2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996668 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

şampiyon olamayacağız kupada zor üç oyuncu alsınlar oda yeter avrupaya atsın bizi zaten bütçeyle ne alacaksın gelir koymadıki bütçe kuşa döndü ts nin bile altındayız
chelsea psg all nassr hepsinden 1 er topçu gelir artık paraya ne gerek var ikili ilişkiler var her kapıyı açar

yada adalı style sponsor felan çözecen birşekilde özyeğin ,koç,nevzat demir hepsi destekçi buradan gelir sponsor

Çevrimiçi Necmi

öyle deme  Şenol Güneş kesti Rebici Ankarada mobbing yapıyor kerata Cenk oynatmak için
al işde samet yediğin naneyi gör 😂

Çevrimdışı Talisca1903

farketmiyor işde çark dönüyor şenol gitti zihniyeti kaldı ne oldu sakatmıydıda oynamadı eli belinde maçı seyreden cenk oynadı rebiç kulübede oturdu sorarsan sakat desinler sen sakat dediğinde kulübede oturuyordu
Rıza gelince olmayacaktı öyle diyordun Rıza hoca izin vermez diyordun hoca yoktu yoksa takım o kadar kötü değildi sen dedin ne oldu şimdi futbolcular papaz mı oldu her hocayı yer mi bunlar ?

bak sen şu işlere :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

chelsea psg all nassr hepsinden 1 er topçu gelir artık paraya ne gerek var ikili ilişkiler var her kapıyı açar

yada adalı style sponsor felan çözecen birşekilde özyeğin ,koç,nevzat demir hepsi destekçi buradan gelir sponsor
senin atakan kurt olma ihtimalin varmı 🙄

Çevrimdışı Talisca1903

al işde samet yediğin naneyi gör 😂
eee açmayacan pandoranın kutusunu

Çevrimdışı Talisca1903

senin atakan kurt olma ihtimalin varmı 🙄
Yahu forum dahil herkesin söylediği bu değil miydi? Daha 2 gün olmadı bu söylemler yahu sanki ben söyledim fotoğraflar çekildi başkanlarla anlaşmalar imzalandı sanki hariçten gazel okuyoruz böyle olmadı mı?

Çevrimiçi Necmi

Rıza gelince olmayacaktı öyle diyordun Rıza hoca izin vermez diyordun hoca yoktu yoksa takım o kadar kötü değildi sen dedin ne oldu şimdi futbolcular papaz mı oldu her hocayı yer mi bunlar ?

bak sen şu işlere :evillol: :evillol:
rızayı günahım kadar sevmem ben ama yapacağı birşeyde yok mal bu senin sevgili hocanın içine ettiği mal tıpkı geçen sefer giderken bıraktığı gibi
Yinede geldi maç kazanıp galibiyet gördük ben panuç bırakmaz dedim ama üç maç için gelmiş hocada oyuncuya laf geçiremez kalırsa bundan sonra bu yönetimle göreceğiz bakalım ne rapor verecek

Çevrimdışı Talisca1903

herkes kulağının üstüne yatacaksa söylemler havada kalacaksa ne anladım ben bu değişimden. Aksiyon bekleriz hocadan başlayarak almazlarsa kimse kusura bakmasın açarım bayrağı

Çevrimiçi Necmi

Yahu forum dahil herkesin söylediği bu değil miydi? Daha 2 gün olmadı bu söylemler yahu sanki ben söyledim fotoğraflar çekildi başkanlarla anlaşmalar imzalandı sanki hariçten gazel okuyoruz böyle olmadı mı?
yok yok bunları değil senin şenol ve adalı sevdanı kastetmiştim 😂

Çevrimdışı Talisca1903

rızayı günahım kadar sevmem ben ama yapacağı birşeyde yok mal bu senin sevgili hocanın içine ettiği mal tıpkı geçen sefer giderken bıraktığı gibi
Yinede geldi maç kazanıp galibiyet gördük ben panuç bırakmaz dedim ama üç maç için gelmiş hocada oyuncuya laf geçiremez kalırsa bundan sonra bu yönetimle göreceğiz bakalım ne rapor verecek
vallahi benim gördüğüm Şenol Güneş den 10 gömlek düşük beğenmediğimiz B7 den 10 kat adamcı ne rapor verecek bunun vereceği raporla mıaksiyon alınacak yeni hoca gelir o karar verir sonuçta o seneye kalacak geçici adamın raporuyla iş yapılmaz

sonra adem dursun veysel youlalarla dolar takım

Çevrimdışı Talisca1903

yok yok bunları değil senin şenol ve adalı sevdanı kastetmiştim 😂
Adalının söylemi de buydu sponsorla cebimden alacağım demişti almasaydıaçardım bayrağı banane
Hasan Başkanda başkanlarla resim çektirip attı onu da beklerim benim olayım bu dediklerini yapmazlarsa mızırım

Çevrimiçi Necmi

herkes kulağının üstüne yatacaksa söylemler havada kalacaksa ne anladım ben bu değişimden. Aksiyon bekleriz hocadan başlayarak almazlarsa kimse kusura bakmasın açarım bayrağı
bayrak açarsan sıkıntı olmaz ağzını açma yeter 😂 aksiyon için zaman lazım üç günde hoca gelmez önce mutfağa girsinler dolapda et varmı sebze varmı yağ tuz varmı  bir görsünler sonra alış veriş listesi yaparlar daha mazbata almadılar

Çevrimdışı Talisca1903

bayrak açarsan sıkıntı olmaz ağzını açma yeter 😂 aksiyon için zaman lazım üç günde hoca gelmez önce mutfağa girsinler dolapda et varmı sebze varmı yağ tuz varmı  bir görsünler sonra alış veriş listesi yaparlar daha mazbata almadılar
A b c planlar hazırdı hani ? 1,5 yıldır plan program hazırlanıyordu söyle söyle sonra zaman tanı yok öyle . Vallahi sakız gibi uzatırlarsa ne farkı kalır eski yönetimden kes at kangren yapma

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bakasetas, TS'nin ikinci teklifini de ret etmiş.

İstanbul takımlarından teklif bekliyor diyorlar .

Çevrimiçi Samet Demir

Gerek yok, daha iyisi lazım bize.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Gerek yok, daha iyisi lazım bize.
bence de prime zamanı geçti onun

Çevrimiçi Umutcan Kaya

berbat oynuyor biz de son vurgunu yapmak için gelir
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Joséf de souza gelince bu mesajı hortlatıcam umarım :(
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Arsenal de forma şansı bulamayan Mohamed Elneny kiralanabilir 6 numara icin

Çevrimdışı Unnamed

Chelsea: Noni Madueke
Arsenal: Elneny
Lille: Yusuf Yazıcı

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Chelsea: Noni Madueke
Arsenal: Elneny
Lille: Yusuf Yazıcı
kadro yapılanmamız berbat acilen çoğunun gitmesi lazım, Avrupa taraftarı olsam forma olmasa Demirspor filan sanırım şu kadroyu

Bu arada takımda zaten gol sıkıntısı vardı bu kadroyla golü yusuftan bekleriz
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2023, 03:26:31 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

A b c planlar hazırdı hani ? 1,5 yıldır plan program hazırlanıyordu söyle söyle sonra zaman tanı yok öyle . Vallahi sakız gibi uzatırlarsa ne farkı kalır eski yönetimden kes at kangren yapma
eşeğin bir tarafına su kaçırma daha mazbatalarını almadılar
Zaten açıklamasını yaptı önce hocaları devre arası elemeden geçirecek kullanmayacağı oyuncuları ayıracak biz ondan sonra devreye gireceğiz ne kadar plan yaparsan yap herhalde çebi oturup sana oyuncu durumlarını kimin ne yaptığının raporunu vermedi üç oyuncu alacaklar kontenjan dolu kimi gönderecekler yerine kimi alacaklar bunlar zaman ister daha mazbata alacaklar görev dağılımı yapacaklar kim hangi branşla ilgilenecekse görev teslimi olacak sorun çözüm listeleri oluşacak sonra ne içerde çözülüyor neyi dışardan onarmalıyıza bakacaklar önlerinde bir ay zaman var transfer başladıda bizimmi haberimiz yok yarın oyuncuyu indirip fener maçında formamı giydirecekler sanıyorsun ne planı yarın hiç beklemedikleri bir oyuncu devre arası ben gidiyorum derse bunlarda başka mevkilere oyuncuyla anlaştılarsa ne yaparlar
Tek tek oyuncularla konuşmadan transfer başlamaz

Çevrimiçi Necmi

vallahi benim gördüğüm Şenol Güneş den 10 gömlek düşük beğenmediğimiz B7 den 10 kat adamcı ne rapor verecek bunun vereceği raporla mıaksiyon alınacak yeni hoca gelir o karar verir sonuçta o seneye kalacak geçici adamın raporuyla iş yapılmaz

sonra adem dursun veysel youlalarla dolar takım
yanlış görmüşsün gözünü kapatarakmı bakıyorsun 😂
En azından beşiktaşlı yarın gittiğinde beşiktaşın adını unutmaz buda onu şenoldan on gömlek üstün yapar
Hocalıklarına gelince ikiside kara şimdi hangisi daha kara diyemezsin 🤔

Çevrimdışı Akil Emre

Ara transfer döneminde 3 oyuncu transfer edilebilir diye bir ifade bulamadım. Benim bildiğim uefa da devam eden takımlar ocak sonrası 3 futbolcuyu daha uefa listesine ekleyebiliyorlar, buda bizi bağlamıyor. En az 3 yabancı 2 yerli transferi olması lazım tabi yeni hocayla beraber.

Çevrimiçi murat

ısrarla çarpıtıyorsun senin olayında bu yalan söylüyorsun demeye dilim varmıyor ama benim söylemediğimi söylüyorsun 50 kere yazdım 51. yide yazayım Birde Şenol Güneş ile görmek lazım Redmondu Bu Vı elinde mundar oluyor diye yazdım aç oku
Ama bu Muleka redmond değil kabiliyet yok adam da OX ise oynamamış adam takımında oynayan Redmond gibi gediklisi adam değil hep bir şeyle eksik ben görüyorum millet ziyech zaha smeşkiyle tadiç fredle oynarken biz bununla vakit harcayamayız
muleka evet redmond değil çünkü mevkileri farklı.mulekayı oynatacaksan çift santrafor olarak oynatacaksın.aamı yanlış kullanıyoruz.abubakar yatıyor kanatta oyuncu yok takım kötü muleka günah keçisi.muleka oynamadığında takım daha iyi oynamıyor.takımda mücadele eden 3-5 adamdan biri.ox içinde laf etmişsin de takımda top ayağına yakışan ilk is,m.buna rosier ve rebiçi ekleyebiliriz yani durum o kadar vahim.

Etiketler: