2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996334 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

abu’yu 7,5 serbest kalma bedelini ödeyip alacakmış devre arası bir arap kulübü. Belkide bu yüzden fazla kasmıyor. Bize wego, sorloth tipi bir santrafor şart. Cenk yerinede Semihin acilen süre almaya başlaması lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

abu’yu 7,5 serbest kalma bedelini ödeyip alacakmış devre arası bir arap kulübü. Belkide bu yüzden fazla kasmıyor. Bize wego, sorloth tipi bir santrafor şart. Cenk yerinede Semihin acilen süre almaya başlaması lazım.
Abouda öyle bı olay olursa harika olur bence kendisiyle vedalasilmali. Eski sevdalardan da caz geçilip genç ve aç oyunculara yönelmeliyiz diye düşünüyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı zubeyirbaya

açıkçası çok sevinirim gayet iyi bir bonservis. ne fizik ne mental açıdan buraların oyuncusu artık. yıllık 3.5 milyona yakın da bir maaşı vardı. sadece bu bonservisi ve boşalan maaş bütçesini kullanarak tsl için üst düzey bir santrafor alınabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Fransa'ya gitmiş.

Çevrimdışı BlackEagle16

Başkan Fransa'ya gitmiş.
Gündüz çözmemiz gereken tranferler var diyip Fransa'ya gitmesi. İmzayı alıp döneceğine yoruyorum insallah transfer tahtası acilir acilmaz tüm transferler aciklanir.

Çevrimdışı Necmi

çok inandırıcı gelmedi bana böyle birşey olursa bu dünyanın en şanslı oyuncusu demek olur

Çevrimdışı sEuL

Ya ne Yusuf’u arkadaslar, Yusuf’u hali sahadaki maça çağırmam. Yusuf gibi gereksizleri takıma doldurduğumuzu için bu hallerdeyiz. Yusuf ne alaka ya… boyle bir hata’ya düşmez yeni yönetim umarım.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya ne Yusuf’u arkadaslar, Yusuf’u hali sahadaki maça çağırmam. Yusuf gibi gereksizleri takıma doldurduğumuzu için bu hallerdeyiz. Yusuf ne alaka ya… boyle bir hata’ya düşmez yeni yönetim umarım.
Onu alma bunu alma şunu alma yerli olarak kimi alacağız :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson da bu aralar çok gözüme batıyor. 20 ye falan satsak çok güzel bir iş olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maduekeler, Renato Sachesler, Taliscalar basinda havada uçurmaya başlamış.
Çok tehlikeli, başkanın mutlaka beklentileri yönetmesi şart.
Sonra hayal kırıklığı çok ağır olur.

Çevrimdışı Akil Emre

Transferler çok önemli ama öncelik Rıza hocayla vedalaşmak, gerçi Feyyaz ve Samet hoca Rıza hocayla güven tazelemiş gözüküyor umarım ben yanılırım. Birde devre arası kaç transfer yapabileceğiz emin olamadım 3 transferden fazla yapılabilir diye biliyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Klüp böyle yönetilir işte oyuncular daha başkanı görmedi bile samet hoca cuma günü gelin bir görsünler demiş.Başkan herşeye karışmaz. :claps:

Çevrimdışı Sefa Kara

Başkan Fransaya neden gitti acaba hangi oyuncu psg'den.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Klüp böyle yönetilir işte oyuncular daha başkanı görmedi bile samet hoca cuma günü gelin bir görsünler demiş.Başkan herşeye karışmaz. :claps:
yaşım gereği 4,5 başkan gördüm şuana kadar ki en vizyonlusu ve köklü olanını gördüm fikret başkanda vizyonluydu ama hasan aratın ağı ve gücü çok büyük
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Avrupadanciddi bir  yerli oyuncu havuzumuz var dedi başkan. Kesinlikle aç ve genç oyuncular alınmalı Yusuf yazıcı yatmaya gelir

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gedson da bu aralar çok gözüme batıyor. 20 ye falan satsak çok güzel bir iş olur.
yarısı benficaya gidecek zaten bu yarısını alabilir miyiz benficadan acaba belli bir fiyata anlaşıp
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

inanmayın başkan basına sızmayacak transferler demedimi basın sallar işleri bu zaten

Çevrimdışı Necmi

çebi yönetimi milleti iyice vasat sever yaptı 🤔

Çevrimdışı Sefa Kara

çebi yönetimi milleti iyice vasat sever yaptı 🤔

Fikret orman döneminde çıta yükseldi anç döneminde çıta düştü Arat yönetiminde tekrar yükseleceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı sEuL

Sirf oyuncu transferi icin oyuncu transfer edilmez Samet  :tabe: Yusuf gercekten son derece vasat hatta vasat alti bir oyuncu, ne geregi var Yusuf'un Allah askina hangi derdimize derman olacak.

Illa Turk oyuncu falan alinacaksa gidip Dortmund'dan Emre Can, Benfica'dan Orkun, Fener'den Ferdi falan kovalasinlar. Yusuf gelse inan 1. haftadan sovmeye baslariz o gereksize, daha gecen sene Ts'de kendi memleketinin taraftari sovup duruyordu vitaminsiz diye. Birde Bakasetas ismi gecmeye basladi, Ts'de tutunamayanlarin takimimiyiz biz? Ts'de yapamayan Rize'ye falan gitsin, cidden vasatliga alistirdi bizi basiretsiz ANC ve arkadaslari. Bizdeki vizyonu tamamen degistirip rakiplerimizin en iyi oyuncularina falan goz dikmeliyiz. FO doneminde Gokhan ile Caner'i alip yedek klubesinde oturtuyorduk.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2023, 18:15:22 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Sirf oyuncu transferi icin oyuncu transfer edilmez Samet  :tabe: Yusuf gercekten son derece vasat hatta vasat alti bir oyuncu, ne geregi var Yusuf'un Allah askina hangi derdimize derman olacak.

Illa Turk oyuncu falan alinacaksa gidip Dortmund'dan Emre Can, Benfica'dan Orkun, Fener'den Ferdi falan kovalasinlar. Yusuf gelse inan 1. haftadan sovmeye baslariz o gereksize, daha gecen sene Ts'de kendi memleketinin taraftari sovup duruyordu vitaminsiz diye. Birde Bakasetas ismi gecmeye basladi, Ts'de tutunamayanlarin takimimiyiz biz? Ts'de yapamayan Rize'ye falan gitsin, cidden vasatliga alistirdi bizi basiretsiz ANC ve arkadaslari. Bizdeki vizyonu tamamen degistirip rakiplerimizin en iyi oyuncularina falan goz dikmeliyiz. FO doneminde Gokhan ile Caner'i alip yedek klubesinde oturtuyorduk.

Yusuf ilerde rotasyon için gayet yararlı olabilir bence. Ben katılmıyorum. Bizim yerli 11 ihtiyacımız olduğu gibi yerli rotasyon oyuncusuna da  ihtiyacımız var. Sözleşmesi bitiyor, iyi bir doktor raporu, makul maaş ile düşünülebilir.

Emre can, orkun, ferdi falan onları alacak para kimse de yok.

Etiketler: