2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996800 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Tüm oyuncuları gönderseler sesini çıkaran olmaz  :tabe:
kesinlikle Afrikalı ve Fransız tayfa

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk gidecek adam Rıza.

Sonrasında Feyyaz ve Samet formulunden de birsey çıkacağını düşünmüyorum, umarım yanılırım.

Çevrimiçi Necmi

İlk gidecek adam Rıza.

Sonrasında Feyyaz ve Samet formulunden de birsey çıkacağını düşünmüyorum, umarım yanılırım.
o formülden çıksa çıksa tüm eski oyuncuların kulübe toplanması çıkar

Çevrimiçi Mehmet57

Riza hocaya kizmiyorum. Evet, kotu. Iyi degiliz. Oyuncu tercihleri de kotu, oyun da kotu. Ama yine de kizamiyorum fazla. Trabzonlu cetenin biraktigi enkazin basina kim gecse zorlanacakti. Elestirilecegini, belki kisa surede kovulacagini bilerek geldi.

Kendisine tesekkur edilip kulupte baska rol verilmeli. Ox, Gedson ve kotu oyununa ragmen Rebic ve Bailly disinda tum yabancilar gidebilir. Abou dahil. Yerlilerden Tayfur, Umut yollanmali. Yakismiyor Besiktas’ta boyle “futbolcularin” olmasina.

Çevrimdışı Sefa Kara

çok ciddi üç transfer dönemi falan lazım takımı toplamak için

3 transferle bu takım düzelmez.

Çevrimdışı Talisca1903

o formülden çıksa çıksa tüm eski oyuncuların kulübe toplanması çıkar
artık eski oyuncu efsane olayından bir çıkalım hoca kimse getirelim papazları gönderelim gurbetçi ağımız kuvvetli diyordu başkan oradan alalım 
Doğana madueke ekitikeyle başlayan bakalım

Çevrimdışı BlackEagle16

Riza hocaya kizmiyorum. Evet, kotu. Iyi degiliz. Oyuncu tercihleri de kotu, oyun da kotu. Ama yine de kizamiyorum fazla. Trabzonlu cetenin biraktigi enkazin basina kim gecse zorlanacakti. Elestirilecegini, belki kisa surede kovulacagini bilerek geldi.

Kendisine tesekkur edilip kulupte baska rol verilmeli. Ox, Gedson ve kotu oyununa ragmen Rebic ve Bailly disinda tum yabancilar gidebilir. Abou dahil. Yerlilerden Tayfur, Umut yollanmali. Yakismiyor Besiktas’ta boyle “futbolcularin” olmasina.
Bailly mı ilk onun eline valizi veririm
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı ankarakartal06

takımın hepsi gitmesi lazım çok ciddiyim.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bugün Beşiktaş kulübünden aciklama bekliyorum. Acilll.
Ghezall bailly umut hemen ivedilikle yol verilmeli. Bir dakika durmadan cenk Salih ede istediği kluple görüşmek için izin verildi denmesi lazım.

Çevrimiçi Necmi

Yapılacak tek şey kağıdı kalemi ele alıp gönderilecek oyuncuları yazıp devre arası şutlayacaksın gelecek seneyi planlayıp birkaç transfer yapacaksın geri kalanı yaz transferine bırakacaksın üç oyuncu alsak üçte alt yapıdan koysak altı oyuncu ikinci yarıyı kör topal bitirtir şu oyuncular takımda kalırsa avrupa şansımız bile kalmaz

Çevrimdışı Akil Emre

İzlediğim en kötü Beşiktaş, ilk iş rıza hıcayla vedalaşmak ve gönderebileceğimiz kadar oyuncu göndermek. Yerli teknik adam istemiyorum, kahroluyoruz yeter artık.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yapılacak tek şey kağıdı kalemi ele alıp gönderilecek oyuncuları yazıp devre arası şutlayacaksın gelecek seneyi planlayıp birkaç transfer yapacaksın geri kalanı yaz transferine bırakacaksın üç oyuncu alsak üçte alt yapıdan koysak altı oyuncu ikinci yarıyı kör topal bitirtir şu oyuncular takımda kalırsa avrupa şansımız bile kalmaz
Devre arasını bekleme abi bailly ghezal Salih uçan cenk zaten son 6 ayları şimdiden koyacan postayı herkes ayağını denk alacak. Bu adamlar zaten gitmez o parayı seve seve oducez.amartey verecen bı senelik parasını cikaviliyorsan hemen cikican. Yok cikamiyorsan bırakacak kadro dışı hepsini burası Beşiktaş ya herkes aklını başına alacak hücum desen hücum yok defans desen defans yok mücadele desen o yok ne izlicez biz bu oyuncu grubuyla he ???

Çevrimdışı levitate

3 transferle bu takım düzelmez.
hocam 3 transfer demedim zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Bailly mı ilk onun eline valizi veririm

Bu mac cok kisisel hatada bulunmus olsa da, oynadigi diger maclarda hep sahanin en iyilerindendi. Acik ara en iyi stopperin. Ama oyuncu psikolojisini de degerlendirmek gerek. Takimda moraller 0. Dusunsene, Ox ve Bailly’sin. Liverpool, United’da oynuyorsun. Bir geldin, pas verecegin oyuncular Tayfur, Muleka, Onur, Bahtiyar falan. Ben olsam benim de konsantrasyonum 0 olur, nereye geldim diyerek pisman olurum.

Çevrimiçi COB

Kadroyu en zararsız şekilde nasıl boşaltırız gerçekten bilmiyorum.

Kesinlikle gitmesi gerekenler - Aboubakar, Rosier, Ghezzal, Muleka, Amartey, Onana, Umut.

Ortalama bir teklifte gitmesi gerekenler - Gedson, Amir, Bailly, Onur, Rashica, Salih, Rebic, Bahtiyar.

Gitmemesi gerekenler : Mert, Colley, Masuaku, Ox, Cenk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk yapılacak şey
Hoca değişikliği....
Tamam rıza hocayı seviyoruz vs ama bende Beşiktaş aşığıyım fakat hoca değilim. Bıraksın öyle kalalım.

Oyuncu değişikliği...
Bir kaç kişi hariç çoğu yolcu hemen. İlk olarak en kritik mevkilere transfer ve kör topal ilerleyip seneye tam bir işleyiş gerekli.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu mac cok kisisel hatada bulunmus olsa da, oynadigi diger maclarda hep sahanin en iyilerindendi. Acik ara en iyi stopperin. Ama oyuncu psikolojisini de degerlendirmek gerek. Takimda moraller 0. Dusunsene, Ox ve Bailly’sin. Liverpool, United’da oynuyorsun. Bir geldin, pas verecegin oyuncular Tayfur, Muleka, Onur, Bahtiyar falan. Ben olsam benim de konsantrasyonum 0 olur, nereye geldim diyerek pisman olurum.
haydi bu maç saçmaladı normaldeiyi adam kabu ama 5 maçtır yok ya adam böyle adamla yola mı çıkılır ilk bailly amartey ikilisini göndereceksin cam adam bu bailly amartey zaten konu dışı

Çevrimiçi Serdar3444

Kalmayı hak edenler o kadar az ki,  teşhis çok belli, mücadele etmeyen herkes gitmeli, koşmayan, ısırmayan, akan oyunu ir türlü algılayamayan, pozisyon bilgisi olmayan tek bir oyuncu kalmamalı, aynı modellerden de bir daha asla alınmamalı, acilen  garanti oynayacak 5 oyuncu alınmalı, aynı anda birden fazla koşmayan oyuncuya tahammül eden teknik direktöre de yol verilmeli. Ya yenilmeye yenilelim de, böyle olmamalı...

Çevrimdışı Talisca1903

hala o kalsın bu gitsin deniyor yabancılardan kalacak tek adam gedson bugünkü oyunuyla Ox da bir şans elde etti rebic gezal rashiac diyoruz yoklar kanat da yok gönder abi bailly taş gib stoper felan 1 var 5 yok eee olmaz böyle Abuş belli ki satacak biz devre arası paramızı alalım yolumuza bakalım

mitroviç bir yoklarım ben tosiç aracılığıyla ekitikede gelirse iki farklı tip sağlam forvetimiz olur sekoyuda orta sahaya alıp yola çıkarız artık daha fazla da gerek ama necmi abi 3 sınır diyor

yahu şu rezillleri görünce sakat haliyle josef koysak bunlardan iyi oynardı utanmaz arlanmazlar

Çevrimdışı BlackEagle16

Abicim adamın Beşiktaş'a gelmeden 2 sayfa sakatlik geçmişi vardı besiktasta kaç maç kacirdi kaç maç yarıda kaldı 3. Sayfası doldu dolacak bırakın bu işleri sağlam adam lazım bize ilk eline baliz verilecek adam baillydir !

Çevrimdışı Sefa Kara

gitmesi gerekenler : Bütün oyuncular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öncelikle yeterliliği olan takım kuran bir teknik direktöre ihtiyacımız var. Daha sonra onun yaptığı planlamaya sabır göstermek gerek. Birden bire hiçbir şey olmuyor. Eskileri getirip eskisi gibi olmasını beklemekten vazgeçmek gerek. Şu anda yeterliliğe sahip yerli bir teknik direktör göremiyorum. Efsane, eski futbolcu, Güneş sistemi nostaljisinden vazgeçmek lazım. Kötü bile olsa kararsızlıktan iyidir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Rıza hocanın bırakacağı yok, gerçekten sınanıyoruz. Bize yabancı sağlam bir hoca ve yeni oyuncu grubu lazım. Bu kadar ezildiğimiz hiçbir zaman yoktu, işallah Hasan başkan bugünden hocayla vedalaşır.

Çevrimdışı ankarakartal06

Rıza hocanın bırakacağı yok, gerçekten sınanıyoruz. Bize yabancı sağlam bir hoca ve yeni oyuncu grubu lazım. Bu kadar ezildiğimiz hiçbir zaman yoktu, işallah Hasan başkan bugünden hocayla vedalaşır.

yav arkadaş tamam rıza hoca gitsin hepimiz aynı fikirdeyiz de ben şunu anlamıyorum yeni hoca gelince hemen her şey düzelecek mi hayır. önce takımdan oyuncular gönderilecek ardına hoca gidecek.

bu takımın böyle olmasının nedenini hepimiz biliyoruz

Etiketler: