2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998794 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yav arkadaş tamam rıza hoca gitsin hepimiz aynı fikirdeyiz de ben şunu anlamıyorum yeni hoca gelince hemen her şey düzelecek mi hayır. önce takımdan oyuncular gönderilecek ardına hoca gidecek.

bu takımın böyle olmasının nedenini hepimiz biliyoruz

Yeni hoca gelmeden neye göre hoca getireceğiz???
Belki gelecek hocanın kendi listesi olacak vs uymayacak taktiğine.
Biz baştan başladık başkan vs değişiyor birde hoca değişecek takım bir ışık verecek ondan sonra adım adım oyuncuları değiştireceğiz.

Çevrimdışı Talisca1903

yav arkadaş tamam rıza hoca gitsin hepimiz aynı fikirdeyiz de ben şunu anlamıyorum yeni hoca gelince hemen her şey düzelecek mi hayır. önce takımdan oyuncular gönderilecek ardına hoca gidecek.

bu takımın böyle olmasının nedenini hepimiz biliyoruz
getiremiyorsak kimseyi Aybaba orada işte en azından 1-2 neşter vurur bu sinsi sinsi nasıl kaılırm diye içine edecek işin

Çevrimdışı Talisca1903

Yeni hoca gelmeden neye göre hoca getireceğiz???
Belki gelecek hocanın kendi listesi olacak vs uymayacak taktiğine.
Biz baştan başladık başkan vs değişiyor birde hoca değişecek takım bir ışık verecek ondan sonra adım adım oyuncuları değiştireceğiz.
kesnlikle hiçbirşeyi değiştiremezsek nasıl düzeleceğiz ki

Çevrimdışı ankarakartal06

bu takım artık devre arasına radikal kararlar vererek girmeli. zaten bir umut yok. kardeşim gönder ne var ne yok. güzel bir planlama ile gelecek sezonu. git alman hoca mı getiriyorsun ne geliyorsa gelsin.

Sergen'in gelmemesi lazım. Beşiktaş'ın gördüğüm en zor şampiyonluğunu alan bir hocası da olsa bu gerçeği görmek gerek. Adam yapı olarak sıkılıyor. 1 şampiyonluk daha alır makaraya döner yine.

Çevrimdışı BlackEagle16

bu takım artık devre arasına radikal kararlar vererek girmeli. zaten bir umut yok. kardeşim gönder ne var ne yok. güzel bir planlama ile gelecek sezonu. git alman hoca mı getiriyorsun ne geliyorsa gelsin.
Ya ne devre arası abi buhafta vurmalı başkan neşteri
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftaya bıraka bıraka ligde kolay alacağımız puanlardan bile olduk. Ne kadar erken o kadar iyi. Artık herkes değişim görmek istiyor. Bu da somut adımlarla olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

yarın hatta bu gece

Çevrimdışı qp 383

Yönetim devre arasında gelecek sezon için çalışmayı düşündüğü yabancı bir teknik direktörü getirmeli. Şu anda herhangi bir Türk hoca ile bu iş olmaz diye düşünüyorum. Yarım sezon ülkeye, takıma ve kulübe alışma süreci olur. 2-3 nokta atışı yabancı transferi, gurbetçi ve yerli transferi ile kendimizi lig sonuna atarız.

Mert
Necip
Colley
Cenk
Salih
Gedson
Amir
Rashica
Tayyip Talha
Oxlade
Demir Ege
Semih
Bahtiyar
Rebic
dışındakilerle vedalaşılmalı. Bana kalsa bunların da birçoğu gitmeli ama malum FM oynamıyoruz, birilerinin kalması lazım.

Tayfur, Onur, Aboubakar, Amartey, Bailly, Ghezzal, Umut, Onana, Muleka kesinlikle gitmeli. Rosier ve Masuaku'nun olayını bilmiyorum spor haberlerini takip etmediğim için, bilerek oynamıyorlarsa onlar da gitsinler.

20 yıldır Beşiktaş'ı takip ederim, izlerken bu kadar üzüldüğüm bir sezonu hatırlamıyorum. Formamızı çıkar bu takım küme düşmeye oynar.

Yönetim ateşten gömlek giydi, 1 sene içinde ciddi bir sınav verecekler.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Dediğim gibi yönetimin ilk sınavı bu. Bu akşam en geç yarın rıza ile yolların ayrılması lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nezaketen yeni bir yönetim gelmiş  önlerini açmak için istifa edersin.
Adamın tek derdi kaç maç kalabilecekse istatistik kasmak.

Çevrimdışı Sefa Kara

anç gider ayak son bombası rızayı bırakıp gitmiş.

Nezaketen yeni bir yönetim gelmiş  önlerini açmak için istifa edersin.
Adamın tek derdi kaç maç kalabilecekse istatistik kasmak.

Ya ne gitmesi adam yapıştı. ANÇ yönetimi olsa bir de bunu gönderene kadar göbeğimiz çatlardı. Bakalım bu yönetim ne yapıcak hemen çözüm alabilecek mi

Çevrimdışı underworld

Tarih yazmak istiyorlarsa, belgesellere konu olacak şekilde sil baştan yeniden kadro kurmalılar.
Pansumanlarla bu kanser geçmez.

Sinirden hala duramıyorum ben bu kadar aciz duruma düştüğümüz bir maç hatırlamıyorum. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.

Çevrimiçi Samet Demir

Toptan temizlik şart üçe beşe bakmadan hemde. Alt yapıda ki oyuncuları direk 11 e alıp yanlarına gedson gibi adamları monte edip 3-4 de transfer yapmalıyız. Geri kalanıda yazın göndermeli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Maçı izleyemedim, telefona da bakamadım hiç. İyiki bakamamışım derken aklıma Anç'nin bir sözü geldi :

Başarıyı yakaladığınız zaman benimde hakkımı vermeyi unutmayın gibi bir şey söylemişti. Umarım aynı başarının kat kat fazlasını şirketinde yaşarsın. Bu başarı öyle büyük olsun ki bizi belki o zaman anlarsın.

Sevgili forum yönetime söz konusu kişinin ismi geçmesi yasaklanmalı. Yıldırım Demirören bile bunun yanında büyük başkandır.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı ferdi1903

Bailly mı ilk onun eline valizi veririm
Bugün yaptırdığı penaltı neydi öyle, resmen bilerek yaptı

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Yarından itibaren kadro dışılar olmalı, abubakar rosier masuaku, amartey onana. Derhal kadro dışı bırakılmalı, abubakar efendi saç ektirmis dünya umrunda değil defol ulan geldin yere 3,5 milyon para bayılıyoruz lan sana. Rosier masuaku oh ne güzel kanki kanki takılıyoruz dimi, amartey, onana yediğimiz çok büyük kazık belkide en büyük kazık. Cenk, Salih hiç sözleşme falan uzatilmasin güle güle güle yoları açık olsun, bu arada Batuhan Ekşioğlu söyledi onanaya teklif varmış Fransa'dan, zararına falan (...) gitsin, bailly sana bişey denmez (...). Onur sadece gülüyorum sana. Lan arkadaş say say bitmiyor, en azılı Beşiktaş düşmanina Beşiktaş kadrosunu sen kur deseler utanirda bukadar beceriksizi biraraya toplamaz. Zerre kuruş hakkım varsa ANÇ, Şenol Güneş size zehir zıkkım olsun

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 03:50:24 ferdi1903 ]

Çevrimdışı sEuL

Aboubakar gelmeden önce sanırım forumda transferine karşı olan tek kişi olabilirim.

Buna paragöz ve karaktersiz dediğimde olur mu canım öyle şey diyen bir çok kişi şimdi defolup gitmesini istiyor.

Gelmeden önce de yazdım, üst üste yaşamış olduğu diz sakatliklarindan sonra hiçbir klup yüzüne bakmıyorken biz kendisine kapilarimizi açıp bağrımıza bastık.

Camia olarak, taraftar olarak kendisine sahip çıkıp destek verdik. Bu karaktersiz ne yaptı peki? İlk fırsatta Beşiktaş‘i, her gün vakit geçirdiği takım arkadaşlarını ve ona güvenen teknik ekibi, ve en önemlisi her fırsatta arkasında duran taraftarı sattı. Bu herif yüzünden biz az kalsın şampiyonluğu kaçıriyorduk, sakatim numarasina maçlara çıkmadiginda zorunluluktan Töre’yi forvette oynatiyorduk.

Burak Yilmaz’in açıklamaları ne kadar amatörce ve salakca olsa bile Abou’nun hiçbir sakatlığı olmadığına bende inanıyorum. Burak’in aciklamalarindan sonra oynama zorunluluğu hissettiği icin suan maçlara çıkıyor ama o açıklamalar olmasa bugün sakatim numarasina maçı evinde izliyor olurdu.

Iyi topçu mu? Oynamak istediğinde - evet. Ama karaktersiz bir kişilik olduğu yavaş yavaş herkes tarafındanda görülmeye başlandı sanırım. Klubu dingonun ahırı gibi görmesinde taraftarında etkisi büyük tabi, umarım milyon Euro’ları cebe atan bu oyuncuların gotlerini bu kadar kaldirmaz ve sosyal medyada taparcasına bu topçuların peşinden koşulmaz artık.

Umarim Afrika kupasında da grup aşamasında elenirler. Ardındanda son bir vurgun için Arabistan yolunu tutacaktır buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıza Çalımbay bizim seviyemizde bir hoca uzun yıllara rağmen olamamış. Bize 1 puan yeter kafasıyla kendi seyircisi önünde maça çıkan büyük takım hocası olmaz. Altyapıdan iki genç koysa bundan daha kötü sonuç olmazdı. Bize aynı oyuncu grubunun farklı kombinasyonlarını izletip oyuncular yetersiz deme lüksüne asla sahip değil. Çünkü ilk geldiğinde bu kadronun iyi olduğunu söyleyen bizzat kendisiydi.

Başkan bir an önce aksiyon alıp gerekli müdahaleyi yapmalı. Bizim 1 puanla yetinilen bir oyunu izlemeye tahammülümüz kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Farklı kişilerlin aynı söylemlerine kanıp farklı sonuç almayı umuyoruz.

Geçen sene Şenol G. geldiğinde de aynı şeyleri duyduk.

Gelme sürecinde:takım çok iyi,

Geldiğinde: takımı ben kurmadım, süre lazım, yaz kampında ben olsaydım takım bu seviyeden çok yukarıda olurdu,

Yaz kampı sonrasında: kaçış.

Şimdi sağda solda Sergen Yalçın sesleri duyuyorum, nolur yapmayın 22-23 kişilik kadronum 14ünün yabancı olduğu takımda otoritesi yüksek yabanco bir ekiple anlaşma yapılmalı. 2+2=4

Etiketler: