2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996335 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Yusuf ilerde rotasyon için gayet yararlı olabilir bence. Ben katılmıyorum. Bizim yerli 11 ihtiyacımız olduğu gibi yerli rotasyon oyuncusuna da  ihtiyacımız var. Sözleşmesi bitiyor, iyi bir doktor raporu, makul maaş ile düşünülebilir.

Emre can, orkun, ferdi falan onları alacak para kimse de yok.

Ya hangi rotasyon Samet, rotasyon diye diye transfer yapildi zaten bu sezon ve dogru duzgun ilk 11 oyuncumuz yok. Trabzon'da oynayamayan bir oyuncunun bizde ne isi var?

Onur Bulut, Salih Ucan, Tayfur Bingol, Bahtiyar, Necip, Gokhan Inler, Cenk, Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut etc. bunlarin hepsi rotasyon oyuncusu zaten. Bazisi zoraki oynuyor iste... Artik rotasyona degil direkt 11'e yazilacak oyuncu transferleri yapilmali.

Neyse, yonetim ve baskana guveniyorum. Yusuf gibi vasat ve rotasyon oyuncusu bile olamayacak bir gereksiz icin tasarruflari olmayacaktir. Gelirse ama beraber cok guzel soveriz her macta. 

Çevrimiçi Samet Demir

Ya hangi rotasyon Samet, rotasyon diye diye transfer yapildi zaten bu sezon ve dogru duzgun ilk 11 oyuncumuz yok. Trabzon'da oynayamayan bir oyuncunun bizde ne isi var?

Onur Bulut, Salih Ucan, Tayfur Bingol, Bahtiyar, Necip, Gokhan Inler, Cenk, Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut etc. bunlarin hepsi rotasyon oyuncusu zaten. Bazisi zoraki oynuyor iste... Artik rotasyona degil direkt 11'e yazilacak oyuncu transferleri yapilmali.

Neyse, yonetim ve baskana guveniyorum. Yusuf gibi vasat ve rotasyon oyuncusu bile olamayacak bir gereksiz icin tasarruflari olmayacaktir. Gelirse ama beraber cok guzel soveriz her macta.

Dostum biz yerli olarak kimi alacağız bir söyler misin? Mümkünse gerçekçi isimler olsun. Şuan takımda ofansif orta saha yok. Bu durumda bizim Yusufu beğenmeme gibi bir lüksümüz de olamaz. Lille şampiyon olduğu dönemde Yusuf güzel katkı sağladı.

Gökhan, 2 emrecan, tayfur falan eski yönetimin vasatlığı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı sEuL

Dostum biz yerli olarak kimi alacağız bir söyler misin? Mümkünse gerçekçi isimler olsun. Şuan takımda ofansif orta saha yok. Bu durumda bizim Yusufu beğenmeme gibi bir lüksümüz de olamaz. Lille şampiyon olduğu dönemde Yusuf güzel katkı sağladı.

Yusuf ne oynuyorda istiyorsun Samet?

Daha gecen gun milli macta butun ulke sovuyordu bu herife. Gecen sene Ts'liler gitsin₁ diye ligin bitmesini bekleyip sovuyordu herife.

Eski yonetimin vasatligi diyorsun, Yusuf'ta yeni yonetimin vasatligi olur.

Dogru bir scouting ile yeni Orkun da, Emre Can'da, Ferdi'de bulursun. Caglar ile Merih Avrupa'nin buyuk kluplerine transfer olmadan once cok mu biliniyordu? Hayir, biri 2. ligde biri Alanyaspor'da top kosturuyordu.

Yusuf gelecekte biz 90 dakika bir duran top olsun diye bekleyecegiz falan filan. Yusuf gibi kosmayan mucadele etmeyen oyuncularin devri coktan bitti. Zaten takimda Abou ve Cenk gibi eli belinde 90 dakika yuruyen adamlar var. Bunlara birde Oguzhan'in golge presini bile yapamayan ve hicbir halta yaramayan Yusuf'u eklemenin hic alemi yok. Biz elimizdeki gereksizlerden nasil kurtulabiliriz diye dusunurken yeni gereksizleri takima katmanin hicbir mantikli aciklamasi olmaz.

Çevrimdışı Necmi

kimi alırsan al seç bir tane gözün kapalı yusufdan iyidir
Millete katılıyorum vasat sever olmuşsun 😂 bizim alternatife ihtiyacımız yok 11 lazım heleki burağın seceresinden geçmiş oyuncuya hiç ihtiyaç yok lille dede vasattı bu
Elde yeterince eski kaşar var o eksik olsun🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gurbetçi kovalayacağız mecbur 3-4 tane iyisinden bulmak lazım

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı BlackEagle16

Yusuf sarıyı al yazicidan iyidir
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Yusuf sarıyı al yazicidan iyidir
Bize gelince oda teneke bağlar. Salih de en iyi yerliydi. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Piyasada almaya değer yerli oyuncu yoksa olma potansiyeli olanları toplamak daha mantıklı.30 yaşına merdiven dayamış yusufu alsak be olacak bu sezon bitti.25 yaşında bile koşmayan yusuftan kaç sene verim alacağız ortasahada oynayan oyuncu yüksek tabelası yoksa koşması lazım.koşmuyor ama her sene 25 goe katkı veriyor tamam.çok koşuyor top kapıyor fena sayılmayan ayağı var amatabela yok ona da eyvallah.veya bu ikisinin arası pas yapıyor tabelası fena değil.arann profiller bunlar yani 6-8-10.yusuf 8 değil 10 içinde yetersiz.arada bir uzaktan şut atar o kadar .

Çevrimiçi Samet Demir

Piyasada almaya değer yerli oyuncu yoksa olma potansiyeli olanları toplamak daha mantıklı.30 yaşına merdiven dayamış yusufu alsak be olacak bu sezon bitti.25 yaşında bile koşmayan yusuftan kaç sene verim alacağız ortasahada oynayan oyuncu yüksek tabelası yoksa koşması lazım.koşmuyor ama her sene 25 goe katkı veriyor tamam.çok koşuyor top kapıyor fena sayılmayan ayağı var amatabela yok ona da eyvallah.veya bu ikisinin arası pas yapıyor tabelası fena değil.arann profiller bunlar yani 6-8-10.yusuf 8 değil 10 içinde yetersiz.arada bir uzaktan şut atar o kadar .
Valla abi o dediğin uzaktan şut olayına o kadar hasret kaldım ki Yusuf gözümde çöldeki vaha gibi. :)

Çevrimiçi murat

Valla abi o dediğin uzaktan şut olayına o kadar hasret kaldım ki Yusuf gözümde çöldeki vaha gibi. :)
ox çekiyor amir çekiyor masuaku vr gezzal var rebiç var muleka var.şut çekecek oyuncu sıkıntımız yok oyun sıkıntımız var.yuduf gelse şu futbolla şut çekme imkanı bulabilir mi?

Çevrimiçi NioHH

Yusuf Yazici... milli takımda zor katlanıyorum o hayalet, koşmayan hallerine, bide bizde görmek istemem.

Yusuf Sari ya ise olumlu bakıyorum, olabilir çünkü ele avuca sigmayan sürekli rahatsız eden bir yapısı var, bizde bu aralar hic olmayan şey.

Caglar, Okay Yokuslu falan da alınabilirse alınmalı çünkü yerli kalitemiz maalesef baya el freni oluyor bize kadro kurarken

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2023, 10:10:49 NioHH ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Bize gelince oda teneke bağlar. Salih de en iyi yerliydi. :)
Salih gözümde romaya giderken en iyi yerliydi başka hiç bir zaman oyununu beğenmedim ordandan üzerine koymadan her gün tukene tükene devame etti geldiğimiz noktada hocaların görmediği en büyük sorunumuz olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sozkul

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

başkana sesleniyorum bu topçuların yarısı sakat falan değil, devre arası gönder gitsin
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkana sesleniyorum bu topçuların yarısı sakat falan değil, devre arası gönder gitsin
Tüm oyuncuları gönderseler sesini çıkaran olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Tüm oyuncuları gönderseler sesini çıkaran olmaz  :tabe:
Zaten gitmek istiyorlar. Başkana buyuj iş düşüyor bunları yarısıni başka takımda top oynamaya ikna etmesi lazım yada kulübü eziyet kampına çevirmesi lazım

Çevrimiçi levitate

başkanın ilk büyük sınavı, adayları hazırdı bekliyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

çok ciddi üç transfer dönemi falan lazım takımı toplamak için
bipbipbupbup

Etiketler: