2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991380 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı beno1903

Trabzonlular birazda memleketlerin takimina sahip ciksinlar ne isiniz var istanbulda

Çevrimiçi annoca

grup maçlarında colley biraz göze batabilir. muhakkak yanına tandem diye nitelendiren birbirlerinin eksiklerini kapatacak adam alınmalı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Şu takımı net bı sağ stoper eksiği ile konferans ligine sokacaklar ya hocayı çok severim ama başkana arka çıkarsa oda toplasın çantasını gitsin. Böyle plansizlik böyle hoyratça ve maneger kuklası transfer sezonu geçirdimizi hatırlamıyorum. Ayrıca aldığı isimler çok iyi çıkabilir ama hep soru işaretli isimler aldılar bı net adam rasitsa yazıklar olsun sizin gibi yönetime yaziklar olsun reziller.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Baily için beklediysek hiç almasınlar daha iyi

Çevrimiçi Samet Demir

Belki erken iyileşire kaldık :)

https://twitter.com/Farketmez_JK/status/1698748171709510070
Bailly falan almaktansa Talhayı beklemek daha mantıklı. Necibi oynatmakda öyle.

Benim anlamadığım 1 eylüle kadar avrupada transferlerin bitmesini bekledik, güya fırsat transferi kovalayacaktık. Peki bu 4 gün biz neyi bekledik?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bailly falan almaktansa Talhayı beklemek daha mantıklı. Necibi oynatmakda öyle.

Benim anlamadığım 1 eylüle kadar avrupada transferlerin bitmesini bekledik, güya fırsat transferi kovalayacaktık. Peki bu 4 gün biz neyi bekledik?

Dur daha transfer dönemi bitmedi açıklamaları duyacağız. 15 Eylüle kadar bizi oyalamaya devam edecekler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Dur daha transfer dönemi bitmedi açıklamaları duyacağız. 15 Eylüle kadar bizi oyalamaya devam edecekler.
Para yok transfer yapamıyorlar desek oda var en son ihtiyacımız olan mevkiye şak diye çıkarıp 4.2 m verdik orada amir tüm maçlarda oynadı yedeği Necip demir Ege varken yani yönetim herşeyi berbat etti sonrada çıkıp kendisini savunur başkanımız bana kğfğr ettiler Ceyhun’a kğfğr ettiler bıraktı diye Şenol Güneş sezon sonu sap stoper dedi sen gittin free diye amartey çektin saçma sapan işler yazıklar olsun emeği geçenlere

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Ramos için as başkan gidip 13milyona pazarlık yapıyor bunu beşiktaşın en güvenilir muhabilrlerş duyuruyor sonra başkan almayalım diyor ya ne yapıyoruz bir stopere 13 milyona nasıl pazarlık yapılır duyunca masadan kalkarsın adama derlerdi o zaman tadici şey almadın sağlam stoper niye almadın o kadar sinirliyim ki bu taraftar ve hoca bunu haketmedi kimse gidip Yıldız istemedi sağlam adam alkn Allah aşkına dedi şimdi bekleyeceğiz ki rebic sakatlanmasın rehabilite olsun ox aynı şekilde tek elle tutulur transfer rashica okun dışında maalesef beklenti karşılanmadı yazık ettiler

Çevrimdışı beno1903

valla kufur basacam ama basmiyorum forumu seviyoruz diye ama en kralini hakediyolar gercekten boyle basi buyruk umursamaz bir yonetim ben daha once gormedim defansa necip ile konfederans maclarina cikicaz herkes final oynariz fln diyorda al oynariz ben size soyliyim. tek sorumlusuda yonetimdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Savaş

Ağız dolusu sövmek istiyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Eylül 1inde sponsor açıklanacaktı ne oldu o iş

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Bailly indirecez diye ugraşacaklarına kalan sürede iyi bir fırsat transferi kovalasınlar ligde her maç 11 başlayacak. Konferansta da listedekilerden birini oynatırsın lig önemsiz mi sanki gs eşşek yüküyle para aldı gruplara kalınca. Dünyanın sonu değil ligde banko oynayabilecek bi oyuncu olsa da konferansta oynamadı diye handikap yaşamazsın, gruptan çıkarsak hem yazarız yeni listeye. Halt var gibi şu sakat ve afrikalı bailly peşinden koşuyorsunuz ya

Çevrimdışı levitate

hala stat sponsorunun olmaması peki
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Bailly transferinden kimin en ufak çıkarı varsa, kimin cebine Beşiktaş'ın bir kuruşu giriyorsa haram zıkkım olsun, sülalesinden çıksın. Bu transfer ancak komisyonculukla veya saf kötülük niyetiyle açıklanabilir.

Tadici getiriyorduk fbliler Twitter'da tag açtı Tadic için 2 saatte alıp geldiler. gs çöp adamlar alacaktı taraftarı isyan etti yarım günde öyle böyle gönüllerini edecek iki isim alındı. Beşiktaş'ın şanlı taraftarının istediği kaliteli oyuncuları hadi almıyorsunuz, istemediği tek topçuyu gidip inadına alırsanız daha söylenecek bir şey yok.

Çevrimiçi Necmi

Eylül 1inde sponsor açıklanacaktı ne oldu o iş

1 eylüller bittimi samet

Çevrimiçi gokhans

hala stat sponsorunun olmaması peki
sponsor varya.. stadın brandasında ne yazıyor? Beleş sponsorluk.. herifler boğazın kenarında, dünyanın en güzel lokasyonunda, gökyüzüne karşı isimlerini yazdırmışlar hemde beleş.. o yazıyı sildirmeye aciz yönetimden, sponsorluk beklemek…..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

işleri güçleri algı, keşke küfür yasak olmasa
burda yasak olmasa ne olur hukuken suç birine salak demekde suç

Etiketler: