2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996568 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

tekrar tekrar yazayım bizim maçlarda patates ettiğim adam bizim takıma  küçük gelir kıstasım bu benim

Çevrimiçi Samet Ç

Onana >>> Marsilya kiralık

Çevrimiçi Necmi

saçmalamışsın çok ağır kondisyoner yok nedir yahu moreno ne iş yapıyor o zaman çay toast yapıyor galiba  2 de hırvat kondisyoner aldılar doğru kaç maç oldu niye değişim yok kendi içinde ne kadar çelişkilisin ciddiyetini kaybetmeye başladın kondisyoner yok felan he adam tek başına geldi masajı felan da o yapıyor

kimseyi tanrı yaptığımız yok sen sevmiyorsun diye senin desteksiz argümanlarını neden kabül edelim ne dersem çıkar diyorsun ne dersen patlıyor

takım iyi Şenol Güneş oynatamıyor yeni bir hocayla bu takım toparlanır  sonuç
rebiç mobbing yiyor   sonuç

oyunculara ayrımcılık yapıyor isim   sonuç
oyuncular sevmiyor yaz şuraya 2 isim bilelim kendin kafanda kurgulayıp kendin inanıyorsun herkesinde inanmasını bekliyorsun
ağır saçmalayan sensin burak yana yakıla kondisyoner istedi boşamı ya çok bilinçsizsin yada ciddi manuple ediyorsun bunu yaparkende saçmalıyorsun lig devam ederken takıma kondisyon yükleyemezsin bunu anca hoca olmayan biri yapar burakın yaptığıda oydu rıza söyledi zaten
lig oynanırken kondisyon yüklemeye kalkarsan takımı iyice dibe vurdurursun ligde kondisyonu hazırlık kampında yüklenmiş oyuncuların kondisyonunu korumak için hafif idmanlar yapılır lig öncesi çalışmayla lig devam ederkenki çalışma çok farklıdır birinde güç toplatırsın diğerinde yorgunluk idmanı yaptırırsın
benim ergümanlarım desteksiz değilki bak kos koca beşiktaş takımı benim söyldiğim herşeyi destekliyor
bir oyuncuya mobing uygularsan bir daha onu kolay kolay kazanamazsın üstelik yeni gelmiş bir oyuncuysa tamamen kaybedersin bağlılığı yoktur çünkü
rebiç bilmediğimiz bir oyuncu değilki marsdan gelmedi ne olduğunuda neler yapabileceğinide biliyoruz yapmama nedeni ne ben bunu daha rebiç geldiğinde söyledim böyle olacağını söylediğimde uyduruyormuydum ben şenolu tanıyorum maça soktuğu anları oynatmadığı zamanları görerek harcıyor rebiçi dedim ve harcadı bunu şenol çok oyuncuya yaptıkondisyonu kötü ondan oynatmadıda cenki neden oynattı çokmu iyiydi üstelik bu seneki en iyi cenkden en kötü rebiç daha iyi oynadı
sen ya yıkılan bir şeyin anında düzeltilebileceğine inanacak kadar safsın yada onu söylemeyeyim bu takım düzelmez ayrımcılık yapılmış bir oyuncuyu geri kazanamazsın ırkçılık yaptığın oyuncuyuda geri kazanamazsın tv lere yansımasa buna bile inandıramazdık seni burakın böyle ahlaksız biri olduğunu zaten biliyorduk onu bu takımın içine sokmak bile yeterince büyük bir ihanet hadi burakıda şenol getirmedi desene o burak sadece iki üç maçtamı yaptı bunları sanıyorsun geldiğinden beri oyunculara neler yaptığını biliyormuyuz şenolun yardımcısı sen şenolu gönderip burakı takımın başına getirdiğin anda oyuncuları kaybedersin şenolla birlikte burakta gitseydi belki durumu kurtarma şansı olurdu tersini yapıp takımı bitirdiler
sen bu takımın rezaletini görmüyormusun hala nasıl bu hale getirenleri savunmak için tepinim duruyorsun haklı çıkartmak için saçmalayıp duruyorsun üstelik iyide beşiktaşlısın hiçmi üzülmüyorsun takımın şu durumundan hala haklı çıkmak için yeni gelmiş yönetime sataşmaya uğraşıyorsun suçu ona buna atıp bu güne kadar yapılan yanlışları yapanları aklamaya çalışıyorsun bu rezaleti yapanları nasıl savunabiliyorsun anlamıyorum
unutma aslolan Beşiktaştır gerisi hikayedir yemişim şenolu valerianı rızayı çebiyi ben beşiktaşıma bakarım bu kötülüğü yapan herkese tepkimi koyarım tabi bazı kişileri ayrıda tutmayalım bu kötülüğü yapanlardan biride taraftardı en azından büyük çoğunluğu aslında en büyük suçlu onlar birilerinin kayığına binip onların türküsünü söyleyen sosyal medyadaki taraftardan bahsediyorum gram kendi akılları yok hepsi yaşlarını bilmem ama beyince ergen tipler tetikçilerin peşine takılıp beşiktaşı bu hale getirmekten ana sorumlu onlar
gerçekleri bağıra bağıra söylemediğimiz sürece her platformada bunları yerden yere vurmadığımız sürece biz bu olaylar daha çok yaşarız hepsini teşhir edip konuşamaz duruma sokmakta gerçek taraftarın görevi halada konuşup duruyorlar koyun gibi taraftarımız var
neden buralara gelemiyorlar hiç düşündünmü bunu çünkü burdaki taraftar konuşturmaz onları
Beşiktaşlı ol kardeşim şenolcu oncu buncu olma şenolu sevmiş olabilirsin geçmişdeki başarılarına kanmış olabilirsin ama gerçekleride gör artık ben yanlış düşünmüşüm demekde bir erdemdir yanılmak insana mahsustur herkes yanılır hayatlarımız  yanılgılarla dolu ve benimkiler sizinkilerden fazladır çünkü ben daha yaşlıyım ama yanıldığını kabul etmek gerçekten erdemdir kolay olmuyor bunun için uzun zamanlar geçiyor
inatlaşmak özellikle beşiktaş gibi üstüne titrediğin her hangi bir şeyde inatlaşmak iyi değil sonuçları kötü biter.
fikrini savunmak güzeldir ama saçmalamak güzel değil çünkü saçmaladığın zaman o savunduğun fikir doğru bile olsa inandırıcılığını kaybedersin

Çevrimiçi Samet Demir

Vizdansızlar Kondogbia'yı elimizden almıştı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Net konuşmak için çok erken birşey diyemiyorum şuan elimizde veri yok. Konuşulan hocalar güzel ama gelen hoca da yok. Svenson biraz mantıklı ama diğer oyuncular da bu kalibrede olursa sorun büyük olur. 6-7 transfer yapıp 1-2 tane böyle disiplinli oynadığı maçlarda inişli çıkışlı olmayan ortlama her maç 7 verecek bir oyuncu çok mantıksız değil, dediğim gibi böyle 1-2 oyuncu tolere edilebilir işte fazla olursa zarar.
konuşulan hocalar güzel falan değil bence ben hepsine şüpheli bakıyorum birinin sürekli iyi yanlarını gösterirsen herkes güzel olur
bu arada her takıma asker lazım maçları yıldızlar kazanır belki ama maratonu askerler bitirir ne kadar çok askerin varsa o kadar uzun soluklu olursun

Çevrimiçi Samet Demir

konuşulan hocalar güzel falan değil bence ben hepsine şüpheli bakıyorum birinin sürekli iyi yanlarını gösterirsen herkes güzel olur
bu arada her takıma asker lazım maçları yıldızlar kazanır belki ama maratonu askerler bitirir ne kadar çok askerin varsa o kadar uzun soluklu olursun
Abi Nistelrooy ve Gio için söylüyorum; takip ettiğim, düşüncelerini önemsediğim bir kaç gözlemcinin fikrine göre bu yorumum. Tutar tutmaz gelince görürüz artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Onanayı gönderebiliyor olduğumuza göre demekki 204 kapı işe yarıyormuş.

(Şuan övmek içinde erken, aşırı eleştirmek içinde. En azından desteği hak ediyorlar)

Çevrimdışı mellfred

bana kalsa takımı 11 tane svensondan kurarım
başları da svenson koyarım

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Onanayı gönderebiliyor olduğumuza göre demekki 204 kapı işe yarıyormuş.

(Şuan övmek içinde erken, aşırı eleştirmek içinde. En azından desteği hak ediyorlar)
sakat adamı gönderdiler ya herkesi gönderebilirler demektir tabi nasıl gönderdikleride önemli parasını biz ödüyorsak avrupanın yabancı sorunu yokki herkesi alırlar bedava olduktan sonra
ama kadroyu boşaltmadan transfer yapamazlar o nedenle bir an önce boşaltmaları lazım en az dört oyuncu göndermeden transfer hareketi başlamaz  göndermeden alırsan elimizi çok daraltırız

Çevrimiçi levitate

bunlar onana'yı gönderebildilerse abou ve rosier'den net para kazanırız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bana kalsa takımı 11 tane svensondan kurarım
başları da svenson koyarım
askerleri yönetecek komutanlarada ihtiyaç ver herkesi komutan yapamayacağın gibi herkesi askerde yapamazsın her iki durumdada savaşı kaybedersin

Çevrimiçi Samet Demir

bunlar onana'yı gönderebildilerse abou ve rosier'den net para kazanırız
Amirde satılır inşallah, 8 de beğeniyorum ben onu gerçi. Geçen hafta semihe çom güzel pas atmıştı o zaman amartey 6 amir 8di. Gerçi 8 oynarsa bu sefer gedson boşa düşüyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

Satın alma opsiyonlu
5-10 milyon arası opsiyon diyenler var ohaaa
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Amirde satılır inşallah, 8 de beğeniyorum ben onu gerçi. Geçen hafta semihe çom güzel pas atmıştı o zaman amartey 6 amir 8di. Gerçi 8 oynarsa bu sefer gedson boşa düşüyor.

onada teklif var diyorlardı 4.5-5 mi ne vermişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kısa boylu bek oyuncusu çok sarmıyor keşke atal gelseydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yönetim birşey deniyor sanırım :D

Çevrimiçi Necmi

yalnız anlamadığım şey gecenin ikisindemi kiralamışlar bu saatte gelen haberler pek inandırıcı gelmiyor bana :alala:

Çevrimiçi Necmi

o kadarlık teklif var ve hala bizim kadrodamı  :money:

Çevrimiçi levitate

yalnız anlamadığım şey gecenin ikisindemi kiralamışlar bu saatte gelen haberler pek inandırıcı gelmiyor bana :alala:
transferin saati mi olur abim :D

en garanti adam yazmış bir de bizim medya değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bizimkilerin gönlünde daha yüksek değerdeymiş demek :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

transferin saati mi olur abim :D

en garanti adam yazmış bir de bizim medya değil
olur tabi onana için gece uykusuzmu kalınır gündüzün dibimi geldi

Çevrimiçi Samet Demir

Ne kdar doğru bilmiyorum ama menejerler sözlü teklif iletmişler, başkanda burası Beşiktaş ilgi varsa resmi yazı ile gelin demiş :)

Çevrimiçi Necmi

bizimkilerin gönlünde daha yüksek değerdeymiş demek :D
bu transfer dönemi yüksek fiyata oyuncu satıp düşük fiyata oyuncu alacağız herhalde :D

Etiketler: