensson.

Çevrimdışı Talisca1903

hoca lyanco istedi hoca sakat diye almadık amarteye gittik dedi amarteyi geçen senede istemiştim

Çevrimiçi Samet Demir

Lyanco ve dijikuya 2 senedir istemiş CK, lyancoyu getirmişler sakatlık ihtimali olunca aldırmamış Sir Şenol Güneş de ön liberoda oynayabildiği için Amarteyi seçmiş. Laf arasında Ahmet Selim Kul Dijiku da siz öndeydiniz Fb'ye gitmesine şaşırdım dedi.

Ck alınan oyuncularda eş değer olarak benim de payım var dedi. Aynı pay hoca ve yönetimde de var...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Ck'nın sorumlu olduğu transferlerden dikkatimi çekenler arasında bir Onana sıkıntılı. Ön libero oynarsa Amartey iş görebilir falat onu da maaşı çok.

VI konusunda da söyledikleri değerli. Beşiktaş bir yola girmişti, bu yolu tıkadılar dedi. Neyse yine aynı yola girmek üzereyiz. Umarım bu sefer malum kitle karşı çıkmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

taraftar baskısından 3 lüden 4 lüye döndü diye yaygara koparıp yalan üzerinden algı yapanlar unutulmadınız neymiş adamın alametifarikası 3 lüymüş zorla 4 lüye döndürümüş tarftar bozmuş adamı Watforda 4 lü oynuyormuş o nasıl olacak

Algınız batsın ki battı zaten amarteyi de 2 yıldır istiyormuş peşindeymiş arada kaynamasın
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 00:45:23 Talisca1903 ]

Çevrimiçi levitate

hoca lyanco istedi hoca sakat diye almadık amarteye gittik dedi amarteyi geçen senede istemiştim
lyanco arabistanda çaprazları koparmış bu arada
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

sırf emrecan atakandan bile dünya zarar soktu ki açıklaması yok 6 ayı kalmış adama 1,4 verdirdi bize

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/oguzoructd/status/1743726201678500349

bu abimiz mls ve portekiz liginden başka bir şey tüketmez, kalkıp böyle bir şey yazdığına göre doğruluk payı vardır diye inanıyorum

benfica dönemini biliyorum bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bailly, İngiltere'den gelmedi mi ? İngiltere'de aşırı antrenman yemekten mi sakatlandı sürekli. Kaç tane oyuncu sezon başı kampa katıldı? Transferler ne zaman yapıldı? Bu futbolcular milyon avro kazanan insanlar. Amatörlermiş gibi değerlendirmekten vazgeçin. Futbolcu önce bireysel olarak kendi eksiklerini gidermeye odaklanacak. Burada teknik direktörün, kulübün yapması gereken oyuncuyu doğru yönlendirmek ona imkânları sunmak. Yoksa teknik direktör dediğin zebani gibi oyuncunun tepesinde durmaz. Her futbolcuyu sabah akşam köle gibi çalıştıran ve hepsini standart çalıştıran teknik direktörün de yetkinliği sorgulanır. Öyle basit mantıktan gidecek olursak takımı bir kondisyonerin eline verirsin sabah akşam at gibi koşturup olimpiyatlara hazırlasın takımı
neden bailly dedin zaten alınırken herkes sakat almayın dedi kaç oyuncunun sezon başı kampına katıldığı beni neden ilgilendirsin ilgilendirmesi gereken kişi hocaydı. yönetimi koruyacağına baskı yapsaydı yetiştirseydi zaten şimdi oynayan oyuncularda kampa katılmayan oyuncular işde katılanlar dökülüyor kampı kendi takımlarında yapanlarda kondüsyon sorunu yok gençlerin bile halini görmüyormusun bunların hepsi kampda değilmiydi  60 da bitiyorlar tecrübeli olanlarla alakalı konuşmayalım bile bunlar alt yapıdan çıkmış yaz boyu kamp yemiş bütün kamplarda olan 18-19 yaşında oyuncular aç dünkü maçı 55 den sonra semihin durumuna bak terzinin durumuna bak bunlar sürekli takımla birlikteydi kampdada varlardı sen necipin bu seneki kadar sakatlandığını hiç gördünmü cenkin sahada koşacak hali yok gedson bile ne halde sürekli sakatlanıyor neden diye sordunmu kendine yönetime suç atın oyuncuya suç atın herkes suçlu takımın patronu şenol masum öylemi
esas sorun ne biliyormusun takıma kondüsyonu teknik drektör yüklemez takımın kondüsyoneri olur antrenmanıda td yapmaz yanında antranör olur ama şenol işi çok iyi bildiği içinburakı yardımcı yapar kondisyoner istemez sonuç işde izlediğin takım olur neden şenolun gittiği günün ertesinde harıl harıl kondisyoner aradılar
suratına tükürmeyeceğim adamı resmen tanrı yaptınız tükürmeme nedenimde tükürüğüme hakaret olur

Çevrimdışı Talisca1903

lyanco arabistanda çaprazları koparmış bu arada
demek ki sakatmış olay doğruda sanchez nino alma ihtimali varken açıkça hoca istemişken neden amarteye geçilmiş buralarda hiç açık konuşmadı mulakayı sormadılar mesela

ox rebic bahtiyarda rashicada inlerde yoktum dedi o gidince alınmış haberim yok demedi sanki hepsi 1 haftada alındı

Çevrimdışı BlackEagle16

Ya bu nedir svensson Allah'a akına başkan gündüzüne futbolcuların son kontratı olmucaz diyor akşamına 30 yaşında futbolcu ile sözleşme yapılıyor. Bırakın arkadaş sağ bekmi dünyada!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

neden bailly dedin zaten alınırken herkes sakat almayın dedi kaç oyuncunun sezon başı kampına katıldığı beni neden ilgilendirsin ilgilendirmesi gereken kişi hocaydı. yönetimi koruyacağına baskı yapsaydı yetiştirseydi zaten şimdi oynayan oyuncularda kampa katılmayan oyuncular işde katılanlar dökülüyor kampı kendi takımlarında yapanlarda kondüsyon sorunu yok gençlerin bile halini görmüyormusun bunların hepsi kampda değilmiydi  60 da bitiyorlar tecrübeli olanlarla alakalı konuşmayalım bile bunlar alt yapıdan çıkmış yaz boyu kamp yemiş bütün kamplarda olan 18-19 yaşında oyuncular aç dünkü maçı 55 den sonra semihin durumuna bak terzinin durumuna bak bunlar sürekli takımla birlikteydi kampdada varlardı sen necipin bu seneki kadar sakatlandığını hiç gördünmü cenkin sahada koşacak hali yok gedson bile ne halde sürekli sakatlanıyor neden diye sordunmu kendine yönetime suç atın oyuncuya suç atın herkes suçlu takımın patronu şenol masum öylemi
esas sorun ne biliyormusun takıma kondüsyonu teknik drektör yüklemez takımın kondüsyoneri olur antrenmanıda td yapmaz yanında antranör olur ama şenol işi çok iyi bildiği içinburakı yardımcı yapar kondisyoner istemez sonuç işde izlediğin takım olur neden şenolun gittiği günün ertesinde harıl harıl kondisyoner aradılar
suratına tükürmeyeceğim adamı resmen tanrı yaptınız tükürmeme nedenimde tükürüğüme hakaret olur
saçmalamışsın çok ağır kondisyoner yok nedir yahu moreno ne iş yapıyor o zaman çay toast yapıyor galiba  2 de hırvat kondisyoner aldılar doğru kaç maç oldu niye değişim yok kendi içinde ne kadar çelişkilisin ciddiyetini kaybetmeye başladın kondisyoner yok felan he adam tek başına geldi masajı felan da o yapıyor

kimseyi tanrı yaptığımız yok sen sevmiyorsun diye senin desteksiz argümanlarını neden kabül edelim ne dersem çıkar diyorsun ne dersen patlıyor

takım iyi Şenol Güneş oynatamıyor yeni bir hocayla bu takım toparlanır  sonuç
rebiç mobbing yiyor   sonuç

oyunculara ayrımcılık yapıyor isim   sonuç
oyuncular sevmiyor yaz şuraya 2 isim bilelim kendin kafanda kurgulayıp kendin inanıyorsun herkesinde inanmasını bekliyorsun
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 01:02:58 Talisca1903 ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Hayır hoca belli değil elinde iki sağ bek var sen gidip 3. Ye imza artırıyorsun hemde 1 tane boş olan yabancı hakkını onunla dolduruyorsun. Eğer bu imza atılırsa çok ağır eleştirilecek konular var

Çevrimdışı Talisca1903

Hayır hoca belli değil elinde iki sağ bek var sen gidip 3. Ye imza artırıyorsun hemde 1 tane boş olan yabancı hakkını onunla dolduruyorsun. Eğer bu imza atılırsa çok ağır eleştirilecek konular var
samet hoca eşofmanları giyse iyi olacak bu sd işinden çıkmalı yoksa ernste koşar hasan türkte vol 2 gelecek
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 01:05:57 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Geldi diyoruz da genesio, gio derken basına inanasım da gelmiyor benim :) Svenson 6 aylık gelse sorun etmem ama 1.5+1 yıl çok gibi.

Çevrimiçi Necmi

taraftar baskısından 3 lüden 4 lüye döndü diye yaygara koparıp yalan üzerinden algı yapanlar unutulmadınız neymiş adamın alametifarikası 3 lüymüş zorla 4 lüye döndürümüş tarftar bozmuş adamı Watforda 4 lü oynuyormuş o nasıl olacak

Algınız batsın ki battı zaten amarteyi de 2 yıldır istiyormuş peşindeymiş arada kaynamasın
sen yenimi doğdun üçlü yüzünden yapılan baskıyı unuttunmu sadece taraftar değil basının her tarafı
bu dünyada bu ülkede hepimiz yaşıyoruz insan böyle laf etmeye utanır herkes neyin ne olduğunu bizzat yaşadı
burda bize patagonyayımı anlatıyorsun kendisi baskıdan döner kadro uygun değil derde kadroyu kendisi kurdu
kendi kurduğu kadro ile üçlü oynatan birinin kadro üçlüye uygun değil demesi sana normalmi geliyor başka takımda ne oynattığı bize ne onu örnek göstermen garip değilmiher takımın kendi gerçekleri var gerçekten şenol savunacağım diye kendini çok tuhaf durumlara düşürüyorsun
takım rezalet durumda ve bu şenolun eseri sen bunu kabul etsende böyle etmesende böyle bu takım onun eseri istediğin kadar tepin bu durumu değiştiremezsin
gerçekler her zaman ortaya çıkar eninde sonunda gerçeklerle yüzleşirsin taktik teknik oyunu geçtim gelen hiç kimse neden bu takımı ayağa kaldıramıyor bunudamı hiç düşünmüyorsun sana iyi futboldan bahsetmiyorum sadece kondisyondan bahsediyorum bırak valerianı oynattığı sistemi bitti gitti onlar bu takım neden koşamıyor bu takımın koşamamasının kondisyon diye bir şeyin olmamasının nedeni ne sorumlusu kim onu söyle bana birçok kişi şenol geldiğinde şenol bizi şampiyon yapacak derken ben iyi izleyin bu takım koşamayacak dediğimde bunu nerden biliyordum acaba boş atıp dolumu tuttum avcı geldiğindede bu takımın kondisyonu berbat demişti
bu takımın bu hale geleceğini bilen çok kişi vardı zaten berbat bit transfer politikası izliyoruz çebi geldiğinden beri bunu daha berbat hale getirmenin tek yolu şenolu getirip takımın başına koymaktı ama buraktan önderden td yapan zihniyetin bilgisi anca şenol olur çokta şey etmemek lazım önder burak valerian rıza şenol  adamların futbol bilgisi bu kadar işde
kardeşim beşiktaş çok büyük bir ihanete uğradı artık bunu kabul edin ve bu ihanetin bir parçasıda şenol bugün şenolu aklamaya çalışırken bu hainleride aklıyorsunuz çünkü şenol bunların bir parçası
tamam dediğinizi kabul edelim şenol masumdu yönetimin ihanetinin sonuçları bu o zaman çıkıp dakka başı yönetimi savunup korumayacaktı şenol ağzına geleni esirgemeden söyleyen biri yani yönetimi laf olsun diye savunmadı bu ihanetin bir parçası olmasa çıkar yönetime gerekeni söylerdi herkes yönetimi yerden yere vururken o kendini yönetimin önüne attı

Çevrimdışı Talisca1903

sen yenimi doğdun üçlü yüzünden yapılan baskıyı unuttunmu sadece taraftar değil basının her tarafı
bu dünyada bu ülkede hepimiz yaşıyoruz insan böyle laf etmeye utanır herkes neyin ne olduğunu bizzat yaşadı
burda bize patagonyayımı anlatıyorsun kendisi baskıdan döner kadro uygun değil derde kadroyu kendisi kurdu
kendi kurduğu kadro ile üçlü oynatan birinin kadro üçlüye uygun değil demesi sana normalmi geliyor başka takımda ne oynattığı bize ne onu örnek göstermen garip değilmiher takımın kendi gerçekleri var gerçekten şenol savunacağım diye kendini çok tuhaf durumlara düşürüyorsun
takım rezalet durumda ve bu şenolun eseri sen bunu kabul etsende böyle etmesende böyle bu takım onun eseri istediğin kadar tepin bu durumu değiştiremezsin
gerçekler her zaman ortaya çıkar eninde sonunda gerçeklerle yüzleşirsin taktik teknik oyunu geçtim gelen hiç kimse neden bu takımı ayağa kaldıramıyor bunudamı hiç düşünmüyorsun sana iyi futboldan bahsetmiyorum sadece kondisyondan bahsediyorum bırak valerianı oynattığı sistemi bitti gitti onlar bu takım neden koşamıyor bu takımın koşamamasının kondisyon diye bir şeyin olmamasının nedeni ne sorumlusu kim onu söyle bana birçok kişi şenol geldiğinde şenol bizi şampiyon yapacak derken ben iyi izleyin bu takım koşamayacak dediğimde bunu nerden biliyordum acaba boş atıp dolumu tuttum avcı geldiğindede bu takımın kondisyonu berbat demişti
bu takımın bu hale geleceğini bilen çok kişi vardı zaten berbat bit transfer politikası izliyoruz çebi geldiğinden beri bunu daha berbat hale getirmenin tek yolu şenolu getirip takımın başına koymaktı ama buraktan önderden td yapan zihniyetin bilgisi anca şenol olur çokta şey etmemek lazım önder burak valerian rıza şenol  adamların futbol bilgisi bu kadar işde
kardeşim beşiktaş çok büyük bir ihanete uğradı artık bunu kabul edin ve bu ihanetin bir parçasıda şenol bugün şenolu aklamaya çalışırken bu hainleride aklıyorsunuz çünkü şenol bunların bir parçası
tamam dediğinizi kabul edelim şenol masumdu yönetimin ihanetinin sonuçları bu o zaman çıkıp dakka başı yönetimi savunup korumayacaktı şenol ağzına geleni esirgemeden söyleyen biri yani yönetimi laf olsun diye savunmadı bu ihanetin bir parçası olmasa çıkar yönetime gerekeni söylerdi herkes yönetimi yerden yere vururken o kendini yönetimin önüne attı
ck söylüyor ben değil bana ne anlatıyorsun ck konuşmasını yazdım oraya başka takım örneğinide o verdi ben değil sen şu ayrımcılık yapılan oyuncuları bir yaz isim isim kaç sefer yazdın bunu bilelim doğru mu eğri mi

Çevrimdışı BlackEagle16

Geldi diyoruz da genesio, gio derken basına inanasım da gelmiyor benim :) Svenson 6 aylık gelse sorun etmem ama 1.5+1 yıl çok gibi.
6 Aylık bende sorun etmemde 1.5 yıl bile sıkıntı bendecinanmak istemiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

6 Aylık bende sorun etmemde 1.5 yıl bile sıkıntı bendecinanmak istemiyorum
Net konuşmak için çok erken birşey diyemiyorum şuan elimizde veri yok. Konuşulan hocalar güzel ama gelen hoca da yok. Svenson biraz mantıklı ama diğer oyuncular da bu kalibrede olursa sorun büyük olur. 6-7 transfer yapıp 1-2 tane böyle disiplinli oynadığı maçlarda inişli çıkışlı olmayan ortlama her maç 7 verecek bir oyuncu çok mantıksız değil, dediğim gibi böyle 1-2 oyuncu tolere edilebilir işte fazla olursa zarar.

Etiketler: